آ

  • آبستنی تأثیر نوع مکمل چربی مصرفی بر تولید و ترکیب شیر و ریخت شناسی پستان در بزهای سانن شکم اول [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 479-490]

  • آسپرین تأثیر گیاه زوفا، آسپیرین و ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، ایمنی و شاخص‌های آسیت در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمائی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 289-299]

  • آلانین تاثیرعصاره کنگر فرنگی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی بره های سنجابی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 357-364]

  • آلانین ترانس آمیناز ارزیابی غلظت های مختلف کبالت در جیره بره های پرواری: اثر بر عملکرد، برخی متابولیت های خون و فراسنجه های تخمیر شکمبه [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 223-235]

  • آلکالین فسفاتاز ارزیابی غلظت های مختلف کبالت در جیره بره های پرواری: اثر بر عملکرد، برخی متابولیت های خون و فراسنجه های تخمیر شکمبه [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 223-235]

  • آمیخته دالاق-رومانف مقایسه فراسنجه‌های خونی و عملکرد پرواری بره‌های نر نژادهای زل و دالاق، و آمیخته آن‌ها با نژاد رومانف در شرایط رطوبتی-حرارتی مختلف [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 173-185]

  • آمیخته زل-رومانف مقایسه فراسنجه‌های خونی و عملکرد پرواری بره‌های نر نژادهای زل و دالاق، و آمیخته آن‌ها با نژاد رومانف در شرایط رطوبتی-حرارتی مختلف [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 173-185]

  • آمیخته‌گری مقایسه عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی، و سودمندی اقتصادی گوساله‌های خالص و آمیخته‌های هلشتاین [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 457-469]

  • آمینو اسید گوارش پذیر و کل اثر افزودن آنزیم و جیره نویسی به روش آمینواسید‌های کل و گوارش‌پذیر بر عملکرد، گوارش‌پذیری مواد غذایی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 129-142]

  • آمینوترانسفراز تاثیرعصاره کنگر فرنگی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی بره های سنجابی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 357-364]

  • آنالیز بیوانفورماتیکی بررسی پروفایل ترنسکریپتوم بافت تخمدان در میش‌های نژاد شال با استفاده از داده‌های RNA-Seq [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 199-209]

  • آنالیز غنی‌سازی‌ تجزیه و تحلیل غنی‌سازی مجموعه‌های ژنی با استفاده از مطالعات پویش کل ژنومی جهت شناسایی ژن‌ها و مسیرهای مرتبط با تعداد نتاج در نژادهای مختلف گوسفند [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 325-335]

  • آنالیزهای هستی شناسی شناسایی ژنومی تنوع تعداد کپی (CNV) در گوسفند نژاد عربی افغانستان با استفاده از آرایه Ovine 50k SNPChip [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 501-513]

  • آنتی‌آکسیدان تأثیر پودر گیاه خارخاسک بر غلظت هورمون‌های تیروئیدی و IGF-I سرم خون در بره‌های نر عربی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 165-172]

  • آنتی‌اکسیدان اثر افزودن گلوتاتیون احیا به رقیق کننده بر پایه نانوذره لسیتین بر انجمادپذیری اسپرم گاو [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 471-477]

  • آنتی اکسیدان تاثیرعصاره کنگر فرنگی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی بره های سنجابی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 357-364]

  • آنزیم اثر افزودن آنزیم و جیره نویسی به روش آمینواسید‌های کل و گوارش‌پذیر بر عملکرد، گوارش‌پذیری مواد غذایی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 129-142]

  • آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی تأثیر بتائین بر غلظت خونی هموسیستئین، آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و شاخص پراکسیداسیون در میش‌های آبستن نژاد سنجابی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 37-45]

  • آویشن زوفایی تأثیر پودر گیاهان آویشن زوفایی و سرخارگل بر کیفیت عضله سینه جوجه‌های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 153-164]

ا

  • ااسیدهای چرب اشباع اثر استفاده از مکمل نمک‌های‌کلسیمی اسیدهای‌چرب اشباع و غیراشباع بر عملکرد گاوهای دوره انتقال [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 55-65]

  • ابقاء کلسیم بررسی اثرات سطوح کلسیم، عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد و روغن کتان بر عملکرد، ابقاء مواد معدنی و ریخت شناسی استخوان جوجه های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 619-631]

  • ارتفاع پرز اثر پری‌‌بیوتیک و عصارۀ بابونه، پونه و مرزنجوش بر عملکرد تخم‌گذاری، فراسنجه‌‌های خونی، و ریخت-شناسی رودۀ مرغان تخم‌‌گذارِ در اواخرِ تولید [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 583-593]

  • ارزش غذایی متاآنالیز انرژی قابل متابولیسم گندم در طیور برای تعیین معادلات رگرسیونی بر اساس ترکیبات شمیایی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 281-288]

  • ارزش غذایی تأثیر استفاده از هسته خرمای عمل‏آوری شده با روش‏های مختلف در جیره بر عملکرد جوجه‏های گوشتی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 417-429]

  • ارزش غذایی ارزیابی گیاهان مرتعی مورد چرای شتر در خراسان جنوبی و بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با اشنان بر عملکرد شترهای شیری [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 560-569]

  • ارزیابی ژنومی اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر صحت ارزیابی ژنومی صفات تولید شیر گاوهای هلشتاین در ایران [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 515-527]

  • اسانس آویشن تأثیر افزودن جیره‌ای اسانس آویشن برعملکرد، خصوصیات لاشه و فلور میکروبی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌ حاوی گندم [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 301-312]

  • اسانس رزماری اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم و اسانس رزماری بر عملکرد رشد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 67-78]

  • اسپرم بررسی اثر روغن‌های کتان و کنجد در جیره بر عملکرد تولید مثلی خروس‌های مسن گله های مادر گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 79-92]

  • اسپرم مطالعه اثر تغذیه ال-کارنیتین پیش از بلوغ بر فراسنجه‌های کیفی منی تازه و منجمد-یخ‌گشایی شده خروس‌های مادر گوشتی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 271-279]

  • استخوان بررسی اثرات سطوح کلسیم، عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد و روغن کتان بر عملکرد، ابقاء مواد معدنی و ریخت شناسی استخوان جوجه های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 619-631]

  • استرس اکسیداتیو تأثیر بتائین بر غلظت خونی هموسیستئین، آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و شاخص پراکسیداسیون در میش‌های آبستن نژاد سنجابی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 37-45]

