آ
-
آذرفر، آرش
اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر باروری، جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی مادر و عملکرد رشد و پاسخ ایمنی نتاج آنها [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 427-439]
-
آذرفر، آرش
تأثیر افزودن سبوس برنج به جیره بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 863-877]
-
آزادی، افسانه
تأثیر سطوح مختلف پودر گل گاوزبان بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی فراسنجه های خونی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 941-952]
-
آقایی، علی
اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر باروری، جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی مادر و عملکرد رشد و پاسخ ایمنی نتاج آنها [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 427-439]
-
آگاه، محمد جواد
تأثیر افزودن پودر برگ زیتون به جیره غذایی بر عملکرد، ریختشناسی روده کوچک و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 371-387]
ا
-
احسانی، علی رضا
پویش ژنومی سندرم آسیت در نسل F2 حاصل از تلاقی مرغ بومی آذربایجان غربی و لاین گوشتی آرین [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 33-45]
-
ایراجیان، غلامحسین
اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و سیلاژ ذرت بر مصرف خوراک، فراسنجه های هضم شکمبه ای و فعالیت جویدن در میشهای آبستن سنگسری [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 803-818]
-
ایراندوست، حسین
اندازه گیری انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری منابع مختلف روغن سویا و بررسی تأثیر مصرف آنها بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 129-143]
-
اردونی، پرویز
تأثیر سطوح مختلف برگ پسته وحشی (بنه)، بر آنزیمهای کبدی، فراسنجههای خونی و شاخصهای عملکردی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 601-612]
-
اسدی الموتی، علی
اثرات منابع مختلف کربوهیدراتهای غیرالیافی بر تخمیر و تولید گاز منابع علوفهای در شرایط برونتنی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 545-555]
-
اسدی الموتی، علی
اثرات جایگزینی کنجاله سویای فرآوری شده با کنجاله سویا در سطوح مختلف پروتئین خام جیره بر عملکرد گاوهای شیرده در تنش حرارتی خفیف [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 751-764]
-
اسدالهی، صادق
بررسی اثر جایگزینی بخشی از دانه جو با تفاله چغندرقند با و بدون دانه برشته کانولا بر عملکرد، هیستومورفومتری و فراسنجههای تخمیری روده کوچک برههای پرواری [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 99-115]
-
اسماعیلی پور، امید علی
اثر افزودن پودر تره و آنتیبیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، برخی فراسنجههای خونی و بافتشناسی روده باریک جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 645-656]
-
افشار، سلمان
بررسی اثر صمغ گیاه آنغوزه و اکسید مس میله ای بر کنترل انگل های داخلی و عملکرد بره های نژاد بلوچی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 819-828]
-
افشاری پور، نرگس
بررسی اثر صمغ گیاه آنغوزه و اکسید مس میله ای بر کنترل انگل های داخلی و عملکرد بره های نژاد بلوچی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 819-828]
-
افشین، مجتبی
تأثیر افزودن بذر، عصاره و گیاه خارمریم بر عملکرد، صفات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 403-414]
-
افضلی، نظر
تأثیر افزودن بذر، عصاره و گیاه خارمریم بر عملکرد، صفات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 403-414]
-
افضل زاده، احمد
اثرات منابع مختلف کربوهیدراتهای غیرالیافی بر تخمیر و تولید گاز منابع علوفهای در شرایط برونتنی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 545-555]
-
افضل زاده، احمد
اثرات جایگزینی کنجاله سویای فرآوری شده با کنجاله سویا در سطوح مختلف پروتئین خام جیره بر عملکرد گاوهای شیرده در تنش حرارتی خفیف [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 751-764]
-
افقی، حمیده
بررسی اثر زنجبیل در مقایسه با ویتامین E بر کشت آزمایشگاهی سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی گوسفند نژاد افشاری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 493-506]
-
اکبری افجانی، امیر
استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغالههای پرواری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 337-348]
-
اکبری قرایی، محمد
اثر دوره زمانی استفاده از برگ زیتون در جیره غذایی بر عملکرد، فراسنجههای خونی و ناهنجاری متابولیکی آسیت در جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 175-187]
-
ایلا، نیما
اثرات رنگدانه های استخراج شده از فلفل دلمه ای قرمز در مقایسه با رنگدانه مصنوعی کانتازانتین بر عملکرد و ماندگاری تخم مرغ در مرغان تخمگذار [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 929-939]
-
امانلو، حمید
استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغالههای پرواری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 337-348]
-
امانلو، حمید
اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و سیلاژ ذرت بر مصرف خوراک، فراسنجه های هضم شکمبه ای و فعالیت جویدن در میشهای آبستن سنگسری [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 803-818]
-
امیر صادقی، مهدی
تأثیر افزودن مکمل روی - متیونین و روی - گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 917-928]
ب
-
بابایی، محمد
مقایسه عملکرد کلنیهای حاصل از نسل سیزدهم ملکههای اصلاح شده ایرانی با کلنیهای شاهد در زنبورستان های ایران [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 739-750]
-
بازگیری، مریم
شناسایی چندشکلی گیرنده یک ژن دوپامین در مرغ بومی خوزستان با استفاده از روش PCR-RFLP [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 13-22]
-
بازماندگان شمیلی، فرزانه
اثر تزریق زرده تخم مرغ بومی خزک به زرده تخم مرغ سویه راس بر عملکرد، ایمنی و بیان ژن TLR4 [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 507-519]
-
باقرزاده کاسمانی، فرزاد
اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد، پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 189-200]
-
باقرزاده کاسمانی، فرزاد
اثر تزریق زرده تخم مرغ بومی خزک به زرده تخم مرغ سویه راس بر عملکرد، ایمنی و بیان ژن TLR4 [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 507-519]
