آ
- 
                آبآوردگی شکم 
                تأثیر انتخاب فنوتیپی موفق علیه سندرم آسیت بر صفات مختلف در یک لاین تجاری مرغ گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 501-514]
                
 
- 
                آرایه ژنومی 
                مطالعه پویش کامل ژنوم با تجزیه و تحلیل غنیسازی مجموعه-های ژنی برای شناسایی ژنها و مسیرهای مرتبط با خلقوخوی در گاو براهمن [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 481-490]
                
 
- 
                آسیبهای بافتی 
                تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره های پرواری عربی تغذیه شده با جیره های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]
                
 
- 
                آفلاتوکسین 
                اثرات افزودن توکسین بایندرها و پریبیوتیک، بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
                
 
- 
                آفلاتوکسین B1 
                بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهندههای گروه متیل بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]
                
 
- 
                آمیختهگری 
                ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در برههای خالص کردی و آمیختههای کردی × رومانف [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]
                
 
- 
                آنتیاکسیدان 
                تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 395-408]
                
 
- 
                آنتیبیوتیک 
                مقایسه اثر پروبیوتیکهای داخلی و وارداتی بر عملکرد رشدی، شاخصهای لیپیدی خون و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 447-457]
                
 
- 
                آنزیم 
                بررسی تغییرات برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون در ماههای مختلف آبستنی میشهای لریبختیاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 515-524]
                
 
ا
- 
                ابقای نیتروژن 
                تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه های شکمبه در گوسفند کرمانی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 351-362]
                
 
- 
                اسانس گیاهی 
                بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوششدارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجههای گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیمگیری چند شاخصی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 421-431]
                
 
- 
                اسبهای بومی ایران 
                بررسی ساختار ژنتیکی اسبهای بومی ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 155-163]
                
 
- 
                اسپرم 
                اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیرهسازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتیگراد [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 583-592]
                
 
- 
                اسید آلی 
                اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار و فراسنجههای کیفی تخممرغ [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 245-254]
                
 
- 
                اسید آمینه شاخهدار 
                پاسخ جوجههای گوشتی به سطوح مختلف پروتئین ایدهآل و نسبتهای والین به لیزین قابل هضم جیره در دوره آغازین [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 535-548]
                
 
- 
                اسید چرب اشباع 
                اثر افزودن منابع چربی در شیر بر عملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]
                
 
- 
                اسید چرب زرده 
                مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]
                
 
- 
                اسید چرب غیر اشباع 
                اثر افزودن منابع چربی در شیر بر عملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]
                
 
- 
                اسیدهای چرب امگا3 
                تغییرات فراسنجههای بافتشناسی و بیان نسبی ژن TGF-4 و StAR در بیضه خروسهای تغذیهشده با کوآنزیم Q10 و اسیدهای چرب امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 293-302]
                
 
- 
                اسیدهای چرب غیراشباع 
                اثر نسبتهای مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجههای خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]
                
 
- 
                اشتها 
                مصرف خوراک، گوارشپذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجههای خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]
                
 
- 
                اشرشیاکلای 
                اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد، گوارشپذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 471-479]
                
 
- 
                اشریشیاکلای 
                بررسی مقایسهای فلفل قرمز با محرکهای رشد تجاری بر عملکرد جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]
                
 
- 
                افت خونابه 
                اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیتهای خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط دمایی بالا [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 573-581]
                
 
- 
                افزایش وزن روزانه 
                اثر افزودن منابع چربی در شیر بر عملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]
                
 
- 
                اکسیداسیون چربی زرده 
                اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در مرغان تخمگذار چالش دادهشده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]
                
 
- 
                الئوبیوتک 
                بررسی مقایسهای فلفل قرمز با محرکهای رشد تجاری بر عملکرد جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]
                
 
- 
                الکترولیت 
                بررسی تغییرات برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون در ماههای مختلف آبستنی میشهای لریبختیاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 515-524]
                
 
- 
                امولسیفایر 
                اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجههای گوشتی تغذیهشده با منابع مختلف چربی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 433-446]
                
 
- 
                اوره 
                بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری شکمبهای کاه گندم و باگاس نیشکر عملآورعملآوریشده با اوره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 191-200]
                
 
- 
                ایمنی هومورال 
                بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوششدارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجههای گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیمگیری چند شاخصی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 421-431]
                