  • اسهال گوساله اثر تغذیه آنتی بادی زرده تخم مرغ اختصاصی ساخته شده علیه باکتری اشریشیاکلی انتروتوکسیژنیک K99 بر عملکرد رشد و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 659-688]

  • اسید اسکوربیک تأثیر اسید آسکوربیک و سالیسیلات پوشش‌دار بر عملکرد و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین تازه‌زا تحت تنش گرمایی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 211-221]

  • اسیدهای چرب غیراشباع بررسی اثر روغن‌های کتان و کنجد در جیره بر عملکرد تولید مثلی خروس‌های مسن گله های مادر گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 79-92]

  • اسیدهای چرب غیراشباع اثر استفاده از مکمل نمک‌های‌کلسیمی اسیدهای‌چرب اشباع و غیراشباع بر عملکرد گاوهای دوره انتقال [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 55-65]

  • اشنان ارزیابی گیاهان مرتعی مورد چرای شتر در خراسان جنوبی و بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با اشنان بر عملکرد شترهای شیری [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 560-569]

  • اضافه وزن تأثیر افزودن جیره‌ای اسانس آویشن برعملکرد، خصوصیات لاشه و فلور میکروبی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌ حاوی گندم [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 301-312]

  • اعتبارسنجی اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر صحت ارزیابی ژنومی صفات تولید شیر گاوهای هلشتاین در ایران [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 515-527]

  • افزایش وزن مقایسه عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی، و سودمندی اقتصادی گوساله‌های خالص و آمیخته‌های هلشتاین [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 457-469]

  • افزایش وزن بدن برآورد پارامتر‌های ژنتیکی صفات افزایش وزن بدن و بازده مصرف خوراک در بلدرچین ژاپنی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 9-22]

  • افزودنی‌های خوراک اثر مقایسه‌ای جاذب‌‌های سموم بر جذب مواد معدنی کم‌مصرف در شرایط آزمایشگاهی و غلظت سرمی آن‌ها در بره‌ بلوچی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 249-258]

  • اکسیداسیون اسید چرب بررسی اثر کیلات مس- متیونین و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، کیفیت گوشت، پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 571-581]

  • التهاب اثر جیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر بیان برخی از ژن‌های مرتبط با التهاب در گاوهای شیرده جرسی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 529-536]

  • ال-کارنیتین مطالعه اثر تغذیه ال-کارنیتین پیش از بلوغ بر فراسنجه‌های کیفی منی تازه و منجمد-یخ‌گشایی شده خروس‌های مادر گوشتی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 271-279]

  • الگوی بیان ژن مسیرهای بیولوژیکی مرتبط با lncRNA‌های شناخته شده بین ژنی در بافت شکمبه گوساله‌های مبتلاء به اسیدوز [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 337-348]

  • ال- لوسین تاثیر سطوح افزایشی ال- لوسین جیره بر عملکرد، صفات لاشه و فرآسنجه‌های خونی جوجه خروس‌های گوشتی در دوره رشد [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 391-406]

  • امتیاز مدفوع اثر تغذیه آنتی بادی زرده تخم مرغ اختصاصی ساخته شده علیه باکتری اشریشیاکلی انتروتوکسیژنیک K99 بر عملکرد رشد و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 659-688]

  • انتخاب ژنومی تخمین واریانس غلبه و اثر آن روی تخمین پارامترهای ژنتیکی صفات کیفی لاشه [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 1-8]

  • انجماد مطالعه اثر تغذیه ال-کارنیتین پیش از بلوغ بر فراسنجه‌های کیفی منی تازه و منجمد-یخ‌گشایی شده خروس‌های مادر گوشتی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 271-279]

  • انجماد-یخ گشایی اثر افزودن گلوتاتیون احیا به رقیق کننده بر پایه نانوذره لسیتین بر انجمادپذیری اسپرم گاو [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 471-477]

  • اندازه ذرات علوفه بررسی تأثیر فضای آخور و اندازه ذرات خوراک بر قابلیت هضم و فراسنجه‌های مدفوعی در گوساله‌های ماده هلشتاین [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 259-269]

  • ای کلای اثر تغذیه آنتی بادی زرده تخم مرغ اختصاصی ساخته شده علیه باکتری اشریشیاکلی انتروتوکسیژنیک K99 بر عملکرد رشد و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 659-688]

  • ایلومینیا مسیرهای بیولوژیکی مرتبط با lncRNA‌های شناخته شده بین ژنی در بافت شکمبه گوساله‌های مبتلاء به اسیدوز [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 337-348]

  • ایمنوگلوبین زرده تخم مرغ اثر تغذیه آنتی بادی زرده تخم مرغ اختصاصی ساخته شده علیه باکتری اشریشیاکلی انتروتوکسیژنیک K99 بر عملکرد رشد و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 659-688]

  • ایمنی اثرات سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد، پاسخ های ایمنی، ریخت شناسی روده و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 93-103]

  • ایمنی سلولی مقایسه اثر افزودن عصاره چویر با مکمل‌های آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک و مخلوط ویتامینی-معدنی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 645-657]

  • ایمنی همورال مقایسه اثر افزودن عصاره چویر با مکمل‌های آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک و مخلوط ویتامینی-معدنی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 645-657]

  • ایمنی هومورال تاثیر سطوح مختلف پودر شوید در مقایسه با آنتی‌بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فلور میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 609-618]

ب

  • باروری بررسی اثر روغن‌های کتان و کنجد در جیره بر عملکرد تولید مثلی خروس‌های مسن گله های مادر گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 79-92]

  • بازده انرژی تأثیر تراکم مواد مغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی و پروتئین جوجه های گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 105-116]

  • بازده لاشه: پرواربندی:گوشت قرمز: نژاد گوشتی مقایسه عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی، و سودمندی اقتصادی گوساله‌های خالص و آمیخته‌های هلشتاین [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 457-469]

  • بازدهی خوراک مصرفی اثر عمل‌آوری دانه جو با اسید لاکتیک بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های نر شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 379-389]

  • باکتری‌های هوازی و سرمادوست تأثیر پودر گیاهان آویشن زوفایی و سرخارگل بر کیفیت عضله سینه جوجه‌های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 153-164]

  • بتائین تأثیر بتائین بر غلظت خونی هموسیستئین، آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و شاخص پراکسیداسیون در میش‌های آبستن نژاد سنجابی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 37-45]

  • بره عربی تأثیر پودر گیاه خارخاسک بر غلظت هورمون‌های تیروئیدی و IGF-I سرم خون در بره‌های نر عربی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 165-172]