-
باقری ورزنه، مریم
اثر استفاده از مکمل کروم - متیونین بر کاهش اثرات منفی ناشی از تنش فیزیولوژیک در جوجه های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 613-625]
-
بانشی، حمید
اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضمپذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 765-776]
-
بدویی دلفارد، فروغ
بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمانهای مختلف پس از سیلو کردن [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 777-787]
-
بیرانوند، الهام
بررسی اثر زنجبیل در مقایسه با ویتامین E بر کشت آزمایشگاهی سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی گوسفند نژاد افشاری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 493-506]
-
بسطامی، فرزاد
اثر دوره زمانی استفاده از برگ زیتون در جیره غذایی بر عملکرد، فراسنجههای خونی و ناهنجاری متابولیکی آسیت در جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 175-187]
-
بیگی نصیری، محمد تقی
شناسایی چندشکلی گیرنده یک ژن دوپامین در مرغ بومی خوزستان با استفاده از روش PCR-RFLP [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 13-22]
-
بلوکی، زهرا
بهبود کیفیت منی قوچ بعد از فرآیند انجماد - یخگشایی با استفاده از سطوح مختلف کوآنزیم Q10 [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 727-738]
-
بهنامی فر، علیرضا
مقایسه اثر عصاره گیاهی، برهموم، کوکسیدیواستات و آنتیبیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجههای خونی و عملکرد جوجههای گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 685-696]
-
بوجارپور، محمد
تأثیر سطوح مختلف برگ پسته وحشی (بنه)، بر آنزیمهای کبدی، فراسنجههای خونی و شاخصهای عملکردی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 601-612]
-
بوجارپور، محمد
بررسی تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبهای، رفتار نشخوار و فراسنجههای خونی گوسفند عربی و بز نجدی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 789-802]
-
بوجار پور، محمد
اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 159-174]
پ
-
پارسا، علی
اندازه گیری انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری منابع مختلف روغن سویا و بررسی تأثیر مصرف آنها بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 129-143]
-
پارسایی، سیامک
اثر جایگزینی ذرت با میوه بلوط با و بدون افزودن کولین بر عملکرد و ویژگی های استخوان درشت نی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 891-904]
-
پارسایی، سیامک
اثر سطوح مختلف عصاره اتانولی تفاله لیموترش بر فراسنجههای خونی، پاسخ ایمنی و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 905-916]
-
پارسائی، کیوان
تأثیر استفاده از پودر مرزه خوزستانی جیره بر صفات هیستومرفومتریک بافت بیضه خروس های بومی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 223-232]
-
پاینده، شهاب
اثر تغذیه پروبیوتیک باکتریایی تجاری بر تولید شیر و متابولیتهای خونی میشهای مهربان [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 585-599]
-
پورطاهری، میثم
اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد، پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 189-200]
ت
-
تاج آبادی، ناصر
مقایسه عملکرد کلنیهای حاصل از نسل سیزدهم ملکههای اصلاح شده ایرانی با کلنیهای شاهد در زنبورستان های ایران [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 739-750]
-
ترکی، مهران
اثر تزریق درون آمنیونی و استفاده جیرهای فلاونوئید بر عملکرد، وضعیت آنتیاکسیدانی گوشت و جمعیت میکروبی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 847-861]
-
تیموری یانسری، اسداله
اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و سیلاژ ذرت بر مصرف خوراک، فراسنجه های هضم شکمبه ای و فعالیت جویدن در میشهای آبستن سنگسری [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 803-818]
-
توحیدی، ارمین
اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی با یا بدون مکمل تزریقی سلنیوم و ویتامین E بر سیستم ایمنی گاوهای شیری و گوساله های نوزاد آنها [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 829-845]
ث
-
ثابتان شیرازی، احمد علی
تأثیر افزودن پودر برگ زیتون به جیره غذایی بر عملکرد، ریختشناسی روده کوچک و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 371-387]
ج
-
جلیلوند، قاسم
تعیین ضرایب اقتصادی صفات تولید و تولید مثل گوسفند نژاد کردی در سیستم روستایی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 311-320]
-
جمشیدی زاد، فرحناز
تعیین ضرایب اقتصادی صفات تولید و تولید مثل گوسفند نژاد کردی در سیستم روستایی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 311-320]
-
جنگی اقدم، سودا
اثر منابع مختلف الیاف نامحلول بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 389-401]
-
جهانیان، رحمان
تأثیر پریبیوتیک مانان الیگوساکارید بر عملکرد، جمعیت میکروبی ایلئوم روده، صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغهای تخمگذار تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح مختلف پروتئین خام [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 627-643]
چ
-
چاجی، مرتضی
بررسی اثر جایگزینی بخشی از دانه جو با تفاله چغندرقند با و بدون دانه برشته کانولا بر عملکرد، هیستومورفومتری و فراسنجههای تخمیری روده کوچک برههای پرواری [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 99-115]
-
چاجی، مرتضی
بررسی تأثیر عملآوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسمهای شکمبه گاو در شرایط برونتنی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 321-336]
-
چاجی، مرتضی
بررسی تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبهای، رفتار نشخوار و فراسنجههای خونی گوسفند عربی و بز نجدی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 789-802]
-
چاجی، مرتضی
اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضمپذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 765-776]
-
چاشنی دل، یداله
اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی با یا بدون مکمل تزریقی سلنیوم و ویتامین E بر سیستم ایمنی گاوهای شیری و گوساله های نوزاد آنها [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 829-845]
