1. تاثیر اسانس درمنه خزری و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی در مرحله تخم‌گذاری

حسن شیرزادی؛ حسین ناصرمنش؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی

دوره 21، شماره 1 ، بهار 1398، ، صفحه 151-163

چکیده
  تأثیر اسانس درمنه خزری و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر عملکرد، میکروبیولوژی، مورفولوژی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در بلدرچین‌های تخم‌گذار ژاپنی با استفاده از تعداد 180 قطعه بلدرچین تخم‌گذار 46 روزه در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و پنج تکرار (نه قطعه جوجه در هر تکرار) بررسی شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره پایه به‌عنوان ...  بیشتر

2. مطالعه تأثیر استفاده از اسانس رزماری در جیره، بر کیفیت منی خروس‌های مادر گوشتی

بهروز شکرانی؛ مرتضی مهری؛ امیر فتاح؛ محسن شرفی؛ فاطمه شیرمحمد

دوره 18، شماره 4 ، زمستان 1395، ، صفحه 853-865

چکیده
  جهت بررسی تأثیر استفاده از اسانس رزماری در جیره‌، بر فراسنجه­های کیفی اسپرم، آزمایشی با استفاده از 16 قطعه خروس راس 308 مادر گوشتی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 4 تیمار و 4 تکرار، در سن 24هفتگی انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره‌هایی با سطوح صفر، 50، 100 و 200 میلی­گرم اسانس رزماری در هر کیلوگرم خوراک بود. اسپرم­گیری در روزهای صفر، 14، ...  بیشتر