  • بره‌موم تاثیر پودر بره‌موم بر عملکرد رشد، اجزای لاشه و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی در پاسخ به تنش گرمایی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 431-440]

  • بز سانن تأثیر نوع مکمل چربی مصرفی بر تولید و ترکیب شیر و ریخت شناسی پستان در بزهای سانن شکم اول [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 479-490]

  • بزغاله عدنی تاثیر افزودن برگ درخت کنار به عنوان منبع تانن و روغن آفتابگردان در جیره بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب گوشت بزغاله‌های عدنی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 365-377]

  • بلدرچین ژاپنی تاثیر استفاده از عصاره مریم‌گلی (Salvia officinalis) بدنبال مسمومیت تجربی با مس برعملکرد و متابولیت های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 143-151]

  • بیماری‌های عفونی مطالعه اثر غلظت‌های مختلف لیپوپلی‌ساکارید بر توانایی تکوین برون‌تنی و فراسنجه‌های محیط بلوغ تخمک گوسفند [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 491-500]

  • بیوتوکس اثر جاذب سموم بیوتوکس بر عملکرد تولیدی و سلامت گاوهای هلشتاین [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 313-324]

پ

  • پاسخ ایمنی تأثیر گیاه زوفا، آسپیرین و ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، ایمنی و شاخص‌های آسیت در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمائی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 289-299]

  • پرنده تاثیر پودر بره‌موم بر عملکرد رشد، اجزای لاشه و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی در پاسخ به تنش گرمایی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 431-440]

  • پروتئین سرم ارزیابی غلظت های مختلف کبالت در جیره بره های پرواری: اثر بر عملکرد، برخی متابولیت های خون و فراسنجه های تخمیر شکمبه [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 223-235]

  • پروتوزوآ ارزیابی غلظت های مختلف کبالت در جیره بره های پرواری: اثر بر عملکرد، برخی متابولیت های خون و فراسنجه های تخمیر شکمبه [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 223-235]

  • پس از شیرگیری تأثیر فرآوری ذرت و روش تغذیه شیر بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوساله‌های هلشتاین [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 47-54]

  • پشم اثر مقایسه‌ای جاذب‌‌های سموم بر جذب مواد معدنی کم‌مصرف در شرایط آزمایشگاهی و غلظت سرمی آن‌ها در بره‌ بلوچی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 249-258]

  • پویش ژنوم تجزیه و تحلیل غنی‌سازی مجموعه‌های ژنی با استفاده از مطالعات پویش کل ژنومی جهت شناسایی ژن‌ها و مسیرهای مرتبط با تعداد نتاج در نژادهای مختلف گوسفند [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 325-335]

  • پیش بینی متاآنالیز انرژی قابل متابولیسم گندم در طیور برای تعیین معادلات رگرسیونی بر اساس ترکیبات شمیایی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 281-288]

ت

  • تانن تاثیر افزودن برگ درخت کنار به عنوان منبع تانن و روغن آفتابگردان در جیره بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب گوشت بزغاله‌های عدنی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 365-377]

  • تترا-اس‌ال قهوه‌ای اثر پری‌‌بیوتیک و عصارۀ بابونه، پونه و مرزنجوش بر عملکرد تخم‌گذاری، فراسنجه‌‌های خونی، و ریخت-شناسی رودۀ مرغان تخم‌‌گذارِ در اواخرِ تولید [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 583-593]

  • تخمک مطالعه اثر غلظت‌های مختلف لیپوپلی‌ساکارید بر توانایی تکوین برون‌تنی و فراسنجه‌های محیط بلوغ تخمک گوسفند [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 491-500]

  • تخمیر تأثیر استفاده از هسته خرمای عمل‏آوری شده با روش‏های مختلف در جیره بر عملکرد جوجه‏های گوشتی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 417-429]

  • تخمیر شکمبه تأثیر جیره‌های حاوی دانه کتان و دانه سویا بر عملکرد میش‌های ماکوئی در دوره انتقال [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 237-247]

  • تخمیر شکمبه اثر افزودن ساکارز با و بدون و نمک کلسیمی روغن ماهی بر عملکرد، تخمیر شکمبه، قابلیت هضم مواد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های نر هلشتاین [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 537-547]

  • ترارسانی پیام مسیرهای بیولوژیکی مرتبط با lncRNA‌های شناخته شده بین ژنی در بافت شکمبه گوساله‌های مبتلاء به اسیدوز [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 337-348]

  • تراکم مواد مغذی تأثیر تراکم مواد مغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی و پروتئین جوجه های گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 105-116]

  • ترجیح کدونی بررسی الگوی ترجیح کدونی و ارتباط آن با ژن‌هایی با بیان متفاوت در بین دو جمعیت گاوهای خالص و آمیخته سیستانی و مونت‌بیلیارد [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 187-198]

  • ترکیبات شیر تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک، تولید و ترکیب شیر، فراسنجه‌های خونی و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 349-356]

  • تغذیه اثر جیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر بیان برخی از ژن‌های مرتبط با التهاب در گاوهای شیرده جرسی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 529-536]

  • تغذیه اولیه تأثیر روش‌های مختلف تغذیه در روزهای اول دوره پرورش بر صفات تولیدی و متابولیت‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 595-607]

  • تغیرات تعداد کپی (CNV) شناسایی ژنومی تنوع تعداد کپی (CNV) در گوسفند نژاد عربی افغانستان با استفاده از آرایه Ovine 50k SNPChip [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 501-513]

  • تنش حرارتی مقایسه فراسنجه‌های خونی و عملکرد پرواری بره‌های نر نژادهای زل و دالاق، و آمیخته آن‌ها با نژاد رومانف در شرایط رطوبتی-حرارتی مختلف [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 173-185]

  • تنش سرمائی تأثیر گیاه زوفا، آسپیرین و ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، ایمنی و شاخص‌های آسیت در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمائی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 289-299]

  • تنش گرمایی تأثیر اسید آسکوربیک و سالیسیلات پوشش‌دار بر عملکرد و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین تازه‌زا تحت تنش گرمایی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 211-221]

  • تنش گرمایی تاثیر پودر بره‌موم بر عملکرد رشد، اجزای لاشه و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی در پاسخ به تنش گرمایی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 431-440]

  • تنوع ژنتیکی شناسایی ژنومی تنوع تعداد کپی (CNV) در گوسفند نژاد عربی افغانستان با استفاده از آرایه Ovine 50k SNPChip [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 501-513]

