اطلاعیه بسیار مهم:

 

بدین وسیله به اطلاع می رساند، از تاریخ 1398/02/15، کلیه مقالات مورد ارزیابی اولیه قرار می گیرد. لذا از نویسندگان محترم خواهشمند است دقت فرمایند، خلاف روال سابق، در مرحله اولیه ارسال مقاله فقط مقاله اصلی و فرم تعهد را بارگذاری نمایند. پس از تایید دبیر تخصصی و دریافت تایید اولیه، سپس نسبت به واریز مبلغ داوری اقدام نمایند.

 

بدیهی است پس از درج این اطلاعیه، در صورت رد مقاله در مرحله اولیه و واریز مبلغ، امکان برگشت هزینه میسر نیست.

 

از نویسندگان مسئول مکاتبات خواهشمند است صفحه زیر را پرینت گرفته و مقاله را دقیقا طبق بندهای مندرج در آن تنظیم کنند. تمامی موارد لازم در این صفحات به طور مفصل شرح داده شده است:

 

 راهنمای نویسندگان (بخش "اشکالات متداول" مدنظر گرفته شود.)

  فرآیند پذیرش مقالات 

 پرسش های متداول (FAQ)

 موارد درج شده در فرم ارزیابی مقالات

  

jujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujuju

راهنمای نویسندگان مجله تولیدات دامی

 

به اطلاع نویسندگان و پژوهشگران گرامی می­رساند که تدوین و نگارش مقاله مطابق راهنمای نگارش مجله تولیدات دامی الزامی است. در غیر این صورت مقاله مورد بررسی قرار نخواهند گرفت.

 

 

الف- شرایط و نکات اولیه

  1. مسئولیت جمع آوری مقاله و ارائه آن را به دفتر مجله بر عهده  نویسنده مسئول است.
  2. نویسندگان باید با امضائ  فرم تعهد و ارسال آن همراه مقاله اصلی، اعلام نمایند در جریان متن نهایی این مقاله بوده و از ارسال مقاله به این مجله مطلع  می باشند.  همچنین مقاله به هیچ زبان دیگری و به هیچ مجله دیگری ارسال نشده و به چاپ نرسیده است (در غیر این صورت طبق قانون مصوب نشریات، نویسنده یا نویسندگان به صورت مادام از نشر مطلب در مجله و مجلات تحت پوشش ناشر محروم و مقاله آنان نیز در صورت صلاحدید سردبیر حذف خواهند شد.)
  3. ارسال تعهد نامه به منزله پذیرش تمام ضوابط نشریه و نیز تفویض کلیه حقوق نویسندگان به ناشر است.
  4. نویسندگان باید همه وابستگی‌هایی را که ممکن است به عنوان احتمال ایجاد تعارض منافع در نظر گرفته شود را آشکار سازند و به مجله تعهد می دهند که مقاله تضاد منافع ندارد. نویسنده مسئول باید از جانب سایر نویسندگان این فرم را امضا و تایید نموده و اصالت محتوای آن را اعلام ‏‏نماید. 

 

  1.  

    فایل تعهدنامه را از اینجا دانلود نمایید.

    فایل فرم تعارض منافع را از اینجا دانلود نمایید.

     

    در هنگام پر کردن فرم های بالا، موارد زیر در نظر گرفته شود:

      اطلاعات خواسته شده به طور کامل برای تمامی نویسندگان درج گردد. درج شماره تلفن همراه و نیز پست الکترونیکی تمامی افراد ضروری می باشد. در زمان ثبت نام مقاله و درج مشخصات نام و مشخصات تمامی نویسندگان (به ترتیب درج شده در تعهدنامه) در سامانه ثبت شود.

      برای درج مرتبه علمی، درج کلمه عضو هیات علمی کافی نیست. رتبه علمی مربی، استادیار، دانشیار و استاد درج گردد.

      امضای تمامی نویسندگان در این فرم الزامی است و امضا از طرف دیگران قابل پذیرش نیست. در صورت عدم دسترسی به دیگر اعضا امضای اسکن شده در فایل درج گردد.

