کلیدواژه‌ها = جوجه گوشتی
تعداد مقالات: 72
2. اثر منابع مختلف روغن گیاهی بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ویژگی های لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 22، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 633-644

حمید مولایی مقبلی؛ مژگان مظهری؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ حسین دوماری


3. تأثیر گیاه زوفا، آسپیرین و ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، ایمنی و شاخص‌های آسیت در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمائی

دوره 22، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 289-299

نظر اکبری زاده؛ علی خطیب جو؛ صیفعلی ورمقانی؛ هوشنگ جعفری؛ علی نقی شکری


4. تأثیر افزودن جیره‌ای اسانس آویشن برعملکرد، خصوصیات لاشه و فلور میکروبی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌ حاوی گندم

دوره 22، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 301-312

سید مجید آزرم؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ محمدرضا قربانی؛ محمد حجتی


6. اثرات اسانس گیاهی ریزپوشانی شده‌ زنیان بر عملکرد رشد و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی

دوره 21، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 521-531

طاهره مرصادی ثابت کردمحله؛ مازیار محیطی اصلی؛ حسن درمانی کوهی


8. تأثیر سطوح ترئونین و تراکم گله بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 533-543

کبری سوخته زاری؛ علی خطیب جو؛ هوشنگ جعفری؛ محمد اکبری قرایی؛ کامران طاهرپور


11. بررسی قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی هسته خرمای خام و تخمیری و تأثیر آن‌ها بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 261-271

ناصر محمودنیا؛ بهروز دستار؛ امید عشایری زاده؛ جواد بیات کوهسار


12. اثر منابع مختلف عناصر منگنز، روی و مس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی

دوره 21، شماره 1، بهار 1398، صفحه 113-125

مهرداد نفیسی؛ منصور رضائی؛ سید عبداله حسینی؛ محمد کاظمی فرد


14. تأثیر مخلوط اسانس گیاهان دارویی سیر و آویشن بعد از دوره محدودیت غذایی بر عملکرد، سرعت رشد و جمعیت میکروبی جوجه های گوشتی

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 565-576

راضیه ولی پوریان؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی


15. برآورد معادلات رگرسیون پیش‌بینی انرژی قابل سوخت و سازکنجاله سویا در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 589-599

سیدمحمدرضا ایجادی؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد؛ محمد حسین محمدی قاسم آبادی


17. اثر عصاره شیرین بیان، پروبیوتیک، ضد قارچ و بیوچار بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1

دوره 20، شماره 1، بهار 1397، صفحه 145-157

نسرین رشیدی؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی؛ حسن شیرزادی


18. اثر آنزیم زایلاناز و اسانس باریجه‎ (Ferula gumosa Boiss) ‎در جیره‌های بر اساس دانه گندم بر عملکرد تولیدی و میکروفلور روده جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 1، بهار 1397، صفحه 1-14

اردشیر محیط؛ زهرا علیمرادی تمرین؛ حسن درمانی کوهی؛ نوید قوی حسین زاده


20. اثر پودر کنگرفرنگی بر عملکرد و بروز عارضه آسیت در جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 1، بهار 1397، صفحه 55-68

علی نقی شکری؛ محمد اکبری قرائی؛ صیفعلی ورمقانی؛ کامران طاهر پور؛ علی خطیب جو؛ مهدی سلطانی


21. تأثیر افزودن مکمل روی - متیونین و روی - گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 917-928

سید عبداله حسینی؛ مهدی امیر صادقی؛ امیر حسین علیزاده قمصری؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمد رضا سلیمانی


22. اثر جایگزینی ذرت با میوه بلوط با و بدون افزودن کولین بر عملکرد و ویژگی های استخوان درشت نی جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 891-904

فاطمه راهی؛ محمد هوشمند؛ مختار خواجوی؛ سیامک پارسایی


25. اثر افزودن پودر تره و آنتی‌بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی روده باریک جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 645-656

ملیحه کمالی؛ مژگان مظهری؛ امید علی اسماعیلی پور؛ روح اله میرمحمودی