 
- 
                اینولین 
                اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجههای گوشتی تغذیهشده با منابع مختلف چربی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 433-446]
                
 
ب
- 
                باروری 
                تغییرات فراسنجههای بافتشناسی و بیان نسبی ژن TGF-4 و StAR در بیضه خروسهای تغذیهشده با کوآنزیم Q10 و اسیدهای چرب امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 293-302]
                
 
- 
                بازده خوراک 
                اثر سطح روغن سویا و پروتئین خام جیره آغازین بر عملکرد رشد، فراسنجههای پلاسما و مشتقات پورینی ادرار گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 165-177]
                
 
- 
                بافت پوششی 
                تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره های پرواری عربی تغذیه شده با جیره های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]
                
 
- 
                برازش نیکویی 
                مقایسه برخی مدلهای ریاضی غیرخطی برای توصیف منحنی رشد گوسالههای سیستانی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 491-500]
                
 
- 
                بره زندی 
                گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]
                
 
- 
                بقایای زراعی 
                تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]
                
 
- 
                بلدرچین ژاپنی 
                اثر نسبتهای مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجههای خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]
                
 
- 
                بلدرچین ژاپنی 
                بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهندههای گروه متیل بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]
                
 
- 
                بلدرچینهای ژاپنی نر 
                اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]
                
 
- 
                بوس ایندکیوس 
                مطالعه پویش کامل ژنوم با تجزیه و تحلیل غنیسازی مجموعه-های ژنی برای شناسایی ژنها و مسیرهای مرتبط با خلقوخوی در گاو براهمن [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 481-490]
                
 
- 
                بیان ژن 
                تأثیر کربوهیدراتهای دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژنهای درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-233]
                
 
- 
                بیلیروبین 
                بررسی تغییرات برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون در ماههای مختلف آبستنی میشهای لریبختیاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 515-524]
                
 
- 
                بیواسترانگ 
                بررسی مقایسهای فلفل قرمز با محرکهای رشد تجاری بر عملکرد جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]
                
 
پ
- 
                پارامترهای عملکردی 
                اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار و فراسنجههای کیفی تخممرغ [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 245-254]
                
 
- 
                پایداری هوازی 
                اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 387-394]
                
 
- 
                پرز شکمبه 
                تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره های پرواری عربی تغذیه شده با جیره های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]
                
 
- 
                پروبیوتیک 
                اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار و فراسنجههای کیفی تخممرغ [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 245-254]
                
 
- 
                پروبیوتیک 
                بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوششدارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجههای گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیمگیری چند شاخصی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 421-431]
                
 
- 
                پروبیوتیک 
                مقایسه اثر پروبیوتیکهای داخلی و وارداتی بر عملکرد رشدی، شاخصهای لیپیدی خون و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 447-457]
                
 
- 
                پروبیوتیک 
                مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پریبیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخممرغ تولیدی و برخی فراسنجههای خونی مرغان تخمگذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]
                
 
- 
                پروتئین خام 
                کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظتشده شکمبهای بر عملکرد و متابولیتهای خونی در گاوهای تازهزای هلشتاین [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 363-374]
                
 
- 
                پروتئین شوک گرمایی 
                تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]
                
 
- 
                پروتئین میکروبی 
                اثر سطح روغن سویا و پروتئین خام جیره آغازین بر عملکرد رشد، فراسنجههای پلاسما و مشتقات پورینی ادرار گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 165-177]
                
 
- 
                پروتوزوآ 
                تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه های شکمبه در گوسفند کرمانی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 351-362]
                
 
- 
                پری بیوتیک 
                مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پریبیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخممرغ تولیدی و برخی فراسنجههای خونی مرغان تخمگذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]
                
 
- 
                پریسینک آوسینک 
                مقایسه دو روش همزمانسازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجههای خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]
                
 
- 
                پسماند ترخون 
                مصرف خوراک، گوارشپذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجههای خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]
                
 
- 
                پودر جوجه 
                بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغهای تخمگذار [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 459-469]
                
 
- 
                پوشش مغز پسته 
                تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه های شکمبه در گوسفند کرمانی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 351-362]
                
 
- 
                پیه گوساله 
                اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجههای گوشتی تغذیهشده با منابع مختلف چربی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 433-446]
                