  • توالی یابی مسیرهای بیولوژیکی مرتبط با lncRNA‌های شناخته شده بین ژنی در بافت شکمبه گوساله‌های مبتلاء به اسیدوز [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 337-348]

  • تولید تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک، تولید و ترکیب شیر، فراسنجه‌های خونی و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 349-356]

  • تولید شیر اثر استفاده از مکمل نمک‌های‌کلسیمی اسیدهای‌چرب اشباع و غیراشباع بر عملکرد گاوهای دوره انتقال [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 55-65]

  • تولید شیر تأثیر اسید آسکوربیک و سالیسیلات پوشش‌دار بر عملکرد و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین تازه‌زا تحت تنش گرمایی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 211-221]

  • تولید شیر اثر جاذب سموم بیوتوکس بر عملکرد تولیدی و سلامت گاوهای هلشتاین [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 313-324]

  • تولید مثل بررسی پروفایل ترنسکریپتوم بافت تخمدان در میش‌های نژاد شال با استفاده از داده‌های RNA-Seq [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 199-209]

  • تولید و ترکیب شیر ارزیابی گیاهان مرتعی مورد چرای شتر در خراسان جنوبی و بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با اشنان بر عملکرد شترهای شیری [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 560-569]

  • تیتر آنتی‌بادی بررسی اثر کیلات مس- متیونین و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، کیفیت گوشت، پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 571-581]

ج

  • جذب اثر مقایسه‌ای جاذب‌‌های سموم بر جذب مواد معدنی کم‌مصرف در شرایط آزمایشگاهی و غلظت سرمی آن‌ها در بره‌ بلوچی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 249-258]

  • جمعیت میکروبی اثر افزودن آنزیم و جیره نویسی به روش آمینواسید‌های کل و گوارش‌پذیر بر عملکرد، گوارش‌پذیری مواد غذایی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 129-142]

  • جنس بررسی مقایسه ای عملکرد پروار و خصوصیات لاشه بره‌های لری بختیاری و آمیخته‌های رومانف × لری بختیاری [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 689-695]

  • جوجه درآوری بررسی اثر روغن‌های کتان و کنجد در جیره بر عملکرد تولید مثلی خروس‌های مسن گله های مادر گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 79-92]

  • جوجه‌گوشتی تأثیر روش‌های مختلف تغذیه در روزهای اول دوره پرورش بر صفات تولیدی و متابولیت‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 595-607]

  • جوجه گوشتی اثر افزودن آنزیم و جیره نویسی به روش آمینواسید‌های کل و گوارش‌پذیر بر عملکرد، گوارش‌پذیری مواد غذایی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 129-142]

  • جوجه گوشتی تأثیر افزودن جیره‌ای اسانس آویشن برعملکرد، خصوصیات لاشه و فلور میکروبی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌ حاوی گندم [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 301-312]

  • جوجه گوشتی تأثیر گیاه زوفا، آسپیرین و ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، ایمنی و شاخص‌های آسیت در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمائی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 289-299]

  • جوجه گوشتی بررسی اثر کیلات مس- متیونین و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، کیفیت گوشت، پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 571-581]

  • جوجه گوشتی اثر منابع مختلف روغن گیاهی بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ویژگی های لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 633-644]

  • جوجه های بومی اصفهان بررسی عملکرد تخم گذاری و خصوصیات کیفی تخم مرغ مرغان بومی ایستگاه اصلاح نژادی اصفهان [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 441-455]

  • جوجه‌های گوشتی تاثیر سطوح افزایشی ال- لوسین جیره بر عملکرد، صفات لاشه و فرآسنجه‌های خونی جوجه خروس‌های گوشتی در دوره رشد [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 391-406]

  • جوجه‏ های گوشتی تأثیر استفاده از هسته خرمای عمل‏آوری شده با روش‏های مختلف در جیره بر عملکرد جوجه‏های گوشتی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 417-429]

  • جوجه های گوشتی اثرات سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد، پاسخ های ایمنی، ریخت شناسی روده و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 93-103]

  • جوجه های گوشتی تأثیر تراکم مواد مغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی و پروتئین جوجه های گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 105-116]

  • جوجه های گوشتی بررسی اثرات سطوح کلسیم، عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد و روغن کتان بر عملکرد، ابقاء مواد معدنی و ریخت شناسی استخوان جوجه های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 619-631]

  • جوجه های گوشتی تاثیر سطوح مختلف پودر شوید در مقایسه با آنتی‌بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فلور میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 609-618]

  • جیره آغازین اثر عمل‌آوری دانه جو با اسید لاکتیک بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های نر شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 379-389]

چ

  • چربی بطنی اثر منابع مختلف روغن گیاهی بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ویژگی های لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 633-644]

  • چند قلوزایی تجزیه و تحلیل غنی‌سازی مجموعه‌های ژنی با استفاده از مطالعات پویش کل ژنومی جهت شناسایی ژن‌ها و مسیرهای مرتبط با تعداد نتاج در نژادهای مختلف گوسفند [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 325-335]

خ

  • خارخاسک تأثیر پودر گیاه خارخاسک بر غلظت هورمون‌های تیروئیدی و IGF-I سرم خون در بره‌های نر عربی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 165-172]

  • خروس مطالعه اثر تغذیه ال-کارنیتین پیش از بلوغ بر فراسنجه‌های کیفی منی تازه و منجمد-یخ‌گشایی شده خروس‌های مادر گوشتی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 271-279]

  • خروس مسن بررسی اثر روغن‌های کتان و کنجد در جیره بر عملکرد تولید مثلی خروس‌های مسن گله های مادر گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 79-92]

  • خصوصیات داخلی تخم مرغ بررسی عملکرد تخم گذاری و خصوصیات کیفی تخم مرغ مرغان بومی ایستگاه اصلاح نژادی اصفهان [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 441-455]

  • خصوصیات ظاهری تخم مرغ بررسی عملکرد تخم گذاری و خصوصیات کیفی تخم مرغ مرغان بومی ایستگاه اصلاح نژادی اصفهان [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 441-455]

  • خصوصیات لاشه تأثیر افزودن جیره‌ای اسانس آویشن برعملکرد، خصوصیات لاشه و فلور میکروبی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌ حاوی گندم [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 301-312]

  • خصوصیات لاشه بررسی مقایسه ای عملکرد پروار و خصوصیات لاشه بره‌های لری بختیاری و آمیخته‌های رومانف × لری بختیاری [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 689-695]

