آ
-
آنتیبیوتیک
اثر عصاره هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد، کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 511-519]
-
آندرومد
اثر انجماد با رقیقکنندههای مختلف برکیفیت منی و نسبت جنسیت اسپرم گاو هلشتاین با تکنیک Real-time qPCR [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 409-418]
-
آنزیم پروتئاز
بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچینهای ژاپنی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 349-358]
-
آویشن
اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتیبادی در جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 359-369]
ا
-
اجزای لاشه
پیشبینی خصوصیات لاشه با استفاده از فراسنجههای بیوشیمیایی خون در مرغ بومی اصفهان [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 37-48]
-
احتیاجات
برآورد نیاز متیونین بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش مزمن گرمایی از هفت تا 21 روزگی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 499-509]
-
ارتفاع پرز
اثر پودر میوه عناب ضایعاتی با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت شناسی ایلئوم جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 99-111]
-
اسانس
تأثیر سطوح مختلف اسانس رایج و میکروکپسوله شده مرزه خوزستانی بر ریختشناسی روده و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]
-
اسانس
اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتیبادی در جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 359-369]
-
اسانس
تآثیر اسانس، پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد، خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 371-380]
-
اسانس درمنه خزری
تاثیر اسانس درمنه خزری و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی در مرحله تخمگذاری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 151-163]
-
اسانس زنیان
اثرات اسانس گیاهی ریزپوشانی شده زنیان بر عملکرد رشد و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 521-531]
-
اسپرم
تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسیدهای چرب منی در خروسهای مسن مادر گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 279-290]
-
اسپرم
اثر گلیسیریزیک اسید بر پراکسیداسیون لیپیدیو فراسنجه های حیاتی اسپرم گاو نژاد هلشتاین پس از فرایند انجماد- ذوب [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 569-577]
-
اسهال
اثر جایگزینی یونجه خشک با سیلاژ ذرت در جیرهی آغازین بر سلامت و فراسنجههای بیوشیمیایی خون گوسالههای نر هلشتاین طی دوره پیش از شیرگیری [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 321-328]
-
اسیدآمینه
برآورد نیاز متیونین بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش مزمن گرمایی از هفت تا 21 روزگی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 499-509]
-
اسید فولیک
اثر مکمل سازی محیط کشت با اسید فولیک بر بلوغ برون تنی تخمک های گاو [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 393-400]
-
اسیدوز
بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجههای تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 487-497]
-
اسیدیته شکمبه
بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجههای تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 487-497]
-
افزایش وزن روزانه
تأثیر استفاده از برگ پنج انگشت بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بزغاله های نر پرواری [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 475-485]
-
افزودنی باکتریایی
اثر مولتیآنزیم و افزودنی باکتریایی بر ترکیب شیمیایی و برخی فراسنجههای تخمیر برونتنی سیلاژ جو پژمرده شده [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
-
افزودنیهای خوراکی
اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه چویر و افزودنیهای خوراکی رایج بر عملکرد و برخی صفات بیوشیمائی خون جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 381-392]
-
اکسیداسیون چربی
ارزیابی نقش عوامل مادری در کنترل نرخ متابولیزم و بیان ژنهای AMPK, NPY در مرغان گوشتی راس 308 [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 193-207]
-
املاح معدنی استخوان
تاثیر سطوح مختلف تعادل الکترولیتی و کلسیم جیره بر عملکرد، ترکیب استخوان و ویژگیهای لاشه بلدرچینهای ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 139-150]
-
انتخاب ژنومی
ارزیابی صحت ارزشهای اصلاحی ژنومی برخی صفات اقتصادی جمعیت گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از SNP ها و بلوک های هاپلوتایپی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 419-430]
-
انجماد
اثر گلیسیریزیک اسید بر پراکسیداسیون لیپیدیو فراسنجه های حیاتی اسپرم گاو نژاد هلشتاین پس از فرایند انجماد- ذوب [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 569-577]
-
انرژی قابل سوخت و ساز
تعیین احتیاجات انرژی نگهداری و رشد در بوقلمونهای در حال رشد به دو روش کشتار مقایسهای و شاخص رشد نسبی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 247-259]
-
انرژی قابل سوخت و ساز
تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت وساز پودر ضایعات کشتارگاهی طیور [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 339-348]
-
انرژی قابل متابولیسم
پیشبینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت بر اساس ترکیبات شیمیائی نمونه های مختلف سبوس گندم با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]
-
انرژی قابل متابولیسم
رتبه بندی رقم های سورگوم علوفه ای کشت شده به منظور تغذیه دام براساس روش مدیریت تصمیم گیری چند معیاره [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 545-555]
-
ایمونوهیستوشیمی
موقعیتیابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در بافت جفت گاو [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 301-308]
