ابراهیمی نژاد، شهناز
تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتیاکسیداتیو گوشت ران در جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]
احمدی، حامد
تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمیهوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 113-122]
احمدی شاهرخت، محسن
بررسی روند تغییرات ضریب همخونی بره و والدین و اثر آن بر وزن پشم گوسفندان ایرانبلک مرکز اصلاح نژاد دام شمال شرق کشور [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
اسدی الموتی، علی
اثر افزودن اسید آلفا-لینولنیک به محیط کشت بلوغ برونتنی اووسایت بر توانایی تکوین و کیفیت رویان حاصل از پارتنوژنز و لقاح برونتنی در بز [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 75-83]
افضل زاده، احمد
تأثیر منابع مختلف مکمل مس بر فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند زندی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 93-101]
افضلزاده، احمد
تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری لری ـ بختیاری [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]
امیدی کیا، سمیرا
اثر پودر برگ مریمگلی (Salvia mirzayanii) بر عملکرد و جمعیت میکروبی رودههای کور جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 103-111]
امینی، عبدالرحمان
مطالعة تأثیر اسانس لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبهای گوسالههای نر هلشتاین [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 85-92]
ب
باقرزاده کاسمانی، فرزاد
اثر پودر برگ مریمگلی (Salvia mirzayanii) بر عملکرد و جمعیت میکروبی رودههای کور جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 103-111]
بوجارپور، محمد
بررسی هضم پذیری و تخمیر جیره های حاوی بخشهای گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]
پ
پیرمحمدی، رسول
مطالعة تأثیر اسانس لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبهای گوسالههای نر هلشتاین [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 85-92]
ج
جعفری، مجید
بررسی روند تغییرات ضریب همخونی بره و والدین و اثر آن بر وزن پشم گوسفندان ایرانبلک مرکز اصلاح نژاد دام شمال شرق کشور [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
چ
چاجی، مرتضی
بررسی هضم پذیری و تخمیر جیره های حاوی بخشهای گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]
چاجی، مرتضی
بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیهپذیری و فراسنجههای تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 123-135]
چمنی، محمد
مقایسه روشهای استخراج، تغلیظ و نگهداری آنزیمهای هضمکننده الیاف گیاهی از محتویات شکمبه گوسفند [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 167-178]
ح
حیدری، فرید
جداسازی و خالص کردن سلولهای بنیادی پرتوان تولیدکننده اسپرماتوگونی از بافت بیضه بز بالغ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 43-51]
حسینی، سید احمد
اثر افزودن اسید آلفا-لینولنیک به محیط کشت بلوغ برونتنی اووسایت بر توانایی تکوین و کیفیت رویان حاصل از پارتنوژنز و لقاح برونتنی در بز [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 75-83]
حسنی بافرانی، علیرضا
جداسازی و خالص کردن سلولهای بنیادی پرتوان تولیدکننده اسپرماتوگونی از بافت بیضه بز بالغ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 43-51]
حسین پور، نسرین
تأثیر منابع مختلف مکمل مس بر فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند زندی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 93-101]
حقیقیان رودسری، محمود
اثر افزودن پریبیوتیک سافمانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 21-29]
خ
خادم، علی اکبر
اثر افزودن اسید آلفا-لینولنیک به محیط کشت بلوغ برونتنی اووسایت بر توانایی تکوین و کیفیت رویان حاصل از پارتنوژنز و لقاح برونتنی در بز [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 75-83]
خدادادی، ایران
بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیهپذیری و فراسنجههای تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 123-135]
خسروی نیا، حشمت اله
تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتیاکسیداتیو گوشت ران در جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]
خواجوی، حمید رضا
تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمیهوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 113-122]
د
دهقانی سانیج، مهدی
تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری لری ـ بختیاری [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]
ر
رحیمی نیت، فرزانه
بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 63-73]
رضایزدی، کامران
تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری لری ـ بختیاری [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]
روستایی علی مهر، محمد
اثر افزودن پریبیوتیک سافمانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 21-29]
ز
زارعی، مهدی