      از درج ایمیل های غیرفعال (Expired) خودداری گردد.

      لازم است نویسنده مسئول مقاله از ایمیل آکادمیک استفاده کند.

      فایل تعهدنامه تکمیل شده به عنوان فایل تکمیلی/ اضافی بارگذاری شود تا قابل رویت برای داوران نباشد.

                                                                                    

           

  1. مقالات ارسالی باید نتیجه انجام یک طرح پژوهشی باشند. در غیر اینصورت، Fast Reject‌ می شوند.
  2. رعایت اصول نگارش در تهیه مقاله  الزامی است به عنوان مثال،  میان کلمه و نقطه (.)، کاما (،)، علامت سوال (؟) و پرانتز () فاصله نباشد و بعد از این علامت­ ها یک فاصله (Space) درج گردد.
  3. در قسمت سپاسگزاری، بایستی ذکر شود که مقاله ارسالی حاصل طرح تحقیقاتی یا پایان نامه بوده و شماره ثبت، تاریخ ثبت، محل ثبت و تأمین کننده منابع مالی حتما ذکر گردد.
  4. با توجه به بند ۷ ماده ۴ اساسنامه کمیسیون نشریات، نتیجه  مطالعات کارازمایی بالینی با استفاده از دام، طیور و یا هر حیوان آزمایشی دیگر، در صورتی در نشریه قابل چاپ است که قبل از شروع تحقیق و انجام آزمایشات، در مرکز ثبت کار آزمایی بالینی ایران (IRCT) به نشانی www.irct.ir  ثبت شده باشد. همچنین در صورتی که انجام مطالعه نیازمند مجوز خاصی بوده، باید در این قسمت ذکر شود.
  5. هیئت تحریریه در رد یا پذیرش مقالات آزاد است و از پس دادن مقاله و ملحقات آن معذور است.
  6. رعایت اصول اخلاق در انجام پژوهش الزامی است.
  7. مقالات ارسالی در ابتدا توسط هیئت تحریریه و دبیران تخصصی بررسی شده و در صورت احراز شرایط لازم از نظر محتوا و ساختار و رعایت ضوابط نشریه، برای حداقل سه داور متخصص ارسال می‌شود. اگر مقاله از نظر داوران قابل چاپ باشد نظرات و اصلاحات ایشان پس از بررسی هیئت تحریریه به نویسنده مسئول ارائه خواهد شد.
  8. نویسنده به مدت حداکثر ۲ هفته وقت خواهد داشت نسخه اصلاح شده را ارسال نماید که مجدداً جهت داوری فرستاده شود.
  9. این مجله مقالات پژوهشی اصیل(Original) ، مروری (Review) و متاآنالیز (Meta-analysis)، که مرتبط با اهداف مجله باشد را منتشر می کند.

    مقالات اصیل (Original Article): که در اولویت چاپ در مجله است حداکثر 12 تصویر/جدول می­باشد. در این نوع مقالات، نبایستی به بیش از 25 منبع ارجاع داده شود.

       مقالات مروری (Review Article): در این نوع مقالات بایستی نویسنده احاطه کامل بر موضوع مقاله داشته باشد و ضروری است که مقاله حداکثر 15 صفحه باشد. بایستی حداقل به ۳۰ منبع  وحداکثر به 50 مقاله ارجاع داده ­شود. بایستی حداقل 5 منبع از فعالیت­های پژوهشی خود نویسنده پیرامون موضوع مقاله باشد. مقالات متاآنالیز نیز در این  گروه قرار می گیرند.

  10. استفاده از مندرجات مجله با ذکر کامل مأخذ آزاد است.

