آ
-
آغوز
اثر روش تجویز مکمل سلنیوم و ویتامین ای در اواخر آبستنی بر غلظت برخی مواد معدنی و اثرات متقابل آنها درخون میشها و بره های حاصل از آنها [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
-
آفلاتوکسین B1
اثر جاذب سم چند جزئی در جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و بافتشناسی کبد جوجه گوشتی [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 183-199]
-
آنالیز مسیر
پویش کل ژنومی و تجزیه و تحلیل غنیسازی مجموعههای ژنی مرتبط با صفات پشم در گوسفندان نژاد زندی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 241-254]
ا
-
اجزاء لاشه
اثر جیرههای حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه برههای نر پرواری [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 295-308]
-
ارزیابی بهرهوری
مدل سنجش رشد بهرهوری در صنعت پرورش طیور با استفاه از شاخص بهرهوری کل مالم کوِئیست (مورد مطالعاتی: مرغداریهای گوشتی استان زنجان) [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 215-227]
-
ارزیابی ژنومی
برآورد ضریب همخونی ژنومی و اندازه مؤثر جمعیت در نژادهای مختلف بز [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 133-143]
-
استان زنجان
مدل سنجش رشد بهرهوری در صنعت پرورش طیور با استفاه از شاخص بهرهوری کل مالم کوِئیست (مورد مطالعاتی: مرغداریهای گوشتی استان زنجان) [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 215-227]
-
استخوان درشتنی
سنتز و شناسایی روی-متیونین با روشهای اسپکتروسکوپی و تأثیر آن بر عملکرد، بیوشیمی خون، خصوصیات استخوان و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 415-428]
-
استخوان درشت نی
تاثیر اندازه ذرات جو و مخمر اتولیز شده به همراه آنزیم بر عملکرد، سیستم ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی جوجه های گوشتی [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 107-122]
-
اسهال
اثر افزودن پودر سیر در شیر بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، وضعیت اسهال و فراسنجههای خونی برههای شیرخوار نژاد دالاق [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 389-398]
-
اسیدهای چرب فرار
تاثیر عصاره شیرینبیان بر عملکرد رشد برههای پرواری، فراسنجههای تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 25-36]
-
اسیدهای چرب فرار
جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کاملینا در جیره بره های پرواری: اثر بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 255-266]
-
اسیدهای چرب گوشت
اثر جیرههای حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه برههای نر پرواری [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 295-308]
-
افزودنی باکتریایی
تأثیر خوراندن پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، ویژگیهای کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافتهای عضلانی و چربی بزغالههای مرخز [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]
-
انرژی الکتریکی مصرفی
مدلسازی و بهینهسازی اثر متوازنکردن جیره جوجههای گوشتی و دمای حالتدهنده بر کیفیت فیزیکی پلت و بازدهی تولید کارخانه خوراک طیور [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 93-105]
-
انرژی قابل سوخت و ساز"
اثر جیره های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد تخمگذاری و جوجه درآوری مرغان مادر بومی سپاهان [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 309-323]
-
انرژی متابولیسم
تاثیر عصاره شیرینبیان بر عملکرد رشد برههای پرواری، فراسنجههای تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 25-36]
-
اهن، روی، سلنیت سدیم
اثر روش تجویز مکمل سلنیوم و ویتامین ای در اواخر آبستنی بر غلظت برخی مواد معدنی و اثرات متقابل آنها درخون میشها و بره های حاصل از آنها [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
-
اوره آهسته رهش
مقایسه عملکرد و فراسنجههای خونی شیشکهای ماده در سطوح مختلف جایگزینی کنجاله پنبهدانه با اوره آهستهرهش [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 51-58]
ب
-
بازدهی تولید
مدلسازی و بهینهسازی اثر متوازنکردن جیره جوجههای گوشتی و دمای حالتدهنده بر کیفیت فیزیکی پلت و بازدهی تولید کارخانه خوراک طیور [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 93-105]
-
بافت چربی
تأثیر خوراندن پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، ویژگیهای کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافتهای عضلانی و چربی بزغالههای مرخز [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]
-
بافت شناسی
مقایسه تاثیر مخمر زنده و اتولیز شده بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم بلدرچین ژاپنی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 461-471]
-
بافت شناسی کبد
