آ
-
آبآوردگی شکم
تأثیر انتخاب فنوتیپی موفق علیه سندرم آسیت بر صفات مختلف در یک لاین تجاری مرغ گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 501-514]
-
آرایه ژنومی
مطالعه پویش کامل ژنوم با تجزیه و تحلیل غنیسازی مجموعه-های ژنی برای شناسایی ژنها و مسیرهای مرتبط با خلقوخوی در گاو براهمن [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 481-490]
-
آسیبهای بافتی
تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره های پرواری عربی تغذیه شده با جیره های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]
-
آفلاتوکسین
اثرات افزودن توکسین بایندرها و پریبیوتیک، بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
-
آفلاتوکسین B1
بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهندههای گروه متیل بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]
-
آمیختهگری
ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در برههای خالص کردی و آمیختههای کردی × رومانف [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]
-
آنتیاکسیدان
تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 395-408]
-
آنتیبیوتیک
مقایسه اثر پروبیوتیکهای داخلی و وارداتی بر عملکرد رشدی، شاخصهای لیپیدی خون و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 447-457]
-
آنزیم
بررسی تغییرات برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون در ماههای مختلف آبستنی میشهای لریبختیاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 515-524]
ا
-
ابقای نیتروژن
تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه های شکمبه در گوسفند کرمانی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 351-362]
-
اسانس گیاهی
بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوششدارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجههای گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیمگیری چند شاخصی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 421-431]
-
اسبهای بومی ایران
بررسی ساختار ژنتیکی اسبهای بومی ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 155-163]
-
اسپرم
اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیرهسازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتیگراد [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 583-592]
-
اسید آلی
اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار و فراسنجههای کیفی تخممرغ [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 245-254]
-
اسید آمینه شاخهدار
پاسخ جوجههای گوشتی به سطوح مختلف پروتئین ایدهآل و نسبتهای والین به لیزین قابل هضم جیره در دوره آغازین [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 535-548]
-
اسید چرب اشباع
اثر افزودن منابع چربی در شیر بر عملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]
-
اسید چرب زرده
مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]
-
اسید چرب غیر اشباع
اثر افزودن منابع چربی در شیر بر عملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]
-
اسیدهای چرب امگا3
تغییرات فراسنجههای بافتشناسی و بیان نسبی ژن TGF-4 و StAR در بیضه خروسهای تغذیهشده با کوآنزیم Q10 و اسیدهای چرب امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 293-302]
-
اسیدهای چرب غیراشباع
اثر نسبتهای مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجههای خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]
-
اشتها
مصرف خوراک، گوارشپذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجههای خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]
-
اشرشیاکلای
اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد، گوارشپذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 471-479]
-
اشریشیاکلای
بررسی مقایسهای فلفل قرمز با محرکهای رشد تجاری بر عملکرد جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]
-
افت خونابه
اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیتهای خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط دمایی بالا [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 573-581]
-
افزایش وزن روزانه
اثر افزودن منابع چربی در شیر بر عملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]
-
اکسیداسیون چربی زرده
اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در مرغان تخمگذار چالش دادهشده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]
-
الئوبیوتک
بررسی مقایسهای فلفل قرمز با محرکهای رشد تجاری بر عملکرد جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]
-
الکترولیت
بررسی تغییرات برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون در ماههای مختلف آبستنی میشهای لریبختیاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 515-524]
-
امولسیفایر
اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجههای گوشتی تغذیهشده با منابع مختلف چربی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 433-446]
-
اوره
بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری شکمبهای کاه گندم و باگاس نیشکر عملآورعملآوریشده با اوره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 191-200]
-
ایمنی هومورال
بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوششدارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجههای گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیمگیری چند شاخصی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 421-431]
-
اینولین
اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجههای گوشتی تغذیهشده با منابع مختلف چربی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 433-446]
ب
-
باروری
تغییرات فراسنجههای بافتشناسی و بیان نسبی ژن TGF-4 و StAR در بیضه خروسهای تغذیهشده با کوآنزیم Q10 و اسیدهای چرب امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 293-302]
-
بازده خوراک
اثر سطح روغن سویا و پروتئین خام جیره آغازین بر عملکرد رشد، فراسنجههای پلاسما و مشتقات پورینی ادرار گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 165-177]
-
بافت پوششی
تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره های پرواری عربی تغذیه شده با جیره های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]
-
برازش نیکویی
مقایسه برخی مدلهای ریاضی غیرخطی برای توصیف منحنی رشد گوسالههای سیستانی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 491-500]
-
بره زندی
گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]
-
بقایای زراعی
تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]
-
بلدرچین ژاپنی
اثر نسبتهای مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجههای خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]
-
بلدرچین ژاپنی
بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهندههای گروه متیل بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]
-
بلدرچینهای ژاپنی نر
اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]
-
بوس ایندکیوس
مطالعه پویش کامل ژنوم با تجزیه و تحلیل غنیسازی مجموعه-های ژنی برای شناسایی ژنها و مسیرهای مرتبط با خلقوخوی در گاو براهمن [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 481-490]
-
بیان ژن
تأثیر کربوهیدراتهای دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژنهای درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-233]
-
بیلیروبین
بررسی تغییرات برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون در ماههای مختلف آبستنی میشهای لریبختیاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 515-524]
-
بیواسترانگ
بررسی مقایسهای فلفل قرمز با محرکهای رشد تجاری بر عملکرد جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]
پ
-
پارامترهای عملکردی
اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار و فراسنجههای کیفی تخممرغ [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 245-254]
-
پایداری هوازی
اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 387-394]
-
پرز شکمبه
تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره های پرواری عربی تغذیه شده با جیره های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]
-
پروبیوتیک
اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار و فراسنجههای کیفی تخممرغ [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 245-254]
-
پروبیوتیک
بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوششدارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجههای گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیمگیری چند شاخصی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 421-431]
-
پروبیوتیک
مقایسه اثر پروبیوتیکهای داخلی و وارداتی بر عملکرد رشدی، شاخصهای لیپیدی خون و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 447-457]
-
پروبیوتیک
مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پریبیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخممرغ تولیدی و برخی فراسنجههای خونی مرغان تخمگذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]
-
پروتئین خام
کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظتشده شکمبهای بر عملکرد و متابولیتهای خونی در گاوهای تازهزای هلشتاین [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 363-374]
-
پروتئین شوک گرمایی
تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]
-
پروتئین میکروبی
اثر سطح روغن سویا و پروتئین خام جیره آغازین بر عملکرد رشد، فراسنجههای پلاسما و مشتقات پورینی ادرار گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 165-177]
-
پروتوزوآ
تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه های شکمبه در گوسفند کرمانی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 351-362]
-
پری بیوتیک
مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پریبیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخممرغ تولیدی و برخی فراسنجههای خونی مرغان تخمگذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]
-
پریسینک آوسینک
مقایسه دو روش همزمانسازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجههای خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]
-
پسماند ترخون
مصرف خوراک، گوارشپذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجههای خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]
-
پودر جوجه
بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغهای تخمگذار [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 459-469]
-
پوشش مغز پسته
تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه های شکمبه در گوسفند کرمانی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 351-362]
-
پیه گوساله
اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجههای گوشتی تغذیهشده با منابع مختلف چربی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 433-446]
ت
-
تجزیهپذیری
تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]
-
تحرک
اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیرهسازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتیگراد [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 583-592]
-
تخمیر
اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 387-394]
-
تخمیر شکمبه
مصرف خوراک، گوارشپذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجههای خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]
-
تخمیر میکروبی
تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]
-
ترخون
بررسی تأثیر عصاره و پودر گیاه ترخون بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 269-279]
-
ترکیبات لاشه
ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در برههای خالص کردی و آمیختههای کردی × رومانف [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]
-
ترکیب شیمیایی
بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری شکمبهای کاه گندم و باگاس نیشکر عملآورعملآوریشده با اوره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 191-200]
-
تریپتوفان
بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهندههای گروه متیل بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]
-
تغییرات خونی
