1. مطالعه پویش کل ژنومی صفات کیفی گوشت در جمعیت F2 حاصل از مرغ بومی آذربایجان غربی و سویه گوشتی آرین

علی جوانروح علی آباد؛ رسول واعظ ترشیزی؛ علی اکبر مسعودی؛ علیرضا احسانی

دوره 18، شماره 4 ، زمستان 1395، ، صفحه 697-709

چکیده
  در این تحقیق به منظور شناسایی جایگاه‌ها و ژن‌های مرتبط با صفات کیفیت گوشت، مطالعه پویش کل ژنوم (GWAS) با استفاده از یک تراشه SNP ژنوم مرغ (SNP Beadchip (Illumnia 60k Chicken در یک جمعیت F2 حاصل از تلاقی دوطرفه مرغ بومی آذربایجان غربی و لاین B سویه گوشتی آرین انجام شد. برای هر پرنده، صفات شامل: ظرفیت نگهداری آب، رنگ گوشت (روشنایی ، قرمزی و زردی)، میزان نیروی ...  بیشتر