آ

  • آنتی‌بیوتیک اثر عصاره ‌هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد، کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 511-519]

  • آندرومد اثر انجماد با رقیق‌کننده‌های مختلف برکیفیت منی و نسبت جنسیت اسپرم گاو هلشتاین با تکنیک Real-time qPCR [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 409-418]

  • آنزیم پروتئاز بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 349-358]

  • آویشن اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 359-369]

ا

  • اجزای لاشه پیش‌بینی خصوصیات لاشه با استفاده از فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون در مرغ بومی اصفهان [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 37-48]

  • احتیاجات برآورد نیاز متیونین بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش مزمن گرمایی از هفت تا 21 روزگی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 499-509]

  • ارتفاع پرز اثر پودر میوه عناب ضایعاتی با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت شناسی ایلئوم جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 99-111]

  • اسانس تأثیر سطوح مختلف اسانس رایج و میکروکپسوله شده مرزه خوزستانی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]

  • اسانس اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 359-369]

  • اسانس تآثیر اسانس، پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد، خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 371-380]

  • اسانس درمنه خزری تاثیر اسانس درمنه خزری و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی در مرحله تخم‌گذاری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 151-163]

  • اسانس زنیان اثرات اسانس گیاهی ریزپوشانی شده‌ زنیان بر عملکرد رشد و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 521-531]

  • اسپرم تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسید‌های چرب منی در خروس‌های مسن مادر گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 279-290]

  • اسپرم اثر گلیسیریزیک اسید بر پراکسیداسیون لیپیدیو فراسنجه های حیاتی اسپرم گاو نژاد هلشتاین پس از فرایند انجماد- ذوب [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 569-577]

  • اسهال اثر جایگزینی یونجه خشک با سیلاژ ذرت در جیره‌ی آغازین بر سلامت و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون گوساله‌های نر هلشتاین طی دوره پیش از شیرگیری [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 321-328]

  • اسیدآمینه برآورد نیاز متیونین بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش مزمن گرمایی از هفت تا 21 روزگی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 499-509]

  • اسید فولیک اثر مکمل سازی محیط کشت با اسید فولیک بر بلوغ برون تنی تخمک های گاو [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 393-400]

  • اسیدوز بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 487-497]

  • اسیدیته شکمبه بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 487-497]

  • افزایش وزن روزانه تأثیر استفاده از برگ پنج انگشت بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بزغاله های نر پرواری [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 475-485]

  • افزودنی باکتریایی اثر مولتی‌آنزیم و افزودنی باکتریایی بر ترکیب شیمیایی و برخی فراسنجه‌های تخمیر برون‌تنی سیلاژ جو پژمرده شده [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]

  • افزودنی‌های خوراکی اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه چویر و افزودنی‌های خوراکی رایج بر عملکرد و برخی صفات بیوشیمائی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 381-392]

  • اکسیداسیون چربی ارزیابی نقش عوامل مادری در کنترل نرخ متابولیزم و بیان ژنهای AMPK, NPY در مرغان گوشتی راس 308 [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 193-207]

  • املاح معدنی استخوان تاثیر سطوح مختلف تعادل الکترولیتی و کلسیم جیره بر عملکرد، ترکیب استخوان و ویژگی‌های لاشه بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 139-150]

  • انتخاب ژنومی ارزیابی صحت ارزش‌های اصلاحی ژنومی برخی صفات اقتصادی جمعیت گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از SNP ها و بلوک های هاپلوتایپی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 419-430]

  • انجماد اثر گلیسیریزیک اسید بر پراکسیداسیون لیپیدیو فراسنجه های حیاتی اسپرم گاو نژاد هلشتاین پس از فرایند انجماد- ذوب [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 569-577]

  • انرژی قابل سوخت و ساز تعیین احتیاجات انرژی نگهداری و رشد در بوقلمون‌های در حال رشد به دو روش کشتار مقایسه‌ای و شاخص رشد نسبی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 247-259]

  • انرژی قابل سوخت و ساز تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت وساز پودر ضایعات کشتارگاهی طیور [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 339-348]

  • انرژی قابل متابولیسم پیش‌بینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت بر اساس ترکیبات شیمیائی نمونه های مختلف سبوس گندم با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]

