آبسالان، محسن
اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و فراسنجه های خونی بره های نر نژاد زندی [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 41-48]
آل یاسین، سید احمد
بررسی چندشکلی ژن میوستاتین در سه نژاد گوسفند ایرانی شال، زل و زندی [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 33-40]
ا
احسانی، محمد
اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 61-71]
اسماعیلی راد، اسماعیل
اثر محلول اوره - ملاس بر میزان مواد مغذی پس چر زراعت جو و عملکرد گوسفند داشتی [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 11-18]
افضل زاده، احمد
ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله گل محمدی و تأثیر آن بر تعادل ازت در نشخوارکنندگان [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 29-38]
افضل زاده، احمد
اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و فراسنجه های خونی بره های نر نژاد زندی [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 41-48]
الهیاری شهراسب، مجید
بررسی عملکرد و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو حاوی سطوح مختلف مکمل ویتامینی [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 39-48]
انصاری رنانی، حمیدرضا
جدا کردن پشم از پوست با روش شیمیایی و اثر آن بر کیفیت الیاف و پوست [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 1-6]
ب
بابایی، محمد
اثر محلول اوره - ملاس بر میزان مواد مغذی پس چر زراعت جو و عملکرد گوسفند داشتی [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 11-18]
باقرشاه، حمیدرضا
جدا کردن پشم از پوست با روش شیمیایی و اثر آن بر کیفیت الیاف و پوست [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 1-6]
ت
ترکی، مهران
اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 61-71]
خ
خادم، علی اکبر
اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و فراسنجه های خونی بره های نر نژاد زندی [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 41-48]
خادم، علی اکبر
تأثیر استفاده از آنزیم ناتوزایم در جیره های حاوی گندم و کنجاله کلزا بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 1-10]
خادم، علی اکبر
ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله گل محمدی و تأثیر آن بر تعادل ازت در نشخوارکنندگان [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 29-38]
خرمی، بهزاد
ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله گل محمدی و تأثیر آن بر تعادل ازت در نشخوارکنندگان [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 29-38]
د
دیبامهر، امین
بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 7-16]
ر
رحیمی، شعبان
تأثیر نانوسیلور و ضدعفونی کنندههای خوراک بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کلسترول زرده مرغ تخم گذار [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 49-58]
رئوف زاده، سمیه
بررسی چندشکلی ژن میوستاتین در سه نژاد گوسفند ایرانی شال، زل و زندی [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 33-40]
ز
زارعی، محمد
اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 61-71]
س
سوری، منوچهر
اثر جیره غذایی بر عملکرد، رشد و تکامل فولیکول های پوست و خصوصیات الیاف در بزغاله های شیرخوار مرغوز [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 23-31]
ش
شریعتمداری، فرید
مقایسه اثر گیاهان دارویی، اسید آلی و آنتی بیوتیک در جیره حاوی جو و آنزیم بر عملکرد، فاکتورهای خونی، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 19-27]
شریفی، سید داود
بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 7-16]
شریفی، سید داود
اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و فراسنجه های خونی بره های نر نژاد زندی [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 41-48]
شریفی، سید داود
تأثیر استفاده از آنزیم ناتوزایم در جیره های حاوی گندم و کنجاله کلزا بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 1-10]
شیوازاد، محمود
بررسی عملکرد و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو حاوی سطوح مختلف مکمل ویتامینی [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 39-48]
ص
صالحی، عبدالرضا
بررسی چندشکلی ژن میوستاتین در سه نژاد گوسفند ایرانی شال، زل و زندی [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 33-40]
صالحی، مهناز
بررسی ویژگی های الیاف بزهای بومی استان سیستان و بلوچستان [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 17-22]
ع
عابدینی سانیجی، مهدی
مقایسه اثر گیاهان دارویی، اسید آلی و آنتی بیوتیک در جیره حاوی جو و آنزیم بر عملکرد، فاکتورهای خونی، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 19-27]
عبدالملکی، ذبیح اله
اثر جیره غذایی بر عملکرد، رشد و تکامل فولیکول های پوست و خصوصیات الیاف در بزغاله های شیرخوار مرغوز [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 23-31]
ف
فضائلی، حسن
اثر محلول اوره - ملاس بر میزان مواد مغذی پس چر زراعت جو و عملکرد گوسفند داشتی [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 11-18]
ق
قندی، داود
اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و فراسنجه های خونی بره های نر نژاد زندی [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 41-48]
ک
کریمی ترشیزی، محمد امیر
تأثیر نانوسیلور و ضدعفونی کنندههای خوراک بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کلسترول زرده مرغ تخم گذار [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 49-58]
کریمی ترشیزی، محمد امیر
مقایسه اثر گیاهان دارویی، اسید آلی و آنتی بیوتیک در جیره حاوی جو و آنزیم بر عملکرد، فاکتورهای خونی، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 19-27]
گ
گلستانی میلانلو، گلستان
تأثیر استفاده از آنزیم ناتوزایم در جیره های حاوی گندم و کنجاله کلزا بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 1-10]
ل
لطف الهیان، هوشنگ
بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 7-16]
م
میار، یونس
بررسی چندشکلی ژن میوستاتین در سه نژاد گوسفند ایرانی شال، زل و زندی [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 33-40]
مروج، حسین
بررسی عملکرد و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو حاوی سطوح مختلف مکمل ویتامینی [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 39-48]
معینی، محمد مهدی
اثر جیره غذایی بر عملکرد، رشد و تکامل فولیکول های پوست و خصوصیات الیاف در بزغاله های شیرخوار مرغوز [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 23-31]
ن
نبی زاده، علی
تعیین بهترین سطح جایگزینی پروتئین پودر ماهی با انواع پودر خون در جیره جوجه های گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 49-60]
نقی زاده، فتح اله
تأثیر نانوسیلور و ضدعفونی کنندههای خوراک بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کلسترول زرده مرغ تخم گذار [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 49-58]
نوروزیان، محمد علی
ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله گل محمدی و تأثیر آن بر تعادل ازت در نشخوارکنندگان [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 29-38]
ه
هزاره مقدم، راضیه
بررسی ویژگی های الیاف بزهای بومی استان سیستان و بلوچستان [دوره 13، شماره 1، 1390، صفحه 17-22]
ی
یعقوب فر، اکبر
تأثیر استفاده از آنزیم ناتوزایم در جیره های حاوی گندم و کنجاله کلزا بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 13، شماره 2، 1390، صفحه 1-10]