ح
-
حیدری چاه باغی، حسین
بررسی اثر صمغ گیاه آنغوزه و اکسید مس میله ای بر کنترل انگل های داخلی و عملکرد بره های نژاد بلوچی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 819-828]
-
حسینی، زینب
تأثیر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیرعلوفهای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجههای شکمبهای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 83-97]
-
حسینی، سید عبداله
اثرات اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 467-478]
-
حسینی، سید عبداله
تأثیر افزودن مکمل روی - متیونین و روی - گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 917-928]
-
حسینی، صادق
تأثیر نانوسلنیوم بر فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز و برخی فراسنجه های کمی و کیفی اسپرم قوچ عربی خوزستان [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 245-253]
-
حسن آبادی، احمد
تأثیر افزودن پودر برگ زیتون به جیره غذایی بر عملکرد، ریختشناسی روده کوچک و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 371-387]
-
حسن آبادی، احمد
اثر سطوح مختلف مکمل نوکلئوتید بر عملکرد، سامانه ایمنی، ریخت شناسی روده کوچک و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 671-684]
-
حسن آبادی، احمد
اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره پایانی بر پایه گندم بر عملکرد، خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 697-709]
-
حسن آبادی، احمد
اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجههای خون و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 711-726]
خ
-
خاکشور، ناصر
اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره پایانی بر پایه گندم بر عملکرد، خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 697-709]
-
خدایی مطلق، مهدی
تأثیر استفاده از موننسین و کروم در جیره دوره انتظار زایش بر برخی از فراسنجههای تولیدی و تولید مثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 361-370]
-
خردمند، آرش
مقایسه تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون با ویتامین های C و E بر شاخص های کیفی اسپرم گاو [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 233-244]
-
خسروی نیا، حشمت اله
اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 201-212]
-
خسروی نیا، حشمت اله
اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر باروری، جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی مادر و عملکرد رشد و پاسخ ایمنی نتاج آنها [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 427-439]
-
خضری، امین
بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمانهای مختلف پس از سیلو کردن [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 777-787]
-
خواجوی، مختار
اثر جایگزینی ذرت با میوه بلوط با و بدون افزودن کولین بر عملکرد و ویژگی های استخوان درشت نی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 891-904]
-
خواجوی، مختار
اثر سطوح مختلف عصاره اتانولی تفاله لیموترش بر فراسنجههای خونی، پاسخ ایمنی و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 905-916]
د
-
داشاب، غلامرضا
برآورد پارامترها و روند ژنتیکی برای صفات وزن بدن در سنین تولد تا یکسالگی گوسفند کردی خراسان شمالی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 281-298]
-
داشاب، غلامرضا
اثر تزریق زرده تخم مرغ بومی خزک به زرده تخم مرغ سویه راس بر عملکرد، ایمنی و بیان ژن TLR4 [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 507-519]
-
دالوند، حسن
تأثیر افزودن سبوس برنج به جیره بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 863-877]
-
دیانی، امید
تأثیر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیرعلوفهای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجههای شکمبهای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 83-97]
-
دیانی، امید
بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمانهای مختلف پس از سیلو کردن [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 777-787]
-
دانش مسگران، محسن
مقایسه اثر جیره های گلوکوژنیک و لیپوژنیک همراه با روش همزمان سازی فحلی بر عملکرد تولیدمثلی میش های بلوچی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 213-222]
-
دانش مسگران، محسن
اثرات جایگزینی کنجاله سویای فرآوری شده با کنجاله سویا در سطوح مختلف پروتئین خام جیره بر عملکرد گاوهای شیرده در تنش حرارتی خفیف [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 751-764]
-
دیدارخواه، مسعود
مقایسه اثر جیره های گلوکوژنیک و لیپوژنیک همراه با روش همزمان سازی فحلی بر عملکرد تولیدمثلی میش های بلوچی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 213-222]
-
درزی لاریجانی، شهرام
قیمتگذاری شیر در ایران: چالشها و راهکارها [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 59-69]
-
درون، زهرا
اثر سطوح مختلف عصاره اتانولی تفاله لیموترش بر فراسنجههای خونی، پاسخ ایمنی و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 905-916]
-
دقیق کیا، حسین
بهبود کیفیت منی قوچ بعد از فرآیند انجماد - یخگشایی با استفاده از سطوح مختلف کوآنزیم Q10 [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 727-738]
-
دوستی، عباس
تأثیر چندشکلی ژن BMP15 بر صفات رشد و تولیدمثل گوسفند لری بختیاری [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 521-532]
ر
-
راهی، فاطمه
اثر جایگزینی ذرت با میوه بلوط با و بدون افزودن کولین بر عملکرد و ویژگی های استخوان درشت نی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 891-904]
-
رحیمی، شعبان
مقایسه اثر عصاره گیاهی، برهموم، کوکسیدیواستات و آنتیبیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجههای خونی و عملکرد جوجههای گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 685-696]
-
رحیم زاده، راضیه
برازش توابع غیرخطی برای توصیف منحنی تولید کوتاه مدت تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 299-310]
-
رضازاده، حسین
مقایسه عملکرد کلنیهای حاصل از نسل سیزدهم ملکههای اصلاح شده ایرانی با کلنیهای شاهد در زنبورستان های ایران [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 739-750]
-
رضائی، مرتضی