 
ت
- 
                تجزیهپذیری 
                تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]
                
 
- 
                تحرک 
                اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیرهسازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتیگراد [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 583-592]
                
 
- 
                تخمیر 
                اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 387-394]
                
 
- 
                تخمیر شکمبه 
                مصرف خوراک، گوارشپذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجههای خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]
                
 
- 
                تخمیر میکروبی 
                تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]
                
 
- 
                ترخون 
                بررسی تأثیر عصاره و پودر گیاه ترخون بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 269-279]
                
 
- 
                ترکیبات لاشه 
                ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در برههای خالص کردی و آمیختههای کردی × رومانف [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]
                
 
- 
                ترکیب شیمیایی 
                بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری شکمبهای کاه گندم و باگاس نیشکر عملآورعملآوریشده با اوره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 191-200]
                
 
- 
                تریپتوفان 
                بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهندههای گروه متیل بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]
                
 
- 
                تغییرات خونی 
                بررسی تغییرات برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون در ماههای مختلف آبستنی میشهای لریبختیاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 515-524]
                
 
- 
                تفاله چغندرقند 
                اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارشپذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 337-349]
                
 
- 
                تلفات جنینی 
                مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]
                
 
- 
                تنش گرمایی 
                مقایسه دو روش همزمانسازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجههای خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]
                
 
- 
                تنش گرمایی 
                بررسی مقایسهای فلفل قرمز با محرکهای رشد تجاری بر عملکرد جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]
                
 
- 
                تنش گرمایی 
                تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]
                
 
- 
                تنش گرمایی 
                تأثیر استفاده از ویناس در جیره بر تولید شیر و گوارشپذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تحت تنش گرمایی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 375-385]
                
 
- 
                تنوع ژنتیکی 
                بررسی ساختار ژنتیکی اسبهای بومی ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 155-163]
                
 
- 
                تولید تخممرغ 
                بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغهای تخمگذار [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 459-469]
                
 
- 
                تولید تخم مرغ 
                مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]
                
 
- 
                تولید شیر 
                تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازهزای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]
                
 
- 
                تولید شیر 
                اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارشپذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 337-349]
                
 
- 
                تولیدگاز برون تنی 
                تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]
                
 
- 
                تولید و ترکیب شیر 
                بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجههای خونی میشهای افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]
                
 
- 
                تولید و ترکیب شیر 
                تأثیر استفاده از ویناس در جیره بر تولید شیر و گوارشپذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تحت تنش گرمایی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 375-385]
                
 
ج
- 
                جمعیت میکروبی 
                اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 387-394]
                
 
- 
                جمعیت میکروبی 
                مطالعه تأثیر منابع آلی، معدنی و نانو مس بر عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون، جمعیت میکروبی روده کوچک و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 561-571]
                
 
- 
                جمعیت میکروبی روده 
                اثرات افزودن توکسین بایندرها و پریبیوتیک، بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
                
 
- 
                جوجه درآوری 
                مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]
                
 
- 
                جوجه گوشتی 
                مقایسه اثر پروبیوتیکهای داخلی و وارداتی بر عملکرد رشدی، شاخصهای لیپیدی خون و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 447-457]
                
 
- 
                جوجهگوشتی 
                اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجههای سیستم ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]
                
 
- 
                جوجهگوشتی 
                تأثیر کربوهیدراتهای دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژنهای درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-233]
                
 
- 
                جوجه گوشتی 
                بررسی مقایسهای فلفل قرمز با محرکهای رشد تجاری بر عملکرد جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]
                
 
- 
                جوجه گوشتی 
                بررسی تأثیر عصاره و پودر گیاه ترخون بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 269-279]
                
 
- 
                جوجه گوشتی 
                بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوریشده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 255-267]
                
 
- 
                جوجه گوشتی 
                تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]
                
 
- 
                جوجه گوشتی 
                پاسخ جوجههای گوشتی به سطوح مختلف پروتئین ایدهآل و نسبتهای والین به لیزین قابل هضم جیره در دوره آغازین [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 535-548]
                
 
- 
                جوجه گوشتی 
                مطالعه تأثیر منابع آلی، معدنی و نانو مس بر عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون، جمعیت میکروبی روده کوچک و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 561-571]
                
