رخ نمای دانشگاه تهران (http://profile.ut.ac.ir) با هدف ارائه تصویری جامع و یکپارچه از مجموعه فعالیت های علمی، پژوهشی دانشگاه تهران راه اندازی شده است. این سامانه با الگوبرداری از تجربه موفق Pure انتشارات Elsevier توسعه یافته است.

 

برای اولین بار و همسو با راهبرد بین المللی شدن در برنامه سوم دانشگاه تهران رخ نما وب سایت دو زبانه ای برای همه اساتید دانشگاه تهران فراهم کرده است.

 

یکی از مهمترین مزایای این سایت بروزرسانی خودکار و مستمر اطلاعات آن از سامانه مرجع می باشد، به طوری که اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه نیازی به بارگزاری اطلاعات در آن ندارند. شایان ذکر است پارامترهای پژوهشی اساتید از سایت Scopus واکشی می شوند. اطلاعات این وبسایت از سامانه پژوهشی، سامانه پرسنلی، سامانه جامع آموزش و سامانه پایان نامه های دانشگاه به طور خودکار تهیه می گردد. یکی دیگر از دستاوردهای ارزشمند دانشگاه پایان نامه ها و رساله های تحصیلات تکمیلی است. با مشاهده هر پایان نامه کلمات کلیدی آن نه تنها قابل مشاهده است، بلکه بر اساس این کلمات کلیدی می توان جستجو هم انجام داد. با کلیک بر روی عنوان پایان نامه امکان مشاهده چکیده فارسی و انگلیسی و مشاهده 15 صفحه اول پایان نامه ها وجود دارد. دروس ارائه شده هر استاد به عنوان بخشی از فعالیت های مهم دانشگاه نیز در سایت قابل مشاهده می باشد. علاوه بر اطلاعاتی که به صورت خودکار بارگزاری می شوند، اعضای محترم هیئت علمی نیز می توانند بخش هایی از این سایت را در هر دو قسمت فارسی و انگلیسی شخصی سازی نمایند. شبکه همکاری از دیگر قسمت های مهم این سایت است که اطلاعات بسیاری را در خصوص همکاری افراد بر اساس پارامترهای مختلف نمایش می دهد. این نمودار بر اساس همکاری افراد در مقالات ایشان تهیه شده است و در فازهای بعدی بقیه فعالیت ها نیز به آن اضافه خواهد شد. امکان انتخاب افراد هیات علمی و غیرهیات علمی، انتخاب بازه زمانی همکاری و نمایش تعداد همکاری افراد بر روی یالهای گراف از دیگر خصوصیات این شبکه است. با استفاده از این شبکه قادر خواهید بود، همکاری بین افراد در واحدهای مختلف دانشگاه را با وضوح بیشتری شاهد باشیم.

کاربران محترم می توانند جهت آشنایی با نحوه کارکرد سامانه به راهنمای موجود در لینک زیر مراجعه نمایند: https://ithelp.ut.ac.ir/fa/news/3492

لازم به توضیح است درصورتی که اطلاعات نادرست در این سایت وجود داشته باشد، بایستی این اطلاعات در سامانه مرجع آن که می تواند سیستم پژوهشی، آموزشی یا ... باشد، اصلاح گردد و پس از گذشت 24 ساعت اطلاعات اصلاح شده به طور خودکار در سایت رخ نما نمایش داده می شود.

 

 

 

منبع: http://abu.ut.ac.ir/pages/view-article.php?ID=932