اثرات رنگدانه های استخراج شده از فلفل دلمه ای قرمز در مقایسه با رنگدانه مصنوعی کانتازانتین بر عملکرد و ماندگاری تخم مرغ در مرغان تخمگذار [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 929-939]
-
رضوانی، محمدرضا
اثر دو نوع اسیدی کننده خوراکی بر گوارش پذیری مواد مغذی، جمعیت میکروبی ایلئوم و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 415-425]
-
رکنی، حسن
اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 159-174]
-
رکوعی، محمد
برآورد پارامترها و روند ژنتیکی برای صفات وزن بدن در سنین تولد تا یکسالگی گوسفند کردی خراسان شمالی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 281-298]
-
رکوعی، محمد
برازش توابع غیرخطی برای توصیف منحنی تولید کوتاه مدت تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 299-310]
-
رنجبر، زهرا
اثر تزریق درون آمنیونی و استفاده جیرهای فلاونوئید بر عملکرد، وضعیت آنتیاکسیدانی گوشت و جمعیت میکروبی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 847-861]
ز
-
زارع بیدکی، محمود
قیمتگذاری شیر در ایران: چالشها و راهکارها [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 59-69]
-
زالی، ابوالفضل زالی
استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغالههای پرواری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 337-348]
-
زرقی، حیدر
اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره پایانی بر پایه گندم بر عملکرد، خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 697-709]
-
زمانی، پویا
اثر منابع مختلف الیاف نامحلول بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 389-401]
-
زندی، محمد
بررسی اثر زنجبیل در مقایسه با ویتامین E بر کشت آزمایشگاهی سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی گوسفند نژاد افشاری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 493-506]
-
زینلی، سمیه
تأثیر پریبیوتیک مانان الیگوساکارید بر عملکرد، جمعیت میکروبی ایلئوم روده، صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغهای تخمگذار تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح مختلف پروتئین خام [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 627-643]
س
-
ساری، محسن
بررسی اثر جایگزینی بخشی از دانه جو با تفاله چغندرقند با و بدون دانه برشته کانولا بر عملکرد، هیستومورفومتری و فراسنجههای تخمیری روده کوچک برههای پرواری [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 99-115]
-
ساری، محسن
تأثیر نانوسلنیوم بر فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز و برخی فراسنجه های کمی و کیفی اسپرم قوچ عربی خوزستان [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 245-253]
-
ساقی، داود علی
برآورد پارامترها و روند ژنتیکی برای صفات وزن بدن در سنین تولد تا یکسالگی گوسفند کردی خراسان شمالی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 281-298]
-
ساکی، علی اصغر
اثر منابع مختلف الیاف نامحلول بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 389-401]
-
سالاری، سمیه
اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 159-174]
-
سالاری، سمیه
اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 201-212]
-
سعادت منش، گوهر
اثر دو نوع اسیدی کننده خوراکی بر گوارش پذیری مواد مغذی، جمعیت میکروبی ایلئوم و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 415-425]
-
سیفی، عین الله
مقایسه عملکرد کلنیهای حاصل از نسل سیزدهم ملکههای اصلاح شده ایرانی با کلنیهای شاهد در زنبورستان های ایران [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 739-750]
-
سلیمانی، محمد رضا
تأثیر افزودن مکمل روی - متیونین و روی - گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 917-928]
-
سنجابی، محمد رضا
بررسی اثر زنجبیل در مقایسه با ویتامین E بر کشت آزمایشگاهی سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی گوسفند نژاد افشاری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 493-506]
-
سوری، منوچهر
اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی با یا بدون مکمل تزریقی سلنیوم و ویتامین E بر سیستم ایمنی گاوهای شیری و گوساله های نوزاد آنها [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 829-845]
ش
-
شاپورزاده، علی
تأثیر غلظت انرژی جیره دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 71-82]
-
شریعتمداری، فرید
تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوختوساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و سوختوساز نیتروژن و انرژی در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 145-157]
-
شریعتمداری، فرید
بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار و خصوصیات کیفی تخممرغ در مراحل پایانی تولید [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 479-491]
-
شرفی، محسن
بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار و خصوصیات کیفی تخممرغ در مراحل پایانی تولید [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 479-491]
-
شریفی، افروز
بررسی تأثیر عملآوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسمهای شکمبه گاو در شرایط برونتنی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 321-336]
-
شریفی، سید داود
تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوختوساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و سوختوساز نیتروژن و انرژی در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 145-157]
-
شریفی حسینی، محمد مهدی
تأثیر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیرعلوفهای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجههای شکمبهای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 83-97]
-
شریفی حسینی، محمد مهدی
بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمانهای مختلف پس از سیلو کردن [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 777-787]
-
شیروانی بروجنی، نرگس
قیمتگذاری شیر در ایران: چالشها و راهکارها [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 59-69]
-
شهریاری، علی
اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر باروری، جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی مادر و عملکرد رشد و پاسخ ایمنی نتاج آنها [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 427-439]