بررسی تغییرات برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون در ماههای مختلف آبستنی میشهای لریبختیاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 515-524]
-
تفاله چغندرقند
اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارشپذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 337-349]
-
تلفات جنینی
مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]
-
تنش گرمایی
مقایسه دو روش همزمانسازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجههای خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]
-
تنش گرمایی
بررسی مقایسهای فلفل قرمز با محرکهای رشد تجاری بر عملکرد جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]
-
تنش گرمایی
تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]
-
تنش گرمایی
تأثیر استفاده از ویناس در جیره بر تولید شیر و گوارشپذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تحت تنش گرمایی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 375-385]
-
تنوع ژنتیکی
بررسی ساختار ژنتیکی اسبهای بومی ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 155-163]
-
تولید تخممرغ
بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغهای تخمگذار [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 459-469]
-
تولید تخم مرغ
مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]
-
تولید شیر
تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازهزای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]
-
تولید شیر
اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارشپذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 337-349]
-
تولیدگاز برون تنی
تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]
-
تولید و ترکیب شیر
بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجههای خونی میشهای افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]
-
تولید و ترکیب شیر
تأثیر استفاده از ویناس در جیره بر تولید شیر و گوارشپذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تحت تنش گرمایی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 375-385]
ج
-
جمعیت میکروبی
اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 387-394]
-
جمعیت میکروبی
مطالعه تأثیر منابع آلی، معدنی و نانو مس بر عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون، جمعیت میکروبی روده کوچک و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 561-571]
-
جمعیت میکروبی روده
اثرات افزودن توکسین بایندرها و پریبیوتیک، بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
-
جوجه درآوری
مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]
-
جوجه گوشتی
مقایسه اثر پروبیوتیکهای داخلی و وارداتی بر عملکرد رشدی، شاخصهای لیپیدی خون و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 447-457]
-
جوجهگوشتی
اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجههای سیستم ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]
-
جوجهگوشتی
تأثیر کربوهیدراتهای دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژنهای درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-233]
-
جوجه گوشتی
بررسی مقایسهای فلفل قرمز با محرکهای رشد تجاری بر عملکرد جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]
-
جوجه گوشتی
بررسی تأثیر عصاره و پودر گیاه ترخون بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 269-279]
-
جوجه گوشتی
بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوریشده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 255-267]
-
جوجه گوشتی
تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]
-
جوجه گوشتی
پاسخ جوجههای گوشتی به سطوح مختلف پروتئین ایدهآل و نسبتهای والین به لیزین قابل هضم جیره در دوره آغازین [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 535-548]
-
جوجه گوشتی
مطالعه تأثیر منابع آلی، معدنی و نانو مس بر عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون، جمعیت میکروبی روده کوچک و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 561-571]
-
جوجه گوشتی
تأثیر انتخاب فنوتیپی موفق علیه سندرم آسیت بر صفات مختلف در یک لاین تجاری مرغ گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 501-514]
-
جوجه گوشتی
اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیتهای خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط دمایی بالا [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 573-581]
-
جوجه گوشتی کاب
اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد، گوارشپذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 471-479]
-
جوجههای گوشتی
اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجههای گوشتی تغذیهشده با منابع مختلف چربی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 433-446]
-
جوجههای گوشتی
تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 395-408]
-
جوجههای گوشتی
بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوششدارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجههای گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیمگیری چند شاخصی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 421-431]
-
جوجههای گوشتی
اثرات افزودن توکسین بایندرها و پریبیوتیک، بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
-
جیره آنیونی
اثر القای سطوح مختلف اسیدوز متابولیکی خفیف در جیرهی آنیونی بر هومئوستاز مواد معدنی و عملکرد گاوهای شیری دوره انتقال [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 21-33]
-
جیره غذایی
تأثیر کربوهیدراتهای دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژنهای درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-233]
-
جیره کم پروتئین
پاسخ جوجههای گوشتی به سطوح مختلف پروتئین ایدهآل و نسبتهای والین به لیزین قابل هضم جیره در دوره آغازین [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 535-548]
چ
-
چربی مکمل
اثر سطح روغن سویا و پروتئین خام جیره آغازین بر عملکرد رشد، فراسنجههای پلاسما و مشتقات پورینی ادرار گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 165-177]