اثر جاذب سم چند جزئی در جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و بافتشناسی کبد جوجه گوشتی [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 183-199]
-
باکتریوفاژ
تاثیر گاواژ مری باکتریوفاژ پاد-انتروکوکوس بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی ایلئوم و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغهای تخمگذار [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 201-213]
-
برگ
ارزش غذایی علف نپیر در مراحل مختلف رشد [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 83-91]
-
بره پرواری
بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای سیلاژ غلاف نخود فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد بره های پرواری زندی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 375-388]
-
بره های شیرخوار
اثر افزودن پودر سیر در شیر بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، وضعیت اسهال و فراسنجههای خونی برههای شیرخوار نژاد دالاق [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 389-398]
-
برههای نر پرواری
بررسی اثر چغندر علوفهایی بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خون برههای نر پرواری [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 59-69]
-
بز
برآورد ضریب همخونی ژنومی و اندازه مؤثر جمعیت در نژادهای مختلف بز [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 133-143]
-
بزغاله نژاد سانن
اثر جایگزین شیر با سطوح مختلف پروتئین خام بر ماده خشک مصرفی و عملکرد رشد بزغالههای شیرخوار نژاد سانن [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 145-154]
-
بزغالۀ مرخز
تأثیر خوراندن پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، ویژگیهای کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافتهای عضلانی و چربی بزغالههای مرخز [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]
-
بستر
تاثیر اندازه ذرات جو و مخمر اتولیز شده به همراه آنزیم بر عملکرد، سیستم ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی جوجه های گوشتی [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 107-122]
-
بلدرچین
مقایسه تاثیر مخمر زنده و اتولیز شده بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم بلدرچین ژاپنی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 461-471]
-
بلوس کلسیمی
اثر استفاده از بلوسهای خوراکی کلسیم آهسته رهش در زمان زایش بر عملکرد، کلسیم خون و فراسنجههای تولید مثلی گاوهای تازهزا در فصل تابستان [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 13-24]
-
بیوچار پسماند تر
اثر بیوچار پسماندتر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر عملکرد، متابولیتهای خونی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 325-341]
پ
-
پاسخ ایمنی
بررسی تأثیر پودر ریشه رازیانه بر عملکرد، سیستم ایمنی و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 445-459]
-
پروبیوتیک
اثر بیوچار پسماندتر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر عملکرد، متابولیتهای خونی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 325-341]
-
پروبیوتیک
تأثیر نوع پروبیوتیک و پریبیوتیک تولید شده از منابع بومی کشور بر عملکرد، فراسنجههای خونی و میکروفلور روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 429-443]
-
پروبیوتیک
مقایسه تاثیر مخمر زنده و اتولیز شده بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم بلدرچین ژاپنی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 461-471]
-
پروتئین خام
اثر جایگزین شیر با سطوح مختلف پروتئین خام بر ماده خشک مصرفی و عملکرد رشد بزغالههای شیرخوار نژاد سانن [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 145-154]
-
پروتئین خام"
اثر جیره های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد تخمگذاری و جوجه درآوری مرغان مادر بومی سپاهان [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 309-323]
-
پری بیوتیک
تأثیر نوع پروبیوتیک و پریبیوتیک تولید شده از منابع بومی کشور بر عملکرد، فراسنجههای خونی و میکروفلور روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 429-443]
-
پودر سیر
اثر افزودن پودر سیر در شیر بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، وضعیت اسهال و فراسنجههای خونی برههای شیرخوار نژاد دالاق [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 389-398]
-
پویش ژنومی
پویش کل ژنومی و تجزیه و تحلیل غنیسازی مجموعههای ژنی مرتبط با صفات پشم در گوسفندان نژاد زندی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 241-254]
-
پیش بینی
استفاده از الگوریتمهای یادگیری ماشین برای پیشبینی وقوع ورم پستان بالینی در گاوهای هلشتاین [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 123-132]
ت
-
تابع مرزی تصادفی
کارایی فنی و عوامل تعیینکننده آن: مزارع پرورش مرغ گوشتی آرین در استان کردستان [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 229-240]