-
شیوازاد، محمود
تعیین و مقایسه معادلات تخمین انرژی قابل سوخت و ساز برخی از ارقام گندم ایرانی با معادلات و اطلاعات جدول NRC بر اساس عملکرد تولیدی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 455-466]
ص
-
صادقی سفیدمزگی، علی
قیمتگذاری شیر در ایران: چالشها و راهکارها [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 59-69]
-
صالحی، عبدالرضا
تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوختوساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و سوختوساز نیتروژن و انرژی در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 145-157]
-
صفایی، محمد
اثر سطوح مختلف مکمل نوکلئوتید بر عملکرد، سامانه ایمنی، ریخت شناسی روده کوچک و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 671-684]
ض
-
ضیائی، نعمت
تأثیر سطوح مختلف پودر گل گاوزبان بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی فراسنجه های خونی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 941-952]
-
ضمیری، محمد جواد
مقایسه اثر جیره های گلوکوژنیک و لیپوژنیک همراه با روش همزمان سازی فحلی بر عملکرد تولیدمثلی میش های بلوچی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 213-222]
ط
-
طاهر، مسعود
مقایسه اثر عصاره گیاهی، برهموم، کوکسیدیواستات و آنتیبیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجههای خونی و عملکرد جوجههای گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 685-696]
-
طاهرخانی، رضا
مقایسه مدل های تکرارپذیری، چندصفتی و تابعیت تصادفی در برآورد اجزای واریانس برای صفت فاصله زایش تا اولین تلقیح در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 255-264]
-
طباطبایی وکیلی، صالح
اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 201-212]
-
طباطبایی وکیلی، صالح
تأثیر نانوسلنیوم بر فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز و برخی فراسنجه های کمی و کیفی اسپرم قوچ عربی خوزستان [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 245-253]
-
طهماسبی، رضا
تأثیر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیرعلوفهای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجههای شکمبهای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 83-97]
-
طهماسبی، رضا
بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمانهای مختلف پس از سیلو کردن [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 777-787]
-
طهماسبی، غلامحسین
مقایسه عملکرد کلنیهای حاصل از نسل سیزدهم ملکههای اصلاح شده ایرانی با کلنیهای شاهد در زنبورستان های ایران [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 739-750]
-
طهمورث پور، مجتبی
اثر سطوح مختلف مکمل نوکلئوتید بر عملکرد، سامانه ایمنی، ریخت شناسی روده کوچک و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 671-684]
-
طوافی، مچید
تأثیر استفاده از پودر مرزه خوزستانی جیره بر صفات هیستومرفومتریک بافت بیضه خروس های بومی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 223-232]
ع
-
عاشوری، عباس
مقایسه اثر عصاره گیاهی، برهموم، کوکسیدیواستات و آنتیبیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجههای خونی و عملکرد جوجههای گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 685-696]
-
عبداللهی، رستم
تعیین ضرایب اقتصادی صفات تولید و تولید مثل گوسفند نژاد کردی در سیستم روستایی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 311-320]
-
عبدالملکی، ذبیح الله
اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی با یا بدون مکمل تزریقی سلنیوم و ویتامین E بر سیستم ایمنی گاوهای شیری و گوساله های نوزاد آنها [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 829-845]
-
عبدالهی آرپناهی، رستم
مقایسه مدل های تکرارپذیری، چندصفتی و تابعیت تصادفی در برآورد اجزای واریانس برای صفت فاصله زایش تا اولین تلقیح در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 255-264]
-
عبدالهی آرپناهی، رستم
مقایسه روش های آماری پارامتری و بازنمونه گیری در ارزیابی صفات کمّی با ساختار ژنتیکی متفاوت [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
-
عرفانی مجد، نعیم
بررسی اثر جایگزینی بخشی از دانه جو با تفاله چغندرقند با و بدون دانه برشته کانولا بر عملکرد، هیستومورفومتری و فراسنجههای تخمیری روده کوچک برههای پرواری [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 99-115]
-
عطار، امیر
بررسی اثر کاندیشنینگ و بنتونیت سدیم بر عملکرد، وزن نسبی اندام های مختلف و فراسنجه های خونی جوجههای گوشتی در دوره رشد [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 441-453]
-
علیرضایی، مسعود
مقایسه تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون با ویتامین های C و E بر شاخص های کیفی اسپرم گاو [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 233-244]
-
علیزاده قمصری، امیر حسین
تأثیر افزودن مکمل روی - متیونین و روی - گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 917-928]
-
عمرانی، حسین
پویش ژنومی سندرم آسیت در نسل F2 حاصل از تلاقی مرغ بومی آذربایجان غربی و لاین گوشتی آرین [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 33-45]
غ
-
غضنفری، شکوفه
تأثیر پریبیوتیک مانان الیگوساکارید بر عملکرد، جمعیت میکروبی ایلئوم روده، صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغهای تخمگذار تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح مختلف پروتئین خام [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 627-643]
ف
-
فیاضی، جمال
شناسایی چندشکلی گیرنده یک ژن دوپامین در مرغ بومی خوزستان با استفاده از روش PCR-RFLP [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 13-22]
-
فتحی، سمیه
اثرات منابع مختلف کربوهیدراتهای غیرالیافی بر تخمیر و تولید گاز منابع علوفهای در شرایط برونتنی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 545-555]
-
فراستی، سیروس
آثار اندازه قطعات علوفه، فشار پرس هیدرولیک و زمان توقف فشار بر قابلیت ماندگاری و ریزش ذرات بلوک های خوراک کامل [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 569-584]
-
فرجی آروق، هادی
برآورد پارامترها و روند ژنتیکی برای صفات وزن بدن در سنین تولد تا یکسالگی گوسفند کردی خراسان شمالی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 281-298]