  • انرژی قابل متابولیسم رتبه بندی رقم های سورگوم علوفه ای کشت شده به منظور تغذیه دام براساس روش مدیریت تصمیم گیری چند معیاره [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 545-555]

  • ایمونوهیستوشیمی موقعیت‌یابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در بافت جفت گاو [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 301-308]

ب

  • بادرنجبویه دو ﻧﻮع ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺧﻮراﮐﯽ: فراسنجهﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و عملکرد در ﺑﺮهﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﺳﻨﺠﺎﺑﯽ [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 23-35]

  • بازده گوشت سینه برآورد نیاز متیونین بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش مزمن گرمایی از هفت تا 21 روزگی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 499-509]

  • بازده مصرف انرژی تعیین احتیاجات انرژی نگهداری و رشد در بوقلمون‌های در حال رشد به دو روش کشتار مقایسه‌ای و شاخص رشد نسبی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 247-259]

  • بافت‌شناسی روده تأثیر سطوح مختلف اسانس رایج و میکروکپسوله شده مرزه خوزستانی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]

  • بخش‌های پروتئین خام اثر مولتی‌آنزیم و افزودنی باکتریایی بر ترکیب شیمیایی و برخی فراسنجه‌های تخمیر برون‌تنی سیلاژ جو پژمرده شده [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]

  • بره پرواری تأثیر سطوح مختلف پساب تقطیری ملاس خشک ‌شده با سبوس بر عملکرد رشد، تخمیر و پروتوزوآی شکمبه و فراسنجه‌های خونی بره‌های نر پرواری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]

  • برون تنی اثر مکمل سازی محیط کشت با اسید فولیک بر بلوغ برون تنی تخمک های گاو [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 393-400]

  • بلدرچین تأثیر افزودن منابع معدنی، کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد، ذخیره آهن در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین‌ ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 127-137]

  • بلدرچین تخمگذار تاثیر اسانس درمنه خزری و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی در مرحله تخم‌گذاری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 151-163]

  • بلدرچین ژاپنی تاثیر سطوح مختلف تعادل الکترولیتی و کلسیم جیره بر عملکرد، ترکیب استخوان و ویژگی‌های لاشه بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 139-150]

  • بلدرچین ژاپنی بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 349-358]

  • بلوغ تخمک اثر مکمل سازی محیط کشت با اسید فولیک بر بلوغ برون تنی تخمک های گاو [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 393-400]

  • بلوک‌های هاپلوتایپی مبتنی بر LD ارزیابی صحت ارزش‌های اصلاحی ژنومی برخی صفات اقتصادی جمعیت گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از SNP ها و بلوک های هاپلوتایپی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 419-430]

  • بهره‌وری ارزیابی اثر اقتصادی تراکم جوجه‌ریزی و مواد بستر بر عملکرد تولید در جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 61-71]

  • بورس فابرسیوس اثر پودر میوه عناب ضایعاتی با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت شناسی ایلئوم جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 99-111]

پ

  • پارامتر ژنتیکی برآورد عوامل غیر ژنتیکی و ژنتیکی موثر بر صفت بقاء در گوسفند زندی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 181-192]

  • پاسخ ایمنی اثر منابع مختلف عناصر منگنز، روی و مس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 113-125]

  • پاسخ ایمنی تأثیر سطوح ترئونین و تراکم گله بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 533-543]

  • پاسخ‌های فیزیولوژیکی اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه چویر و افزودنی‌های خوراکی رایج بر عملکرد و برخی صفات بیوشیمائی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 381-392]

  • پراکسیداسیون لیپیدی اثر گلیسیریزیک اسید بر پراکسیداسیون لیپیدیو فراسنجه های حیاتی اسپرم گاو نژاد هلشتاین پس از فرایند انجماد- ذوب [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 569-577]

  • پروبیوتیک تآثیر اسانس، پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد، خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 371-380]

  • پروتوزوا ترکیب شیمیایی و تأثیر خوشاریزه و پولیکاریا بر فراسنجه‌های تخمیر، متان و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی شکمبه با روش برون‌تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 461-473]

  • پروتیین خام رتبه بندی رقم های سورگوم علوفه ای کشت شده به منظور تغذیه دام براساس روش مدیریت تصمیم گیری چند معیاره [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 545-555]