 

ب- راهنمای تدوین مقالات

  1.  کلیه بخش­ های مقاله با حاشیه دو سانتی­متر حاشیه در چهار طرف، با نرم ­افزار Microsoft Word تهیه گردد.
  2.  تعداد صفحات قابل قبول حداکثر 12 صفحه می­باشد. برای مقالات مروری می تواند تا 15 صفحه هم افزایش یابد.
  3.  در نگارش مقاله توصیه می­شود که تا حد امکان از به ­کار بردن واژه ­های بیگانه و ناآشنا پرهیز شود. استفاده از واژه­ های مصوب فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران که در مجموعه کتاب­های 'فرهنگ کشاورزی و منابع طبیعی' چاپ دانشگاه تهران گردآوری شده، توصیه می­ گردد.
  4.  اسامی و واژه­ های علمی، مکان­ ها، مواد و سایر اصطلاحات خارجی را در متن مقاله به زبان فارسی نگاشته شود. از زیرنویس یا پاورقی در مقاله استفاده نشود. اگر کلمه ای جدید  و غریبی هست در داخل متن جلوی کلمه اصلی داخل پرانتز آورده شود.
  5.  در متن مقاله، اعداد صفر تا نه به حروف و اعداد 10 به بالا به عدد نوشته شود (به استثنای شماره جداول و شکل ها، شماره روابط، اعداد داخل جدول­ ها، شماره رفرنس­ های ارائه شده در پایان جمله).
  6.  در متن مقاله، علامت % به صورت کلمه درصد نوشته شود (در جدول­ ها و شکل­ ها هم رعایت شود).
  7.  در مرحله اولیه، جهت ارسال مقاله برای داوری، نیازی به ارائه دوستونی متن مقاله نیست و مقاله یک ستونی تایپ گردد.
  8.  چکیده فارسی و انگلیسی به ترتیب در ابتدای مقاله ارائه گردد.
  9.  فرمت جدول­ ها از نوع راست به چپ {فرمت جدول های فارسی} باشد.
  10.  کادر اطراف شکل ها حذف شود. در داخل شکل ها، خطوطی که به صورت افقی نمایش داده می شود، نامرئی باشند.
  11.  نمودارهای رسم شده در نرم­ افزارهایی از قبیل اکسل (Excel) به­ صورت عکس نباشند.
  12.   شماره روابط و مدل های آماری در داخل پرانتز نشان داده شوند. حتما در داخل متن به این شماره ها ارجاع داده شود. اجزاء رابطه نیز به صورت یک پاراگراف بعد از رابطه معرفی گردد. به مثال زیر توجه نمائید:

 

  1. درصد تجزیه پذیری کاه گندم با استفاده از رابطه 1 محاسبه شد.

    Pt = a + b (1 - e-ct)                                                         (رابطه 1)

     که در این رابطه،  Pt، پتانسیل تجزیه پذیری  پس از زمان t؛ a، بخش محلول؛ b، بخش قابل تجزیه که آهسته تجزیه می گردد ؛ e، عدد نپرین؛ c، نرخ تجزیه پذیری و t، مدت زمان انکوباسیون کیسه ها در شکمبه است.

     

 

   13. در چکیده فارسی، متن مقاله، جدول­ ها و شکل­ ها، تاریخ­ ها به شمسی و فقط در چکیده انگلیسی به میلادی ارائه گردد.

   14. بخش های مختلف مقاله به شکل مناسب پاراگراف بندی موضوعی شود. پاراگراف های کمتر از 4 خط و بیش از 10 خط پسندیده نیست.

  

ج- بخش­های مختلف مقاله

قسمت­های مختلف مقاله به­ ترتیب شامل: عنوان فارسی، چکیده فارسی، کلمات کلیدی فارسی، عنوان انگلیسی، چکیده انگلیسی، کلمات کلیدی انگلیسی، مقدمه، مواد و روش­ها، نتایج و بحث، پیشنهادها، تشکر و قدردانی (اختیاری) و منابع مورد استفاده، می­باشد.

 عنوان فارسی مقاله، چکیده و کلمات کلیدی (صفحه اول)

       عنوان مقاله بایستی کوتاه و از محتوای مقاله برگرفته شده باشد تا برای خواننده قابل درک باشد. عنوان مقاله نباید بیش از 25 کلمه باشد.

      بعد از چکیده انگلیسی، عنوان و چکیده فارسی و کلمات کلیدی فارسی ارائه شود. چکیده انگلیسی برگردان کاملی از چکیده فارسی باشد و درصورت تغییر و بازنگری چکیده فارسی، تغییرات در چکیده انگلیسی نیز اعمال شود

      در عنوان مقاله و چکیده به‌جز در موارد مقیاس‌های استاندارد از کلمات اختصاری و نام علمی استفاده نشود.

