1. بررسی اثر نوع مکمل ‌چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مراحل پایانی تولید

مونا یاوری؛ فرید شریعتمداری؛ محسن شرفی

دوره 19، شماره 2 ، تابستان 1396، ، صفحه 479-491

چکیده
  به منظور بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره مرغ­های تخم­گذار، بر عملکرد تولیدی و خصوصیات کیفی تخم­مرغ از تعداد 108 قطعه مرغ تخم­گذارهای لاین سویه 36-W با سن 96 هفته در یک آزمایش فاکتوریل (3×2) با دو منبع چربی (روغن گیاهی و پودر چربی) و سه حالت افزودنی محرک رشد (بدون افزودنی، پروبیوتیک و آنتی­بیوتیک) در قالب طرح ...  بیشتر