1. اثر منابع مختلف روغن گیاهی بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ویژگی های لاشه جوجه‌های گوشتی

حمید مولایی مقبلی؛ مژگان مظهری؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ حسین دوماری

دوره 22، شماره 4 ، زمستان 1399، ، صفحه 633-644

چکیده
  اثر منابع مختلف روغن گیاهی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و شاخص‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی، با استفاده از 160 قطعه جوجه گوشتی نر یک‌روزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار، چهار تکرار و 10 پرنده در هر تکرار بررسی شد. تیمارهای آزمایشی شامل: 1-جیره پایه و روغن سویا، 2-جیره پایه و روغن آفتابگردان، 3-جیره پایه و روغن کانولا ...  بیشتر

2. اثر افزودن پودر تره و آنتی‌بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی روده باریک جوجه‌های گوشتی

ملیحه کمالی؛ مژگان مظهری؛ امید علی اسماعیلی پور؛ روح اله میرمحمودی

دوره 19، شماره 3 ، پاییز 1396، ، صفحه 645-656

چکیده
  به منظور بررسی اثر افزودن پودر تره و آنتی‌بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی روده‌ باریک جوجه‌های گوشتی، آزمایشی با 200 قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی با پنج تیمار، چهار تکرار و 10 پرنده در هر تکرار انجام شد. گروه‌های آزمایشی شامل 1) جیره پایه، 2) جیره پایه + 02/0 درصد آنتی‌بیوتیک ...  بیشتر

3. اثر پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی

زهرا امیری قنات سامان؛ امید علی اسماعیلی پور؛ روح اله میرمحمودی؛ مژگان مظهری

دوره 18، شماره 1 ، بهار 1395، ، صفحه 119-128

چکیده
  تأثیر پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری، و فاکتورهای خونی جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 200 قطعه جوجۀ گوشتی نر یک‏روزه سویۀ رأس با پنج تیمار و چهار تکرار بررسی شد. تیمارها شامل: 1. جیرۀ پایه بدون مادۀ افزودنی، 2. جیرۀ پایه + 5/0 درصد نعناع‌فلفلی، 3. جیرۀ پایه + یک‌درصد نعناع‌فلفلی، ...  بیشتر

4. اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی

مهدیه سلطانی؛ مژگان مظهری؛ امید علی اسماعیلی پور

دوره 17، شماره 2 ، پاییز 1394، ، صفحه 291-300

چکیده
  اثر سطوح پروبیوتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی در آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با استفاده از 144 قطعه جوجۀ نر یک‏روزه سویۀ راس بررسی شد. جوجه‌ها تا 25روزگی با جیرۀ تجاری مطابق با راهنمای راس تغذیه و سپس به‌طور تصادفی به چهار تیمار شامل چهار سطح پروبیوتیک (صفر، 05/0، 1/0، و 2/0درصد جیره) با چهار تکرار حاوی نه ...  بیشتر