آزمون گلوکز
اثر شکلهای مختلف کروم بر تغییرات وزنی و آزمون تحمل گلوکز و انسولین میشهای افشار در دوره انتقال تحت تأثیر تنش گرمایی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 33-44]
ا
استحکام استخوان
اثرات افزودن گوانیدینواستیکاسید به جیرههای با سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 87-98]
اشرشیاکلای
تأثیر اندازه ذرات پوستۀ آفتابگردان در جیرههای حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری ایلئومی مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 45-60]
اضافه وزن
تأثیر اندازه ذرات پوستۀ آفتابگردان در جیرههای حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری ایلئومی مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 45-60]
پ
پیه
تأثیر اندازه ذرات پوستۀ آفتابگردان در جیرههای حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری ایلئومی مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 45-60]
ت
تغییرات وزنی
اثر شکلهای مختلف کروم بر تغییرات وزنی و آزمون تحمل گلوکز و انسولین میشهای افشار در دوره انتقال تحت تأثیر تنش گرمایی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 33-44]
تنش گرمایی
اثر شکلهای مختلف کروم بر تغییرات وزنی و آزمون تحمل گلوکز و انسولین میشهای افشار در دوره انتقال تحت تأثیر تنش گرمایی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 33-44]
توالییابی کل ژنوم
شناسایی نشانگرهای انتخاب مرتبط با گوسفندان ایرانی در مقایسه با نژاد غیرایرانی رومانف با استفاده از دادههای توالییابی کل ژنومی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]
تیترآنتیبادی
اثرات افزودن مکمل گیاهی ویتامین E به جیره بر صفات تولیدی، پاسخهای ایمنی و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 61-71]
ج
جوجهگوشتی
تأثیر پودر پونه کوهی، رزماری و دارچین بر عملکرد رشد، میکروبیوتای فضولات، مورفولوژی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجههای گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 73-86]
جوجه گوشتی
اثرات افزودن مکمل گیاهی ویتامین E به جیره بر صفات تولیدی، پاسخهای ایمنی و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 61-71]
جوجههای گوشتی
تأثیر اندازه ذرات پوستۀ آفتابگردان در جیرههای حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری ایلئومی مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 45-60]
جوجههای گوشتی
اثرات افزودن گوانیدینواستیکاسید به جیرههای با سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 87-98]
جیره کم پروتئین
اثرات افزودن گوانیدینواستیکاسید به جیرههای با سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 87-98]
د
دورۀ انتقال
اثر شکلهای مختلف کروم بر تغییرات وزنی و آزمون تحمل گلوکز و انسولین میشهای افشار در دوره انتقال تحت تأثیر تنش گرمایی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 33-44]
ر
رومانف
شناسایی نشانگرهای انتخاب مرتبط با گوسفندان ایرانی در مقایسه با نژاد غیرایرانی رومانف با استفاده از دادههای توالییابی کل ژنومی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]
ز
زیره سبز
افزودن مخلوط زیرۀ سبز، گشنیز و نعناع فلفلی به جیرة میشهای شیری نژاد رومن و تأثیر آن بر عملکرد و فراسنجههای خونی برههای شیرخوار [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 15-31]
ظ
ظرفیت آنتیاکسیدانی
افزودن مخلوط زیرۀ سبز، گشنیز و نعناع فلفلی به جیرة میشهای شیری نژاد رومن و تأثیر آن بر عملکرد و فراسنجههای خونی برههای شیرخوار [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 15-31]
ع
عملکرد
اثرات افزودن مکمل گیاهی ویتامین E به جیره بر صفات تولیدی، پاسخهای ایمنی و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 61-71]
عملکرد رشد
تأثیر پودر پونه کوهی، رزماری و دارچین بر عملکرد رشد، میکروبیوتای فضولات، مورفولوژی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجههای گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 73-86]
ف
فیبر نامحلول
تأثیر اندازه ذرات پوستۀ آفتابگردان در جیرههای حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری ایلئومی مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 45-60]
ق
قابلیت هضم
تأثیر پودر پونه کوهی، رزماری و دارچین بر عملکرد رشد، میکروبیوتای فضولات، مورفولوژی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجههای گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 73-86]
ک
کروم
اثر شکلهای مختلف کروم بر تغییرات وزنی و آزمون تحمل گلوکز و انسولین میشهای افشار در دوره انتقال تحت تأثیر تنش گرمایی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 33-44]
گ
گشنیز
افزودن مخلوط زیرۀ سبز، گشنیز و نعناع فلفلی به جیرة میشهای شیری نژاد رومن و تأثیر آن بر عملکرد و فراسنجههای خونی برههای شیرخوار [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 15-31]
گوانیدنیواستیک اسید
اثرات افزودن گوانیدینواستیکاسید به جیرههای با سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 87-98]
گوسفندان ایرانی
شناسایی نشانگرهای انتخاب مرتبط با گوسفندان ایرانی در مقایسه با نژاد غیرایرانی رومانف با استفاده از دادههای توالییابی کل ژنومی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]
م
مکمل گیاهی
اثرات افزودن مکمل گیاهی ویتامین E به جیره بر صفات تولیدی، پاسخهای ایمنی و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 61-71]
مورفولوژی
تأثیر پودر پونه کوهی، رزماری و دارچین بر عملکرد رشد، میکروبیوتای فضولات، مورفولوژی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجههای گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 73-86]
میش
افزودن مخلوط زیرۀ سبز، گشنیز و نعناع فلفلی به جیرة میشهای شیری نژاد رومن و تأثیر آن بر عملکرد و فراسنجههای خونی برههای شیرخوار [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 15-31]
میکروبیولوژی
تأثیر پودر پونه کوهی، رزماری و دارچین بر عملکرد رشد، میکروبیوتای فضولات، مورفولوژی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجههای گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 73-86]
ن
نشانههای انتخاب
شناسایی نشانگرهای انتخاب مرتبط با گوسفندان ایرانی در مقایسه با نژاد غیرایرانی رومانف با استفاده از دادههای توالییابی کل ژنومی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]
نعناع فلفلی
افزودن مخلوط زیرۀ سبز، گشنیز و نعناع فلفلی به جیرة میشهای شیری نژاد رومن و تأثیر آن بر عملکرد و فراسنجههای خونی برههای شیرخوار [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 15-31]
و
ویتامین E
اثرات افزودن مکمل گیاهی ویتامین E به جیره بر صفات تولیدی، پاسخهای ایمنی و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 61-71]