بررسی استفاده از دو دستگاه پلت‌زن صنعتی و طراحی شده بر قابلیت تولید پلت بقایای پوسته سبز پسته و ترکیبات ضدمغذی آن

کاظم لائی؛ حسین حاجی آقا علیزاده؛ محمد حسین کیانمهر

دوره 25، شماره 3 ، مهر 1402، ، صفحه 343-356

چکیده
  در مطالعه حاضر قابلیت پلت شدن بقایای پوسته سبز پسته و اثر آن بر مواد ضدمغذی و برخی خواص فیزیکی و مکانیکی پلت پوسته پسته با استفاده از دستگاه پلت‌زن صنعتی و دستگاه پلت‌زن طراحی شده با استفاده از بقایای پوسته سبز پسته با رطوبت 15 درصد، اندازه ‌ذرات یک میلی‌متر و از دمای 65 درجه سلسیوس در دستگاه طراحی شده بررسی شد. به‌منظور بهبود در چسبندگی ...  بیشتر

تاثیر منابع مختلف چربی و سطح بنتونیت بر شاخص‌های تولید و کیفیت خوراک پلت

صابر معتمدی؛ حسین مروج؛ مازیار محیطی اصلی

دوره 24، شماره 3 ، مهر 1401، ، صفحه 341-353

چکیده
  تأثیر نوع چربی و سطوح مختلف بنتونیت در جیره بر شاخص‌های تولید و کیفیت خوراک (پلت) در قالب طرح کاملاً تصادفی با نُه تیمار و چهار تکرار بررسی شد. جیره­های آزمایشی شامل ترکیب سطوح صفر و 5/1 درصد روغن خام سویا و پودر چربی با سه سطح بنتونیت (صفر، یک و دو درصد) بودند. شاخص‌های اندازه­گیری‌شده شامل کارایی دستگاه پرس پلت (برق مصرفی، نرخ تولید ...  بیشتر