ب
-
بادرنجبویه
دو ﻧﻮع ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺧﻮراﮐﯽ: فراسنجهﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و عملکرد در ﺑﺮهﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﺳﻨﺠﺎﺑﯽ [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 23-35]
-
بازده گوشت سینه
برآورد نیاز متیونین بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش مزمن گرمایی از هفت تا 21 روزگی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 499-509]
-
بازده مصرف انرژی
تعیین احتیاجات انرژی نگهداری و رشد در بوقلمونهای در حال رشد به دو روش کشتار مقایسهای و شاخص رشد نسبی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 247-259]
-
بافتشناسی روده
تأثیر سطوح مختلف اسانس رایج و میکروکپسوله شده مرزه خوزستانی بر ریختشناسی روده و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]
-
بخشهای پروتئین خام
اثر مولتیآنزیم و افزودنی باکتریایی بر ترکیب شیمیایی و برخی فراسنجههای تخمیر برونتنی سیلاژ جو پژمرده شده [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
-
بره پرواری
تأثیر سطوح مختلف پساب تقطیری ملاس خشک شده با سبوس بر عملکرد رشد، تخمیر و پروتوزوآی شکمبه و فراسنجههای خونی برههای نر پرواری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
-
برون تنی
اثر مکمل سازی محیط کشت با اسید فولیک بر بلوغ برون تنی تخمک های گاو [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 393-400]
-
بلدرچین
تأثیر افزودن منابع معدنی، کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد، ذخیره آهن در بافتها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 127-137]
-
بلدرچین تخمگذار
تاثیر اسانس درمنه خزری و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی در مرحله تخمگذاری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 151-163]
-
بلدرچین ژاپنی
تاثیر سطوح مختلف تعادل الکترولیتی و کلسیم جیره بر عملکرد، ترکیب استخوان و ویژگیهای لاشه بلدرچینهای ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 139-150]
-
بلدرچین ژاپنی
بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچینهای ژاپنی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 349-358]
-
بلوغ تخمک
اثر مکمل سازی محیط کشت با اسید فولیک بر بلوغ برون تنی تخمک های گاو [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 393-400]
-
بلوکهای هاپلوتایپی مبتنی بر LD
ارزیابی صحت ارزشهای اصلاحی ژنومی برخی صفات اقتصادی جمعیت گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از SNP ها و بلوک های هاپلوتایپی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 419-430]
-
بهرهوری
ارزیابی اثر اقتصادی تراکم جوجهریزی و مواد بستر بر عملکرد تولید در جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 61-71]
-
بورس فابرسیوس
اثر پودر میوه عناب ضایعاتی با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت شناسی ایلئوم جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 99-111]
پ
-
پارامتر ژنتیکی
برآورد عوامل غیر ژنتیکی و ژنتیکی موثر بر صفت بقاء در گوسفند زندی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 181-192]
-
پاسخ ایمنی
اثر منابع مختلف عناصر منگنز، روی و مس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 113-125]
-
پاسخ ایمنی
تأثیر سطوح ترئونین و تراکم گله بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 533-543]
-
پاسخهای فیزیولوژیکی
اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه چویر و افزودنیهای خوراکی رایج بر عملکرد و برخی صفات بیوشیمائی خون جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 381-392]
-
پراکسیداسیون لیپیدی
اثر گلیسیریزیک اسید بر پراکسیداسیون لیپیدیو فراسنجه های حیاتی اسپرم گاو نژاد هلشتاین پس از فرایند انجماد- ذوب [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 569-577]
-
پروبیوتیک
تآثیر اسانس، پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد، خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 371-380]
-
پروتوزوا
ترکیب شیمیایی و تأثیر خوشاریزه و پولیکاریا بر فراسنجههای تخمیر، متان و ظرفیت آنتیاکسیدانی شکمبه با روش برونتنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 461-473]
-
پروتیین خام
رتبه بندی رقم های سورگوم علوفه ای کشت شده به منظور تغذیه دام براساس روش مدیریت تصمیم گیری چند معیاره [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 545-555]
-
پریبیوتیک
مقایسه تاثیر منابع مختلف فیبر و پریبیوتیک بر عملکرد و برخی فرآسنجههای فیزیولوژیکی جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 73-86]
-
پساب تقطیری ملاس
تأثیر سطوح مختلف پساب تقطیری ملاس خشک شده با سبوس بر عملکرد رشد، تخمیر و پروتوزوآی شکمبه و فراسنجههای خونی برههای نر پرواری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
-
پلاسما
مطالعه تغییرات متابولیتهای خونی و هورمونهای تیروئیدی مرغهای مادر گوشتی پس از اوج تولید [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 291-300]
-
پنومونی
اثر جایگزینی یونجه خشک با سیلاژ ذرت در جیرهی آغازین بر سلامت و فراسنجههای بیوشیمیایی خون گوسالههای نر هلشتاین طی دوره پیش از شیرگیری [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 321-328]
-
پوسته بادام هندی
تأثیر افزودن پودر زغال اخته، پودر سیر و اسانس ترکیبی گیاهی به جیره غذایی بر عملکرد وکیفیت تخم در مرغهای تخمگذار [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 49-60]
-
پوسته سویا
تأثیر پلیساکاریدهای غیر نشاستهای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 233-246]
-
پیشبینی انرژی
تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت وساز پودر ضایعات کشتارگاهی طیور [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 339-348]
