اثرات افزودن گوانیدینواستیک‌اسید به جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی

سید محمدعلی میرحسینی؛ سید ناصر موسوی؛ علی افسر

دوره 26، شماره 1 ، فروردین 1403، ، صفحه 87-98

https://doi.org/10.22059/jap.2024.362002.623750

چکیده
  در این مطالعه اثرات افزودن مکمل گوانیدینواستیک اسید به جیره­های کم‌پروتئین بر عملکرد، مقدار خاکستر، کلسیم و فسفر و استحکام استخوان درشت­نی جوجه­های گوشتی با استفاده از 240 قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس 308 در یک آزمایش فاکتوریل 2×3 در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با شش تیمار و چهار تکرار با 10 پرنده در هر تکرار  بررسی شد. جیره­های ...  بیشتر