آ

  • آسیبهای بافتی تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره ‏های پرواری عربی تغذیه شده با جیره ‏های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]

  • آفلاتوکسین B1 بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهنده‌های گروه متیل بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه‌شده با جیره-های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 381-392]

ا

  • اسب‌های بومی ایران؛ تنوع ژنتیکی؛ ساختار ژنتیکی؛ نشانگرهای ریزماهواره بررسی ساختار ژنتیکی اسب‌های بومی ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 155-163]

  • اسید آلی؛ پروبیوتیک؛ پارامترهای عملکردی؛ پروبیوتیک اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخمگذار و فراسنجه های کیفی تخم‌مرغ‌ [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 345-354]

  • اسیدچرب اشباع اثر افودن منابع چربی در شیر برعملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]

  • اسید چرب زرده مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]

  • اسیدچرب غیر اشباع اثر افودن منابع چربی در شیر برعملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]

  • اسیدهای چرب امگا3 تغییرات فراسنجه های بافت شناسی و بیان نسبی ژن های TGF-B4 و StAR در بیضه خروس های تغذیه شده با کوآنزیم Q10 و امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 393-402]

  • اسیدهای چرب غیراشباع اثر نسبت‌های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجه‌های خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]

  • اشتها مصرف خوراک، گوارش‌پذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]

  • اشریشیاکلای بررسی مقایسه ای فلفل قرمز با محرک‌های رشد تجاری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 335-344]

  • افزایش وزن روزانه اثر افودن منابع چربی در شیر برعملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]

  • اکسیداسیون چربی زرده اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغان تخم‌گذار چالش داده‌شده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]

  • الئوبیوتک بررسی مقایسه ای فلفل قرمز با محرک‌های رشد تجاری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 335-344]

  • اوره بررسی ترکیب شیمیای و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای کاه گندم و باگاس نیشکر عمل آور عمل آوری شده با اوره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 191-200]

ب

  • باروری تغییرات فراسنجه های بافت شناسی و بیان نسبی ژن های TGF-B4 و StAR در بیضه خروس های تغذیه شده با کوآنزیم Q10 و امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 393-402]

  • بازده خوراک؛ پروتئین میکروبی؛ چربی مکمل اثر سطح روغن سویا و سطح پروتئین خام جیره آغازین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های پلاسما و مشتقات پورینی ادرار گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 165-177]

  • بافت پوششی تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره ‏های پرواری عربی تغذیه شده با جیره ‏های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]

  • بیان ژن تأثیر کربوهیدرات های دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژن‌های درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-333]

  • بره زندی گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]

  • بقایای زراعی تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]

  • بلدرچین ژاپنی اثر نسبت‌های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجه‌های خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]

  • بلدرچین ژاپنی بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهنده‌های گروه متیل بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه‌شده با جیره-های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 381-392]

  • بلدرچین‌های ژاپنی نر اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]

  • بیواسترانگ بررسی مقایسه ای فلفل قرمز با محرک‌های رشد تجاری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 335-344]

پ

  • پرز شکمبه تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره ‏های پرواری عربی تغذیه شده با جیره ‏های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]

  • پری‌سینک اوسینک مقایسه دو روش همزمان‌سازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 402-410]

  • پسماند ترخون مصرف خوراک، گوارش‌پذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]

ت

  • تجزیه‌پذیری تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]

  • تخمیر شکمبه مصرف خوراک، گوارش‌پذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]

  • تخمیر میکروبی تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]

  • تریپتوفان بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهنده‌های گروه متیل بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه‌شده با جیره-های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 381-392]

  • ترخون بررسی تاثیر عصاره و پودر گیاه ترخون بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 367-377]

  • ترکیب شیمیایی بررسی ترکیب شیمیای و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای کاه گندم و باگاس نیشکر عمل آور عمل آوری شده با اوره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 191-200]

  • تلفات جنینی مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]

  • تنش گرمایی مقایسه دو روش همزمان‌سازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 402-410]

  • تنش گرمایی بررسی مقایسه ای فلفل قرمز با محرک‌های رشد تجاری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 335-344]

  • تولید تخم مرغ مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]

  • تولید شیر تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازه‌زای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]

