1. بررسی اثر روش دباغی بر خصوصیات شیمیایی چرم شترمرغ

مهناز صالحی؛ علی مقصودی

دوره 20، شماره 1 ، بهار 1397، ، صفحه 121-130

چکیده
  این پژوهش به منظور تعیین تاثیر روش دباغی پوست شترمرغ بر خصوصیات شیمیایی چرم انجام شد. در مجموع 12 قطعه پوست شترمرغ تهیه شد و هر چهار قطعه پوست با یکی از روش‌های دباغی کرومی، گیاهی و آلومی فرآوری گردید. خواص شیمیائی چرم‌ها شامل مقدار چربی، مواد محلول در آب، مواد آلی محلول در آب، خاکستر سولفاته نامحلول در آب، مواد معدنی، ازت، پروتئین ...  بیشتر