خ
-
خواص ارگانولپتیک گوشت
اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]
د
-
دابل اوسیک
مقایسه دو روش همزمانسازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجههای خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]
-
دانههای روغنی
بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجههای خونی میشهای افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]
-
دستگاه گوارش
اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]
-
دستگاه گوارش
بررسی مقایسهای فلفل قرمز با محرکهای رشد تجاری بر عملکرد جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]
-
دستگاه گوارش
اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد، گوارشپذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 471-479]
-
دوره انتقال
اثر القای سطوح مختلف اسیدوز متابولیکی خفیف در جیرهی آنیونی بر هومئوستاز مواد معدنی و عملکرد گاوهای شیری دوره انتقال [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 21-33]
-
دوره انتقال
اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارشپذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 337-349]
-
دوکوزاهگزاانوئیک اسید
مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]
-
دیزی II
تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]
-
دیمتیل گلایسین
بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهندههای گروه متیل بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]
ذ
-
ذخیرهسازی
اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیرهسازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتیگراد [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 583-592]
ر
-
رشد
اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد، گوارشپذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 471-479]
-
رشد
ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در برههای خالص کردی و آمیختههای کردی × رومانف [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]
-
رفتار
مطالعه پویش کامل ژنوم با تجزیه و تحلیل غنیسازی مجموعه-های ژنی برای شناسایی ژنها و مسیرهای مرتبط با خلقوخوی در گاو براهمن [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 481-490]
-
روغن سویا
اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجههای گوشتی تغذیهشده با منابع مختلف چربی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 433-446]
-
روغن کتان
اثر نسبتهای مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجههای خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]
-
روغن گیاهی
تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 395-408]
-
روند
برآورد پسروی ناشی از همخونی صفات اقتصادی جمعیت مرغ بومی اصلاحشده اصفهان [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 313-324]
-
ریحان
تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]
-
ریختشناسی روده
تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 395-408]
ژ
-
ژن کاندیدا
مطالعه پویش کامل ژنوم با تجزیه و تحلیل غنیسازی مجموعه-های ژنی برای شناسایی ژنها و مسیرهای مرتبط با خلقوخوی در گاو براهمن [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 481-490]
-
ژن لاکتوفرین
شناسایی تنوعهای آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]
س
-
ساختار ژنتیکی
بررسی ساختار ژنتیکی اسبهای بومی ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 155-163]
-
سلامت
اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیهشده با جیرههای حاوی غلظت پایین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]
-
سلول سرتولی
تغییرات فراسنجههای بافتشناسی و بیان نسبی ژن TGF-4 و StAR در بیضه خروسهای تغذیهشده با کوآنزیم Q10 و اسیدهای چرب امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 293-302]
-
سلول لایدیگ
تغییرات فراسنجههای بافتشناسی و بیان نسبی ژن TGF-4 و StAR در بیضه خروسهای تغذیهشده با کوآنزیم Q10 و اسیدهای چرب امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 293-302]
-
سلولهای بدنی
شناسایی تنوعهای آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]
-
سنتز پروتئین میکروبی
تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه های شکمبه در گوسفند کرمانی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 351-362]
-
سنجد
اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیتهای خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط دمایی بالا [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 573-581]
-
سیستمایمنی
اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجههای سیستم ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]
-
سیستم ایمنی
اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]
-
سیستم ایمنی
تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 395-408]
-
سیلاژ ذرت
اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 387-394]
ش
-
شاخصهای آنتیاکسیدانی
اثرات افزودن توکسین بایندرها و پریبیوتیک، بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
-
شاخصهای اقتصادی
تأثیر استفاده از ویناس در جیره بر تولید شیر و گوارشپذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تحت تنش گرمایی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 375-385]
-
شاخصهای تنشی
اثرات افزودن توکسین بایندرها و پریبیوتیک، بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
-
شجره
برآورد پسروی ناشی از همخونی صفات اقتصادی جمعیت مرغ بومی اصلاحشده اصفهان [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 313-324]
ص
-
صفات اقتصادی
برآورد پسروی ناشی از همخونی صفات اقتصادی جمعیت مرغ بومی اصلاحشده اصفهان [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 313-324]
-
صفات مرتبط با رشد
تأثیر انتخاب فنوتیپی موفق علیه سندرم آسیت بر صفات مختلف در یک لاین تجاری مرغ گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 501-514]
ض
-
ضخامت پوسته
بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغهای تخمگذار [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 459-469]