  • خصوصیات لاشه تأثیر روش‌های مختلف تغذیه در روزهای اول دوره پرورش بر صفات تولیدی و متابولیت‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 595-607]

  • خوراک گلوتن ذرت اثرات سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد، پاسخ های ایمنی، ریخت شناسی روده و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 93-103]

د

  • دانه جو اثر عمل‌آوری دانه جو با اسید لاکتیک بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های نر شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 379-389]

  • دانه کتان تأثیر جیره‌های حاوی دانه کتان و دانه سویا بر عملکرد میش‌های ماکوئی در دوره انتقال [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 237-247]

  • دودنوم اثر پری‌‌بیوتیک و عصارۀ بابونه، پونه و مرزنجوش بر عملکرد تخم‌گذاری، فراسنجه‌‌های خونی، و ریخت-شناسی رودۀ مرغان تخم‌‌گذارِ در اواخرِ تولید [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 583-593]

  • دوره انتقال اثر استفاده از مکمل نمک‌های‌کلسیمی اسیدهای‌چرب اشباع و غیراشباع بر عملکرد گاوهای دوره انتقال [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 55-65]

  • دوره انتقال: دانه سویا تأثیر جیره‌های حاوی دانه کتان و دانه سویا بر عملکرد میش‌های ماکوئی در دوره انتقال [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 237-247]

  • دوره شیرخوارگی اثر عمل‌آوری دانه جو با اسید لاکتیک بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های نر شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 379-389]

  • دو قلوزایی بررسی پروفایل ترنسکریپتوم بافت تخمدان در میش‌های نژاد شال با استفاده از داده‌های RNA-Seq [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 199-209]

  • دیواره سلول باکتریایی مطالعه اثر غلظت‌های مختلف لیپوپلی‌ساکارید بر توانایی تکوین برون‌تنی و فراسنجه‌های محیط بلوغ تخمک گوسفند [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 491-500]

ر

  • رشد بررسی اثر مخلوط عصاره آبی آویشن و برگ اکالیپتوس بر عملکرد و سلامت گوساله های شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 549-558]

  • رشد اسکلتی اثر عمل‌آوری دانه جو با اسید لاکتیک بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های نر شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 379-389]

  • رگرسیون متاآنالیز انرژی قابل متابولیسم گندم در طیور برای تعیین معادلات رگرسیونی بر اساس ترکیبات شمیایی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 281-288]

  • رنگ گوشت تأثیر پودر گیاهان آویشن زوفایی و سرخارگل بر کیفیت عضله سینه جوجه‌های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 153-164]

  • روغن آفتابگردان تاثیر افزودن برگ درخت کنار به عنوان منبع تانن و روغن آفتابگردان در جیره بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب گوشت بزغاله‌های عدنی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 365-377]

  • روغن کانولا اثر منابع مختلف روغن گیاهی بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ویژگی های لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 633-644]

  • روغن کنجد اثر منابع مختلف روغن گیاهی بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ویژگی های لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 633-644]

  • ریخت شناسی پستان تأثیر نوع مکمل چربی مصرفی بر تولید و ترکیب شیر و ریخت شناسی پستان در بزهای سانن شکم اول [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 479-490]

  • ریخت شناسی روده اثرات سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد، پاسخ های ایمنی، ریخت شناسی روده و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 93-103]

  • ریزمغذی: زیست‌فراهمی اثر مقایسه‌ای جاذب‌‌های سموم بر جذب مواد معدنی کم‌مصرف در شرایط آزمایشگاهی و غلظت سرمی آن‌ها در بره‌ بلوچی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 249-258]

ژ

  • ژن اثر جیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر بیان برخی از ژن‌های مرتبط با التهاب در گاوهای شیرده جرسی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 529-536]

  • ژن های عمده بررسی پروفایل ترنسکریپتوم بافت تخمدان در میش‌های نژاد شال با استفاده از داده‌های RNA-Seq [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 199-209]

  • ژن‌های متفاوت بیان شده بررسی الگوی ترجیح کدونی و ارتباط آن با ژن‌هایی با بیان متفاوت در بین دو جمعیت گاوهای خالص و آمیخته سیستانی و مونت‌بیلیارد [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 187-198]

  • ژنوتیپ بررسی مقایسه ای عملکرد پروار و خصوصیات لاشه بره‌های لری بختیاری و آمیخته‌های رومانف × لری بختیاری [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 689-695]

س

  • ساکارز اثر افزودن ساکارز با و بدون و نمک کلسیمی روغن ماهی بر عملکرد، تخمیر شکمبه، قابلیت هضم مواد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های نر هلشتاین [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 537-547]

  • سالیسیلات تأثیر اسید آسکوربیک و سالیسیلات پوشش‌دار بر عملکرد و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین تازه‌زا تحت تنش گرمایی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 211-221]

  • سایتوکاین اثر جیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر بیان برخی از ژن‌های مرتبط با التهاب در گاوهای شیرده جرسی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 529-536]

  • سرخارگل تأثیر پودر گیاهان آویشن زوفایی و سرخارگل بر کیفیت عضله سینه جوجه‌های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 153-164]

  • سرعت رشد بدن بررسی مقایسه ای عملکرد پروار و خصوصیات لاشه بره‌های لری بختیاری و آمیخته‌های رومانف × لری بختیاری [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 689-695]

  • سلامت بررسی اثر مخلوط عصاره آبی آویشن و برگ اکالیپتوس بر عملکرد و سلامت گوساله های شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 549-558]

  • سلنیوم اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم و اسانس رزماری بر عملکرد رشد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 67-78]

  • سلول‌های خونی مقایسه اثر افزودن عصاره چویر با مکمل‌های آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک و مخلوط ویتامینی-معدنی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 645-657]

  • سن کشتار تأثیر تراکم مواد مغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی و پروتئین جوجه های گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 105-116]

  • سیستم ایمنی تأثیر روش‌های مختلف تغذیه در روزهای اول دوره پرورش بر صفات تولیدی و متابولیت‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 595-607]

ش

  • شاخص دما-رطوبت اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر صحت ارزیابی ژنومی صفات تولید شیر گاوهای هلشتاین در ایران [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 515-527]

  • شتر ارزیابی گیاهان مرتعی مورد چرای شتر در خراسان جنوبی و بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با اشنان بر عملکرد شترهای شیری [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 560-569]