ت
-
تابع ریچاردز
ارزیابی مقایسهای الگوی رشد در سویه تجاری جوجهگوشتی، جوجه بومی و کبوتر پرواری پرورشی در ایران [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 441-450]
-
تجزیه پذیری مؤثر
تعیین ارزش غذایی علوفه کاهوی وحشی قبل و بعد گلدهی و مقایسه مدل های مختلف برآورد زمان تاخیری آن [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 209-221]
-
تخم مرغ
تأثیر افزودن پودر زغال اخته، پودر سیر و اسانس ترکیبی گیاهی به جیره غذایی بر عملکرد وکیفیت تخم در مرغهای تخمگذار [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 49-60]
-
تخمیر
بررسی قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی هسته خرمای خام و تخمیری و تأثیر آنها بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 261-271]
-
تخمیر برون تنی
بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجههای تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 487-497]
-
تخمیر شکمبهای
تأثیر استفاده از برگ پنج انگشت بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بزغاله های نر پرواری [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 475-485]
-
ترئونین
تأثیر سطوح ترئونین و تراکم گله بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 533-543]
-
تراکم
تأثیر سطوح ترئونین و تراکم گله بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 533-543]
-
ترخون
اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتیبادی در جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 359-369]
-
ترکیبات شیمیائی
پیشبینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت بر اساس ترکیبات شیمیائی نمونه های مختلف سبوس گندم با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]
-
ترکیبات شیمیایی
تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت وساز پودر ضایعات کشتارگاهی طیور [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 339-348]
-
ترکیب شیمیایی
تعیین ارزش غذایی علوفه کاهوی وحشی قبل و بعد گلدهی و مقایسه مدل های مختلف برآورد زمان تاخیری آن [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 209-221]
-
تستوسترون
بررسی اثر گیاه خارخاسک بر نسبت جنسیت اسپرم قوچ عربی خوزستان با تکنیک Real time qPCR [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 431-439]
-
تصمیم گیری چند معیاره
رتبه بندی رقم های سورگوم علوفه ای کشت شده به منظور تغذیه دام براساس روش مدیریت تصمیم گیری چند معیاره [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 545-555]
-
تعادل اسید-باز
تاثیر سطوح مختلف تعادل الکترولیتی و کلسیم جیره بر عملکرد، ترکیب استخوان و ویژگیهای لاشه بلدرچینهای ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 139-150]
-
تغذیه
اثر افزودن ضایعات خشک فرآوردههای لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 329-337]
-
تفاوت های ظاهری
استفاده از شاخصهای مربوط به صفات بیومتریک در شناسایی تفاوت بین مادیانها و نریانهای نژاد ترکمن و تروبرد در سنین مختلف [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 451-459]
-
توازن انرژی
تعیین احتیاجات انرژی نگهداری و رشد در بوقلمونهای در حال رشد به دو روش کشتار مقایسهای و شاخص رشد نسبی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 247-259]
-
تولید گاز
ترکیب شیمیایی و تأثیر خوشاریزه و پولیکاریا بر فراسنجههای تخمیر، متان و ظرفیت آنتیاکسیدانی شکمبه با روش برونتنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 461-473]
-
تولید متان
ترکیب شیمیایی و تأثیر خوشاریزه و پولیکاریا بر فراسنجههای تخمیر، متان و ظرفیت آنتیاکسیدانی شکمبه با روش برونتنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 461-473]
-
تیتر آنتیبادی
اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتیبادی در جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 359-369]
-
تیتر آنتیبادی
اثر عصاره هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد، کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 511-519]
ج
-
جسم زرد
پایش فعالیت های تخمدانی در میش های سنجابی با استفاده از سنجش غلظت پروژسترون [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 557-568]
-
جفت
موقعیتیابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در بافت جفت گاو [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 301-308]
-
جمعیت میکروبی
مقایسه تاثیر منابع مختلف فیبر و پریبیوتیک بر عملکرد و برخی فرآسنجههای فیزیولوژیکی جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 73-86]
-
جمعیت میکروبی
تآثیر اسانس، پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد، خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 371-380]
-
جنبانی اسپرم
تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسیدهای چرب منی در خروسهای مسن مادر گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 279-290]
-
جنسیت
بررسی اثر گیاه خارخاسک بر نسبت جنسیت اسپرم قوچ عربی خوزستان با تکنیک Real time qPCR [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 431-439]
-
جوجه
تأثیر سطوح مختلف اسانس رایج و میکروکپسوله شده مرزه خوزستانی بر ریختشناسی روده و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]
-
جوجهگوشتی
تآثیر اسانس، پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد، خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 371-380]
-
جوجه گوشتی
اثر منابع مختلف عناصر منگنز، روی و مس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 113-125]
-
جوجه گوشتی
مقایسه تاثیر منابع مختلف فیبر و پریبیوتیک بر عملکرد و برخی فرآسنجههای فیزیولوژیکی جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 73-86]
-
جوجه گوشتی
