1. اکبری م ر، کرمانشاهی ح و کلیدری غ ع (1383) بررسی اثر افزودن اسیداستیک در آب آشامیدنی بر عملکرد، شاخصهای رشد و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجههای گوشتی. علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی. 8(3): 139-147.
2. حسنآبادی ا و مهدی پوررابری م (1388) بررسی اثرات تراکم گله بر عملکرد، برخی از متابولیتهای خون و شاخصهای لاشه جوجههای گوشتی نر. پژوهشهای علوم دامی. ١-19(٢): 155-137.
3. خسروی ع، بلداجی ف، دستار ب و حسنی س (1390) بررسی اثرات استفاده از افزودنیهای پروتکسین، اسید پروپیونیک، و مخلوط آنها بر عملکرد جوجههای گوشتی. دامپزشکی (پژوهش و سازندگی). 91: 42-36.
4. ضیایی ح، کریمی ترشیزی م ا، باشتنی م، نعیمیپور ح و زینلی ا (1388) تأثیر ترکیبات جایگزین آنتیبیوتیک بر پاسخ ایمنی همورال و برخی فراسنجههای سرم خون جوجههای گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی. 16(2): 142-153.
5. عشایریزاده ا، دستار ب، شمس شرق م و خمیری م (1387) تأثیر چند افزودنی غذایی محرک رشد بر عملکرد، ترکیب لاشه و مقادیر هماتولوژی جوجههای گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی. 15(5): 106-113.
6. فرخوی م، مدیرصانعی م، منصوری ب و قلیانچی آ (1386) تأثیر سطوح مختلف تراکم گله در واحد سطح بر عملکرد جوجههای گوشتی. دامپزشکی ایران. 3(4): 48-42.
7. قهری ح، شیوازاد م، فرهومند پ، اقبال ج و نجفزاده م (1386) بررسی اثر استفاده از اسیدهای آلی در جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی. پژوهش و سازندگی در امور دام و آبزیان. 77 : 33-26.
8 . Acikgoz Z, Bayraktar H and Altan O (2011) Effect of formic acid administration in the drinking water on performance, intestinal microflor and carcass contamination in male broilers under high ambient temperature. Asian-Australasian Journal of Animal Sciences. 24(1): 96-102.
9 . Ambrose CT and Donner A (1973) Application of the analysis of variance to hemagglutination titration. Journal of Immunological Methods. 3: 165-210.
10 . Buijs S, Keeling L, Rettenbacher S, Van Poucke E and Tuyttens FAM (2009) Stocking density effects on broiler welfare: Identifying sensitive ranges for different indicators. Poultry Science. 88: 1536-1543.
11 . Cave NA (1984) Effect of dietary propionic and lactic acid on feed intake by chick. Poultry Science. 63: 131-134.
12 . CherringtonCA, Hinton M, Mead GC and Chopra I (1991) Organic acids: Chemistry, antibacterial activity and practical applications. Advances in Microbial Physiology. 32: 87-108.
13 . Dibner JJ and Buttin P (2002) Use of Organic Acids as a Model to Study the Impact of Gut Microflora on Nutrition and Metabolism. Journal of Applied Poultry Research. 11: 453-463.
14 . Estevez I (2007) Density Allowances for Broilers: Where to Set the Limits?. Poultry Science. 86: 1265-1272.
15 . Fazilat H, Kheiri F and Faghani M (2014) Effects of using commercial GLOBACID® acidifier supplementation on growth performance and some haematological parameters in Japanese quail (Coturnix japonica). Research Opinions in Animal and Veterinary Sciences. 4(11): 622-625.
16 . Feddes JJR, Emmanuel EJ and Zuidhof MJ (2002) Broiler Performance, Bodyweight Variance, Feed and Water Intake, and Carcass Quality at Different Stocking Densities. Poultry Science. 81: 774-779.
17 . Galobart J and Moran ET (2005) Influence of stocking density and feed pellet quality on heat stressed broilers from 6 to 8 weeks of age. Poultry science department. AlburnUniversity.
18 . Grashorn MA and Kutritz B (1991) Effect of stocking density on performance of modern broiler breeds. Arch Geflugelk. 55: 84-9.
19 . Gunal M, Yayli G, Kaya O, Karahan N and Sulak O (2006) The effect of antibiotic growth promoter, Probiotic or organic acid supplementation on performance, Intestinal microflora and tissue of broiler S. International journal of poultry science. 5(2): 149-155.
20 . Isakov N, Feldmann M and Segel S (2005) The mechanism of modulation of humoral immune responses after injection of mice with SRBC. Journal of Immunology. 128: 969-975.
21 . Izat AL, Tidwell NM, Thomas RA, Reiber MA, Adams MH, Colberg M and Waldroup PW (1990) Effects of a buffered propionic acid in diets on the performance of broiler chickens and on microflora of the intestine and carcass. Poultry Science. 69: 818-826.
23 . RickeSC (2003) Perspectives on the Use of Organic Acids and Short Chain Fatty Acids as Antimicrobials. Poultry Science. 82: 632-639.
24 . Ramarao SV, Reddy MR, Raju MVLN and Panda AK (2004) Growth, nutrient utilization and immune competence in broiler chicken fed probiotic, gut acidifier and antibacterial compounds. Indian Journal of Poultry Science. 39(2): 125-130.
25 . Roy RD, Edens FW, Parkhurst CR, Qureshi MA and Havenstein GB (2002) Influence of a propionic acid feed additive on performance of turkey poulets with experimentally induced poultry enteritis and mortality syndrome. Poultry Science. 81: 951-957.
27 . Tong HB, Lu J, Zou JM, Wang Q and Shi SR (2012) Effects of stocking density on growth performance, carcass yield, and immune status of a local chicken breed. Poultry Science. 91: 667-673.
28 . Verspecht A, Vanhonacker F, Verbeke W, Zoons J and Van Huylenbroeck G (2011) Economic impact of decreasing stocking densities in broiler production in Belgium. Poultry Science. 90: 1844-1851.