  • شناسایی ژنومی شناسایی ژنومی تنوع تعداد کپی (CNV) در گوسفند نژاد عربی افغانستان با استفاده از آرایه Ovine 50k SNPChip [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 501-513]

  • شوید تاثیر سطوح مختلف پودر شوید در مقایسه با آنتی‌بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فلور میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 609-618]

ص

  • صفات لاشه تاثیر سطوح افزایشی ال- لوسین جیره بر عملکرد، صفات لاشه و فرآسنجه‌های خونی جوجه خروس‌های گوشتی در دوره رشد [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 391-406]

ض

  • ضریب تبدیل خوراک تاثیر پودر بره‌موم بر عملکرد رشد، اجزای لاشه و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی در پاسخ به تنش گرمایی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 431-440]

  • ضریب تبدیل غذایی برآورد پارامتر‌های ژنتیکی صفات افزایش وزن بدن و بازده مصرف خوراک در بلدرچین ژاپنی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 9-22]

ط

  • طول پرز اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم و اسانس رزماری بر عملکرد رشد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 67-78]

ظ

  • ظرفیت نگهداری آب تأثیر پودر گیاهان آویشن زوفایی و سرخارگل بر کیفیت عضله سینه جوجه‌های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 153-164]

ع

  • عصاره آبی بررسی اثر مخلوط عصاره آبی آویشن و برگ اکالیپتوس بر عملکرد و سلامت گوساله های شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 549-558]

  • عصاره پنیرباد بررسی اثرات سطوح کلسیم، عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد و روغن کتان بر عملکرد، ابقاء مواد معدنی و ریخت شناسی استخوان جوجه های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 619-631]

  • عصاره مریم‌گلی تاثیر استفاده از عصاره مریم‌گلی (Salvia officinalis) بدنبال مسمومیت تجربی با مس برعملکرد و متابولیت های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 143-151]

  • عصاره هیدروالکلی مقایسه اثر افزودن عصاره چویر با مکمل‌های آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک و مخلوط ویتامینی-معدنی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 645-657]

  • عضله سینه تاثیر سطوح افزایشی ال- لوسین جیره بر عملکرد، صفات لاشه و فرآسنجه‌های خونی جوجه خروس‌های گوشتی در دوره رشد [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 391-406]

  • عملکرد اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم و اسانس رزماری بر عملکرد رشد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 67-78]

  • عملکرد اثرات سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد، پاسخ های ایمنی، ریخت شناسی روده و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 93-103]

  • عملکرد تاثیر استفاده از عصاره مریم‌گلی (Salvia officinalis) بدنبال مسمومیت تجربی با مس برعملکرد و متابولیت های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 143-151]

  • عملکرد تأثیر فرآوری ذرت و روش تغذیه شیر بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوساله‌های هلشتاین [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 47-54]

  • عملکرد اثر افزودن آنزیم و جیره نویسی به روش آمینواسید‌های کل و گوارش‌پذیر بر عملکرد، گوارش‌پذیری مواد غذایی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 129-142]

  • عملکرد اثر تغذیه آنتی بادی زرده تخم مرغ اختصاصی ساخته شده علیه باکتری اشریشیاکلی انتروتوکسیژنیک K99 بر عملکرد رشد و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 659-688]

  • عملکرد تاثیر سطوح افزایشی ال- لوسین جیره بر عملکرد، صفات لاشه و فرآسنجه‌های خونی جوجه خروس‌های گوشتی در دوره رشد [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 391-406]

  • عملکرد مقایسه اثر افزودن عصاره چویر با مکمل‌های آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک و مخلوط ویتامینی-معدنی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 645-657]

  • عملکرد تاثیر سطوح مختلف پودر شوید در مقایسه با آنتی‌بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فلور میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 609-618]

  • عملکرد پروار گوسفند بررسی مقایسه ای عملکرد پروار و خصوصیات لاشه بره‌های لری بختیاری و آمیخته‌های رومانف × لری بختیاری [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 689-695]

  • عملکرد پرواری مقایسه فراسنجه‌های خونی و عملکرد پرواری بره‌های نر نژادهای زل و دالاق، و آمیخته آن‌ها با نژاد رومانف در شرایط رطوبتی-حرارتی مختلف [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 173-185]

  • عملکرد تولیدمثلی مطالعه اثر غلظت‌های مختلف لیپوپلی‌ساکارید بر توانایی تکوین برون‌تنی و فراسنجه‌های محیط بلوغ تخمک گوسفند [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 491-500]

  • عملکرد رشد تاثیر افزودن برگ درخت کنار به عنوان منبع تانن و روغن آفتابگردان در جیره بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب گوشت بزغاله‌های عدنی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 365-377]

  • عملکرد رشد تأثیر روش‌های مختلف تغذیه در روزهای اول دوره پرورش بر صفات تولیدی و متابولیت‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 595-607]

  • عملکرد رشد گوساله پرواری :نمک کلسیمی روغن ماهی اثر افزودن ساکارز با و بدون و نمک کلسیمی روغن ماهی بر عملکرد، تخمیر شکمبه، قابلیت هضم مواد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های نر هلشتاین [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 537-547]

  • عملکرد شیردهی تأثیر نوع مکمل چربی مصرفی بر تولید و ترکیب شیر و ریخت شناسی پستان در بزهای سانن شکم اول [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 479-490]

غ

  • غلبه تخمین واریانس غلبه و اثر آن روی تخمین پارامترهای ژنتیکی صفات کیفی لاشه [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 1-8]

ف

  • فرآوری اسیدی اثر عمل‌آوری دانه جو با اسید لاکتیک بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های نر شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 379-389]

  • فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون بررسی اثر کیلات مس- متیونین و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، کیفیت گوشت، پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 571-581]

  • فراسنجه‌های خونی مقایسه فراسنجه‌های خونی و عملکرد پرواری بره‌های نر نژادهای زل و دالاق، و آمیخته آن‌ها با نژاد رومانف در شرایط رطوبتی-حرارتی مختلف [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 173-185]

  • فراسنجه های خونی تأثیر فرآوری ذرت و روش تغذیه شیر بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوساله‌های هلشتاین [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 47-54]

  • فراسنجه های خونی اثر جاذب سموم بیوتوکس بر عملکرد تولیدی و سلامت گاوهای هلشتاین [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 313-324]

  • فراسنجه های مدفوعی بررسی تأثیر فضای آخور و اندازه ذرات خوراک بر قابلیت هضم و فراسنجه‌های مدفوعی در گوساله‌های ماده هلشتاین [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 259-269]