  • تولیدگاز برون تنی تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]

  • تولید و ترکیب شیر بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجه های خونی میش های افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]

ج

  • جیره آنیونی اثر القای سطوح مختلف اسیدوز متابولیکی خفیف در جیره‌ی آنیونی بر هومئوستاز مواد معدنی و عملکرد گاوهای شیری دوره انتقال [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 21-33]

  • جیره غذایی تأثیر کربوهیدرات های دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژن‌های درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-333]

  • جوجه درآوری مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]

  • جوجه گوشتی تأثیر کربوهیدرات های دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژن‌های درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-333]

  • جوجه گوشتی بررسی مقایسه ای فلفل قرمز با محرک‌های رشد تجاری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 335-344]

  • جوجه گوشتی بررسی تاثیر عصاره و پودر گیاه ترخون بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 367-377]

  • جوجه گوشتی بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 355-367]

  • جوجه‌گوشتی اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجه‌های سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]

خ

  • خواص ارگانولپتیک گوشت اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]

د

  • دابل اوسیک مقایسه دو روش همزمان‌سازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 402-410]

  • دانه های روغنی بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجه های خونی میش های افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]

  • دیزی II تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]

  • دستگاه گوارش اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]

  • دستگاه گوارش بررسی مقایسه ای فلفل قرمز با محرک‌های رشد تجاری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 335-344]

  • دی متیل گلایسین بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهنده‌های گروه متیل بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه‌شده با جیره-های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 381-392]

  • دوره انتقال اثر القای سطوح مختلف اسیدوز متابولیکی خفیف در جیره‌ی آنیونی بر هومئوستاز مواد معدنی و عملکرد گاوهای شیری دوره انتقال [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 21-33]

  • دوکوزاهگزاانوئیک اسید مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]

ر

  • روغن کتان اثر نسبت‌های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجه‌های خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]

ژ

  • ژن لاکتوفرین شناسایی تنوع‌های آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

س

  • سیستم ایمنی اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]

  • سیستم‌ایمنی اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجه‌های سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]

  • سلامت اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیه شده با جیره های حاوی غلظت پائین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]

  • سلول سرتولی تغییرات فراسنجه های بافت شناسی و بیان نسبی ژن های TGF-B4 و StAR در بیضه خروس های تغذیه شده با کوآنزیم Q10 و امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 393-402]

  • سلول لایدیگ تغییرات فراسنجه های بافت شناسی و بیان نسبی ژن های TGF-B4 و StAR در بیضه خروس های تغذیه شده با کوآنزیم Q10 و امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 393-402]

  • سلول‌های بدنی شناسایی تنوع‌های آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

ض

  • ضرایب قابلیت هضم بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجه های خونی میش های افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]

  • ضریب‌تبدیل اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغان تخم‌گذار چالش داده‌شده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]

ط

  • طرح مرکب مرکزی بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهنده‌های گروه متیل بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه‌شده با جیره-های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 381-392]

ع

  • عصاره‌ی هیدروالکلی بررسی تاثیر عصاره و پودر گیاه ترخون بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 367-377]

  • عملکرد گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]

  • عملکرد اثر القای سطوح مختلف اسیدوز متابولیکی خفیف در جیره‌ی آنیونی بر هومئوستاز مواد معدنی و عملکرد گاوهای شیری دوره انتقال [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 21-33]

  • عملکرد اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجه‌های سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]

  • عملکرد بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 355-367]

  • عملکرد بره‌ها بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجه های خونی میش های افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]

  • عملکرد تولیدمثلی مقایسه دو روش همزمان‌سازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 402-410]

  • عملکرد تولید مثلی تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازه‌زای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]

  • عملکرد شکمبه اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیه شده با جیره های حاوی غلظت پائین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]

ف

  • فیتوهماگلوتین بررسی تاثیر عصاره و پودر گیاه ترخون بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 367-377]

  • فراسنجه های خونی گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]

  • فراسنجه‌های خون مصرف خوراک، گوارش‌پذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]

  • فراسنجه‌های خونی اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]

  • فراسنجه‌های عملکردی بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجه های خونی میش های افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]