      چکیده فارسی و انگلیسی در یک پاراگراف و حداکثر با 250 واژه ارائه گردد.

      چکیده باید بیان­گر مسئله، هدف، روش، نتایج تحقیق و نتیجه گیری کاربردی باشد. در جمله اول چکیده فارسی و انگلیسی، هدف از انجام آزمایش درج شود. مثال:

 

به منظور تعیین اثرات آنزیم­ های تجاری ناتافوس و سافیزیم در جیره ­های غذایی حاوی سبوس برنج بر عملکرد جوجه­ های گوشتی، آزمایشی با استفاده از 200 قطعه جوجه از هیبرید تجاری رأس 308 در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار آزمایشی و چهار تکرار انجام شد.

 

      در بخش چکیده­ های فارسی و انگلیسی، نام و مشخصات نویسندگان حذف شود.

      در پایین چکیده، کلمات کلیدی ذکر گردد.

      حداقل پنج کلمه کلیدی با معادل انگلیسی (درج شده در چکیده انگلیسی) به ترتیب حروف الفبا تایپ شود. لطفا در انتخاب کلمات دقت کنید تا کلمات کاربردی، کلیدی و معرف موضوع پژوهش باشند و از انتخاب واژه های متداول و تکراری که دامنه جستجوی مقاله را (پس از انتشار) محدود می کند، خودداری نمایید. کلماتی که در عنوان مقاله آمده است، نباید مجدداً به عنوان کلمات کلیدی انتخاب شوند تا دامنه جستجوی مقاله (پس از انتشار) محدود نشود.

 مقدمه

      مقدمه حداکثر در یک صفحه ارائه گردد. در آن ضمن مرور پژوهش­ های پیشین، اهمیت و ضرورت تحقیق آورده شود و در پاراگراف آخر، هدف از انجام پژوهش مفصل شرح داده شود.  

 مواد و روش­ها

      در این بخش، نحوه انجام پژوهش (شامل مواد و وسایل مورد استفاده، روش­های ارزیابی، طرح آماری و نحوه تجزیه آماری داده­ ها) توضیح داده شود. از آوردن تیترهای فرعی خودداری شود. بخش های مختلف در این قسمت تنها با پاراگراف بندی موضوعی مناسب از هم جدا شوند.

      جلوی نام دستگاه، داخل پرانتز (مدل ...،کشور ....) اضافه شود. (نام شرکت های داخلی، به فارسی و در مورد شرکت های خارجی، به انگلیسی آورده شود).

      نسخه نرم افزار داخل پرانتز درج گردد {مثلا نرم افزار SAS (نسخه 1/9)}.

 

 نتایج و بحث

نتایج و بحث می تواند با هم و یا جداگانه آورده شود. در گزارش نتایج موارد ذیل باید به طور کامل رعایت گردد:

      نتایج حاصله از پژوهش را می­توان به صورت جدول و یا شکل ارائه کرد و فقط گزارش و تحلیل نتایج را در متن آورد.

      هر جدول یا شکل بایستی دارای شماره و عنوان مشخصی باشد و در متن به شماره آنها ارجاع داده شده باشد. عنوان باید تا حد ممکن واضح و بیان­گر محتوای جدول و شکل مربوطه باشد. 

      پیش از ارسال مقاله، حتما به کیفیت و وضوح شکل ها و عکس ها توجه شود. شکل ها کاملا واضح و با کیفیت بوده تا در نسخه های چاپی و الکترونیکی خوانا باشند.

      عنوان جداول در بالا و عنوان شکل ها در زیر آنها و به صورت وسط چین آورده شود.

