آپوپتوز
اثر افزودن اسید آلفا-لینولنیک به محیط کشت بلوغ برونتنی اووسایت بر توانایی تکوین و کیفیت رویان حاصل از پارتنوژنز و لقاح برونتنی در بز [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 75-83]
آتریپلکس
بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیهپذیری و فراسنجههای تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 123-135]
آلفا- لینولنیک اسید
اثر افزودن اسید آلفا-لینولنیک به محیط کشت بلوغ برونتنی اووسایت بر توانایی تکوین و کیفیت رویان حاصل از پارتنوژنز و لقاح برونتنی در بز [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 75-83]
آنزیمهای آنتیاکسیدان
تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتیاکسیداتیو گوشت ران در جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]
ا
اسانس درمنه دشتی
بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 63-73]
اسانس لیموترش
مطالعة تأثیر اسانس لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبهای گوسالههای نر هلشتاین [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 85-92]
اسانس مرزه
تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتیاکسیداتیو گوشت ران در جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]
اسپرماتوگونی
جداسازی و خالص کردن سلولهای بنیادی پرتوان تولیدکننده اسپرماتوگونی از بافت بیضه بز بالغ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 43-51]
اسپرماتوگونیوم
جداسازی و خالص کردن سلولهای بنیادی پرتوان تولیدکننده اسپرماتوگونی از بافت بیضه بز بالغ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 43-51]
اسیدهای چرب فرار
مطالعة تأثیر اسانس لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبهای گوسالههای نر هلشتاین [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 85-92]
اسید هیومیک
تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمیهوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 113-122]
اووسایت بز
اثر افزودن اسید آلفا-لینولنیک به محیط کشت بلوغ برونتنی اووسایت بر توانایی تکوین و کیفیت رویان حاصل از پارتنوژنز و لقاح برونتنی در بز [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 75-83]
ب
برههای همخون
بررسی روند تغییرات ضریب همخونی بره و والدین و اثر آن بر وزن پشم گوسفندان ایرانبلک مرکز اصلاح نژاد دام شمال شرق کشور [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
بره زندی
تأثیر منابع مختلف مکمل مس بر فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند زندی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 93-101]
بره های لری ـ بختیاری
تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری لری ـ بختیاری [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]
بز
جداسازی و خالص کردن سلولهای بنیادی پرتوان تولیدکننده اسپرماتوگونی از بافت بیضه بز بالغ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 43-51]
بلاستوسیست
اثر افزودن اسید آلفا-لینولنیک به محیط کشت بلوغ برونتنی اووسایت بر توانایی تکوین و کیفیت رویان حاصل از پارتنوژنز و لقاح برونتنی در بز [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 75-83]
بلدرچین ژاپنی
تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 147-155]
پ
پروتوزوئرها
بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیهپذیری و فراسنجههای تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 123-135]
پرورش خالص
بررسی عملکرد، صفات لاشه و شاخصهای اقتصادی آمیخته های نژاد زل [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 137-145]
پنیرک
بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیهپذیری و فراسنجههای تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 123-135]
ت
تخمیر
بررسی هضم پذیری و تخمیر جیره های حاوی بخشهای گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]
تولید گاز
بررسی هضم پذیری و تخمیر جیره های حاوی بخشهای گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]
تولید گاز
تأثیر منابع مختلف مکمل مس بر فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند زندی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 93-101]
تولید گاز
بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیهپذیری و فراسنجههای تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 123-135]
تولید گوشت
بررسی عملکرد، صفات لاشه و شاخصهای اقتصادی آمیخته های نژاد زل [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 137-145]
ج
جمعیت میکروبی
اثر پودر برگ مریمگلی (Salvia mirzayanii) بر عملکرد و جمعیت میکروبی رودههای کور جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 103-111]
جوجه گوشتی
اثر افزودن پریبیوتیک سافمانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 21-29]
جوجه گوشتی
تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتیاکسیداتیو گوشت ران در جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]
جوجه گوشتی
بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 63-73]
جوجه گوشتی
بررسی اثر افزودن سیاهدانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 157-166]
جوجه گوشتی
اثر پودر برگ مریمگلی (Salvia mirzayanii) بر عملکرد و جمعیت میکروبی رودههای کور جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 103-111]
خ
خصوصیات لاشه
تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری لری ـ بختیاری [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]
خصوصیات لاشه
بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 63-73]
د
دورگگیری
بررسی عملکرد، صفات لاشه و شاخصهای اقتصادی آمیخته های نژاد زل [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 137-145]
سافمانان
اثر افزودن پریبیوتیک سافمانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 21-29]
سیاهدانه
بررسی اثر افزودن سیاهدانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 157-166]
سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی
جداسازی و خالص کردن سلولهای بنیادی پرتوان تولیدکننده اسپرماتوگونی از بافت بیضه بز بالغ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 43-51]
سلولهای بینادی بالغ
جداسازی و خالص کردن سلولهای بنیادی پرتوان تولیدکننده اسپرماتوگونی از بافت بیضه بز بالغ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 43-51]
ظرفیت نگهداری آب
تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمیهوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 113-122]
ع
عامل پارتیشنینگ
بررسی هضم پذیری و تخمیر جیره های حاوی بخشهای گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]
علوفه کنگرفرنگی
تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری لری ـ بختیاری [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]
عملکرد
تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری لری ـ بختیاری [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]
عملکرد
اثر افزودن پریبیوتیک سافمانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 21-29]
عملکرد
بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 63-73]
عملکرد
تأثیر منابع مختلف مکمل مس بر فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند زندی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 93-101]
عملکرد
اثر پودر برگ مریمگلی (Salvia mirzayanii) بر عملکرد و جمعیت میکروبی رودههای کور جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 103-111]
عملکرد
تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 147-155]
عملکرد
بررسی اثر افزودن سیاهدانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 157-166]
ف
فراسنجههای خونی
تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 147-155]
فراسنجههای خونی
بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 63-73]
فراسنجههای خونی
مطالعة تأثیر اسانس لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبهای گوسالههای نر هلشتاین [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 85-92]
فیستولا
مطالعة تأثیر اسانس لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبهای گوسالههای نر هلشتاین [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 85-92]
فلور میکروبی
اثر افزودن پریبیوتیک سافمانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 21-29]
ق
قابلیت هضم
بررسی هضم پذیری و تخمیر جیره های حاوی بخشهای گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]
قابلیت هضم
تأثیر منابع مختلف مکمل مس بر فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند زندی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 93-101]
قابلیت هضم
بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیهپذیری و فراسنجههای تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 123-135]
ک
کیفیت گوشت
تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمیهوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 113-122]
کلسترول
تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتیاکسیداتیو گوشت ران در جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]
کلسترول
بررسی اثر افزودن سیاهدانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 157-166]
کنگرفرنگی
تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 147-155]
گ
گیاه برهان
بررسی هضم پذیری و تخمیر جیره های حاوی بخشهای گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]
گوارش پذیری
تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری لری ـ بختیاری [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]
گوسفند ایرانبلک
بررسی روند تغییرات ضریب همخونی بره و والدین و اثر آن بر وزن پشم گوسفندان ایرانبلک مرکز اصلاح نژاد دام شمال شرق کشور [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
گوسفند زل
بررسی عملکرد، صفات لاشه و شاخصهای اقتصادی آمیخته های نژاد زل [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 137-145]
گوسفند شال
بررسی عملکرد، صفات لاشه و شاخصهای اقتصادی آمیخته های نژاد زل [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 137-145]
ل
لیپید
تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتیاکسیداتیو گوشت ران در جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]
لیمونین
مطالعة تأثیر اسانس لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبهای گوسالههای نر هلشتاین [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 85-92]
لینکومایسین
اثر افزودن پریبیوتیک سافمانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 21-29]
مدل مختلط
بررسی روند تغییرات ضریب همخونی بره و والدین و اثر آن بر وزن پشم گوسفندان ایرانبلک مرکز اصلاح نژاد دام شمال شرق کشور [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
مریمگلی
اثر پودر برگ مریمگلی (Salvia mirzayanii) بر عملکرد و جمعیت میکروبی رودههای کور جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 103-111]
مس آلی
تأثیر منابع مختلف مکمل مس بر فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند زندی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 93-101]
و
ویتامین E
تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 147-155]
ورمیهوموس
تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمیهوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 113-122]
وزن پشم
بررسی روند تغییرات ضریب همخونی بره و والدین و اثر آن بر وزن پشم گوسفندان ایرانبلک مرکز اصلاح نژاد دام شمال شرق کشور [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
ویژگیهای حسی
تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمیهوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 113-122]
ه
هتروفیل
بررسی اثر افزودن سیاهدانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 157-166]
همخونی
بررسی روند تغییرات ضریب همخونی بره و والدین و اثر آن بر وزن پشم گوسفندان ایرانبلک مرکز اصلاح نژاد دام شمال شرق کشور [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]