-
تجزیهپذیری
تاثیر عصاره شیرینبیان بر عملکرد رشد برههای پرواری، فراسنجههای تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 25-36]
-
تخمیر برونتنی
اثر فواصل برداشت در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و ارزش غذایی علف نپیر [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 169-181]
-
تخمیر برونتنی
تأثیر منابع مختلف روی بر جمعیتهای میکروبی، آنزیمهای هیدرولیتیک و فراوردههای تخمیر برونتنی شکمبهای در گوسفند [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 357-373]
-
ترکیب شیمیایی علف نپیر
اثر فواصل برداشت در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و ارزش غذایی علف نپیر [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 169-181]
-
ترکیب شیمیایی گوشت
اثر جیرههای حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه برههای نر پرواری [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 295-308]
-
تریگلیسرید
جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کاملینا در جیره بره های پرواری: اثر بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 255-266]
-
تفکیک افراد
بررسی عملکرد روش های مختلف در انتخاب نشانگرهای SNP موثر بر تمایز نژادی اسب ها [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 1-11]
-
تنش سرمایی
اثر بیوچار پسماندتر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر عملکرد، متابولیتهای خونی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 325-341]
-
تنوع ژنتیکی
برآورد ضریب همخونی ژنومی و اندازه مؤثر جمعیت در نژادهای مختلف بز [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 133-143]
-
تولید شیر
اثر استفاده از بلوسهای خوراکی کلسیم آهسته رهش در زمان زایش بر عملکرد، کلسیم خون و فراسنجههای تولید مثلی گاوهای تازهزا در فصل تابستان [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 13-24]
-
تولید شیر
اثر منبع و سطح مس در جیره بر تولید و سلامت گاوهای هلشتاین طی دوره انتقال [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 37-50]
-
تولید گاز
تاثیر عصاره شیرینبیان بر عملکرد رشد برههای پرواری، فراسنجههای تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 25-36]
-
تولید مثل
اثر استفاده از بلوسهای خوراکی کلسیم آهسته رهش در زمان زایش بر عملکرد، کلسیم خون و فراسنجههای تولید مثلی گاوهای تازهزا در فصل تابستان [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 13-24]
ج
-
جاذب سم
اثر جاذب سم چند جزئی در جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و بافتشناسی کبد جوجه گوشتی [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 183-199]
-
جایگزین شیر
اثر جایگزین شیر با سطوح مختلف پروتئین خام بر ماده خشک مصرفی و عملکرد رشد بزغالههای شیرخوار نژاد سانن [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 145-154]
-
جمعیت میکروبی
تأثیر منابع مختلف روی بر جمعیتهای میکروبی، آنزیمهای هیدرولیتیک و فراوردههای تخمیر برونتنی شکمبهای در گوسفند [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 357-373]
-
جمعیت میکروبی
مقایسه تاثیر مخمر زنده و اتولیز شده بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم بلدرچین ژاپنی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 461-471]
-
جوجه کشی"
اثر جیره های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد تخمگذاری و جوجه درآوری مرغان مادر بومی سپاهان [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 309-323]
-
جوجه گوشتی
اثر جاذب سم چند جزئی در جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و بافتشناسی کبد جوجه گوشتی [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 183-199]
-
جوجه گوشتی
مدل سنجش رشد بهرهوری در صنعت پرورش طیور با استفاه از شاخص بهرهوری کل مالم کوِئیست (مورد مطالعاتی: مرغداریهای گوشتی استان زنجان) [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 215-227]
-
جوجه گوشتی
سنتز و شناسایی روی-متیونین با روشهای اسپکتروسکوپی و تأثیر آن بر عملکرد، بیوشیمی خون، خصوصیات استخوان و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 415-428]
-
جوجه گوشتی
اثر بیوچار پسماندتر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر عملکرد، متابولیتهای خونی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 325-341]
-
جوجههای گوشتی
تأثیر نوع پروبیوتیک و پریبیوتیک تولید شده از منابع بومی کشور بر عملکرد، فراسنجههای خونی و میکروفلور روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 429-443]
-
جوجه ی گوشتی
مقایسه عملکرد، صفات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی سویه آرین و راس [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 281-293]
چ
-
چربی محوطه ی بطنی