-
فرجی آروق، هادی
برازش توابع غیرخطی برای توصیف منحنی تولید کوتاه مدت تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 299-310]
-
فضایلی، حسن
آثار اندازه قطعات علوفه، فشار پرس هیدرولیک و زمان توقف فشار بر قابلیت ماندگاری و ریزش ذرات بلوک های خوراک کامل [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 569-584]
-
فغانی، مصطفی
تأثیر چندشکلی ژن BMP15 بر صفات رشد و تولیدمثل گوسفند لری بختیاری [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 521-532]
-
فلاح، روزبه
تأثیر لیکوپن و مکمل انرژی بر غلظت ایمنوگلوبولین G در خون و آغوز تولیدی میشهای آبستن [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 557-567]
ق
-
قیاسی، حیدر
مقایسه مدل های تکرارپذیری، چندصفتی و تابعیت تصادفی در برآورد اجزای واریانس برای صفت فاصله زایش تا اولین تلقیح در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 255-264]
-
قاسم پور، بشیر
اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجههای خون و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 711-726]
-
قاسملو، وحید
اثرات اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 467-478]
-
قاسمی نژاد، محمود
اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضمپذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 765-776]
-
قدس علوی، سید بهروز
تعیین و مقایسه معادلات تخمین انرژی قابل سوخت و ساز برخی از ارقام گندم ایرانی با معادلات و اطلاعات جدول NRC بر اساس عملکرد تولیدی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 455-466]
-
قربانپور، مسعود
اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر باروری، جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی مادر و عملکرد رشد و پاسخ ایمنی نتاج آنها [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 427-439]
-
قریشی، سید مهدی
تأثیر سطوح مختلف پودر گل گاوزبان بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی فراسنجه های خونی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 941-952]
-
قره ویسی، شهاب الدین
تأثیر پودر خار مریم بر عملکرد، فراسنجههای خونی و آنزیمهای کبدی جوجه های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 879-889]
-
قندهاری، مهرنوش
تأثیر استفاده از موننسین و کروم در جیره دوره انتظار زایش بر برخی از فراسنجههای تولیدی و تولید مثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 361-370]
ک
-
کاظمی بنچناری، مهدی
تأثیر استفاده از موننسین و کروم در جیره دوره انتظار زایش بر برخی از فراسنجههای تولیدی و تولید مثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 361-370]
-
کیانی، علی
مقایسه تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون با ویتامین های C و E بر شاخص های کیفی اسپرم گاو [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 233-244]
-
کیانی، علی
بررسی تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبهای، رفتار نشخوار و فراسنجههای خونی گوسفند عربی و بز نجدی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 789-802]
-
کیانی، علی
تأثیر لیکوپن و مکمل انرژی بر غلظت ایمنوگلوبولین G در خون و آغوز تولیدی میشهای آبستن [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 557-567]
-
کرمانشاهی، حسن
بررسی اثر کاندیشنینگ و بنتونیت سدیم بر عملکرد، وزن نسبی اندام های مختلف و فراسنجه های خونی جوجههای گوشتی در دوره رشد [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 441-453]
-
کریمی ترشیزی، محمد امیر
مقایسه عملکرد سیستم ایمنی سویه های آرین، بومی آذربایجان غربی، آمیخته های آنها و سویه راس [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 265-280]
-
کریمی ترشیزی، محمد امیر
مقایسه اثر عصاره گیاهی، برهموم، کوکسیدیواستات و آنتیبیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجههای خونی و عملکرد جوجههای گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 685-696]
-
کریمی ترشیزی، محمد امیر
اثر تزریق درون آمنیونی و استفاده جیرهای فلاونوئید بر عملکرد، وضعیت آنتیاکسیدانی گوشت و جمعیت میکروبی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 847-861]
-
کشته گر، بهروز
برازش توابع غیرخطی برای توصیف منحنی تولید کوتاه مدت تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 299-310]
-
کفیل زاده، فرخ
تأثیر اخته کردن بر ویژگیهای کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغالههای مرخز [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 349-360]
-
کفیل زاده، فرخ
اثر تغذیه پروبیوتیک باکتریایی تجاری بر تولید شیر و متابولیتهای خونی میشهای مهربان [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 585-599]
-
کمالی، ملیحه
اثر افزودن پودر تره و آنتیبیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، برخی فراسنجههای خونی و بافتشناسی روده باریک جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 645-656]
گ
-
گلیان، ابوالقاسم
بررسی اثر کاندیشنینگ و بنتونیت سدیم بر عملکرد، وزن نسبی اندام های مختلف و فراسنجه های خونی جوجههای گوشتی در دوره رشد [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 441-453]
-
گلیان، ابوالقاسم
اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجههای خون و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 711-726]
-
گنج خانلو، مهدی
استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغالههای پرواری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 337-348]
ل
-
لطف الهیان، هوشنگ
اثرات اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 467-478]
-
لطف الهیان، هوشنگ
تأثیر افزودن مکمل روی - متیونین و روی - گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 917-928]
-
لواف، ابوالقاسم
مقایسه روش های آماری پارامتری و بازنمونه گیری در ارزیابی صفات کمّی با ساختار ژنتیکی متفاوت [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
م
-
ماسوری، بابک
اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 201-212]
-
مبرزاده، خلیل
تأثیر سطوح مختلف برگ پسته وحشی (بنه)، بر آنزیمهای کبدی، فراسنجههای خونی و شاخصهای عملکردی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 601-612]
-
مجتهدی، محسن