  • فراوری تأثیر استفاده از هسته خرمای عمل‏آوری شده با روش‏های مختلف در جیره بر عملکرد جوجه‏های گوشتی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 417-429]

  • فراوری ذرت تأثیر فرآوری ذرت و روش تغذیه شیر بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوساله‌های هلشتاین [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 47-54]

  • فضای آخور بررسی تأثیر فضای آخور و اندازه ذرات خوراک بر قابلیت هضم و فراسنجه‌های مدفوعی در گوساله‌های ماده هلشتاین [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 259-269]

  • فلور میکروبی اثر پری‌‌بیوتیک و عصارۀ بابونه، پونه و مرزنجوش بر عملکرد تخم‌گذاری، فراسنجه‌‌های خونی، و ریخت-شناسی رودۀ مرغان تخم‌‌گذارِ در اواخرِ تولید [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 583-593]

  • فلور میکروبی روده تاثیر سطوح مختلف پودر شوید در مقایسه با آنتی‌بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فلور میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 609-618]

ق

  • قابلیت هضم مواد مغذی بررسی تأثیر فضای آخور و اندازه ذرات خوراک بر قابلیت هضم و فراسنجه‌های مدفوعی در گوساله‌های ماده هلشتاین [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 259-269]

ک

  • کتان بررسی اثرات سطوح کلسیم، عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد و روغن کتان بر عملکرد، ابقاء مواد معدنی و ریخت شناسی استخوان جوجه های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 619-631]

  • کربوهیدرات‌ اثر جیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر بیان برخی از ژن‌های مرتبط با التهاب در گاوهای شیرده جرسی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 529-536]

  • کلسترول تاثیرعصاره کنگر فرنگی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی بره های سنجابی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 357-364]

  • کلسترول اثر منابع مختلف روغن گیاهی بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ویژگی های لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 633-644]

  • کلسترول زرده اثر پری‌‌بیوتیک و عصارۀ بابونه، پونه و مرزنجوش بر عملکرد تخم‌گذاری، فراسنجه‌‌های خونی، و ریخت-شناسی رودۀ مرغان تخم‌‌گذارِ در اواخرِ تولید [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 583-593]

  • کنجاله کنجد تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک، تولید و ترکیب شیر، فراسنجه‌های خونی و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 349-356]

  • کنگر فرنگی تاثیرعصاره کنگر فرنگی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی بره های سنجابی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 357-364]

  • کیفیت گوشت تخمین واریانس غلبه و اثر آن روی تخمین پارامترهای ژنتیکی صفات کیفی لاشه [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 1-8]

  • کیفیت گوشت تاثیر افزودن برگ درخت کنار به عنوان منبع تانن و روغن آفتابگردان در جیره بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب گوشت بزغاله‌های عدنی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 365-377]

گ

  • گاو اثر جاذب سموم بیوتوکس بر عملکرد تولیدی و سلامت گاوهای هلشتاین [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 313-324]

  • گاو آمیخته سیستانی و مونت‌بیلیارد بررسی الگوی ترجیح کدونی و ارتباط آن با ژن‌هایی با بیان متفاوت در بین دو جمعیت گاوهای خالص و آمیخته سیستانی و مونت‌بیلیارد [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 187-198]

  • گاو خالص سیستانیRNA-Seq بررسی الگوی ترجیح کدونی و ارتباط آن با ژن‌هایی با بیان متفاوت در بین دو جمعیت گاوهای خالص و آمیخته سیستانی و مونت‌بیلیارد [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 187-198]

  • گاو شیری اثر جیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر بیان برخی از ژن‌های مرتبط با التهاب در گاوهای شیرده جرسی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 529-536]

  • گاوشیری اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر صحت ارزیابی ژنومی صفات تولید شیر گاوهای هلشتاین در ایران [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 515-527]

  • گاوشیری: مواد مغذی تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک، تولید و ترکیب شیر، فراسنجه‌های خونی و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 349-356]

  • گاو گوشتی تخمین واریانس غلبه و اثر آن روی تخمین پارامترهای ژنتیکی صفات کیفی لاشه [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 1-8]

  • گاو:منی اثر افزودن گلوتاتیون احیا به رقیق کننده بر پایه نانوذره لسیتین بر انجمادپذیری اسپرم گاو [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 471-477]

  • گاوهای شیرده تأثیر اسید آسکوربیک و سالیسیلات پوشش‌دار بر عملکرد و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین تازه‌زا تحت تنش گرمایی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 211-221]

  • گلوکر خون تاثیر پودر بره‌موم بر عملکرد رشد، اجزای لاشه و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی در پاسخ به تنش گرمایی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 431-440]

  • گندم متاآنالیز انرژی قابل متابولیسم گندم در طیور برای تعیین معادلات رگرسیونی بر اساس ترکیبات شمیایی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 281-288]

  • گندم تأثیر افزودن جیره‌ای اسانس آویشن برعملکرد، خصوصیات لاشه و فلور میکروبی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌ حاوی گندم [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 301-312]

  • گوارش‌پذیری تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک، تولید و ترکیب شیر، فراسنجه‌های خونی و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 349-356]

  • گوارش پذیری اثر افزودن آنزیم و جیره نویسی به روش آمینواسید‌های کل و گوارش‌پذیر بر عملکرد، گوارش‌پذیری مواد غذایی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 129-142]

  • گوساله بررسی تأثیر فضای آخور و اندازه ذرات خوراک بر قابلیت هضم و فراسنجه‌های مدفوعی در گوساله‌های ماده هلشتاین [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 259-269]

  • گوساله شیرخوار تأثیر فرآوری ذرت و روش تغذیه شیر بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوساله‌های هلشتاین [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 47-54]

  • گوساله شیرخوار:گیاهان دارویی بررسی اثر مخلوط عصاره آبی آویشن و برگ اکالیپتوس بر عملکرد و سلامت گوساله های شیرخوار نژاد هلشتاین [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 549-558]

  • گوسفند تأثیر بتائین بر غلظت خونی هموسیستئین، آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و شاخص پراکسیداسیون در میش‌های آبستن نژاد سنجابی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 37-45]

  • گوسفند تجزیه و تحلیل غنی‌سازی مجموعه‌های ژنی با استفاده از مطالعات پویش کل ژنومی جهت شناسایی ژن‌ها و مسیرهای مرتبط با تعداد نتاج در نژادهای مختلف گوسفند [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 325-335]

