نویسنده = سمیه سالاری
تعداد مقالات: 12
1. تأثیر افزودن جیره‌ای اسانس آویشن برعملکرد، خصوصیات لاشه و فلور میکروبی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌ حاوی گندم

دوره 22، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 301-312

سید مجید آزرم؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ محمدرضا قربانی؛ محمد حجتی


3. اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 1، بهار 1396، صفحه 159-174

علی محمد هوشمندی؛ محمد بوجار پور؛ اکبر یعقوبفر؛ سمیه سالاری؛ حسن رکنی


4. اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 19، شماره 1، بهار 1396، صفحه 201-212

بابک ماسوری؛ سمیه سالاری؛ حشمت اله خسروی نیا؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ طاهره محمدآبادی


5. اثر منابع لیپید و سطوح مختلف روی بر عملکرد، فعالیت باکتریایی تخم‌مرغ و فراسنجه های تولیدمثلی مرغ های تخمگذار

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 539-552

داریان شفیعی پور؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مهدی زارعی


6. بررسی تأثیر فرآوری با آهک بر ارزش تغذیه‌ای برگ خرما با روش‌های تولید گاز و میکروسکوپ الکترونی روبشی

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 431-445

عباس رجایی راد؛ محسن ساری؛ محمد جواد ضمیری؛ مرتضی چاجی؛ سمیه سالاری


7. تأثیر روشهای مختلف تولک بری بر عملکرد و خصوصیات کیفی تخم مرغ در مرغان تخمگذار

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 261-272

زینب مرادپور؛ سمیه سالاری؛ محمدرضا قربانی؛ محسن ساری


8. تعیین ارزش غذایی پودر گیاه خرفه و بررسی تأثیر سطوح آن در جیره بر عملکرد مرغ‏های تخمگذار

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 107-118

محمدرضا جمالی؛ محمدرضا قربانی؛ احمد طاطار؛ سمیه سالاری؛ مرتضی چاجی


9. تأثیر دانۀ آنیسون (Pimpinella anisum L.) بر عملکرد، سیستم ایمنی، فعالیت آنتی‏اکسیدانی و غلظت استروژن خون جوجه‏های گوشتی

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 151-160

الهه رضائی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ خلیل میرزاده؛ سمیه سالاری؛ مهدی زارعی


10. تأثیر سطوح مختلف روی بر زخم کف پا و برخی فراسنجه های تولیدمثلی و خونی مرغ های مادر گوشتی

دوره 17، شماره 1، بهار 1394، صفحه 141-149

مرتضی نادعلی؛ سمیه سالاری؛ محمد بوجارپور؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ محسن ساری


11. بررسی اثر افزودن سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 16، شماره 2، پاییز 1393، صفحه 157-166

پروین سعیدی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ سمیه سالاری؛ خلیل میرزاده؛ مهدی زارعی


12. اثر سطوح متفاوت سیلی‏مارین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و وضعیت آنتی‏اکسیدانی جوجه‏ های گوشتی

دوره 15، شماره 2، پاییز 1392، صفحه 127-138

روح‏ الله ابراهیمی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ سمیه سالاری؛ محمدجواد ضمیری؛ محمدتقی بیگی نصیری