  • پری‌بیوتیک مقایسه تاثیر منابع مختلف فیبر و پری‌بیوتیک بر عملکرد و برخی فرآسنجه‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 73-86]

  • پساب تقطیری ملاس تأثیر سطوح مختلف پساب تقطیری ملاس خشک ‌شده با سبوس بر عملکرد رشد، تخمیر و پروتوزوآی شکمبه و فراسنجه‌های خونی بره‌های نر پرواری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]

  • پلاسما مطالعه تغییرات متابولیت‌های خونی و هورمون‌های تیروئیدی مرغ‌های مادر گوشتی پس از اوج تولید [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 291-300]

  • پنومونی اثر جایگزینی یونجه خشک با سیلاژ ذرت در جیره‌ی آغازین بر سلامت و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون گوساله‌های نر هلشتاین طی دوره پیش از شیرگیری [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 321-328]

  • پوسته بادام هندی تأثیر افزودن پودر زغال اخته، پودر سیر و اسانس ترکیبی گیاهی به جیره غذایی بر عملکرد وکیفیت تخم‌‌ در مرغ‌های تخمگذار [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 49-60]

  • پوسته سویا تأثیر پلی‌ساکاریدهای غیر نشاسته‌ای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 233-246]

  • پیش‌بینی انرژی تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت وساز پودر ضایعات کشتارگاهی طیور [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 339-348]

ت

  • تابع ریچاردز ارزیابی مقایسه‌ای الگوی رشد در سویه تجاری جوجه‌‌گوشتی، جوجه‌ بومی و کبوتر پرواری پرورشی در ایران [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 441-450]

  • تجزیه پذیری مؤثر تعیین ارزش غذایی علوفه کاهوی وحشی قبل و بعد گلدهی و مقایسه مدل های مختلف برآورد زمان تاخیری آن [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 209-221]

  • تخم مرغ تأثیر افزودن پودر زغال اخته، پودر سیر و اسانس ترکیبی گیاهی به جیره غذایی بر عملکرد وکیفیت تخم‌‌ در مرغ‌های تخمگذار [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 49-60]

  • تخمیر بررسی قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی هسته خرمای خام و تخمیری و تأثیر آن‌ها بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 261-271]

  • تخمیر برون تنی بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 487-497]

  • تخمیر شکمبه‌ای تأثیر استفاده از برگ پنج انگشت بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بزغاله های نر پرواری [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 475-485]

  • ترئونین تأثیر سطوح ترئونین و تراکم گله بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 533-543]

  • تراکم تأثیر سطوح ترئونین و تراکم گله بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 533-543]

  • ترخون اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 359-369]

  • ترکیبات شیمیائی پیش‌بینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت بر اساس ترکیبات شیمیائی نمونه های مختلف سبوس گندم با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]

  • ترکیبات شیمیایی تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت وساز پودر ضایعات کشتارگاهی طیور [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 339-348]

  • ترکیب شیمیایی تعیین ارزش غذایی علوفه کاهوی وحشی قبل و بعد گلدهی و مقایسه مدل های مختلف برآورد زمان تاخیری آن [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 209-221]

  • تستوسترون بررسی اثر گیاه خارخاسک بر نسبت جنسیت اسپرم قوچ عربی خوزستان با تکنیک Real time qPCR [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 431-439]

  • تصمیم گیری چند معیاره رتبه بندی رقم های سورگوم علوفه ای کشت شده به منظور تغذیه دام براساس روش مدیریت تصمیم گیری چند معیاره [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 545-555]

  • تعادل اسید-باز تاثیر سطوح مختلف تعادل الکترولیتی و کلسیم جیره بر عملکرد، ترکیب استخوان و ویژگی‌های لاشه بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 139-150]

  • تغذیه اثر افزودن ضایعات خشک فرآورده‌های لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 329-337]

  • تفاوت های ظاهری استفاده از شاخص‌های مربوط به صفات بیومتریک در شناسایی تفاوت بین مادیان‌ها و نریان‌های نژاد ترکمن و تروبرد در سنین مختلف [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 451-459]

  • توازن انرژی تعیین احتیاجات انرژی نگهداری و رشد در بوقلمون‌های در حال رشد به دو روش کشتار مقایسه‌ای و شاخص رشد نسبی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 247-259]