      برای نوشتن عنوان 'جدول' (یا 'شکل') باید پس از ذکر کلمه 'جدول' (یا 'شکل')، شماره آن و سپس یک نقطه (.) و بعد از آن عنوان جدول (یا شکل)، نوشته شود. به مثال زیر توجه فرمائید:

 

جدول2. اثر سطوح اسید آمینه آرژنین در جیره­ خروس مسن مادر گوشتی بر فراسنجه­ های کیفی اسپرم

 

      طراحی جداول به گونه­ ای باشد که خواننده بدون مراجعه به متن بتواند کلیه اطلاعات مورد نیاز برای درک جدول را مشاهده نماید.  

      داخل متن جدول، خطوط  عمودی و افقی نباشد. تنها سه خط افقی تیره در بالا و زیر جدول و زیر عناوین ستون های جدول کفایت می کند.

      تاریخ­ های مورد اشاره در متن جدول­ ها (یا شکل­ ها)، به شمسی درج گردد.

      در شکل­ ها و جدول­ ها، اعداد و مطالب و واحدها به فارسی درج گردند.

       برای بیان توضیح­ های اضافی درخصوص هر جدول و یا مطالب داخل آن، از شماره 1و 2 و ... به شکل بالا نویس(superscript) در متن جدول استفاده نمود و با نشان دادن آن­ها در زیر جدول، اطلاعات لازم را در اختیار خواننده قرار داد.

       اعداد ارائه شده در جداول جهت سهولت در مقایسه، بسته به نوع صفت، تا یک و یا دو رقم اعشار گرد شوند.

      نباید تناقضی در داده های ارائه شده در جداول و یا شکل ها و گزارش آنها در متن وجود داشته باشد.

      پس از گزارش داده های هر جدول و یا شکل، ضمن ارجاع به شماره آنها، جدول و یا شکل مربوطه، بلافاصله آورده شود.

 

در تدوین بحث موارد ذیل رعایت گردد:

        ابتدا دلائل علمی و مستند برای نتایج حاصل  آورده شود.

      نتایج حاصل از آزمایش با نتایج سایر پژوهش‌ها مقایسه شود.

      تا حد ممکن بایستی موارد اتفاق نظر و یا اختلاف نتایج این پژوهش با پژوهش­های دیگر در این زمینه مورد بررسی قرار گیرد.

      کاربردهای نتایج پژوهش و استنتاج اساسی از آن، در قالب یک نتیجه­ گیری کلی و کاربردی در یک پاراگراف  جداگانه ارائه شود.

تشکر و قدردانی (اختیاری)

      نویسنده(گان) می­توانند از اشخاص، سازمان­ها و  افراد حقیقی یا حقوقی که امکانات اجرای پژوهش مانند تأمین بودجه، وسائل آزمایشگاهی، صحرایی و غیره را فراهم نموده­اند و یا در اجرای طرح به صورت مادی و معنوی کمک کرده­ اند، تشکر و قدردانی نمایند. قدردانی از داوران و دیگر نویسندگان مقاله و همچنین درج واژه ­های دکتر و مهندس قابل پذیرش نیست.

       توصیه می شود که این بخش از مقاله در بررسی اولیه درج نشود و در صورت پذیرش مقاله، در زمان ویراستاری و صفحه آرایی به متن اضافه شود.

تعارض منافع (Conflict of Interest)

      چنانچه تعارض منافع وجود نداشته باشد جمله زیر باید به انتهای مقاله اضافه شود :

       " هیچ‌گونه تعارض منافع توسط نویسندگان وجود ندارد " .

منابع مورد استفاده

نحوه ارجاع منابع مورد استفاده در متن مقاله

طبق دستورالعمل جدید اقدام شود.

 

تنظیم منابع

در بخش 'منابع مورد استفاده'، فقط منابع ذکر شده در متن مقاله مطابق دستورالعمل زیر ارائه شوند:

      کلیه منابع ارجاع داده شده در متن باید در این بخش آورده شوند. منابع اعم از فارسی و لاتین باید به زبان انگلیسی برگردانده و به ترتیب حروف الفبای نام خانوادگی اولین نگارنده شماره ­گذاری و تنظیم شوند. در انتهای منابع فارسی عبارت (In Persian) قید ‌شود. در برگردان منابع فارسی نام منابع و نام نویسندگان باید از خود مجلات اخذ شود و به صورت ترجمه دلخواه انجام نشود.