 
- 
                جوجه گوشتی 
                تأثیر انتخاب فنوتیپی موفق علیه سندرم آسیت بر صفات مختلف در یک لاین تجاری مرغ گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 501-514]
                
 
- 
                جوجه گوشتی 
                اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیتهای خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط دمایی بالا [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 573-581]
                
 
- 
                جوجه گوشتی کاب 
                اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد، گوارشپذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 471-479]
                
 
- 
                جوجههای گوشتی 
                اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجههای گوشتی تغذیهشده با منابع مختلف چربی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 433-446]
                
 
- 
                جوجههای گوشتی 
                تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 395-408]
                
 
- 
                جوجههای گوشتی 
                بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوششدارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجههای گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیمگیری چند شاخصی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 421-431]
                
 
- 
                جوجههای گوشتی 
                اثرات افزودن توکسین بایندرها و پریبیوتیک، بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
                
 
- 
                جیره آنیونی 
                اثر القای سطوح مختلف اسیدوز متابولیکی خفیف در جیرهی آنیونی بر هومئوستاز مواد معدنی و عملکرد گاوهای شیری دوره انتقال [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 21-33]
                
 
- 
                جیره غذایی 
                تأثیر کربوهیدراتهای دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژنهای درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-233]
                
 
- 
                جیره کم پروتئین 
                پاسخ جوجههای گوشتی به سطوح مختلف پروتئین ایدهآل و نسبتهای والین به لیزین قابل هضم جیره در دوره آغازین [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 535-548]
                
 
چ
- 
                چربی مکمل 
                اثر سطح روغن سویا و پروتئین خام جیره آغازین بر عملکرد رشد، فراسنجههای پلاسما و مشتقات پورینی ادرار گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 165-177]
                
 
خ
- 
                خواص ارگانولپتیک گوشت 
                اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]
                
 
د
- 
                دابل اوسیک 
                مقایسه دو روش همزمانسازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجههای خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]
                
 
- 
                دانههای روغنی 
                بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجههای خونی میشهای افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]
                
 
- 
                دستگاه گوارش 
                اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]
                
 
- 
                دستگاه گوارش 
                بررسی مقایسهای فلفل قرمز با محرکهای رشد تجاری بر عملکرد جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]
                
 
- 
                دستگاه گوارش 
                اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد، گوارشپذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 471-479]
                
 
- 
                دوره انتقال 
                اثر القای سطوح مختلف اسیدوز متابولیکی خفیف در جیرهی آنیونی بر هومئوستاز مواد معدنی و عملکرد گاوهای شیری دوره انتقال [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 21-33]
                
 
- 
                دوره انتقال 
                اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارشپذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 337-349]
                
 
- 
                دوکوزاهگزاانوئیک اسید 
                مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]
                
 
- 
                دیزی II 
                تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]
                
 
- 
                دیمتیل گلایسین 
                بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهندههای گروه متیل بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]
                
 
ذ
- 
                ذخیرهسازی 
                اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیرهسازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتیگراد [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 583-592]
                
 
ر
- 
                رشد 
                اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد، گوارشپذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 471-479]
                
 
- 
                رشد 
                ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در برههای خالص کردی و آمیختههای کردی × رومانف [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]
                
 
- 
                رفتار 
                مطالعه پویش کامل ژنوم با تجزیه و تحلیل غنیسازی مجموعه-های ژنی برای شناسایی ژنها و مسیرهای مرتبط با خلقوخوی در گاو براهمن [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 481-490]
                
 
- 
                روغن سویا 
                اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجههای گوشتی تغذیهشده با منابع مختلف چربی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 433-446]
                
 
- 
                روغن کتان 
                اثر نسبتهای مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجههای خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]
                
 
- 
                روغن گیاهی 
                تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 395-408]
                
 
- 
                روند 
                برآورد پسروی ناشی از همخونی صفات اقتصادی جمعیت مرغ بومی اصلاحشده اصفهان [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 313-324]
                
 
- 
                ریحان 
                تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]
                
 
- 
                ریختشناسی روده 
                تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 395-408]
                
 
ژ
- 
                ژن کاندیدا 
                مطالعه پویش کامل ژنوم با تجزیه و تحلیل غنیسازی مجموعه-های ژنی برای شناسایی ژنها و مسیرهای مرتبط با خلقوخوی در گاو براهمن [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 481-490]
                
