نویسنده = اکبر یعقوبفر
تعداد مقالات: 6
3. تأثیر سطوح مختلف اسانس رایج و میکروکپسوله شده مرزه خوزستانی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 1، بهار 1398، صفحه 87-97

عمران آذرباد؛ حسن کرمانشاهی؛ اکبر یعقوبفر؛ امیر میمندی پور


5. اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 1، بهار 1396، صفحه 159-174

علی محمد هوشمندی؛ محمد بوجار پور؛ اکبر یعقوبفر؛ سمیه سالاری؛ حسن رکنی


6. بررسی اثر منابع آلی و غیرآلی در باند کردن عناصر معدنی در شرایط برون تنی

دوره 17، شماره 1، بهار 1394، صفحه 39-49

علی قدرت؛ اکبر یعقوب فر؛ یحیی ابراهیم نژاد؛ حبیب اقدم شهریار؛ ابوالفضل قربانی