      تعداد منابع مورد استفاده از 25 عدد تجاوز ننماید. لذا از منابع قدیمی استفاده نشود و منابع تا حد امکان از نتایج تحقیقات ده سال اخیر باشد. در مقالات مروری باید به حداقل ۳۰ وحداکثر به 50  منبع ارجاع داده شود.

      در مورد مقالات، به ترتیب باید نام خانوادگی نویسنده، حرف اول نام نویسنده، تاریخ انتشار مقاله در داخل پرانتز، عنوان مقاله، عنوان کامل مجله، شماره جلد، شماره مجله در داخل پرانتز و بعد از دو نقطه، اولین و آخرین صفحات مقاله ارایه شوند. چگونگی تنظیم اسناد در نمونه مثال‌های زیر ارائه شده است: 

 

مقاله انگلیسی با یک نویسنده:

1. Chaudhry AS (2000) Rumen degradation in sacco in sheep of wheat straw treated with calcium oxide, sodium hydroxide and sodium hydroxide plus hydrogen peroxide. Animal Feed Science and Technology 83(3-4): 313-323.

مقاله انگلیسی با دو نویسنده و بیشتر:

1. Abbaspour B and Sharifi SD (2014) Dietary supplementation of Gracilariopsis persica is associated with some quality related sera and egg yolk parameters in laying quails. Journal of the Science of Food and Agriculture, 95:643–648

2. Sharifi SD, Dibamehr A, Lotfollahyan H and Buharo S (2012) Effects of flavomycin and probiotic supplementations to diets containing different sources of fat on growth performance intestinal morphology apparent metabolisable energy and fat digestibility in broiler chickens. Poultry Science, 91(4): 918-927.

3. Albooshoke SN and Bakhtiarizadeh MR (2019) Identification of LncRNAs related to growth of chicken’s breast muscle using RNA-seq . Animal Production, 21(2):165-180.(In Persian)

 

چکیده مقاله:

در صورتی‌که مقاله­ ای به صورت خلاصه (Abstract) چاپ شده است، روش نوشتن آن همانند مقاله است، ولی کلمه (Abst.) در قسمت آخر در داخل پرانتز ارایه شود. مثال:

Animal Science. 24: 1004 (Abst.).             

 

کتاب تألیفی:

1. Virk MR and Chaudhry AS (2010) Nutrient composition and in vitro degradability of some tropical shrubs from Pakistan. In: Advances in Animal Biosciences: British Society of Animal Science Conference. Queen's University, Belfast: British Society of Animal Science, Cambridge University Press.

 

فصل کتاب

1. Castejon M, Romero-Munoz F and Garcia L (1987) Phenology and control of Orobanche cernua in sunflower with glyphosate. In: Weber HC and Forstreuter W (Eds.), Parasitic flowering plants. Marburg, F.R.G., pp. 121-126.

2. Jaworski CA and Phatak SC (1993) Canola seed yield in relation to harvest methods. In: Janick J and Simon JE (Eds.), New crops. John Wiley, New York. pp. 300-301.

 

 مقالات چاپ شده در مجموعه مقالات همایش ­ها، کنگره­ ها و سمینارها:

1. Locascio SJ, Fiskell JGA and Everett PE (2000) Advances in watermelon fertility. Proceeding 14th Tropical Region, American Society for Horticultural Sciences. 223-231.

 نشریات الکترونیکی:

1. USDA-National Agricultural Statistics Service (2000) Published estimates data base (PEDB) [Online]. Available at http://www.nass.usda.gov:81/ipedb/(accessed 15 May 2001; verified 24 Aug. 2001). USDA-NASS, Washington, DC. USA.

2. Wear D (2000) Research projects, Southern Forest Resource Assessment Consortium [Online]. Available at http://www.rtp.srs.fs.fed.us/ econ/research/sofac/projects.htm (modified 13 Mar. 2000; accessed 8 July 2000; verified 22 May 2001). USDA Forest Serv., Research Triangle Park, NC. USA.

