1. اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با منابع مختلف چربی

مظفر رحیم پور؛ کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی؛ حسن شیرزادی؛ فرهاد رستمی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 مرداد 1400

چکیده
  این پژوهش بمنظور بررسی اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین در جیره غذایی با منابع مختلف چربی بر عملکرد رشد، صفات لاشه، پاسخ ایمنی و شاخص‌های بیوشیمی خون جوجه‌های گوشتی به‌مدت 42 روز انجام شد. تعداد 800 قطعه جوجه گوشتی نر یک‌روزه در یک آزمایش فاکتوریل 2 × 2 × 2 با دو منبع چربی (روغن سویا و پیه گوساله)، دو سطح امولسیفایر (صفر و 1/0 درصد ...  بیشتر

2. اندازه گیری انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری منابع مختلف روغن سویا و بررسی تأثیر مصرف آن‌ها بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

حسین ایراندوست؛ علی پارسا؛ حمیدرضا مصلحی

دوره 19، شماره 1 ، بهار 1396، ، صفحه 129-143

چکیده
  به منظور اندازه­گیری خصوصیات فیزیکی - شیمیایی منابع روغن سویا و بررسی تاثیر مصرف آن­ها بر عملکرد رشد جوجه­های گوشتی دو آزمایش انجام شد. در آزمایش اول، الگوی اسیدهای چرب روغن مایع سویا، روغن هیدروژنه سویا، روغن بازیافتی سویا و مایع صابون اسیدی سویا اندازه­گیری شد و انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری (AME) آن­ها با استفاده از خروس­های ...  بیشتر

3. تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی

مازیار محیطی اصلی؛ معین قناعت پرست رشتی

دوره 17، شماره 2 ، پاییز 1394، ، صفحه 223-233

چکیده
  برای بررسی تأثیرات افزودن ویتامین E و C به جیره‏های حاوی منابع متفاوت روغن بر عملکرد و فراسنجه‏های سرم از 320 قطعه جوجۀ گوشتی (سویۀ راس 308)، در آزمایشی فاکتوریل 2×2×2 و در قالب طرح کاملاً تصادفی با هشت تیمار، چهار تکرار و 10 قطعه جوجه در هر تکرار استفاده شد. فاکتورهای آزمایشی شامل دو منبع متفاوت روغن (سویا و کانولا) و دو سطح ویتامین ...  بیشتر

4. بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی

سید داود شریفی؛ امین دیبامهر؛ هوشنگ لطف الهیان

دوره 13، شماره 1 ، تابستان 1390، ، صفحه 7-16

چکیده
  تأثیر پروبیوتیک پروتکسین، آنتی بیوتیک فلاوومایسین و نوع چربی جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از تعداد 900 قطعه جوجه سویه تجاری رأس در یک آزمایش فاکتوریل (3 × 3) با سه منبع چربی (بدون چربی، سه درصد اسید چرب و سه درصد روغن سویا) و سه افزودنی (بدون افزودنی، فلاوومایسین و پروتکسین) با چهار تکرار درقالب طرح کاملاً تصادفی بررسی شد. ...  بیشتر