آنتی بیوتیک
اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 11-20]
ا
ارزش غذایی
بررسی ارزش غذایی، خصوصیات تجزیه پذیری و تعیین سطح مطلوب گاودانه در جیره گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 51-59]
الیاف بیده
بررسی کیفیت الیاف بیده شترهای استان سیستان و بلوچستان [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 29-36]
ب
بتالاکتوگلوبولین
بررسی ژنوتیپ های بتالاکتوگلوبولین در گاوهای بومی و هلشتاین استان کرمان [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 61-67]
پ
پروبیوتیک
اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 11-20]
ت
تجزیه پذیری
استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 37-50]
تجزیه پذیری
بررسی ارزش غذایی، خصوصیات تجزیه پذیری و تعیین سطح مطلوب گاودانه در جیره گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 51-59]
ترکیبات شیمیایی
بررسی ارزش غذایی، خصوصیات تجزیه پذیری و تعیین سطح مطلوب گاودانه در جیره گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 51-59]
تغذیه
بررسی اثر بیماری سفیدک پودری (Phyllactinia guttala) بر کیفیت برگ ارقام مختلف توت مورد استفاده در تغذیه لاروهای کرم ابریشم [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 1-10]
توت
بررسی اثر بیماری سفیدک پودری (Phyllactinia guttala) بر کیفیت برگ ارقام مختلف توت مورد استفاده در تغذیه لاروهای کرم ابریشم [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 1-10]
تولید شیر
استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 37-50]
ج
جوجه گوشتی
اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 11-20]
چ
چربی
اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 11-20]
چندشکلی
بررسی ژنوتیپ های بتالاکتوگلوبولین در گاوهای بومی و هلشتاین استان کرمان [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 61-67]
د
دانه گاودانه
بررسی ارزش غذایی، خصوصیات تجزیه پذیری و تعیین سطح مطلوب گاودانه در جیره گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 51-59]
ر
روش PCR-RFLP
بررسی ژنوتیپ های بتالاکتوگلوبولین در گاوهای بومی و هلشتاین استان کرمان [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 61-67]
روند ژنتیکی
روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید و تولیدمثل در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 21-28]
روند فنوتیپی
روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید و تولیدمثل در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 21-28]
س
سفیدک پودری
بررسی اثر بیماری سفیدک پودری (Phyllactinia guttala) بر کیفیت برگ ارقام مختلف توت مورد استفاده در تغذیه لاروهای کرم ابریشم [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 1-10]
سن زایش اول
روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید و تولیدمثل در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 21-28]
سیستان و بلوچستان
بررسی کیفیت الیاف بیده شترهای استان سیستان و بلوچستان [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 29-36]
ش
شتر یک کوهانه
بررسی کیفیت الیاف بیده شترهای استان سیستان و بلوچستان [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 29-36]
ص
صفات تولید شیر
روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید و تولیدمثل در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 21-28]
ف
فاصله دوزایش
روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید و تولیدمثل در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 21-28]
ک
کاه جو خیسیده
استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 37-50]
کرم ابریشم
بررسی اثر بیماری سفیدک پودری (Phyllactinia guttala) بر کیفیت برگ ارقام مختلف توت مورد استفاده در تغذیه لاروهای کرم ابریشم [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 1-10]
کرمان
بررسی ژنوتیپ های بتالاکتوگلوبولین در گاوهای بومی و هلشتاین استان کرمان [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 61-67]
کیفیت برگ
بررسی اثر بیماری سفیدک پودری (Phyllactinia guttala) بر کیفیت برگ ارقام مختلف توت مورد استفاده در تغذیه لاروهای کرم ابریشم [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 1-10]
گ
گاو بومی
بررسی ژنوتیپ های بتالاکتوگلوبولین در گاوهای بومی و هلشتاین استان کرمان [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 61-67]
گاو شیری
بررسی ارزش غذایی، خصوصیات تجزیه پذیری و تعیین سطح مطلوب گاودانه در جیره گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 51-59]
ه
هلشتاین ایران
روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید و تولیدمثل در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 21-28]
ی
یونجه
استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 37-50]