تاثیر اندازه ذرات جو و مخمر اتولیز شده به همراه آنزیم بر عملکرد، سیستم ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی جوجه های گوشتی [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 107-122]
-
چغندر علوفهای
بررسی اثر چغندر علوفهایی بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خون برههای نر پرواری [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 59-69]
-
چند شکلی تک نوکلئوتیدی
بررسی عملکرد روش های مختلف در انتخاب نشانگرهای SNP موثر بر تمایز نژادی اسب ها [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 1-11]
خ
-
خصوصیات لاشه
مقایسه عملکرد، صفات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی سویه آرین و راس [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 281-293]
د
-
دستگاه پلتزن
بررسی استفاده از دو دستگاه پلتزن صنعتی و طراحی شده بر قابلیت تولید پلت بقایای پوسته سبز پسته و ترکیبات ضدمغذی آن [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 343-356]
-
دوره انتقال
اثر منبع و سطح مس در جیره بر تولید و سلامت گاوهای هلشتاین طی دوره انتقال [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 37-50]
ر
-
راندمان تولید بره
تاثیر تزریق ویتامین Eسلنیوم بر عملکرد تولیدمثلی، میانگین وزن تولد برهها و برخی فراسنجه های خونی در میشهای مغانی همزمان شده فحلی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 473-483]
-
رشد
بررسی تأثیر پودر ریشه رازیانه بر عملکرد، سیستم ایمنی و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 445-459]
-
رشد بهرهوری کل
مدل سنجش رشد بهرهوری در صنعت پرورش طیور با استفاه از شاخص بهرهوری کل مالم کوِئیست (مورد مطالعاتی: مرغداریهای گوشتی استان زنجان) [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 215-227]
-
رفتار نشخوار
اثر سطوح مختلف گیاه اوجی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، رفتار نشخوار، فراسنجههای خونی و شکمبهای میشهای دالاق [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 71-81]
-
رنگ گوشت
اثر جیرههای حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه برههای نر پرواری [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 295-308]
-
ریشه رازیانه
بررسی تأثیر پودر ریشه رازیانه بر عملکرد، سیستم ایمنی و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 445-459]
ژ
-
ژن کاندیدا
پویش کل ژنومی و تجزیه و تحلیل غنیسازی مجموعههای ژنی مرتبط با صفات پشم در گوسفندان نژاد زندی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 241-254]
-
ژنوم
بررسی عملکرد روش های مختلف در انتخاب نشانگرهای SNP موثر بر تمایز نژادی اسب ها [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 1-11]
س
-
ساختار ژنتیکی؛ مقایسه
بررسی عملکرد روش های مختلف در انتخاب نشانگرهای SNP موثر بر تمایز نژادی اسب ها [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 1-11]
-
ساقه
ارزش غذایی علف نپیر در مراحل مختلف رشد [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 83-91]
-
سویه
مقایسه عملکرد، صفات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی سویه آرین و راس [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 281-293]
-
سویه آرین
بررسی تأثیر پودر ریشه رازیانه بر عملکرد، سیستم ایمنی و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 445-459]
-
سیلاژ غلاف نخود فرنگی
بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای سیلاژ غلاف نخود فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد بره های پرواری زندی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 375-388]
ش
-
شاخص مالمکوئیست
مدل سنجش رشد بهرهوری در صنعت پرورش طیور با استفاه از شاخص بهرهوری کل مالم کوِئیست (مورد مطالعاتی: مرغداریهای گوشتی استان زنجان) [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 215-227]
-
شبکهی عصبی مصنوعی
مدلسازی و بهینهسازی اثر متوازنکردن جیره جوجههای گوشتی و دمای حالتدهنده بر کیفیت فیزیکی پلت و بازدهی تولید کارخانه خوراک طیور [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 93-105]
-
شمار سلولهای بدنی
اثر منبع و سطح مس در جیره بر تولید و سلامت گاوهای هلشتاین طی دوره انتقال [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 37-50]
-
شیشک های ماده
مقایسه عملکرد و فراسنجههای خونی شیشکهای ماده در سطوح مختلف جایگزینی کنجاله پنبهدانه با اوره آهستهرهش [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 51-58]
ص
-
صفات عملکردی
مقایسه عملکرد و فراسنجههای خونی شیشکهای ماده در سطوح مختلف جایگزینی کنجاله پنبهدانه با اوره آهستهرهش [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 51-58]
-
صفات لاشه
بررسی اثر چغندر علوفهایی بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خون برههای نر پرواری [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 59-69]