تأثیر افزودن بذر، عصاره و گیاه خارمریم بر عملکرد، صفات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 403-414]
-
محمدی، رویه
تأثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی، ویژگیهای کیفی تخممرغ و فراسنجههای خونی مرغهای تخمگذار [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 657-670]
-
محمدی، عباس
تأثیر افزودن بذر، عصاره و گیاه خارمریم بر عملکرد، صفات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 403-414]
-
محمدآبادی، طاهره
اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 201-212]
-
محمدآبادی، طاهره
تأثیر سطوح مختلف برگ پسته وحشی (بنه)، بر آنزیمهای کبدی، فراسنجههای خونی و شاخصهای عملکردی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 601-612]
-
محمدآبادی، طاهره
بررسی تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبهای، رفتار نشخوار و فراسنجههای خونی گوسفند عربی و بز نجدی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 789-802]
-
محمدآبادی، طاهره
اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضمپذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 765-776]
-
محمد حسن، زهیر
مقایسه عملکرد سیستم ایمنی سویه های آرین، بومی آذربایجان غربی، آمیخته های آنها و سویه راس [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 265-280]
-
محمدزاده، سعید
تأثیر استفاده از پودر مرزه خوزستانی جیره بر صفات هیستومرفومتریک بافت بیضه خروس های بومی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 223-232]
-
محمدی عمارت، حسن
اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد، پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 189-200]
-
مرادی، منوچهر
مقایسه روش های آماری پارامتری و بازنمونه گیری در ارزیابی صفات کمّی با ساختار ژنتیکی متفاوت [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
-
میرزایی الموتی، حمیدرضا
اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و سیلاژ ذرت بر مصرف خوراک، فراسنجه های هضم شکمبه ای و فعالیت جویدن در میشهای آبستن سنگسری [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 803-818]
-
میرزایی الموتی، حمید رضا
تأثیر غلظت انرژی جیره دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 71-82]
-
میرزایی الموتی، حمید رضا
استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغالههای پرواری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 337-348]
-
میرزاده، خلیل
بررسی تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبهای، رفتار نشخوار و فراسنجههای خونی گوسفند عربی و بز نجدی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 789-802]
-
میرزاده، خلیل
اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضمپذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 765-776]
-
میرزایی گودرزی، سارا
اثر منابع مختلف الیاف نامحلول بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 389-401]
-
میرمحمودی، روح اله
اثر افزودن پودر تره و آنتیبیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، برخی فراسنجههای خونی و بافتشناسی روده باریک جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 645-656]
-
مروج، حسین
تعیین و مقایسه معادلات تخمین انرژی قابل سوخت و ساز برخی از ارقام گندم ایرانی با معادلات و اطلاعات جدول NRC بر اساس عملکرد تولیدی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 455-466]
-
مسعودی، عباس
تأثیر افزودن سبوس برنج به جیره بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 863-877]
-
مسعودی، علی اکبر
پویش ژنومی سندرم آسیت در نسل F2 حاصل از تلاقی مرغ بومی آذربایجان غربی و لاین گوشتی آرین [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 33-45]
-
مسعودی، علی اکبر
مقایسه عملکرد سیستم ایمنی سویه های آرین، بومی آذربایجان غربی، آمیخته های آنها و سویه راس [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 265-280]
-
مشایخی، نادر
مقایسه عملکرد کلنیهای حاصل از نسل سیزدهم ملکههای اصلاح شده ایرانی با کلنیهای شاهد در زنبورستان های ایران [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 739-750]
-
مصلحی، حمیدرضا
اندازه گیری انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری منابع مختلف روغن سویا و بررسی تأثیر مصرف آنها بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 129-143]
-
مظاهری، شهین
مقایسه تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون با ویتامین های C و E بر شاخص های کیفی اسپرم گاو [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 233-244]
-
مظهری، مژگان
اثر افزودن پودر تره و آنتیبیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، برخی فراسنجههای خونی و بافتشناسی روده باریک جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 645-656]
-
معتمدی، صابر
تأثیر پریبیوتیک مانان الیگوساکارید بر عملکرد، جمعیت میکروبی ایلئوم روده، صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغهای تخمگذار تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح مختلف پروتئین خام [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 627-643]
-
معینی، محمد
آثار اندازه قطعات علوفه، فشار پرس هیدرولیک و زمان توقف فشار بر قابلیت ماندگاری و ریزش ذرات بلوک های خوراک کامل [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 569-584]
-
معینی، محمد مهدی
اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی با یا بدون مکمل تزریقی سلنیوم و ویتامین E بر سیستم ایمنی گاوهای شیری و گوساله های نوزاد آنها [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 829-845]
-
مقصودی، علی
برازش توابع غیرخطی برای توصیف منحنی تولید کوتاه مدت تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 299-310]
-
مقصودی، علی
مقایسه عملکرد سیستم ایمنی سویه های آرین، بومی آذربایجان غربی، آمیخته های آنها و سویه راس [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 265-280]
-
ملاکی، مختار
تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوختوساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و سوختوساز نیتروژن و انرژی در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 145-157]
-
میمندی پور، امیر
اثرات اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 467-478]
