1. تأثیرات استفاده از پروبیوتیک تجاری بر عملکرد تولید، فراسنجه‌های پلاسما و صفات لاشه بزغاله‌های مرخز

رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده

دوره 18، شماره 4 ، زمستان 1395، ، صفحه 761-773

چکیده
  اثر خوراندن پروبیوتیک تجاری (پری­مالاک) بر عملکرد و صفات لاشه بزغاله­های مرخز با استفاده از 16 رأس بزغاله نر نژاد مرخز (سن سه ماه و وزن 6/1 ± 2/13 کیلوگرم) در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با 2 تیمار و 8 تکرار، به مدت 119 روز مورد بررسی قرار گرفت. در طول دوره آزمایش میزان خوراک مصرفی هر بزغاله به صورت روزانه و افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک به ...  بیشتر

2. تأثیر پسماند قارچ آسپرژیلوس نیجر بر قابلیت هضم یونجه و عملکرد بره های پرواری

علیرضا کرمپور؛ فردین هژبری؛ فرخ کفیل زاده

دوره 14، شماره 2 ، زمستان 1391، ، صفحه 11-20

چکیده
  تأثیر پسماند قارچ آسپرژیلوس نیجر پس از استحصال اسید سیتریک بر قابلیت هضم یونجه در ساعت­های مختلف انکوباسیون (24 و 48 ساعت) در شرایط برون­تنی بر عملکرد بره­های نر پرواری بررسی شد. در آزمایش قابلیت هضم، پسماند قارچ معادل پنج، 10، 15 و 20 درصد ماده خشک جایگزین یونجه شد. در آزمایش پروار از تعداد 20 رأس بره نر سنجابی سه ماهه با میانگین وزن ...  بیشتر