تعیین ارزش تغذیه‌ای و گوارش‌پذیری تفاله گوجه‌فرنگی قبل و بعد از روغن‌گیری در شرایط آزمایشگاهی (in vitro) و بررسی میزان تجزیه‌پذیری لیکوپن به روش درون شکمبه‌ای (in situ)

زهرا امینی فرد؛ علی کیانی؛ آرش آذرفر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 22 مرداد 1401

چکیده
  در این مطالعه، ارزش تغذیه‌ای و گوارش‌پذیری تفاله گوجه‌فرنگی قبل و بعد از روغن‌گیری اندازه‌گیری شد. میزان لیکوپن تفاله گوجه‌فرنگی و نرخ ناپدید شدن شکمبه‌ای لیکوپن تعیین شد. در آزمایشی برون‌تنی در قالب طرح کاملا تصادفی، میزان تولید گاز برای تفاله گوجه‌فرنگی قبل و بعد از روغن‌گیری اندازه‌گیری شد. میزان ناپدید شدن ماده‌خشک و ...  بیشتر

تأثیر لیکوپن و مکمل انرژی بر غلظت ایمنوگلوبولین ‌G در خون و آغوز تولیدی میش‌های آبستن

روزبه فلاح؛ علی کیانی

دوره 19، شماره 3 ، آبان 1396، ، صفحه 557-567

چکیده
  در این تحقیق تأثیر لیکوپن و مکمل انرژی (ذرت) بر کمیت آغوز و غلظت ایمنوگلوبولین G (IgG) در خون و آغوز میش­های آبستن بررسی­ شد. تعداد 40 راس میش آبستن چند شکم­زا (میانگین وزن 4/8 ± 68 کیلوگرم) در ماه­آخر آبستنی با چهار ­جیره آزمایشی شامل1) جیره پایه (شاهد)،2) جیره پایه حاوی یک گرم لیکوپندر روز (لیکوپن)،3) جیره پایه بعلاوه 300 گرم ذرت خرد ...  بیشتر