1. تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی‌ ترشی

نادر پاپی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن فضائلی

دوره 17، شماره 2 ، پاییز 1394، ، صفحه 335-345

چکیده
  این پژوهش به‌منظور بررسی پتانسیل عملکرد و ارزش غذایی علوفۀ سیب‏زمینی ترشی در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه مرحلۀ رشد گیاه (تیمار) و با چهار تکرار در هر تیمار انجام شد. بخش‏های هوایی گیاه مورد نظر در سه مرحله از رشد (اول: ارتفاع علوفه 150ـ100، دوم: 200ـ150، و سوم: 250ـ200 سانتی‏متر، شروع گلدهی) برداشت و اطلاعات مربوط به میزان تولید در واحد ...  بیشتر