-
ضرایب قابلیت هضم
بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجههای خونی میشهای افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]
-
ضریبتبدیل
اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در مرغان تخمگذار چالش دادهشده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]
ط
-
طرح مرکب مرکزی
بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهندههای گروه متیل بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]
ع
-
عصاره مالت
اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد، گوارشپذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 471-479]
-
عصاره هیدروالکلی
بررسی تأثیر عصاره و پودر گیاه ترخون بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 269-279]
-
عملکرد
گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]
-
عملکرد
اثر القای سطوح مختلف اسیدوز متابولیکی خفیف در جیرهی آنیونی بر هومئوستاز مواد معدنی و عملکرد گاوهای شیری دوره انتقال [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 21-33]
-
عملکرد
اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجههای سیستم ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]
-
عملکرد
بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوریشده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 255-267]
-
عملکرد
کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظتشده شکمبهای بر عملکرد و متابولیتهای خونی در گاوهای تازهزای هلشتاین [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 363-374]
-
عملکرد
مقایسه اثر پروبیوتیکهای داخلی و وارداتی بر عملکرد رشدی، شاخصهای لیپیدی خون و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 447-457]
-
عملکرد
مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پریبیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخممرغ تولیدی و برخی فراسنجههای خونی مرغان تخمگذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]
-
عملکرد برهها
بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجههای خونی میشهای افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]
-
عملکرد تولید مثلی
تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازهزای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]
-
عملکرد تولیدمثلی
مقایسه دو روش همزمانسازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجههای خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]
-
عملکرد شکمبه
اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیهشده با جیرههای حاوی غلظت پایین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]
-
عناب
اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیتهای خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط دمایی بالا [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 573-581]
ف
-
فرآوری حرارتی
بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوریشده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 255-267]
-
فراسنجههای خون
مصرف خوراک، گوارشپذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجههای خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]
-
فراسنجههای خونی
اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]
-
فراسنجههای خونی
تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]
-
فراسنجههای خونی
مقایسه اثر پروبیوتیکهای داخلی و وارداتی بر عملکرد رشدی، شاخصهای لیپیدی خون و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 447-457]
-
فراسنجه های خونی
گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]
-
فراسنجههای شکمبه
تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه های شکمبه در گوسفند کرمانی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 351-362]
-
فراسنجه-های عملکردی
بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجههای خونی میشهای افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]
-
فراسنجههای لیپیدی خون
مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پریبیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخممرغ تولیدی و برخی فراسنجههای خونی مرغان تخمگذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]
-
فشار خون ریوی
تأثیر انتخاب فنوتیپی موفق علیه سندرم آسیت بر صفات مختلف در یک لاین تجاری مرغ گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 501-514]
-
فعالیت آنزیمی
تأثیر کربوهیدراتهای دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژنهای درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-233]
-
فلفل قرمز
بررسی مقایسهای فلفل قرمز با محرکهای رشد تجاری بر عملکرد جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]
-
فناوری آیپلکس
شناسایی تنوعهای آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]
-
فیتوهماگلوتین
بررسی تأثیر عصاره و پودر گیاه ترخون بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 269-279]
ق
-
قابلیتهضم
اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجههای سیستم ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]
-
قابلیت هضم
گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]
-
قطر لولههای اسپرمساز
تغییرات فراسنجههای بافتشناسی و بیان نسبی ژن TGF-4 و StAR در بیضه خروسهای تغذیهشده با کوآنزیم Q10 و اسیدهای چرب امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 293-302]
-
قوچ رومانف
ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در برههای خالص کردی و آمیختههای کردی × رومانف [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]
-
قوچ عربی
اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیرهسازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتیگراد [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 583-592]
ک
-
کاسنی
اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجههای سیستم ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]
-
کاه گندم
بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری شکمبهای کاه گندم و باگاس نیشکر عملآورعملآوریشده با اوره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 191-200]
-
کاه گندم
اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارشپذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 337-349]
-
کربوهیدرات دیواره سلولی
تأثیر کربوهیدراتهای دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژنهای درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-233]
-
کربوهیدراتهای غیرفیبری
اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیهشده با جیرههای حاوی غلظت پایین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]
-
کلسترول
تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]
-
کلسترول
اثر نسبتهای مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجههای خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]
-
کلسترول زرده
اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در مرغان تخمگذار چالش دادهشده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]
-
کلمات کلیدی: ژن کمپلمان C4-A
شناسایی تنوعهای آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]
-
کنجاله پنبهدانه
تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]
-
کنجاله سیاه دانه
گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]
-
کوآنزیم Q10
اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]
-
کیفیت تخممرغ
اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار و فراسنجههای کیفی تخممرغ [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 245-254]
-
کیفیت تخممرغ
بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغهای تخمگذار [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 459-469]
-
کیفیت گوشت
مطالعه تأثیر منابع آلی، معدنی و نانو مس بر عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون، جمعیت میکروبی روده کوچک و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 561-571]
-
کینوا
تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]
گ
-
گالاکتوالیگوساکارید
مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پریبیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخممرغ تولیدی و برخی فراسنجههای خونی مرغان تخمگذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]
-
گاو تازهزا
کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظتشده شکمبهای بر عملکرد و متابولیتهای خونی در گاوهای تازهزای هلشتاین [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 363-374]
-
گاو تازه زا
تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازهزای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]
-
گاو شیری
اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیهشده با جیرههای حاوی غلظت پایین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]
-
گاوهای اواسط دوره شیردهی
تأثیر استفاده از ویناس در جیره بر تولید شیر و گوارشپذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تحت تنش گرمایی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 375-385]
-
گاوهای شیری
مقایسه دو روش همزمانسازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجههای خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]
-
گلوتاتیون پراکسیداز
اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیتهای خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط دمایی بالا [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 573-581]
-
گندم
بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوریشده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 255-267]
-
گوارشپذیری
اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارشپذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 337-349]
-
گوارش پذیری
تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]
-
گوساله سیستانی
مقایسه برخی مدلهای ریاضی غیرخطی برای توصیف منحنی رشد گوسالههای سیستانی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 491-500]
-
گوساله شیرخوار
اثر سطح روغن سویا و پروتئین خام جیره آغازین بر عملکرد رشد، فراسنجههای پلاسما و مشتقات پورینی ادرار گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 165-177]
-
گوساله شیرخوار
اثر افزودن منابع چربی در شیر بر عملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]
-
گوسفند کردی
ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در برههای خالص کردی و آمیختههای کردی × رومانف [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]
-
گوسفند لریبختیاری
بررسی تغییرات برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون در ماههای مختلف آبستنی میشهای لریبختیاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 515-524]
-
گوسیپول آزاد
تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]
ل
-
لاکتوباسیلوس فرمنتوم
اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 387-394]
-
لایه عضلانی
تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره های پرواری عربی تغذیه شده با جیره های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]
-
لیزین
کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظتشده شکمبهای بر عملکرد و متابولیتهای خونی در گاوهای تازهزای هلشتاین [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 363-374]
م
-
مارچوبه
اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیرهسازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتیگراد [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 583-592]
-
مالوندیآلدهید
اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در مرغان تخمگذار چالش دادهشده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]
-
مالوندیآلدهید
بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهندههای گروه متیل بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]
-
متابولیتهای خونی
بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجههای خونی میشهای افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]
-
متابولیسم نیتروژن