 

پایان­ نامه:

1. Reeder JD (2001) Nitrogen transformations in revegetated coal spoils. Colombia State University, Fort Collins, Ph.D. Dissertation.

 

 

د- چگونگی ارسال مقالات

در نشریه تولیدات دامی مقالات به صورت آن لاین دریافت (Online Submission) و داوری (Online Review) می شوند. بنابراین لازم است تا نویسنده مسئول ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید و نام کاربری و رمز عبور دریافت کند. برای اطلاعات بیشتر به سامانه نشریه بخش " نحوه ارسال مقاله " مراجه شود.  

  نویسندگان در هنگام ارسال مقاله باید فایل های زیر را نیز در سامانه بارگذاری کنند:

    فایل اصلی مقاله به همراه شکل ها و جدول ها که فاقد نام نویسندگان باشد. نام فایل اصلی مقاله، چهار رقم آخر کد مقاله باشد.(به عنوان فایل اصلی مقاله *)

    فرم تعهدنامه تکمیل شده (به عنوان فایل تکمیلی/ اضافی)

    فرم تعارض منافع (به عنوان فایل تکمیلی/ اضافی)

    صفحه عنوان مقاله عنوان شامل، عنوان کامل مقاله، عنوان کوتاه مقاله، نام نویسندگان، آدرس علمی نویسندگان، و مشخصات کامل تماس با نویسنده مسئول به دو شکل فارسی و انگلیسی باشد. سمت نویسندگان باید به صورت کامل آورده شود و حین ارسال مقاله در سامانه نیز درج شود(به طور مثال: سمت علمی، گروه، دانشکده، دانشگاه، شهر، کشور)

 

ه- هزینه داوری و انتشار

      این مجله بر اساس مجوز وزارت متبوع از مقالات ارسالی مبلغ یک میلیون ریال بابت بررسی و داوری و بعد از  پذیرش نیز مبلغ یک میلیون ریال بابت چاپ دریافت می‌کند.

      هزینه داوری مقالات بعد از تایید اولیه کیفیت مقاله از سوی دبیران تخصصی، دریافت می شود. برای این منظور با ارسال پیام، واریز هزینه داوری، به نویسنده اطلاع داده می شود. هزینه انتشار نیز پس از تایید مقاله از سوی داوران و ویراستار فنی و قبل از انتشار، اخذ می شود.

 

 

شماره حساب:  ۴۰۰۱۰۷۰۳۰۳۰۱۱۸۷۲ (شبا: IR90010000 ۴۰۰۱۰۷۰۳۰۳۰۱۱۸۷۲) بنام تمرکز وجوه اختصاصی پردیس ابوریحان نزد بانک مرکزی 

 

 

 

شناسه واریزمرحله داوری: 317070374140107000000008090204

 

شناسه واریز مرحله انتشار: 352070374140107000000008090202

 

 

 

تذکرات مهم:

    هیأت تحریریه در عدم پذیرش، پذیرش و یا هر گونه ویرایش لازم در زمان چاپ مقاله، آزاد است.

    مسئولیت کلیه مطالب و اطلاعات درج شده در مقاله و نیز رعایت حقوق مؤلفین و پژوهش­گران به عهده نویسنده(گان) مقاله می ­باشد.

    مقالاتی که مطابق راهنمای تهیه مقاله این نشریه تهیه نشده باشند، برای داوری ارسال نخواهد شد.

    اسامی نویسندگان به همان ترتیب که در زمان تشکیل پرونده درج گردیده، در زمان چاپ مقاله ارائه خواهد شد و هیچ تغییری در ترتیب و یا تعداد نویسندگان اعمال نمی­ گردد.

    توصیه می شود به منظور بهبود کیفیت مقاله و رفع اشتباه­ های احتمالی (به عنوان مثال: مسائل آماری، نحوه ارائه و درج شکل ها و جدول ها و یا نگارش چکیده انگلیسی) از همکاران ذیصلاح خود تقاضا نمایند که آن را مطالعه نموده و کاستی­ های احتمالی را گوشزد کنند.

