1. اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم و اسانس رزماری بر عملکرد رشد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی

عادل محمدی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی

دوره 22، شماره 1 ، بهار 1399، ، صفحه 67-78

چکیده
  تاثیر منابع مختلف مکمل سلنیوم و اسانس رزماری بر عملکرد رشد، جمعیت میکروبی و ریخت‌شناسی روده با استفاده از 480 قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه به صورت آزمایش فاکتوریل 5×2 با 10 تیمار و چهار تکرار بررسی شد. دو فاکتور مورد بررسی شامل منابع سلنیوم (سطح 0/3 میلی‌گرم در کیلوگرم جیره از سلنومتیونین، نانوسلنومتیونین، سلنیت سدیم، نانوسلنیوم‌بنزا ...  بیشتر

2. تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسید‌های چرب منی در خروس‌های مسن مادر گوشتی

بهنام عباسپور؛ سید داود شریفی؛ شکوفه غضنفری؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ شیرین هنربخش

دوره 21، شماره 2 ، تابستان 1398، ، صفحه 279-290

چکیده
  هدف از این مطالعه بررسی تأثیر اسیدآمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسیدهای چرب اسپرم در خروس­های مسن مادر گوشتی سویه راس 308 بود. به‌همین منظور از تعداد 12 قطعه خروس مادر گوشتی در سن 52 هفتگی، در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تیمار و چهار تکرار به‌مدت هشت هفته استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره­های با سطوح 0/52 (توصیه راهنمای پرورش ...  بیشتر

3. تأثیر پری‌بیوتیک مانان ‌الیگوساکارید بر عملکرد، جمعیت میکروبی ایلئوم روده، صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغ‌های تخم‌گذار تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین خام

شکوفه غضنفری؛ صابر معتمدی؛ رحمان جهانیان؛ سمیه زینلی

دوره 19، شماره 3 ، پاییز 1396، ، صفحه 627-643

چکیده
  این مطالعه به منظور بررسی تأثیر پری­بیوتیک مانان­الیگوساکارید برعملکرد، کیفیت تخم­مرغ، پاسخ ایمنی،جمعیتمیکروبی ایلئوم رودهوقابلیت هضمایلئومیموادمغذیدرمرغ­های تخم­گذار تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین خام انجام گرفت. از تعداد 150 قطعه مرغ تخم­گذار سویه های ­لاین W-36در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با آزمایش فاکتوریل 2×3 ...  بیشتر

4. تأثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی، پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی

میثم تمیزی جونقانی؛ شکوفه غضنفری؛ علیرضا آقاشاهی؛ سید داوود شریفی؛ سید عبدالله حسینی

دوره 18، شماره 3 ، پاییز 1395، ، صفحه 501-512

چکیده
  به منظور تعیین تأثیر سطوح مختلف اسانس رازک به عنوان جایگزین آنتی­بیوتیک و آنتی­اکسیدان بر عملکرد تولیدی، پایداری لیپیدها در گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه­های گوشتی، آزمایشی با استفاده از 625 قطعه جوجه یک روزه سویه آرین در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار (200 و 400 میلی­گرم در کیلوگرم اسانس رازک، 100 میلی­گرم در کیلوگرم ...  بیشتر

5. اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین‌های ژاپنی

عاطفه برنجیان؛ سید داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ شکوفه غضنفری

دوره 17، شماره 1 ، بهار 1394، ، صفحه 19-28

چکیده
  تأثیر نانوذرات کروم بر عملکرد و صفات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی تحت تنش فیزیولوژیکی با استفاده از 360 قطعه جوجه بلدرچین ژاپنی از 17 تا 35روزگی در شش تیمار، چهار تکرار، و 15 قطعه پرنده در هر تکرار بررسی شد. تیمارها شامل شاهد منفی (بدون تنش) و پنج تیمار تحت تنش فیزیولوژیکی حاوی سطوح گوناگون نانوذرات کروم (صفر، 200، 400، 800، و 1200 میکروگرم بر کیلوگرم ...  بیشتر

6. بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه ‏های خونی جوجه های گوشتی‏

فرزانه رحیمی نیت؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی

دوره 16، شماره 1 ، بهار 1393، ، صفحه 63-73

چکیده
  در این آزمایش، تأثیرات سطوح گوناگون اسانس درمنۀ دشتی (صفر، 100، 200، و 300 میلی‏گرم بر کیلوگرم جیره) و آنتی‏بیوتیک بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی در جوجه‏ های گوشتی با استفاده از 200 قطعه جوجۀ یک‌روزه رأس 308 در یک طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و چهار تکرار بررسی شد. در کل دوره، پرندگانی که جیرۀ حاوی 300 میلی‏گرم بر کیلوگرم اسانس ...  بیشتر