  • تولید گاز ترکیب شیمیایی و تأثیر خوشاریزه و پولیکاریا بر فراسنجه‌های تخمیر، متان و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی شکمبه با روش برون‌تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 461-473]

  • تولید متان ترکیب شیمیایی و تأثیر خوشاریزه و پولیکاریا بر فراسنجه‌های تخمیر، متان و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی شکمبه با روش برون‌تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 461-473]

  • تیتر آنتی‌بادی اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 359-369]

  • تیتر آنتی‌بادی اثر عصاره ‌هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد، کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 511-519]

ج

  • جسم زرد پایش فعالیت های تخمدانی در میش های سنجابی با استفاده از سنجش غلظت پروژسترون [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 557-568]

  • جفت موقعیت‌یابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در بافت جفت گاو [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 301-308]

  • جمعیت میکروبی مقایسه تاثیر منابع مختلف فیبر و پری‌بیوتیک بر عملکرد و برخی فرآسنجه‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 73-86]

  • جمعیت میکروبی تآثیر اسانس، پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد، خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 371-380]

  • جنبانی اسپرم تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسید‌های چرب منی در خروس‌های مسن مادر گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 279-290]

  • جنسیت بررسی اثر گیاه خارخاسک بر نسبت جنسیت اسپرم قوچ عربی خوزستان با تکنیک Real time qPCR [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 431-439]

  • جوجه تأثیر سطوح مختلف اسانس رایج و میکروکپسوله شده مرزه خوزستانی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]

  • جوجه‌گوشتی تآثیر اسانس، پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد، خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 371-380]

  • جوجه گوشتی اثر منابع مختلف عناصر منگنز، روی و مس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 113-125]

  • جوجه گوشتی مقایسه تاثیر منابع مختلف فیبر و پری‌بیوتیک بر عملکرد و برخی فرآسنجه‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 73-86]

  • جوجه گوشتی تأثیر پلی‌ساکاریدهای غیر نشاسته‌ای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 233-246]

  • جوجه گوشتی بررسی قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی هسته خرمای خام و تخمیری و تأثیر آن‌ها بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 261-271]

  • جوجه گوشتی اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 359-369]

  • جوجه گوشتی ارزیابی مقایسه‌ای الگوی رشد در سویه تجاری جوجه‌‌گوشتی، جوجه‌ بومی و کبوتر پرواری پرورشی در ایران [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 441-450]

  • جوجه گوشتی اثرات اسانس گیاهی ریزپوشانی شده‌ زنیان بر عملکرد رشد و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 521-531]

  • جوجه گوشتی تأثیر سطوح ترئونین و تراکم گله بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 533-543]

  • جوجه‌های گوشتی اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه چویر و افزودنی‌های خوراکی رایج بر عملکرد و برخی صفات بیوشیمائی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 381-392]

چ

  • چاقی مقایسه اثر دو ترکیب گیاهی یا سنتتیک موثر بر متابولیسم چربی و فراسنجه های خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 401-407]

  • چربی احشائی ارزیابی نقش عوامل مادری در کنترل نرخ متابولیزم و بیان ژنهای AMPK, NPY در مرغان گوشتی راس 308 [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 193-207]

  • چربی شکمی مقایسه اثر دو ترکیب گیاهی یا سنتتیک موثر بر متابولیسم چربی و فراسنجه های خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 401-407]

  • چربی محوطه شکمی اثر پودر میوه عناب ضایعاتی با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت شناسی ایلئوم جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 99-111]

  • چرخۀ فحلی پایش فعالیت های تخمدانی در میش های سنجابی با استفاده از سنجش غلظت پروژسترون [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 557-568]

ح

  • حاشیه‌ی سود ارزیابی اثر اقتصادی تراکم جوجه‌ریزی و مواد بستر بر عملکرد تولید در جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 61-71]

  • حجم منی تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسید‌های چرب منی در خروس‌های مسن مادر گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 279-290]

  • حرارت تولیدی تعیین احتیاجات انرژی نگهداری و رشد در بوقلمون‌های در حال رشد به دو روش کشتار مقایسه‌ای و شاخص رشد نسبی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 247-259]

خ

  • خصوصیات لاشه بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 349-358]

  • خطر حذف برآورد عوامل غیر ژنتیکی و ژنتیکی موثر بر صفت بقاء در گوسفند زندی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 181-192]