  • فرآوری حرارتی بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 355-367]

  • فعالیت آنزیمف کربوهیدرات دیواره سلولی تأثیر کربوهیدرات های دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژن‌های درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-333]

  • فلفل قرمز بررسی مقایسه ای فلفل قرمز با محرک‌های رشد تجاری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 335-344]

  • فناوری آیپلکس شناسایی تنوع‌های آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

ق

  • قابلیت هضم گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]

  • قابلیت‌هضم اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجه‌های سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]

  • قطر لوله های اسپرم ساز تغییرات فراسنجه های بافت شناسی و بیان نسبی ژن های TGF-B4 و StAR در بیضه خروس های تغذیه شده با کوآنزیم Q10 و امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 393-402]

ک

  • کاسنی اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجه‌های سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]

  • کاه گندم بررسی ترکیب شیمیای و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای کاه گندم و باگاس نیشکر عمل آور عمل آوری شده با اوره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 191-200]

  • کربوهیدرات‌های غیر‌فیبری اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیه شده با جیره های حاوی غلظت پائین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]

  • کیفیت تخم مرغ؛ مرغ تخم‌گذاربونز اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخمگذار و فراسنجه های کیفی تخم‌مرغ‌ [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 345-354]

  • کلسترول تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]

  • کلسترول اثر نسبت‌های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجه‌های خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]

  • کلسترول زرده اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغان تخم‌گذار چالش داده‌شده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]

  • کلمات کلیدی: ژن کمپلمان C4-A شناسایی تنوع‌های آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

  • کنجاله پنبه‌دانه تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]

  • کنجاله سیاه دانه گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]

  • کینوا تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]

  • کوآنزیم Q10 اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]

گ

  • گاو تازه زا تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازه‌زای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]

  • گاو شیری اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیه شده با جیره های حاوی غلظت پائین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]

  • گاوهای شیری مقایسه دو روش همزمان‌سازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 402-410]

  • گندم بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 355-367]

  • گوارش پذیری تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]

  • گوساله شیرخوار اثر افودن منابع چربی در شیر برعملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]

  • گوساله‌ شیرخوار؛ متابولیسم نیتروژن اثر سطح روغن سویا و سطح پروتئین خام جیره آغازین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های پلاسما و مشتقات پورینی ادرار گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 165-177]

  • گوسیپول آزاد تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]

ل

  • لایه عضلانی تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره ‏های پرواری عربی تغذیه شده با جیره ‏های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]

م

  • مالون‌دی‌آلدهید اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغان تخم‌گذار چالش داده‌شده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]

  • مالون دی آلدئید بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهنده‌های گروه متیل بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه‌شده با جیره-های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 381-392]

  • متابولیت‌های خونی بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجه های خونی میش های افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]

  • مخمر زنده اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیه شده با جیره های حاوی غلظت پائین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]

  • مرغ‌های تخمگذار تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]

  • مصرف خوراک اثر افودن منابع چربی در شیر برعملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]

  • مصرف خوراک اثر نسبت‌های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجه‌های خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]

  • مکمل آنزیمی بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 355-367]

  • ملاتونین بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهنده‌های گروه متیل بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه‌شده با جیره-های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 381-392]

ن

  • نیتروژن ابقاءشده مصرف خوراک، گوارش‌پذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]

  • نسبت امگا-6 به امگا-3 تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازه‌زای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]

  • نیوکاسل بررسی تاثیر عصاره و پودر گیاه ترخون بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 367-377]

و

  • واحد هاو اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغان تخم‌گذار چالش داده‌شده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]

  • ورم پستان شناسایی تنوع‌های آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

ه

  • هاپتوگلوبین تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازه‌زای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]

  • هپانیت پری پورتال تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره ‏های پرواری عربی تغذیه شده با جیره ‏های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]

  • هتروزیگوسیتی بررسی ساختار ژنتیکی اسب‌های بومی ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 155-163]

  • هومئوستاز کلسیم اثر القای سطوح مختلف اسیدوز متابولیکی خفیف در جیره‌ی آنیونی بر هومئوستاز مواد معدنی و عملکرد گاوهای شیری دوره انتقال [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 21-33]