اثر سطح روغن سویا و پروتئین خام جیره آغازین بر عملکرد رشد، فراسنجههای پلاسما و مشتقات پورینی ادرار گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 165-177]
-
متیونین
کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظتشده شکمبهای بر عملکرد و متابولیتهای خونی در گاوهای تازهزای هلشتاین [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 363-374]
-
مخمر زنده
اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیهشده با جیرههای حاوی غلظت پایین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]
-
مدل ریچاردز
مقایسه برخی مدلهای ریاضی غیرخطی برای توصیف منحنی رشد گوسالههای سیستانی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 491-500]
-
مدیریت تصمیمگیری چند شاخصی
بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوششدارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجههای گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیمگیری چند شاخصی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 421-431]
-
مرغ بومی
برآورد پسروی ناشی از همخونی صفات اقتصادی جمعیت مرغ بومی اصلاحشده اصفهان [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 313-324]
-
مرغ تخمگذار
بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغهای تخمگذار [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 459-469]
-
مرغ تخمگذار
مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پریبیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخممرغ تولیدی و برخی فراسنجههای خونی مرغان تخمگذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]
-
مرغ تخمگذار بونز
اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار و فراسنجههای کیفی تخممرغ [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 245-254]
-
مرغهای تخمگذار
تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]
-
مصرف خوراک
اثر افزودن منابع چربی در شیر بر عملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]
-
مصرف خوراک
اثر نسبتهای مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجههای خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]
-
مقاومت
تأثیر انتخاب فنوتیپی موفق علیه سندرم آسیت بر صفات مختلف در یک لاین تجاری مرغ گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 501-514]
-
مکمل آنزیمی
بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوریشده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 255-267]
-
ملاتونین
بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهندههای گروه متیل بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]
-
منابع مس
مطالعه تأثیر منابع آلی، معدنی و نانو مس بر عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون، جمعیت میکروبی روده کوچک و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 561-571]
ن
-
نانوذرات
مطالعه تأثیر منابع آلی، معدنی و نانو مس بر عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون، جمعیت میکروبی روده کوچک و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 561-571]
-
نسبت امگا-6 به امگا-3
تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازهزای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]
-
نسبت ایدهآل
پاسخ جوجههای گوشتی به سطوح مختلف پروتئین ایدهآل و نسبتهای والین به لیزین قابل هضم جیره در دوره آغازین [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 535-548]
-
نشانگرهای ریزماهواره
بررسی ساختار ژنتیکی اسبهای بومی ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 155-163]
-
نیتروژن ابقاءشده
مصرف خوراک، گوارشپذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجههای خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]
-
نیوکاسل
بررسی تأثیر عصاره و پودر گیاه ترخون بر عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 269-279]
و
-
واحد هاو
اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در مرغان تخمگذار چالش دادهشده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]
-
والین
پاسخ جوجههای گوشتی به سطوح مختلف پروتئین ایدهآل و نسبتهای والین به لیزین قابل هضم جیره در دوره آغازین [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 535-548]
-
ورم پستان
شناسایی تنوعهای آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]
-
وزن بدن
مقایسه برخی مدلهای ریاضی غیرخطی برای توصیف منحنی رشد گوسالههای سیستانی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 491-500]
-
وزن در نقطه عطف
مقایسه برخی مدلهای ریاضی غیرخطی برای توصیف منحنی رشد گوسالههای سیستانی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 491-500]
-
ویژگیهای لاشه
تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]
-
ویناس
تأثیر استفاده از ویناس در جیره بر تولید شیر و گوارشپذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تحت تنش گرمایی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 375-385]
ه
-
هاپتوگلوبین
تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازهزای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]
-
هپانیت پری پورتال
تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره های پرواری عربی تغذیه شده با جیره های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]
-
هتروزیگوسیتی
بررسی ساختار ژنتیکی اسبهای بومی ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 155-163]
-
هتروفیل
اثرات افزودن توکسین بایندرها و پریبیوتیک، بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
-
هستیشناسی ژن
مطالعه پویش کامل ژنوم با تجزیه و تحلیل غنیسازی مجموعه-های ژنی برای شناسایی ژنها و مسیرهای مرتبط با خلقوخوی در گاو براهمن [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 481-490]
-
همخونی
برآورد پسروی ناشی از همخونی صفات اقتصادی جمعیت مرغ بومی اصلاحشده اصفهان [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 313-324]
-
هومئوستاز کلسیم
اثر القای سطوح مختلف اسیدوز متابولیکی خفیف در جیرهی آنیونی بر هومئوستاز مواد معدنی و عملکرد گاوهای شیری دوره انتقال [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 21-33]