 
- 
                ژن لاکتوفرین 
                شناسایی تنوعهای آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]
                
 
س
- 
                ساختار ژنتیکی 
                بررسی ساختار ژنتیکی اسبهای بومی ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 155-163]
                
 
- 
                سلامت 
                اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیهشده با جیرههای حاوی غلظت پایین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]
                
 
- 
                سلول سرتولی 
                تغییرات فراسنجههای بافتشناسی و بیان نسبی ژن TGF-4 و StAR در بیضه خروسهای تغذیهشده با کوآنزیم Q10 و اسیدهای چرب امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 293-302]
                
 
- 
                سلول لایدیگ 
                تغییرات فراسنجههای بافتشناسی و بیان نسبی ژن TGF-4 و StAR در بیضه خروسهای تغذیهشده با کوآنزیم Q10 و اسیدهای چرب امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 293-302]
                
 
- 
                سلولهای بدنی 
                شناسایی تنوعهای آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]
                
 
- 
                سنتز پروتئین میکروبی 
                تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه های شکمبه در گوسفند کرمانی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 351-362]
                
 
- 
                سنجد 
                اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیتهای خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط دمایی بالا [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 573-581]
                
 
- 
                سیستمایمنی 
                اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجههای سیستم ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]
                
 
- 
                سیستم ایمنی 
                اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]
                
 
- 
                سیستم ایمنی 
                تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 395-408]
                
 
- 
                سیلاژ ذرت 
                اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 387-394]
                
 
ش
- 
                شاخصهای آنتیاکسیدانی 
                اثرات افزودن توکسین بایندرها و پریبیوتیک، بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
                
 
- 
                شاخصهای اقتصادی 
                تأثیر استفاده از ویناس در جیره بر تولید شیر و گوارشپذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تحت تنش گرمایی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 375-385]
                
 
- 
                شاخصهای تنشی 
                اثرات افزودن توکسین بایندرها و پریبیوتیک، بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
                
 
- 
                شجره 
                برآورد پسروی ناشی از همخونی صفات اقتصادی جمعیت مرغ بومی اصلاحشده اصفهان [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 313-324]
                
 
ص
- 
                صفات اقتصادی 
                برآورد پسروی ناشی از همخونی صفات اقتصادی جمعیت مرغ بومی اصلاحشده اصفهان [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 313-324]
                
 
- 
                صفات مرتبط با رشد 
                تأثیر انتخاب فنوتیپی موفق علیه سندرم آسیت بر صفات مختلف در یک لاین تجاری مرغ گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 501-514]
                
 
ض
- 
                ضخامت پوسته 
                بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغهای تخمگذار [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 459-469]
                
 
- 
                ضرایب قابلیت هضم 
                بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجههای خونی میشهای افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]
                
 
- 
                ضریبتبدیل 
                اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در مرغان تخمگذار چالش دادهشده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]
                
 
ط
- 
                طرح مرکب مرکزی 
                بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهندههای گروه متیل بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]
                
 
ع
- 
                عصاره مالت 
                اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد، گوارشپذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 471-479]
                
 
- 
                عصاره هیدروالکلی 
                بررسی تأثیر عصاره و پودر گیاه ترخون بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 269-279]
                
 
- 
                عملکرد 
                گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]
                
 
- 
                عملکرد 
                اثر القای سطوح مختلف اسیدوز متابولیکی خفیف در جیرهی آنیونی بر هومئوستاز مواد معدنی و عملکرد گاوهای شیری دوره انتقال [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 21-33]
                
 
- 
                عملکرد 
                اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجههای سیستم ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]
                
 
- 
                عملکرد 
                بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوریشده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 255-267]
                
 
- 
                عملکرد 
                کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظتشده شکمبهای بر عملکرد و متابولیتهای خونی در گاوهای تازهزای هلشتاین [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 363-374]
                
 
- 
                عملکرد 
                مقایسه اثر پروبیوتیکهای داخلی و وارداتی بر عملکرد رشدی، شاخصهای لیپیدی خون و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 447-457]
                
 
- 
                عملکرد 
                مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پریبیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخممرغ تولیدی و برخی فراسنجههای خونی مرغان تخمگذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]
                
