اثرات استفاده از توری کندکننده مصرف علوفه، بر غلظت اسیدهای چرب فرّار، جمعیت و فعالیت آنزیم‌های میکروبی روده بزرگ اسب

پروین صارمی نژاد؛ علی کیانی؛ ایوب عزیزی

دوره 26، شماره 2 ، تیر 1403، ، صفحه 123-135

https://doi.org/10.22059/jap.2024.369682.623772

چکیده
  در این مطالعه تأثیر استفاده از کندکننده خوراک (توری) بر مدت زمان مصرف خوراک، نرخ مصرف علوفه، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، غلظت اسیدهای چرب فرّار، جمعیت باکتریایی، فعالیت آنزیم‌های سلولولیتیک و آنزیم آمیلاز در روده بزرگ اسب­ها با استفاده از هشت رأس اسب عربی (میانگین وزن 45 ± 396 کیلوگرم و میانگین سن 3±9 سال) در آزمایشی در دو دوره ...  بیشتر