1. اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغان تخم‌گذار چالش داده‌شده با سالمونلا انتریتیدیس

مهدی کلانی؛ شعبان رحیمی؛ تقی زهرایی صالحی؛ رضا حاجی آقایی

دوره 23، شماره 1 ، بهار 1400، ، صفحه 109-120

چکیده
  به‌منظور بررسی تأثیر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ‌های تولیدی در مرغ‌های چالش‌یافته با سالمونلا انتریتیدیس، تعداد 100 قطعه مرغ تخم‌گذار سویه های-لاین W-36 با سن 44 هفتگی در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی به مدت 13 هفته مورد مطالعه قرار گرفتند. تیمارها عبارت بودند از: شاهد منفی، شاهد مثبت، پادزیست: 0/15گرم اکسی‌وت در هر ...  بیشتر

2. اثر منابع لیپید و سطوح مختلف روی بر عملکرد، فعالیت باکتریایی تخم‌مرغ و فراسنجه های تولیدمثلی مرغ های تخمگذار

داریان شفیعی پور؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مهدی زارعی

دوره 18، شماره 3 ، پاییز 1395، ، صفحه 539-552

چکیده
  اثرات منابع متفاوت لیپید وسطوح مختلف روی بر عملکرد، فعالیت باکتریایی تخممرغ وریختشناسی تخمدان مرغهای تخمگذار با استفاده از 288 قطعه مرغ تخمگذار در سن 60 هفتگی در یک آزمایش فاکتوریل 4×3 در قالب طرح کاملا تصادفی با 12 تیمار، چهار تکرار و شش قطعه مرغ در هر تکرار و به مدت 10 هفته بررسی شد. جیره های آزمایشی دارای چهار درصد چربی از سه منبع متفاوت ...  بیشتر

3. تعیین ارزش غذایی پودر گیاه خرفه و بررسی تأثیر سطوح آن در جیره بر عملکرد مرغ‏های تخمگذار

محمدرضا جمالی؛ محمدرضا قربانی؛ احمد طاطار؛ سمیه سالاری؛ مرتضی چاجی

دوره 18، شماره 1 ، بهار 1395، ، صفحه 107-118

چکیده
  ارزش غذایی پودر گیاه خرفه و تأثیر آن بر عملکرد، صفات کمی و کیفی تخم‏مرغ، و فراسنجه‏های تولیدمثلی مرغ‏های تخمگذار، در دو آزمایش جداگانه بررسی شد. از 120 قطعه مرغ تخمگذار لگهورن (های‏لاین W-36) در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و پنج تکرار برای بررسی اثر گیاه خرفه بر عملکرد تخمگذاری استفاده شد. مرغ‏ها به‏مدت هشت هفته جیره‏های ...  بیشتر