ض
-
ضریب تبدیل خوراک
جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کاملینا در جیره بره های پرواری: اثر بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 255-266]
ع
-
علف نپیر
ارزش غذایی علف نپیر در مراحل مختلف رشد [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 83-91]
-
عملکرد
تأثیر سطوح مختلف گوگرد بنتونیتدار بر عملکرد، کیفیت پشم، مواد معدنی خون، آنزیمهای کبدی و هورمونهای تیروئیدی میش دالاق [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]
-
عملکرد
سنتز و شناسایی روی-متیونین با روشهای اسپکتروسکوپی و تأثیر آن بر عملکرد، بیوشیمی خون، خصوصیات استخوان و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 415-428]
-
عملکرد
اثر بیوچار پسماندتر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر عملکرد، متابولیتهای خونی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 325-341]
-
عملکرد
تأثیر نوع پروبیوتیک و پریبیوتیک تولید شده از منابع بومی کشور بر عملکرد، فراسنجههای خونی و میکروفلور روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 429-443]
-
عملکرد
بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای سیلاژ غلاف نخود فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد بره های پرواری زندی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 375-388]
-
عملکرد"
اثر جیره های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد تخمگذاری و جوجه درآوری مرغان مادر بومی سپاهان [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 309-323]
-
عملکرد رشد
بررسی اثر چغندر علوفهایی بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خون برههای نر پرواری [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 59-69]
-
عملکرد رشد
اثر جاذب سم چند جزئی در جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و بافتشناسی کبد جوجه گوشتی [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 183-199]
-
عملکرد رشد
اثر جایگزین شیر با سطوح مختلف پروتئین خام بر ماده خشک مصرفی و عملکرد رشد بزغالههای شیرخوار نژاد سانن [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 145-154]
ف
-
فاکتور بازدهی اروپایی
تاثیر اندازه ذرات جو و مخمر اتولیز شده به همراه آنزیم بر عملکرد، سیستم ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی جوجه های گوشتی [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 107-122]
-
فرآوری پوسته سبز پسته
بررسی استفاده از دو دستگاه پلتزن صنعتی و طراحی شده بر قابلیت تولید پلت بقایای پوسته سبز پسته و ترکیبات ضدمغذی آن [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 343-356]
-
فراسنجه های خون
اثر استفاده از بلوسهای خوراکی کلسیم آهسته رهش در زمان زایش بر عملکرد، کلسیم خون و فراسنجههای تولید مثلی گاوهای تازهزا در فصل تابستان [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 13-24]
-
فراسنجههای خونی
بررسی اثر چغندر علوفهایی بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خون برههای نر پرواری [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 59-69]
-
فراسنجههای خونی
اثر افزودن پودر سیر در شیر بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، وضعیت اسهال و فراسنجههای خونی برههای شیرخوار نژاد دالاق [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 389-398]
-
فراسنجه های خونی
مقایسه عملکرد و فراسنجههای خونی شیشکهای ماده در سطوح مختلف جایگزینی کنجاله پنبهدانه با اوره آهستهرهش [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 51-58]
-
فراسنجه های خونی
بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای سیلاژ غلاف نخود فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد بره های پرواری زندی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 375-388]
-
فراسنجههای خونی و شکمبهای
اثر سطوح مختلف گیاه اوجی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، رفتار نشخوار، فراسنجههای خونی و شکمبهای میشهای دالاق [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 71-81]
-
فعالیت آنزیمی
تأثیر منابع مختلف روی بر جمعیتهای میکروبی، آنزیمهای هیدرولیتیک و فراوردههای تخمیر برونتنی شکمبهای در گوسفند [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 357-373]
-
فلور میکروبی
تأثیر نوع پروبیوتیک و پریبیوتیک تولید شده از منابع بومی کشور بر عملکرد، فراسنجههای خونی و میکروفلور روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 429-443]
-
فواصل برداشت
اثر فواصل برداشت در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و ارزش غذایی علف نپیر [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 169-181]
ق
-
قابلیت هضم