  • گوسفندان افغانی شناسایی ژنومی تنوع تعداد کپی (CNV) در گوسفند نژاد عربی افغانستان با استفاده از آرایه Ovine 50k SNPChip [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 501-513]

  • گیاهان مرتعی ارزیابی گیاهان مرتعی مورد چرای شتر در خراسان جنوبی و بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با اشنان بر عملکرد شترهای شیری [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 560-569]

  • گیاه داروئی تأثیر گیاه زوفا، آسپیرین و ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، ایمنی و شاخص‌های آسیت در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمائی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 289-299]

  • گیاه دارویی و مس آلی بررسی اثر کیلات مس- متیونین و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، کیفیت گوشت، پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 571-581]

ل

  • لاکتوباسیل اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم و اسانس رزماری بر عملکرد رشد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 67-78]

م

  • مالون‌دی‌آلدئید تأثیر پودر گیاهان آویشن زوفایی و سرخارگل بر کیفیت عضله سینه جوجه‌های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 153-164]

  • مالون دی آلدهید تاثیرعصاره کنگر فرنگی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی بره های سنجابی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 357-364]

  • مایکوتوکسین اثر جاذب سموم بیوتوکس بر عملکرد تولیدی و سلامت گاوهای هلشتاین [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 313-324]

  • متاآنالیز متاآنالیز انرژی قابل متابولیسم گندم در طیور برای تعیین معادلات رگرسیونی بر اساس ترکیبات شمیایی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 281-288]

  • متابولیت‌های خونی تاثیر استفاده از عصاره مریم‌گلی (Salvia officinalis) بدنبال مسمومیت تجربی با مس برعملکرد و متابولیت های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 143-151]

  • متابولیت‌های خونی تأثیر جیره‌های حاوی دانه کتان و دانه سویا بر عملکرد میش‌های ماکوئی در دوره انتقال [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 237-247]

  • مدل تابعیت تصادفی اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر صحت ارزیابی ژنومی صفات تولید شیر گاوهای هلشتاین در ایران [دوره 22، شماره 4، 1399، صفحه 515-527]

  • مدل های رگرسیونی تأثیر تراکم مواد مغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی و پروتئین جوجه های گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 105-116]

  • مسمومیت مس تاثیر استفاده از عصاره مریم‌گلی (Salvia officinalis) بدنبال مسمومیت تجربی با مس برعملکرد و متابولیت های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 143-151]

  • مسیرهای زیستی تجزیه و تحلیل غنی‌سازی مجموعه‌های ژنی با استفاده از مطالعات پویش کل ژنومی جهت شناسایی ژن‌ها و مسیرهای مرتبط با تعداد نتاج در نژادهای مختلف گوسفند [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 325-335]

  • مصرف خوراک برآورد پارامتر‌های ژنتیکی صفات افزایش وزن بدن و بازده مصرف خوراک در بلدرچین ژاپنی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 9-22]

  • مصرف خوراک باقی مانده تأثیر تراکم مواد مغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی و پروتئین جوجه های گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 105-116]

  • مصرف ماده خشک اثر استفاده از مکمل نمک‌های‌کلسیمی اسیدهای‌چرب اشباع و غیراشباع بر عملکرد گاوهای دوره انتقال [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 55-65]

  • مکمل‌های چربی تأثیر نوع مکمل چربی مصرفی بر تولید و ترکیب شیر و ریخت شناسی پستان در بزهای سانن شکم اول [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 479-490]

  • میش مطالعه اثر غلظت‌های مختلف لیپوپلی‌ساکارید بر توانایی تکوین برون‌تنی و فراسنجه‌های محیط بلوغ تخمک گوسفند [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 491-500]

  • میش ماکویی تأثیر جیره‌های حاوی دانه کتان و دانه سویا بر عملکرد میش‌های ماکوئی در دوره انتقال [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 237-247]

ن

  • نانو‌میسل اثر افزودن گلوتاتیون احیا به رقیق کننده بر پایه نانوذره لسیتین بر انجمادپذیری اسپرم گاو [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 471-477]

  • نانو مینرال اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم و اسانس رزماری بر عملکرد رشد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 67-78]

  • نرخ تخمک ریزی بررسی پروفایل ترنسکریپتوم بافت تخمدان در میش‌های نژاد شال با استفاده از داده‌های RNA-Seq [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 199-209]

و

  • وراثت‌پذیری برآورد پارامتر‌های ژنتیکی صفات افزایش وزن بدن و بازده مصرف خوراک در بلدرچین ژاپنی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 9-22]

  • وراثت پذیری تخمین واریانس غلبه و اثر آن روی تخمین پارامترهای ژنتیکی صفات کیفی لاشه [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 1-8]

  • وزن بدن بررسی عملکرد تخم گذاری و خصوصیات کیفی تخم مرغ مرغان بومی ایستگاه اصلاح نژادی اصفهان [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 441-455]

  • ویتامینB12 ارزیابی غلظت های مختلف کبالت در جیره بره های پرواری: اثر بر عملکرد، برخی متابولیت های خون و فراسنجه های تخمیر شکمبه [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 223-235]

ه

  • هسته خرما تأثیر استفاده از هسته خرمای عمل‏آوری شده با روش‏های مختلف در جیره بر عملکرد جوجه‏های گوشتی [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 417-429]

  • همبستگی ژنتیکی برآورد پارامتر‌های ژنتیکی صفات افزایش وزن بدن و بازده مصرف خوراک در بلدرچین ژاپنی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 9-22]

  • همبستگی های فنوتیپی بررسی عملکرد تخم گذاری و خصوصیات کیفی تخم مرغ مرغان بومی ایستگاه اصلاح نژادی اصفهان [دوره 22، شماره 3، 1399، صفحه 441-455]

  • هموسیستئین تأثیر بتائین بر غلظت خونی هموسیستئین، آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و شاخص پراکسیداسیون در میش‌های آبستن نژاد سنجابی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 37-45]

  • هورمون‌های تیروئیدی تأثیر پودر گیاه خارخاسک بر غلظت هورمون‌های تیروئیدی و IGF-I سرم خون در بره‌های نر عربی [دوره 22، شماره 1، 1399، صفحه 165-172]

ی

  • یخ‌گشایی مطالعه اثر تغذیه ال-کارنیتین پیش از بلوغ بر فراسنجه‌های کیفی منی تازه و منجمد-یخ‌گشایی شده خروس‌های مادر گوشتی [دوره 22، شماره 2، 1399، صفحه 271-279]