تأثیر پلیساکاریدهای غیر نشاستهای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 233-246]
-
جوجه گوشتی
بررسی قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی هسته خرمای خام و تخمیری و تأثیر آنها بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 261-271]
-
جوجه گوشتی
اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتیبادی در جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 359-369]
-
جوجه گوشتی
ارزیابی مقایسهای الگوی رشد در سویه تجاری جوجهگوشتی، جوجه بومی و کبوتر پرواری پرورشی در ایران [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 441-450]
-
جوجه گوشتی
اثرات اسانس گیاهی ریزپوشانی شده زنیان بر عملکرد رشد و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 521-531]
-
جوجه گوشتی
تأثیر سطوح ترئونین و تراکم گله بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 533-543]
-
جوجههای گوشتی
اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه چویر و افزودنیهای خوراکی رایج بر عملکرد و برخی صفات بیوشیمائی خون جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 381-392]
چ
-
چاقی
مقایسه اثر دو ترکیب گیاهی یا سنتتیک موثر بر متابولیسم چربی و فراسنجه های خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 401-407]
-
چربی احشائی
ارزیابی نقش عوامل مادری در کنترل نرخ متابولیزم و بیان ژنهای AMPK, NPY در مرغان گوشتی راس 308 [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 193-207]
-
چربی شکمی
مقایسه اثر دو ترکیب گیاهی یا سنتتیک موثر بر متابولیسم چربی و فراسنجه های خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 401-407]
-
چربی محوطه شکمی
اثر پودر میوه عناب ضایعاتی با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت شناسی ایلئوم جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 99-111]
-
چرخۀ فحلی
پایش فعالیت های تخمدانی در میش های سنجابی با استفاده از سنجش غلظت پروژسترون [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 557-568]
ح
-
حاشیهی سود
ارزیابی اثر اقتصادی تراکم جوجهریزی و مواد بستر بر عملکرد تولید در جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 61-71]
-
حجم منی
تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسیدهای چرب منی در خروسهای مسن مادر گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 279-290]
-
حرارت تولیدی
تعیین احتیاجات انرژی نگهداری و رشد در بوقلمونهای در حال رشد به دو روش کشتار مقایسهای و شاخص رشد نسبی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 247-259]
خ
-
خصوصیات لاشه
بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچینهای ژاپنی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 349-358]
-
خطر حذف
برآورد عوامل غیر ژنتیکی و ژنتیکی موثر بر صفت بقاء در گوسفند زندی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 181-192]
-
خوراک آغازین
اثر افزودن ضایعات خشک فرآوردههای لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 329-337]
-
خون
تأثیر سطوح مختلف اسانس رایج و میکروکپسوله شده مرزه خوزستانی بر ریختشناسی روده و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]
د
-
داده سنسور شده
برآورد عوامل غیر ژنتیکی و ژنتیکی موثر بر صفت بقاء در گوسفند زندی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 181-192]
-
درمان
اثر جایگزینی یونجه خشک با سیلاژ ذرت در جیرهی آغازین بر سلامت و فراسنجههای بیوشیمیایی خون گوسالههای نر هلشتاین طی دوره پیش از شیرگیری [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 321-328]
-
دقت پیشبینی
پیشبینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت بر اساس ترکیبات شیمیائی نمونه های مختلف سبوس گندم با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]
-
دورۀ خاموشیجنسی
پایش فعالیت های تخمدانی در میش های سنجابی با استفاده از سنجش غلظت پروژسترون [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 557-568]
ر
-
راهنمای پرورش راس
تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسیدهای چرب منی در خروسهای مسن مادر گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 279-290]
-
رتبه بندی
رتبه بندی رقم های سورگوم علوفه ای کشت شده به منظور تغذیه دام براساس روش مدیریت تصمیم گیری چند معیاره [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 545-555]
-
رشد
ارزیابی اثر اقتصادی تراکم جوجهریزی و مواد بستر بر عملکرد تولید در جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 61-71]
-
رشد
شناسایی LncRNAهای مرتبط با رشد عضله سینه مرغ بوسیله روش RNA-seq [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 165-180]
-
رقمهای سورگوم علوفه ای
رتبه بندی رقم های سورگوم علوفه ای کشت شده به منظور تغذیه دام براساس روش مدیریت تصمیم گیری چند معیاره [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 545-555]
-
رگرسیون خطی
پیشبینی خصوصیات لاشه با استفاده از فراسنجههای بیوشیمیایی خون در مرغ بومی اصفهان [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 37-48]
-
روده باریک
اثر پودر میوه عناب ضایعاتی با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت شناسی ایلئوم جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 99-111]
-
ریخت شناسی
تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسیدهای چرب منی در خروسهای مسن مادر گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 279-290]
-
ریزپوشانی
اثرات اسانس گیاهی ریزپوشانی شده زنیان بر عملکرد رشد و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 521-531]
ز
-
زرده تخممرغ
اثر انجماد با رقیقکنندههای مختلف برکیفیت منی و نسبت جنسیت اسپرم گاو هلشتاین با تکنیک Real-time qPCR [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 409-418]
-
زرده تخم مرغ
