نویسنده = سید عبداله حسینی
تعداد مقالات: 9
1. رتبه بندی رقم های سورگوم علوفه ای کشت شده به منظور تغذیه دام براساس روش مدیریت تصمیم گیری چند معیاره

دوره 21، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 545-555

حسین غلامی؛ سید عبداله حسینی؛ کامران رضایزدی


2. اثر افزودن ضایعات خشک فرآورده‌های لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین

دوره 21، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 329-337

علی رضا آقاشاهی؛ هادی حسینی؛ سید عبداله حسینی؛ امیررضا صفائی؛ علیرضا یوسفی؛ جعفر رمضانخانی


3. اثر منابع مختلف عناصر منگنز، روی و مس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی

دوره 21، شماره 1، بهار 1398، صفحه 113-125

مهرداد نفیسی؛ منصور رضائی؛ سید عبداله حسینی؛ محمد کاظمی فرد


4. تأثیر افزودن مکمل روی - متیونین و روی - گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 917-928

سید عبداله حسینی؛ مهدی امیر صادقی؛ امیر حسین علیزاده قمصری؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمد رضا سلیمانی


5. اثرات اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 467-478

وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور


6. تأثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی، پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 501-512

میثم تمیزی جونقانی؛ شکوفه غضنفری؛ علیرضا آقاشاهی؛ سید داوود شریفی؛ سید عبدالله حسینی


7. رتبه‌بندی واحدهای مرغداری گوشتی بر اساس ساختمان، تأسیسات و تجهیزات با استفاده از مدل تصمیم‌گیری چند شاخصه در استان زنجان

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 387-397

محمد حسین نعمتی؛ سید عبداله حسینی؛ علی منصوری؛ سید سعید موسوی


8. تعیین سهم عوامل هزینه‌ای موثر بر قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ گوشتی با روش تصمیم گیری چند شاخصه در استان تهران

دوره 17، شماره 1، بهار 1394، صفحه 51-58

سید عبداله حسینی؛ مرتضی کوچک زاده ملاری؛ حمیدرضا سیدآبادی


9. تعیین پاسخ بوقلمون‏های در‌ حال رشد به سطوح لیزین هضم‌شدنی ایلئومی استاندارد‌ شده با‌ استفاده از روش‏های گوناگون آماری

دوره 15، شماره 1، تابستان 1392، صفحه 55-64

محمد حسین شهیر؛ افشین حیدری نیا؛ حمیدرضا طاهری؛ عبداله حسینی