-
مموئی، مرتضی
تأثیر نانوسلنیوم بر فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز و برخی فراسنجه های کمی و کیفی اسپرم قوچ عربی خوزستان [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 245-253]
-
مموئی، مرتضی
اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر باروری، جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی مادر و عملکرد رشد و پاسخ ایمنی نتاج آنها [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 427-439]
-
مموئئ، مرتضی
بررسی اثر جایگزینی بخشی از دانه جو با تفاله چغندرقند با و بدون دانه برشته کانولا بر عملکرد، هیستومورفومتری و فراسنجههای تخمیری روده کوچک برههای پرواری [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 99-115]
-
منافی راثی، حسین
بررسی اثر صمغ گیاه آنغوزه و اکسید مس میله ای بر کنترل انگل های داخلی و عملکرد بره های نژاد بلوچی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 819-828]
-
منصوری، هرمز
اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و سیلاژ ذرت بر مصرف خوراک، فراسنجه های هضم شکمبه ای و فعالیت جویدن در میشهای آبستن سنگسری [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 803-818]
-
مهری، مهران
اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد، پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 189-200]
-
مهوری، پریسا
تأثیر چندشکلی ژن BMP15 بر صفات رشد و تولیدمثل گوسفند لری بختیاری [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 521-532]
ن
-
ناصری هرسینی، رضا
تأثیر اخته کردن بر ویژگیهای کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغالههای مرخز [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 349-360]
-
نامور، محدثه
برآورد پارامترها و روند ژنتیکی برای صفات وزن بدن در سنین تولد تا یکسالگی گوسفند کردی خراسان شمالی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 281-298]
-
نصراصفهانی، عفت
برآورد حساسیت بازده اقتصادی به تغییر در عملکرد تولیدی، تولیدمثلی و حذف در گلههای شیری اصفهان [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 533-543]
-
نصرتی، مریم
مقایسه پروفایل تنوع CNV در ژنوم گوسفند با گاو هلشتاین [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 47-58]
-
نصیری مقدم، حسن
تأثیر افزودن پودر برگ زیتون به جیره غذایی بر عملکرد، ریختشناسی روده کوچک و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 371-387]
-
نصیری مقدم، حسن
اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره پایانی بر پایه گندم بر عملکرد، خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 697-709]
-
نعمتی، ذبیح اله
تأثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی، ویژگیهای کیفی تخممرغ و فراسنجههای خونی مرغهای تخمگذار [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 657-670]
-
نقی ها، رضا
اثر سطوح مختلف عصاره اتانولی تفاله لیموترش بر فراسنجههای خونی، پاسخ ایمنی و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 905-916]
-
نوروزیان، محمدعلی
اثرات منابع مختلف کربوهیدراتهای غیرالیافی بر تخمیر و تولید گاز منابع علوفهای در شرایط برونتنی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 545-555]
-
نوروزی دیارجان، مسعود
اثرات جایگزینی کنجاله سویای فرآوری شده با کنجاله سویا در سطوح مختلف پروتئین خام جیره بر عملکرد گاوهای شیرده در تنش حرارتی خفیف [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 751-764]
و
-
واعظ ترشیزی، رسول
پویش ژنومی سندرم آسیت در نسل F2 حاصل از تلاقی مرغ بومی آذربایجان غربی و لاین گوشتی آرین [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 33-45]
-
واعظ ترشیزی، رسول
مقایسه عملکرد سیستم ایمنی سویه های آرین، بومی آذربایجان غربی، آمیخته های آنها و سویه راس [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 265-280]
-
ورمقانی، صیفعلی
اثر دوره زمانی استفاده از برگ زیتون در جیره غذایی بر عملکرد، فراسنجههای خونی و ناهنجاری متابولیکی آسیت در جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 175-187]
-
وطن خواه، محمود
تعیین ضرایب اقتصادی صفات تولید و تولید مثل گوسفند نژاد کردی در سیستم روستایی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 311-320]
-
وفای واله، مهدی
اثر تزریق زرده تخم مرغ بومی خزک به زرده تخم مرغ سویه راس بر عملکرد، ایمنی و بیان ژن TLR4 [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 507-519]
-
وکیلی، علی رضا
مقایسه اثر جیره های گلوکوژنیک و لیپوژنیک همراه با روش همزمان سازی فحلی بر عملکرد تولیدمثلی میش های بلوچی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 213-222]
-
وکیلی، علیرضا
بررسی تأثیر عملآوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسمهای شکمبه گاو در شرایط برونتنی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 321-336]
ه
-
هاشمی، سید علی
تأثیر غلظت انرژی جیره دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 71-82]
-
هژبری، فردین
آثار اندازه قطعات علوفه، فشار پرس هیدرولیک و زمان توقف فشار بر قابلیت ماندگاری و ریزش ذرات بلوک های خوراک کامل [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 569-584]
-
همتی، بهزاد
مقایسه روش های آماری پارامتری و بازنمونه گیری در ارزیابی صفات کمّی با ساختار ژنتیکی متفاوت [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
-
هوشمند، محمد
اثر جایگزینی ذرت با میوه بلوط با و بدون افزودن کولین بر عملکرد و ویژگی های استخوان درشت نی جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 891-904]
-
هوشمندی، علی محمد
اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 159-174]
ی
-
یازرلو، محمد
تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوختوساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و سوختوساز نیتروژن و انرژی در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 145-157]
-
یاوری، مونا
بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار و خصوصیات کیفی تخممرغ در مراحل پایانی تولید [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 479-491]
-
یعقوبفر، اکبر
اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجههای گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 159-174]