1. تأثیر افزودن مکمل روی - متیونین و روی - گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی

سید عبداله حسینی؛ مهدی امیر صادقی؛ امیر حسین علیزاده قمصری؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمد رضا سلیمانی

دوره 19، شماره 4 ، زمستان 1396، ، صفحه 917-928

چکیده
  تأثیر دو منبع آلی عنصر روی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه­های گوشتی با استفاده از 750 قطعه جوجه گوشتی سویه آرین  در یک آزمایش فاکتوریل 3×2 این آزمایش شامل دو نوع منبع عنصر روی (روی - گلیسین و روی - متیونین) و سه سطح مختلف روی (40، 80 و 120 میلی‌گرم بر کیلوگرم جیره) در قالب طرح کاملاً تصادفی  با شش تیمار و درپنج تکرار بررسی شد. وزن زنده و ...  بیشتر