تأثیر افزودن پودر زغال اخته، پودر سیر و اسانس ترکیبی گیاهی به جیره غذایی بر عملکرد وکیفیت تخم در مرغهای تخمگذار [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 49-60]
-
زغال اخته
تأثیر افزودن پودر زغال اخته، پودر سیر و اسانس ترکیبی گیاهی به جیره غذایی بر عملکرد وکیفیت تخم در مرغهای تخمگذار [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 49-60]
-
زمان تاخیری
تعیین ارزش غذایی علوفه کاهوی وحشی قبل و بعد گلدهی و مقایسه مدل های مختلف برآورد زمان تاخیری آن [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 209-221]
ژ
-
ژن PLP
اثر انجماد با رقیقکنندههای مختلف برکیفیت منی و نسبت جنسیت اسپرم گاو هلشتاین با تکنیک Real-time qPCR [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 409-418]
-
ژن PLP
بررسی اثر گیاه خارخاسک بر نسبت جنسیت اسپرم قوچ عربی خوزستان با تکنیک Real time qPCR [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 431-439]
-
ژن SRY
اثر انجماد با رقیقکنندههای مختلف برکیفیت منی و نسبت جنسیت اسپرم گاو هلشتاین با تکنیک Real-time qPCR [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 409-418]
-
ژن SRY
بررسی اثر گیاه خارخاسک بر نسبت جنسیت اسپرم قوچ عربی خوزستان با تکنیک Real time qPCR [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 431-439]
س
-
سبوس
تأثیر سطوح مختلف پساب تقطیری ملاس خشک شده با سبوس بر عملکرد رشد، تخمیر و پروتوزوآی شکمبه و فراسنجههای خونی برههای نر پرواری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
-
سبوس گندم
تأثیر پلیساکاریدهای غیر نشاستهای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 233-246]
-
سبوس گندم
پیشبینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت بر اساس ترکیبات شیمیائی نمونه های مختلف سبوس گندم با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]
-
سطح پروتئین
بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچینهای ژاپنی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 349-358]
-
سلولهای تروفوبلاست
موقعیتیابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در بافت جفت گاو [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 301-308]
-
سن
مطالعه تغییرات متابولیتهای خونی و هورمونهای تیروئیدی مرغهای مادر گوشتی پس از اوج تولید [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 291-300]
-
سوارکاری
استفاده از شاخصهای مربوط به صفات بیومتریک در شناسایی تفاوت بین مادیانها و نریانهای نژاد ترکمن و تروبرد در سنین مختلف [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 451-459]
-
سویه های اسب
استفاده از شاخصهای مربوط به صفات بیومتریک در شناسایی تفاوت بین مادیانها و نریانهای نژاد ترکمن و تروبرد در سنین مختلف [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 451-459]
-
سیر
تأثیر افزودن پودر زغال اخته، پودر سیر و اسانس ترکیبی گیاهی به جیره غذایی بر عملکرد وکیفیت تخم در مرغهای تخمگذار [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 49-60]
-
سیستم ایمنی
دو ﻧﻮع ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺧﻮراﮐﯽ: فراسنجهﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و عملکرد در ﺑﺮهﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﺳﻨﺠﺎﺑﯽ [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 23-35]
-
سیستم ایمنی
اثر جایگزینی یونجه خشک با سیلاژ ذرت در جیرهی آغازین بر سلامت و فراسنجههای بیوشیمیایی خون گوسالههای نر هلشتاین طی دوره پیش از شیرگیری [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 321-328]
-
سیلاژ جو
اثر مولتیآنزیم و افزودنی باکتریایی بر ترکیب شیمیایی و برخی فراسنجههای تخمیر برونتنی سیلاژ جو پژمرده شده [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
ش
-
شاخص اقتصادی
ارزیابی اثر اقتصادی تراکم جوجهریزی و مواد بستر بر عملکرد تولید در جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 61-71]
-
شاخص های بیومتریک
استفاده از شاخصهای مربوط به صفات بیومتریک در شناسایی تفاوت بین مادیانها و نریانهای نژاد ترکمن و تروبرد در سنین مختلف [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 451-459]
-
شکل آلی مواد معدنی
اثر منابع مختلف عناصر منگنز، روی و مس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 113-125]
-
شکل غیر آلی مواد معدنی
اثر منابع مختلف عناصر منگنز، روی و مس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 113-125]
ص
-
صحت پیشبینی
ارزیابی صحت ارزشهای اصلاحی ژنومی برخی صفات اقتصادی جمعیت گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از SNP ها و بلوک های هاپلوتایپی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 419-430]
ض
-
ضایعات فرآورده لبنی
اثر افزودن ضایعات خشک فرآوردههای لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 329-337]
-
ضایعات کشتارگاهی طیور
تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت وساز پودر ضایعات کشتارگاهی طیور [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 339-348]
-
ضریب تبدیل
اثر پودر میوه عناب ضایعاتی با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت شناسی ایلئوم جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 99-111]
-
ضریب تبدیل غذایی
تأثیر استفاده از برگ پنج انگشت بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بزغاله های نر پرواری [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 475-485]
-
ضریب تبدیل غذایی
برآورد نیاز متیونین بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش مزمن گرمایی از هفت تا 21 روزگی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 499-509]
ط
-
طیور
تعیین احتیاجات انرژی نگهداری و رشد در بوقلمونهای در حال رشد به دو روش کشتار مقایسهای و شاخص رشد نسبی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 247-259]