 
- 
                عملکرد برهها 
                بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجههای خونی میشهای افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]
                
 
- 
                عملکرد تولید مثلی 
                تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازهزای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]
                
 
- 
                عملکرد تولیدمثلی 
                مقایسه دو روش همزمانسازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجههای خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]
                
 
- 
                عملکرد شکمبه 
                اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیهشده با جیرههای حاوی غلظت پایین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]
                
 
- 
                عناب 
                اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیتهای خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط دمایی بالا [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 573-581]
                
 
ف
- 
                فرآوری حرارتی 
                بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوریشده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 255-267]
                
 
- 
                فراسنجههای خون 
                مصرف خوراک، گوارشپذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجههای خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]
                
 
- 
                فراسنجههای خونی 
                اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]
                
 
- 
                فراسنجههای خونی 
                تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]
                
 
- 
                فراسنجههای خونی 
                مقایسه اثر پروبیوتیکهای داخلی و وارداتی بر عملکرد رشدی، شاخصهای لیپیدی خون و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 447-457]
                
 
- 
                فراسنجه های خونی 
                گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]
                
 
- 
                فراسنجههای شکمبه 
                تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه های شکمبه در گوسفند کرمانی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 351-362]
                
 
- 
                فراسنجه-های عملکردی 
                بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجههای خونی میشهای افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]
                
 
- 
                فراسنجههای لیپیدی خون 
                مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پریبیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخممرغ تولیدی و برخی فراسنجههای خونی مرغان تخمگذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]
                
 
- 
                فشار خون ریوی 
                تأثیر انتخاب فنوتیپی موفق علیه سندرم آسیت بر صفات مختلف در یک لاین تجاری مرغ گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 501-514]
                
 
- 
                فعالیت آنزیمی 
                تأثیر کربوهیدراتهای دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژنهای درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-233]
                
 
- 
                فلفل قرمز 
                بررسی مقایسهای فلفل قرمز با محرکهای رشد تجاری بر عملکرد جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]
                
 
- 
                فناوری آیپلکس 
                شناسایی تنوعهای آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]
                
 
- 
                فیتوهماگلوتین 
                بررسی تأثیر عصاره و پودر گیاه ترخون بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 269-279]
                
 
ق
- 
                قابلیتهضم 
                اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجههای سیستم ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]
                
 
- 
                قابلیت هضم 
                گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]
                
 
- 
                قطر لولههای اسپرمساز 
                تغییرات فراسنجههای بافتشناسی و بیان نسبی ژن TGF-4 و StAR در بیضه خروسهای تغذیهشده با کوآنزیم Q10 و اسیدهای چرب امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 293-302]
                
 
- 
                قوچ رومانف 
                ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در برههای خالص کردی و آمیختههای کردی × رومانف [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]
                
 
- 
                قوچ عربی 
                اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیرهسازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتیگراد [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 583-592]
                
 
ک
- 
                کاسنی 
                اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجههای سیستم ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]
                
 
- 
                کاه گندم 
                بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری شکمبهای کاه گندم و باگاس نیشکر عملآورعملآوریشده با اوره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 191-200]
                
 
- 
                کاه گندم 
                اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارشپذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 337-349]
                
 
- 
                کربوهیدرات دیواره سلولی 
                تأثیر کربوهیدراتهای دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژنهای درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-233]
                
 
- 
                کربوهیدراتهای غیرفیبری 
                اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیهشده با جیرههای حاوی غلظت پایین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]
                
 
- 
                کلسترول 
                تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]
                
 
- 
                کلسترول 
                اثر نسبتهای مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجههای خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]
                
 
- 
                کلسترول زرده 
                اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در مرغان تخمگذار چالش دادهشده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]
                
 
- 
                کلمات کلیدی: ژن کمپلمان C4-A 
                شناسایی تنوعهای آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]
                
 
- 
                کنجاله پنبهدانه 
                تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]
                
 
- 
                کنجاله سیاه دانه 
                گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]
                
 
- 
                کوآنزیم Q10 
                اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]
                
 
- 
                کیفیت تخممرغ 
                اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار و فراسنجههای کیفی تخممرغ [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 245-254]
                
 
- 
                کیفیت تخممرغ 
                بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغهای تخمگذار [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 459-469]
                