اثر سطوح مختلف گیاه اوجی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، رفتار نشخوار، فراسنجههای خونی و شکمبهای میشهای دالاق [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 71-81]
-
قابلیت هضم
ارزش غذایی علف نپیر در مراحل مختلف رشد [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 83-91]
-
قابلیت هضم
اثر افزودن پودر سیر در شیر بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، وضعیت اسهال و فراسنجههای خونی برههای شیرخوار نژاد دالاق [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 389-398]
-
قابلیت هضم
بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای سیلاژ غلاف نخود فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد بره های پرواری زندی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 375-388]
-
قطعات هموزیگوت ژنومی
برآورد ضریب همخونی ژنومی و اندازه مؤثر جمعیت در نژادهای مختلف بز [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 133-143]
ک
-
کارایی فنی
کارایی فنی و عوامل تعیینکننده آن: مزارع پرورش مرغ گوشتی آرین در استان کردستان [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 229-240]
-
کاملینا
جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کاملینا در جیره بره های پرواری: اثر بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 255-266]
-
کردستان
کارایی فنی و عوامل تعیینکننده آن: مزارع پرورش مرغ گوشتی آرین در استان کردستان [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 229-240]
-
کنجاله پنبه دانه
مقایسه عملکرد و فراسنجههای خونی شیشکهای ماده در سطوح مختلف جایگزینی کنجاله پنبهدانه با اوره آهستهرهش [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 51-58]
-
کنگرفرنگی
اثر جیرههای حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه برههای نر پرواری [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 295-308]
-
کیفیت الیاف
پویش کل ژنومی و تجزیه و تحلیل غنیسازی مجموعههای ژنی مرتبط با صفات پشم در گوسفندان نژاد زندی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 241-254]
-
کیفیت پشم
تأثیر سطوح مختلف گوگرد بنتونیتدار بر عملکرد، کیفیت پشم، مواد معدنی خون، آنزیمهای کبدی و هورمونهای تیروئیدی میش دالاق [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]
-
کیفیت پلت
بررسی استفاده از دو دستگاه پلتزن صنعتی و طراحی شده بر قابلیت تولید پلت بقایای پوسته سبز پسته و ترکیبات ضدمغذی آن [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 343-356]
-
کیفیت فیزیکی پلت
مدلسازی و بهینهسازی اثر متوازنکردن جیره جوجههای گوشتی و دمای حالتدهنده بر کیفیت فیزیکی پلت و بازدهی تولید کارخانه خوراک طیور [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 93-105]
-
کیفیت گوشت
مقایسه عملکرد، صفات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی سویه آرین و راس [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 281-293]
-
کیفیت گوشت
تأثیر خوراندن پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، ویژگیهای کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافتهای عضلانی و چربی بزغالههای مرخز [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]
-
کیلات روی-متیونین
سنتز و شناسایی روی-متیونین با روشهای اسپکتروسکوپی و تأثیر آن بر عملکرد، بیوشیمی خون، خصوصیات استخوان و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 415-428]
-
کینتیک تخمیر
ارزش غذایی علف نپیر در مراحل مختلف رشد [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 83-91]
گ
-
گاو تازه زا
اثر استفاده از بلوسهای خوراکی کلسیم آهسته رهش در زمان زایش بر عملکرد، کلسیم خون و فراسنجههای تولید مثلی گاوهای تازهزا در فصل تابستان [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 13-24]
-
گاو شیری
استفاده از الگوریتمهای یادگیری ماشین برای پیشبینی وقوع ورم پستان بالینی در گاوهای هلشتاین [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 123-132]
-
گلیسینات مس
اثر منبع و سطح مس در جیره بر تولید و سلامت گاوهای هلشتاین طی دوره انتقال [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 37-50]
-
گوسفند زندی
پویش کل ژنومی و تجزیه و تحلیل غنیسازی مجموعههای ژنی مرتبط با صفات پشم در گوسفندان نژاد زندی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 241-254]
-
گوگرد بنتونیتدار
تأثیر سطوح مختلف گوگرد بنتونیتدار بر عملکرد، کیفیت پشم، مواد معدنی خون، آنزیمهای کبدی و هورمونهای تیروئیدی میش دالاق [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]
-
گیاه اوجی
اثر سطوح مختلف گیاه اوجی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، رفتار نشخوار، فراسنجههای خونی و شکمبهای میشهای دالاق [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 71-81]
م
-
ماندگاری گوشت
بررسی تأثیر پودر ریشه رازیانه بر عملکرد، سیستم ایمنی و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 445-459]