ظ
-
ظرفیت آنتیاکسیدانی
ترکیب شیمیایی و تأثیر خوشاریزه و پولیکاریا بر فراسنجههای تخمیر، متان و ظرفیت آنتیاکسیدانی شکمبه با روش برونتنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 461-473]
-
ظرفیت آنتی اکسیدانی
دو ﻧﻮع ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺧﻮراﮐﯽ: فراسنجهﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و عملکرد در ﺑﺮهﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﺳﻨﺠﺎﺑﯽ [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 23-35]
-
ظرفیت بافری
بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجههای تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 487-497]
ع
-
عدم تعادل پیوستگی
ارزیابی صحت ارزشهای اصلاحی ژنومی برخی صفات اقتصادی جمعیت گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از SNP ها و بلوک های هاپلوتایپی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 419-430]
-
عرض جغرافیایی
پایش فعالیت های تخمدانی در میش های سنجابی با استفاده از سنجش غلظت پروژسترون [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 557-568]
-
عصاره چویر
اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه چویر و افزودنیهای خوراکی رایج بر عملکرد و برخی صفات بیوشیمائی خون جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 381-392]
-
عصاره موسیر
اثر عصاره هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد، کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 511-519]
-
عضله سینه
شناسایی LncRNAهای مرتبط با رشد عضله سینه مرغ بوسیله روش RNA-seq [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 165-180]
-
عملکرد
اثر منابع مختلف عناصر منگنز، روی و مس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 113-125]
-
عملکرد
تاثیر سطوح مختلف تعادل الکترولیتی و کلسیم جیره بر عملکرد، ترکیب استخوان و ویژگیهای لاشه بلدرچینهای ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 139-150]
-
عملکرد
مقایسه تاثیر منابع مختلف فیبر و پریبیوتیک بر عملکرد و برخی فرآسنجههای فیزیولوژیکی جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 73-86]
-
عملکرد
تأثیر پلیساکاریدهای غیر نشاستهای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 233-246]
-
عملکرد
بررسی قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی هسته خرمای خام و تخمیری و تأثیر آنها بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 261-271]
-
عملکرد
اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتیبادی در جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 359-369]
-
عملکرد
تآثیر اسانس، پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد، خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 371-380]
-
عملکرد
اثر عصاره هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد، کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 511-519]
-
عملکرد
بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچینهای ژاپنی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 349-358]
-
عملکرد
اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه چویر و افزودنیهای خوراکی رایج بر عملکرد و برخی صفات بیوشیمائی خون جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 381-392]
-
عملکرد
اثرات اسانس گیاهی ریزپوشانی شده زنیان بر عملکرد رشد و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 521-531]
-
عملکرد
تأثیر سطوح ترئونین و تراکم گله بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 533-543]
-
عملکرد رشد
اثر افزودن ضایعات خشک فرآوردههای لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 329-337]
ف
-
فراسنجههای
تأثیر سطوح مختلف اسانس رایج و میکروکپسوله شده مرزه خوزستانی بر ریختشناسی روده و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]
-
فراسنجههای تخمیر
تأثیر سطوح مختلف پساب تقطیری ملاس خشک شده با سبوس بر عملکرد رشد، تخمیر و پروتوزوآی شکمبه و فراسنجههای خونی برههای نر پرواری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
-
فراسنجههای تخمیر
اثر مولتیآنزیم و افزودنی باکتریایی بر ترکیب شیمیایی و برخی فراسنجههای تخمیر برونتنی سیلاژ جو پژمرده شده [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
-
فراسنجههای خون
پیشبینی خصوصیات لاشه با استفاده از فراسنجههای بیوشیمیایی خون در مرغ بومی اصفهان [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 37-48]
-
فصل جفتگیری
پایش فعالیت های تخمدانی در میش های سنجابی با استفاده از سنجش غلظت پروژسترون [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 557-568]
-
فلاوومایسین
تآثیر اسانس، پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد، خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 371-380]
ق
-
قابلیت هضم
بررسی قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی هسته خرمای خام و تخمیری و تأثیر آنها بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 261-271]
-
قابلیت هضم
بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچینهای ژاپنی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 349-358]
-
قابلیت هضم
تأثیر استفاده از برگ پنج انگشت بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بزغاله های نر پرواری [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 475-485]
-
قابلیت هضم
بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجههای تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 487-497]
-
قابلیت هضم
ترکیب شیمیایی و تأثیر خوشاریزه و پولیکاریا بر فراسنجههای تخمیر، متان و ظرفیت آنتیاکسیدانی شکمبه با روش برونتنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 461-473]
-
قابلیت هضم ایلئومی