 
- 
                کیفیت گوشت 
                مطالعه تأثیر منابع آلی، معدنی و نانو مس بر عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون، جمعیت میکروبی روده کوچک و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 561-571]
                
 
- 
                کینوا 
                تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]
                
 
گ
- 
                گالاکتوالیگوساکارید 
                مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پریبیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخممرغ تولیدی و برخی فراسنجههای خونی مرغان تخمگذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]
                
 
- 
                گاو تازهزا 
                کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظتشده شکمبهای بر عملکرد و متابولیتهای خونی در گاوهای تازهزای هلشتاین [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 363-374]
                
 
- 
                گاو تازه زا 
                تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازهزای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]
                
 
- 
                گاو شیری 
                اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیهشده با جیرههای حاوی غلظت پایین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]
                
 
- 
                گاوهای اواسط دوره شیردهی 
                تأثیر استفاده از ویناس در جیره بر تولید شیر و گوارشپذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تحت تنش گرمایی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 375-385]
                
 
- 
                گاوهای شیری 
                مقایسه دو روش همزمانسازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجههای خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]
                
 
- 
                گلوتاتیون پراکسیداز 
                اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیتهای خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط دمایی بالا [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 573-581]
                
 
- 
                گندم 
                بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوریشده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 255-267]
                
 
- 
                گوارشپذیری 
                اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارشپذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 337-349]
                
 
- 
                گوارش پذیری 
                تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]
                
 
- 
                گوساله سیستانی 
                مقایسه برخی مدلهای ریاضی غیرخطی برای توصیف منحنی رشد گوسالههای سیستانی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 491-500]
                
 
- 
                گوساله شیرخوار 
                اثر سطح روغن سویا و پروتئین خام جیره آغازین بر عملکرد رشد، فراسنجههای پلاسما و مشتقات پورینی ادرار گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 165-177]
                
 
- 
                گوساله شیرخوار 
                اثر افزودن منابع چربی در شیر بر عملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]
                
 
- 
                گوسفند کردی 
                ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در برههای خالص کردی و آمیختههای کردی × رومانف [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]
                
 
- 
                گوسفند لریبختیاری 
                بررسی تغییرات برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون در ماههای مختلف آبستنی میشهای لریبختیاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 515-524]
                
 
- 
                گوسیپول آزاد 
                تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]
                
 
ل
- 
                لاکتوباسیلوس فرمنتوم 
                اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 387-394]
                
 
- 
                لایه عضلانی 
                تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره های پرواری عربی تغذیه شده با جیره های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]
                
 
- 
                لیزین 
                کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظتشده شکمبهای بر عملکرد و متابولیتهای خونی در گاوهای تازهزای هلشتاین [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 363-374]
                
 
م
- 
                مارچوبه 
                اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیرهسازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتیگراد [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 583-592]
                
 
- 
                مالوندیآلدهید 
                اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در مرغان تخمگذار چالش دادهشده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]
                
 
- 
                مالوندیآلدهید 
                بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهندههای گروه متیل بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]
                
 
- 
                متابولیتهای خونی 
                بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجههای خونی میشهای افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]
                
 
- 
                متابولیسم نیتروژن 
                اثر سطح روغن سویا و پروتئین خام جیره آغازین بر عملکرد رشد، فراسنجههای پلاسما و مشتقات پورینی ادرار گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 165-177]
                
 
- 
                متیونین 
                کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظتشده شکمبهای بر عملکرد و متابولیتهای خونی در گاوهای تازهزای هلشتاین [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 363-374]
                
 
- 
                مخمر زنده 
                اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیهشده با جیرههای حاوی غلظت پایین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]
                
 
- 
                مدل ریچاردز 
                مقایسه برخی مدلهای ریاضی غیرخطی برای توصیف منحنی رشد گوسالههای سیستانی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 491-500]
                
 
- 
                مدیریت تصمیمگیری چند شاخصی 
                بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوششدارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجههای گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیمگیری چند شاخصی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 421-431]
                
 
- 
                مرغ بومی 
                برآورد پسروی ناشی از همخونی صفات اقتصادی جمعیت مرغ بومی اصلاحشده اصفهان [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 313-324]
                
