1 . اکبری ه (1381) قمصر. پایتخت گل ملی ایران. نشر جمال.
2 . دیانی ا. و ثابتپی م. ر (1387) تعیین ارزش غذایی بقایای گلابگیری در تغذیه دام. سومین کنگره علوم دامی کشور. 57 ص.
3 . خرمی ب.، فضائلی ح. و بیدگلی س. م. س (1387) اثر استفاده از بقایای گلابگیری در جیره غذایی گوسالههای پرواری. سومین کنگره علوم دامی کشور. 31 ص.
4 . فضائلی ح.، زاهدیفر م.، نوروزیان ح. و علوی س. م (1385)
ارزش غذایی بقایای گلابگیری و امکان سیلو کردن آن با استفاده از مواد افزودنی. پژوهش و سازندگی. 72 ص.
5 . فضائلی ح. و زاهدیفر م (1384) ارزش غذایی بقایای
گلابگیری با نسبتهای مختلف یونجه خشک در تغذیه گوسفند. دومین سمینار پژوهشی گوسفند و بز کشور. مؤسسه تحقیقات علوم دامی. صص. 7-1.
6 . غفار ا. ح (1381) بررسی صنعت گلابگیری در شهرستان کاشان و اثرات اقتصادی آن. پایاننامه کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامهریزی روستایی. دانشکده ادبیات. دانشگاه تهران.
8 . AOAC (1990) Official Method of Analysis. 15th Ed. Assos. Off. Anal. Chem., Washington, D.C.
9 . Ferretti M, Brambilla G, Fornasier F, Mazzali C, Giordani P and Nimis PL (2004) Reliability of different sampling densities for estimating and mapping lichen diversity in biomonitoring studies. Envirmental Polluiont 127(2): 249-258.
10 . Hufstedler GD and LW Greene (1995) Mineral and nitrogen balance in lambs implanted with zeranol. Animal Science 73: 3785-3788.
11 . INRA (1989) Ruminant Nutrition: Recommended Allowances and Feed Tables. John Libbey Eurotext, Paris.
12 . Jarrige R, Demarquilly C, Dulphy JP, Hoden A, Robelin J, Beranger C, Geay Y, Journet M, Malterre C, Micol D and Petit M (1986) The INRA "Fill Unit" System for Predicting the Voluntary Intake of Forage-Based Diets in Ruminants: A Review. Animal Science 63: 1737-1758.
13 . Julkunen-Tiitto R (1985) Phenolic constituents in the leaves of northern willows: methods for the analysis of certain phenolics. Agricultural and Food Chemistry 33(2): 213- 217.
14 . Makkar HPS, Borrowy NK and Becker K (1992) Quantitution of polyphenols in animal feedstuffs. In: proceeding of the XVIth International conference of Groupe polyphenol, Lisboa, Portugal (13-17th July).
15 . Mehrez AZ and Orskov ER (1977) A study of artificial fibre bag technique for determining the digestibility of feeds in the rumen. Agricultural Science 88: 645-650.
16 . Orskov ER and McDonald I (1979) The estimation of protein degradability in the rumen from incubation measurements weighted according to rate of passage. Agricultural Science (Comb.) 92: 499.
17 . Orskow ER Reid GW and Kary M (1988) Predictaion of intake by cattle from degradation characteristics of roughage. Animal Production 6: 29-34.
18 . Phillips WA and Rao SC (2001) Digestibility and nitrogen balance of diets containing cottonseed meal, alfalfa, or pigeon pea as the protein source. Livestock Research for Rural Development. 13: 225-233.
19 . Reed JD, Krueger C, Rodriguez G and Hanson J (2000) Secondary plant compounds and forage evaluation. In: Givens, D.I., E. Owne., R.F.E. Axford and H.M. Omed (Editors), Forage evaluation in ruminant nutrition. CABI, New York. Pp. 433-448.
20 . Stern MD, Bach A and Calsamiglia S (1997) Alternative techniques for measuring nutrient digestion in ruminants. Animal Science 75(8): 2256-2275.
21 . Van Soest PJ, Robertson JB and Lewis BA (1991) Methods of dietary fiber, neutral detergent fiber and non-starch polysaccharides in relation to animal nutrition. Dairy Science 74: 3583-3597.