-
متان
تاثیر عصاره شیرینبیان بر عملکرد رشد برههای پرواری، فراسنجههای تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 25-36]
-
مخمر
مقایسه تاثیر مخمر زنده و اتولیز شده بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم بلدرچین ژاپنی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 461-471]
-
مدلسازی محاسباتی
مدلسازی و بهینهسازی اثر متوازنکردن جیره جوجههای گوشتی و دمای حالتدهنده بر کیفیت فیزیکی پلت و بازدهی تولید کارخانه خوراک طیور [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 93-105]
-
مرغداری
کارایی فنی و عوامل تعیینکننده آن: مزارع پرورش مرغ گوشتی آرین در استان کردستان [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 229-240]
-
مرغ مادر بومی"
اثر جیره های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد تخمگذاری و جوجه درآوری مرغان مادر بومی سپاهان [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 309-323]
-
منبع روی
تأثیر منابع مختلف روی بر جمعیتهای میکروبی، آنزیمهای هیدرولیتیک و فراوردههای تخمیر برونتنی شکمبهای در گوسفند [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 357-373]
-
مواد معدنی خون
تأثیر سطوح مختلف گوگرد بنتونیتدار بر عملکرد، کیفیت پشم، مواد معدنی خون، آنزیمهای کبدی و هورمونهای تیروئیدی میش دالاق [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]
-
مورفولوژی روده
سنتز و شناسایی روی-متیونین با روشهای اسپکتروسکوپی و تأثیر آن بر عملکرد، بیوشیمی خون، خصوصیات استخوان و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 415-428]
-
میش دالاق
اثر سطوح مختلف گیاه اوجی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، رفتار نشخوار، فراسنجههای خونی و شکمبهای میشهای دالاق [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 71-81]
-
میش دالاق
تأثیر سطوح مختلف گوگرد بنتونیتدار بر عملکرد، کیفیت پشم، مواد معدنی خون، آنزیمهای کبدی و هورمونهای تیروئیدی میش دالاق [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]
-
میش مغانی
تاثیر تزریق ویتامین Eسلنیوم بر عملکرد تولیدمثلی، میانگین وزن تولد برهها و برخی فراسنجه های خونی در میشهای مغانی همزمان شده فحلی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 473-483]
ن
-
نرخ آبستنی
تاثیر تزریق ویتامین Eسلنیوم بر عملکرد تولیدمثلی، میانگین وزن تولد برهها و برخی فراسنجه های خونی در میشهای مغانی همزمان شده فحلی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 473-483]
-
نژاد آرین
کارایی فنی و عوامل تعیینکننده آن: مزارع پرورش مرغ گوشتی آرین در استان کردستان [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 229-240]
-
نسبت بازدهی انرژی
تاثیر اندازه ذرات جو و مخمر اتولیز شده به همراه آنزیم بر عملکرد، سیستم ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی جوجه های گوشتی [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 107-122]
-
نشانگرهای تک نوکلئوتیدی
برآورد ضریب همخونی ژنومی و اندازه مؤثر جمعیت در نژادهای مختلف بز [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 133-143]
-
نمونهگیری
استفاده از الگوریتمهای یادگیری ماشین برای پیشبینی وقوع ورم پستان بالینی در گاوهای هلشتاین [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 123-132]
-
نیتروژن آمونیاکی
جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کاملینا در جیره بره های پرواری: اثر بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 255-266]
و
-
ورم پستان
اثر منبع و سطح مس در جیره بر تولید و سلامت گاوهای هلشتاین طی دوره انتقال [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 37-50]
-
ورم پستان
استفاده از الگوریتمهای یادگیری ماشین برای پیشبینی وقوع ورم پستان بالینی در گاوهای هلشتاین [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 123-132]
-
ویتامین E سلنیوم
تاثیر تزریق ویتامین Eسلنیوم بر عملکرد تولیدمثلی، میانگین وزن تولد برهها و برخی فراسنجه های خونی در میشهای مغانی همزمان شده فحلی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 473-483]
ه
-
هضمپذیری
تأثیر خوراندن پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، ویژگیهای کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافتهای عضلانی و چربی بزغالههای مرخز [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]
-
همزمانسازی فحلی
تاثیر تزریق ویتامین Eسلنیوم بر عملکرد تولیدمثلی، میانگین وزن تولد برهها و برخی فراسنجه های خونی در میشهای مغانی همزمان شده فحلی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 473-483]
ی
-
یادگیری ماشین
استفاده از الگوریتمهای یادگیری ماشین برای پیشبینی وقوع ورم پستان بالینی در گاوهای هلشتاین [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 123-132]