 
- 
                مرغ تخمگذار 
                بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغهای تخمگذار [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 459-469]
                
 
- 
                مرغ تخمگذار 
                مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پریبیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخممرغ تولیدی و برخی فراسنجههای خونی مرغان تخمگذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]
                
 
- 
                مرغ تخمگذار بونز 
                اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار و فراسنجههای کیفی تخممرغ [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 245-254]
                
 
- 
                مرغهای تخمگذار 
                تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]
                
 
- 
                مصرف خوراک 
                اثر افزودن منابع چربی در شیر بر عملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]
                
 
- 
                مصرف خوراک 
                اثر نسبتهای مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجههای خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]
                
 
- 
                مقاومت 
                تأثیر انتخاب فنوتیپی موفق علیه سندرم آسیت بر صفات مختلف در یک لاین تجاری مرغ گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 501-514]
                
 
- 
                مکمل آنزیمی 
                بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوریشده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 255-267]
                
 
- 
                ملاتونین 
                بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهندههای گروه متیل بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]
                
 
- 
                منابع مس 
                مطالعه تأثیر منابع آلی، معدنی و نانو مس بر عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون، جمعیت میکروبی روده کوچک و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 561-571]
                
 
ن
- 
                نانوذرات 
                مطالعه تأثیر منابع آلی، معدنی و نانو مس بر عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون، جمعیت میکروبی روده کوچک و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 561-571]
                
 
- 
                نسبت امگا-6 به امگا-3 
                تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازهزای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]
                
 
- 
                نسبت ایدهآل 
                پاسخ جوجههای گوشتی به سطوح مختلف پروتئین ایدهآل و نسبتهای والین به لیزین قابل هضم جیره در دوره آغازین [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 535-548]
                
 
- 
                نشانگرهای ریزماهواره 
                بررسی ساختار ژنتیکی اسبهای بومی ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 155-163]
                
 
- 
                نیتروژن ابقاءشده 
                مصرف خوراک، گوارشپذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجههای خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]
                
 
- 
                نیوکاسل 
                بررسی تأثیر عصاره و پودر گیاه ترخون بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 269-279]
                
 
و
- 
                واحد هاو 
                اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در مرغان تخمگذار چالش دادهشده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]
                
 
- 
                والین 
                پاسخ جوجههای گوشتی به سطوح مختلف پروتئین ایدهآل و نسبتهای والین به لیزین قابل هضم جیره در دوره آغازین [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 535-548]
                
 
- 
                ورم پستان 
                شناسایی تنوعهای آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]
                
 
- 
                وزن بدن 
                مقایسه برخی مدلهای ریاضی غیرخطی برای توصیف منحنی رشد گوسالههای سیستانی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 491-500]
                
 
- 
                وزن در نقطه عطف 
                مقایسه برخی مدلهای ریاضی غیرخطی برای توصیف منحنی رشد گوسالههای سیستانی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 491-500]
                
 
- 
                ویژگیهای لاشه 
                تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]
                
 
- 
                ویناس 
                تأثیر استفاده از ویناس در جیره بر تولید شیر و گوارشپذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تحت تنش گرمایی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 375-385]
                
 
ه
- 
                هاپتوگلوبین 
                تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازهزای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]
                
 
- 
                هپانیت پری پورتال 
                تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره های پرواری عربی تغذیه شده با جیره های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]
                
 
- 
                هتروزیگوسیتی 
                بررسی ساختار ژنتیکی اسبهای بومی ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 155-163]
                
 
- 
                هتروفیل 
                اثرات افزودن توکسین بایندرها و پریبیوتیک، بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
                
 
- 
                هستیشناسی ژن 
                مطالعه پویش کامل ژنوم با تجزیه و تحلیل غنیسازی مجموعه-های ژنی برای شناسایی ژنها و مسیرهای مرتبط با خلقوخوی در گاو براهمن [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 481-490]
                
 
- 
                همخونی 
                برآورد پسروی ناشی از همخونی صفات اقتصادی جمعیت مرغ بومی اصلاحشده اصفهان [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 313-324]
                
 
- 
                هومئوستاز کلسیم 
                اثر القای سطوح مختلف اسیدوز متابولیکی خفیف در جیرهی آنیونی بر هومئوستاز مواد معدنی و عملکرد گاوهای شیری دوره انتقال [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 21-33]