بررسی اثر افزودن سیاهدانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 157-166]
س
ساری، محسن
بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیهپذیری و فراسنجههای تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 123-135]
سالاری، سمیه
بررسی اثر افزودن سیاهدانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 157-166]
سعیدی، پروین
بررسی اثر افزودن سیاهدانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 157-166]
ش
شادپرور، عبدالاحد
بررسی روند تغییرات ضریب همخونی بره و والدین و اثر آن بر وزن پشم گوسفندان ایرانبلک مرکز اصلاح نژاد دام شمال شرق کشور [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
شاهی، بهریه
مطالعة تأثیر اسانس لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبهای گوسالههای نر هلشتاین [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 85-92]
شریفی، سید داود
بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 63-73]
ص
صمدی، صبا
تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 147-155]
صمدی، فیروز
تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 147-155]
ط
طباطبائی وکیلی، صالح
بررسی اثر افزودن سیاهدانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 157-166]
ع
عالمی، مرتضی
تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 147-155]
علیرضایی، مسعود
تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتیاکسیداتیو گوشت ران در جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]
غ
غضنفری، شکوفه
بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 63-73]
غلامی، حسین
بررسی عملکرد، صفات لاشه و شاخصهای اقتصادی آمیخته های نژاد زل [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 137-145]
غمگسار، مرضیه
اثر افزودن پریبیوتیک سافمانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 21-29]
ف
فرهنگ فر، همایون
بررسی روند تغییرات ضریب همخونی بره و والدین و اثر آن بر وزن پشم گوسفندان ایرانبلک مرکز اصلاح نژاد دام شمال شرق کشور [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
ک
کیانزاد، محمدرضا
بررسی عملکرد، صفات لاشه و شاخصهای اقتصادی آمیخته های نژاد زل [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 137-145]
کریمی ترشیزی، محمد امیر
تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمیهوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 113-122]
م
متقی نیا، قاسم
بررسی روند تغییرات ضریب همخونی بره و والدین و اثر آن بر وزن پشم گوسفندان ایرانبلک مرکز اصلاح نژاد دام شمال شرق کشور [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
محمدآبادی، طاهره
بررسی هضم پذیری و تخمیر جیره های حاوی بخشهای گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]
محمدآبادی، طاهره
بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیهپذیری و فراسنجههای تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 123-135]
محمدی سنگ چشمه، عبدالله
اثر افزودن اسید آلفا-لینولنیک به محیط کشت بلوغ برونتنی اووسایت بر توانایی تکوین و کیفیت رویان حاصل از پارتنوژنز و لقاح برونتنی در بز [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 75-83]
محمدمرادی، جواد
اثر افزودن اسید آلفا-لینولنیک به محیط کشت بلوغ برونتنی اووسایت بر توانایی تکوین و کیفیت رویان حاصل از پارتنوژنز و لقاح برونتنی در بز [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 75-83]
میرحسینی، سیدضیاالدین
جداسازی و خالص کردن سلولهای بنیادی پرتوان تولیدکننده اسپرماتوگونی از بافت بیضه بز بالغ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 43-51]
میرزایی، حمیدرضا
اثر پودر برگ مریمگلی (Salvia mirzayanii) بر عملکرد و جمعیت میکروبی رودههای کور جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 103-111]
میرزاده، خلیل
بررسی اثر افزودن سیاهدانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 157-166]
منافی راثی، حسین
مقایسه روشهای استخراج، تغلیظ و نگهداری آنزیمهای هضمکننده الیاف گیاهی از محتویات شکمبه گوسفند [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 167-178]
مهری، مهران
اثر پودر برگ مریمگلی (Salvia mirzayanii) بر عملکرد و جمعیت میکروبی رودههای کور جوجههای گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 103-111]
ن
نوروزیان، محمدعلی
تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری لری ـ بختیاری [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]
نوروزیان، محمدعلی
تأثیر منابع مختلف مکمل مس بر فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند زندی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 93-101]
و
وشکینی، آرش
اثر افزودن اسید آلفا-لینولنیک به محیط کشت بلوغ برونتنی اووسایت بر توانایی تکوین و کیفیت رویان حاصل از پارتنوژنز و لقاح برونتنی در بز [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 75-83]
ی
یوسفی، زینب
بررسی هضم پذیری و تخمیر جیره های حاوی بخشهای گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]