آابپت
ث ج چ ح خد
ذ ر ز ژ س شص
ض ط ظ ع غ
ف ق
ک گ ل م
ن و ه ی همه
آ
آذری تربت، مژگان
بررسی ارزش غذایی، خصوصیات تجزیه پذیری و تعیین سطح مطلوب گاودانه در جیره گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 51-59]
ا
افضل زاده، احمد
استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 37-50]
امانلو، حمید
بررسی ارزش غذایی، خصوصیات تجزیه پذیری و تعیین سطح مطلوب گاودانه در جیره گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 51-59]
ب
برین، عباس
اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 11-20]
بیژن نیا، علی رضا
بررسی اثر بیماری سفیدک پودری (Phyllactinia guttala) بر کیفیت برگ ارقام مختلف توت مورد استفاده در تغذیه لاروهای کرم ابریشم [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 1-10]
پ
پهلوان، رستم
روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید و تولیدمثل در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 21-28]
ت
تواضعی، احسان
اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 11-20]
خ
خادم، علی اکبر
اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 11-20]
خادم، علی اکبر
استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 37-50]
د
دانش مسگران، محسن
استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 37-50]
ش
شریفی، سید داود
اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 11-20]
شیرمرادی، زهره
روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید و تولیدمثل در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 21-28]
ص
صالحی، عبدالرضا
روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید و تولیدمثل در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 21-28]
صالحی، مهناز
بررسی کیفیت الیاف بیده شترهای استان سیستان و بلوچستان [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 29-36]
صیداوی، علی رضا
بررسی اثر بیماری سفیدک پودری (Phyllactinia guttala) بر کیفیت برگ ارقام مختلف توت مورد استفاده در تغذیه لاروهای کرم ابریشم [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 1-10]
غ
غنی پور، مانی
بررسی اثر بیماری سفیدک پودری (Phyllactinia guttala) بر کیفیت برگ ارقام مختلف توت مورد استفاده در تغذیه لاروهای کرم ابریشم [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 1-10]
ق
قربانی فارمد، هادی
استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 37-50]
م
محمدی، اکرم
بررسی ژنوتیپ های بتالاکتوگلوبولین در گاوهای بومی و هلشتاین استان کرمان [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 61-67]
محمدآبادی، محمدرضا
بررسی ژنوتیپ های بتالاکتوگلوبولین در گاوهای بومی و هلشتاین استان کرمان [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 61-67]
معینی، محمد مهدی
بررسی ارزش غذایی، خصوصیات تجزیه پذیری و تعیین سطح مطلوب گاودانه در جیره گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 51-59]
ملاصالحی، محمدرضا
روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید و تولیدمثل در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 21-28]