تاثیر اسانس درمنه خزری و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی در مرحله تخمگذاری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 151-163]
ک
-
کاهوی وحشی
تعیین ارزش غذایی علوفه کاهوی وحشی قبل و بعد گلدهی و مقایسه مدل های مختلف برآورد زمان تاخیری آن [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 209-221]
-
کبوتر پرواری
ارزیابی مقایسهای الگوی رشد در سویه تجاری جوجهگوشتی، جوجه بومی و کبوتر پرواری پرورشی در ایران [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 441-450]
-
کرچگ
تأثیر افزودن پودر زغال اخته، پودر سیر و اسانس ترکیبی گیاهی به جیره غذایی بر عملکرد وکیفیت تخم در مرغهای تخمگذار [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 49-60]
-
کروموزوم Y
اثر انجماد با رقیقکنندههای مختلف برکیفیت منی و نسبت جنسیت اسپرم گاو هلشتاین با تکنیک Real-time qPCR [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 409-418]
-
کوآنزیم کیوتن
دو ﻧﻮع ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺧﻮراﮐﯽ: فراسنجهﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و عملکرد در ﺑﺮهﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﺳﻨﺠﺎﺑﯽ [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 23-35]
-
کیفیت گوشت
تأثیر افزودن منابع معدنی، کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد، ذخیره آهن در بافتها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 127-137]
-
کیفیت گوشت
اثر عصاره هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد، کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 511-519]
-
کیلات
تأثیر افزودن منابع معدنی، کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد، ذخیره آهن در بافتها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 127-137]
گ
-
گاو
اثر مکمل سازی محیط کشت با اسید فولیک بر بلوغ برون تنی تخمک های گاو [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 393-400]
-
گاو هلشتاین
موقعیتیابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در بافت جفت گاو [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 301-308]
-
گاو هلشتاین :گلیسیریزیک اسید
اثر گلیسیریزیک اسید بر پراکسیداسیون لیپیدیو فراسنجه های حیاتی اسپرم گاو نژاد هلشتاین پس از فرایند انجماد- ذوب [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 569-577]
-
گرلین
موقعیتیابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در بافت جفت گاو [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 301-308]
-
گلبولهای خون
دو ﻧﻮع ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺧﻮراﮐﯽ: فراسنجهﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و عملکرد در ﺑﺮهﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﺳﻨﺠﺎﺑﯽ [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 23-35]
-
گوساله
اثر افزودن ضایعات خشک فرآوردههای لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 329-337]
-
گوسفند
پایش فعالیت های تخمدانی در میش های سنجابی با استفاده از سنجش غلظت پروژسترون [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 557-568]
-
گوسفند زندی
برآورد عوامل غیر ژنتیکی و ژنتیکی موثر بر صفت بقاء در گوسفند زندی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 181-192]
-
گوشتی
تأثیر سطوح مختلف اسانس رایج و میکروکپسوله شده مرزه خوزستانی بر ریختشناسی روده و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]
-
گیاه مرتعی
ترکیب شیمیایی و تأثیر خوشاریزه و پولیکاریا بر فراسنجههای تخمیر، متان و ظرفیت آنتیاکسیدانی شکمبه با روش برونتنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 461-473]
-
گیرندهآندروژن
بررسی اثر گیاه خارخاسک بر نسبت جنسیت اسپرم قوچ عربی خوزستان با تکنیک Real time qPCR [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 431-439]
ل
-
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
تاثیر اسانس درمنه خزری و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی در مرحله تخمگذاری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 151-163]
-
لیپیدهای پلاسما
مقایسه اثر دو ترکیب گیاهی یا سنتتیک موثر بر متابولیسم چربی و فراسنجه های خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 401-407]
م
-
متابولیتهای خونی
تأثیر سطوح مختلف پساب تقطیری ملاس خشک شده با سبوس بر عملکرد رشد، تخمیر و پروتوزوآی شکمبه و فراسنجههای خونی برههای نر پرواری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]
-
متابولیتهای خونی
مطالعه تغییرات متابولیتهای خونی و هورمونهای تیروئیدی مرغهای مادر گوشتی پس از اوج تولید [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 291-300]
-
متابولیسم چربی
مقایسه اثر دو ترکیب گیاهی یا سنتتیک موثر بر متابولیسم چربی و فراسنجه های خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 401-407]
-
مخلوط بافری
بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجههای تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 487-497]
-
مخمر ساکارومایسس سرویزیه
تأثیر پلیساکاریدهای غیر نشاستهای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 233-246]
-
مدل پیشبینی
پیشبینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت بر اساس ترکیبات شیمیائی نمونه های مختلف سبوس گندم با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]
-
مدلهای خط شکسته
برآورد نیاز متیونین بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش مزمن گرمایی از هفت تا 21 روزگی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 499-509]
-
مدیریت پرورش
ارزیابی اثر اقتصادی تراکم جوجهریزی و مواد بستر بر عملکرد تولید در جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 61-71]
-
مرزه
