1. مطالعه تأثیر استفاده از اسانس رزماری در جیره، بر کیفیت منی خروس‌های مادر گوشتی

بهروز شکرانی؛ مرتضی مهری؛ امیر فتاح؛ محسن شرفی؛ فاطمه شیرمحمد

دوره 18، شماره 4 ، زمستان 1395، ، صفحه 853-865

چکیده
  جهت بررسی تأثیر استفاده از اسانس رزماری در جیره‌، بر فراسنجه­های کیفی اسپرم، آزمایشی با استفاده از 16 قطعه خروس راس 308 مادر گوشتی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 4 تیمار و 4 تکرار، در سن 24هفتگی انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره‌هایی با سطوح صفر، 50، 100 و 200 میلی­گرم اسانس رزماری در هر کیلوگرم خوراک بود. اسپرم­گیری در روزهای صفر، 14، ...  بیشتر