اثر عصاره‌ی مالت بر عملکرد رشد، گوارش‌پذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی

محمدرضا رضوانی؛ مهدی عباسی؛ شهین ثابت

دوره 23، شماره 3 ، مهر 1400، ، صفحه 471-479

چکیده
  این پژوهش با هدف بررسی اثر عصاره‌ی مالت بر عملکرد رشد، گوارش‌پذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی در دوره‌های رشد، پایانی و کل دوره طراحی و بررسی شد. برای انجام این آزمایش، از 256 قطعه جوجه‌ی گوشتی سویه‌ی کاب 500 مخلوط هر دو جنس در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار، هشت تکرار و هشت قطعه پرنده در هر تکرار از سن 14 ...  بیشتر

بررسی مقایسه ای فلفل قرمز با محرک‌های رشد تجاری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

محمدرضا رضوانی؛ فاطمه احمدی

دوره 23، شماره 2 ، تیر 1400، ، صفحه 235-244

چکیده
  اثر فلفل قرمز در مقایسه با مکمل‌های رشد تجاری بیواسترانگ و الئوبیوتک بر عملکرد رشد، گوارش‌پذیری مواد مغذی و سایر پارامترهای مورد مطالعه در شرایط تنش گرمایی با استفاده از از 200 قطعه جوجه‌ی گوشتی یک روزه مخلوط هر دو جنس سویه آربور آکرز در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار، پنج تکرار و ده قطعه جوجه در هر تکرار بررسی شد. تیمارها شامل ...  بیشتر

اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر

محمد امیدی زاده؛ فرشید خیری؛ مصطفی فغانی

دوره 23، شماره 1 ، فروردین 1400، ، صفحه 143-153

چکیده
  اثر سطوح کوآنزیم Q10‌ بر عملکرد، خصوصیات لاشه برخی فراسنجه‌های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین‌های ژاپنی با استفاده از 605 قطعه بلدرچین ژاپنی یک روزه در قالب طرح کاملا تصادفی با 11 تیمار و پنج تکرار از سن یک تا سن 35 روزگی انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل گروه شاهد منفی، شاهد، شاهد مثبت و سطوح 15، 30، 45، ...  بیشتر