تأثیر سطوح مختلف اسانس رایج و میکروکپسوله شده مرزه خوزستانی بر ریختشناسی روده و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]
-
مرغ بومی
پیشبینی خصوصیات لاشه با استفاده از فراسنجههای بیوشیمیایی خون در مرغ بومی اصفهان [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 37-48]
-
مرغ بومی
ارزیابی مقایسهای الگوی رشد در سویه تجاری جوجهگوشتی، جوجه بومی و کبوتر پرواری پرورشی در ایران [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 441-450]
-
مرغ بومی اصفهان
شناسایی LncRNAهای مرتبط با رشد عضله سینه مرغ بوسیله روش RNA-seq [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 165-180]
-
مرغ مادرگوشتی
مطالعه تغییرات متابولیتهای خونی و هورمونهای تیروئیدی مرغهای مادر گوشتی پس از اوج تولید [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 291-300]
-
مصرف خوراک
ارزیابی نقش عوامل مادری در کنترل نرخ متابولیزم و بیان ژنهای AMPK, NPY در مرغان گوشتی راس 308 [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 193-207]
-
معادله رگرسیونی
تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت وساز پودر ضایعات کشتارگاهی طیور [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 339-348]
-
مغز میانجی
ارزیابی نقش عوامل مادری در کنترل نرخ متابولیزم و بیان ژنهای AMPK, NPY در مرغان گوشتی راس 308 [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 193-207]
-
منابع آهن
تأثیر افزودن منابع معدنی، کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد، ذخیره آهن در بافتها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 127-137]
-
منابع فیبر
مقایسه تاثیر منابع مختلف فیبر و پریبیوتیک بر عملکرد و برخی فرآسنجههای فیزیولوژیکی جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 73-86]
-
منبع علوفه
اثر جایگزینی یونجه خشک با سیلاژ ذرت در جیرهی آغازین بر سلامت و فراسنجههای بیوشیمیایی خون گوسالههای نر هلشتاین طی دوره پیش از شیرگیری [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 321-328]
-
منحنی رشد
ارزیابی مقایسهای الگوی رشد در سویه تجاری جوجهگوشتی، جوجه بومی و کبوتر پرواری پرورشی در ایران [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 441-450]
-
مورفولوژی
تاثیر اسانس درمنه خزری و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی در مرحله تخمگذاری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 151-163]
-
مولتیآنزیم
اثر مولتیآنزیم و افزودنی باکتریایی بر ترکیب شیمیایی و برخی فراسنجههای تخمیر برونتنی سیلاژ جو پژمرده شده [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]
-
میکروبیولوژی
تاثیر اسانس درمنه خزری و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی در مرحله تخمگذاری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 151-163]
-
میکروفلور روده
اثرات اسانس گیاهی ریزپوشانی شده زنیان بر عملکرد رشد و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 521-531]
ن
-
نانو
تأثیر افزودن منابع معدنی، کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد، ذخیره آهن در بافتها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 127-137]
-
نژادهای اسب
استفاده از شاخصهای مربوط به صفات بیومتریک در شناسایی تفاوت بین مادیانها و نریانهای نژاد ترکمن و تروبرد در سنین مختلف [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 451-459]
-
نسبت تریگلیسیرید به کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا
ارزیابی نقش عوامل مادری در کنترل نرخ متابولیزم و بیان ژنهای AMPK, NPY در مرغان گوشتی راس 308 [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 193-207]
-
نسبت درآمد به هزینه
ارزیابی اثر اقتصادی تراکم جوجهریزی و مواد بستر بر عملکرد تولید در جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 61-71]
-
نشانگرهای SNP
ارزیابی صحت ارزشهای اصلاحی ژنومی برخی صفات اقتصادی جمعیت گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از SNP ها و بلوک های هاپلوتایپی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 419-430]
-
نعناع
اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتیبادی در جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 359-369]
-
نمونهگیری گیبس
برآورد عوامل غیر ژنتیکی و ژنتیکی موثر بر صفت بقاء در گوسفند زندی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 181-192]
-
نیتروژن اورهای خون
تأثیر استفاده از برگ پنج انگشت بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بزغاله های نر پرواری [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 475-485]
و
-
وراثتپذیری
برآورد عوامل غیر ژنتیکی و ژنتیکی موثر بر صفت بقاء در گوسفند زندی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 181-192]
-
وزن بدن
مطالعه تغییرات متابولیتهای خونی و هورمونهای تیروئیدی مرغهای مادر گوشتی پس از اوج تولید [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 291-300]
-
ویژگیهای لاشه
تاثیر سطوح مختلف تعادل الکترولیتی و کلسیم جیره بر عملکرد، ترکیب استخوان و ویژگیهای لاشه بلدرچینهای ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 139-150]
ه
-
هسته خرما
بررسی قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی هسته خرمای خام و تخمیری و تأثیر آنها بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 261-271]
-
همبستگی فنوتیپی
پیشبینی خصوصیات لاشه با استفاده از فراسنجههای بیوشیمیایی خون در مرغ بومی اصفهان [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 37-48]
-
هموسیستئین
اثر مکمل سازی محیط کشت با اسید فولیک بر بلوغ برون تنی تخمک های گاو [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 393-400]
ی
-
یونجه
تعیین ارزش غذایی علوفه کاهوی وحشی قبل و بعد گلدهی و مقایسه مدل های مختلف برآورد زمان تاخیری آن [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 209-221]