  

اشکالات متداول در مقالات ارسالی

 نام فایل نهایی مقاله (Word 2003)، به اشتباه نام نویسندگان و یا مشخصات آنها و یا عنوان فارسی مقاله است. بهتر است نام فایل اصلی مقاله، چهار رقم آخر کد مقاله باشد.

 شکل ها و فرمول ها ناواضح و ناخواناست است و یا جدول ها طبق فرمت تهیه نشده اند. شکل ها و جدول های مقاله باید طبق فرمت نشریه تنظیم شده و واضح باشند تا در نسخه چاپی و همچنین انتشار الکترونیکی (فرمت Pdf) قابل مشاهده و با کیفیت باشد.

 در اکثر موارد نحوه رفرنس دهی طبق راهنمای تهیه مقاله نیست. دانلود یکی از مقالات منتشر شده موجود در سایت می تواند به عنوان الگو مفید باشد. نام محققین در متن مقاله حذف شود و تنها به شماره رفرنس اکتفا گردد.

 کلمات کلیدی انگلیسی معادل دقیق کلمات کلیدی فارسی نیست و در زیر چکیده درج نگردیده است. کلمات کلیدی حداقل 5 عدد باشد. کلمات کلیدی فارسی از الف تا ی و کلمات کلیدی انگلیسی از A تا Z تایپ شود.

 بخش های مختلف مقاله در اکثر موارد پاراگراف بندی نمی شود. اکثر بخش های متن در قالب یک پاراگراف بزرگ ارائه می شود. ابتدای هر پاراگراف فرورفتگی (Indentation) درج شده و مقاله پاراگراف بندی شود.

 در برخی موارد نام و نام خانوادگی، ایمیل و مشخصات نویسندگان در چکیده فارسی و انگلیسی درج می شود. کل مشخصات در چکیده ها حذف شود.

 در بخش چکیده فارسی و انگلیسی و نیز مواد و روشها، در جمله اول هدف از آزمایش حتما درج شود. در اکثر موارد این نکته رعایت نمی شود.

 فرمت جدول ها در برخی موارد طبق فرمت نشریه نیست. خطوط عمودی حذف شود و تنها سه خط افقی درج شود. جدول ها به فرمت جدول های فارسی زبان از سمت راست به چپ تنظیم شود. ستون اول سمت راست جدول، راست چین و بقیه ستون ها وسط چین باشند. واحدها در داخل پرانتز و در زیر پارامتر درج شود.

واژه نمودار و عکس برای شکل ها استفاده نشود. واژه "شکل" برای کل شکل ها و تصاویر درج شود (هم در متن مقاله و هم عنوان شکل). شکل ها کادر نداشته باشند. واحدها داخل پرانتز درج شوند. داخل شکل خطوط افقی یا شطرنجی درج نشود. زمینه شکل بدون خطوط باشد و در زمینه کیفیت و وضوح تصویر دقت کافی به عمل آید.

در برخی موارد فرم تعهد بدون امضا بارگذاری می شود. امضای اسکن شده و مشخصات کامل نویسندگان در این فرم درج شود.

در اکثر موارد چکیده انگلیسی اشکالات نگارشی دارد و درست تنظیم نشده است. حتما پیش از ارسال مقاله چکیده بررسی شده و با نگارش مناسب و صحیح ارائه شود.

  

 نویسنده مسئول مکاتبات می توانند پس از گذشت یک ماه از ارسال مقاله، جهت پی­گیری پرونده "ایمیل پی گیری" ارسال نمایند.

کد رهگیری، نام نویسندگان و شماره تلفن همراه نویسنده مسئول مکاتبات در ایمیل ارسالی درج گردد.

    

jujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujujuju 

 

نشانی: پاکدشت، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران، دفتر نشریات تخصصی، کدپستی: 3391653755

 

تلفن های معاونت پژوهش و فناوری: 36040904 - 36040746 - 021 (داخلی 105) 

 

پست الکترونیکی: abujournal@ut.ac.ir

 

آدرس سایت نشریه: http://jap.ut.ac.ir                                              سامانه نشر مجلات علمی دانشگاه تهران: http://journal.ut.ac.ir