  • خوراک آغازین اثر افزودن ضایعات خشک فرآورده‌های لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 329-337]

  • خون تأثیر سطوح مختلف اسانس رایج و میکروکپسوله شده مرزه خوزستانی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]

د

  • داده سنسور شده برآورد عوامل غیر ژنتیکی و ژنتیکی موثر بر صفت بقاء در گوسفند زندی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 181-192]

  • درمان اثر جایگزینی یونجه خشک با سیلاژ ذرت در جیره‌ی آغازین بر سلامت و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون گوساله‌های نر هلشتاین طی دوره پیش از شیرگیری [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 321-328]

  • دقت پیش‌بینی پیش‌بینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت بر اساس ترکیبات شیمیائی نمونه های مختلف سبوس گندم با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]

  • دورۀ خاموشی‌جنسی پایش فعالیت های تخمدانی در میش های سنجابی با استفاده از سنجش غلظت پروژسترون [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 557-568]

ر

  • راهنمای پرورش راس تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسید‌های چرب منی در خروس‌های مسن مادر گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 279-290]

  • رتبه بندی رتبه بندی رقم های سورگوم علوفه ای کشت شده به منظور تغذیه دام براساس روش مدیریت تصمیم گیری چند معیاره [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 545-555]

  • رشد ارزیابی اثر اقتصادی تراکم جوجه‌ریزی و مواد بستر بر عملکرد تولید در جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 61-71]

  • رشد شناسایی LncRNAهای مرتبط با رشد عضله سینه مرغ بوسیله روش RNA-seq [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 165-180]

  • رقم‌های سورگوم علوفه ای رتبه بندی رقم های سورگوم علوفه ای کشت شده به منظور تغذیه دام براساس روش مدیریت تصمیم گیری چند معیاره [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 545-555]

  • رگرسیون خطی پیش‌بینی خصوصیات لاشه با استفاده از فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون در مرغ بومی اصفهان [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 37-48]

  • روده باریک اثر پودر میوه عناب ضایعاتی با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت شناسی ایلئوم جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 99-111]

  • ریخت شناسی تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسید‌های چرب منی در خروس‌های مسن مادر گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 279-290]

  • ریزپوشانی اثرات اسانس گیاهی ریزپوشانی شده‌ زنیان بر عملکرد رشد و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 521-531]

ز

  • زرده تخم‌مرغ اثر انجماد با رقیق‌کننده‌های مختلف برکیفیت منی و نسبت جنسیت اسپرم گاو هلشتاین با تکنیک Real-time qPCR [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 409-418]

  • زرده تخم مرغ تأثیر افزودن پودر زغال اخته، پودر سیر و اسانس ترکیبی گیاهی به جیره غذایی بر عملکرد وکیفیت تخم‌‌ در مرغ‌های تخمگذار [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 49-60]

  • زغال اخته تأثیر افزودن پودر زغال اخته، پودر سیر و اسانس ترکیبی گیاهی به جیره غذایی بر عملکرد وکیفیت تخم‌‌ در مرغ‌های تخمگذار [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 49-60]

  • زمان تاخیری تعیین ارزش غذایی علوفه کاهوی وحشی قبل و بعد گلدهی و مقایسه مدل های مختلف برآورد زمان تاخیری آن [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 209-221]

ژ

  • ژن PLP اثر انجماد با رقیق‌کننده‌های مختلف برکیفیت منی و نسبت جنسیت اسپرم گاو هلشتاین با تکنیک Real-time qPCR [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 409-418]

  • ژن PLP بررسی اثر گیاه خارخاسک بر نسبت جنسیت اسپرم قوچ عربی خوزستان با تکنیک Real time qPCR [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 431-439]

  • ژن SRY اثر انجماد با رقیق‌کننده‌های مختلف برکیفیت منی و نسبت جنسیت اسپرم گاو هلشتاین با تکنیک Real-time qPCR [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 409-418]

  • ژن SRY بررسی اثر گیاه خارخاسک بر نسبت جنسیت اسپرم قوچ عربی خوزستان با تکنیک Real time qPCR [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 431-439]

س

  • سبوس تأثیر سطوح مختلف پساب تقطیری ملاس خشک ‌شده با سبوس بر عملکرد رشد، تخمیر و پروتوزوآی شکمبه و فراسنجه‌های خونی بره‌های نر پرواری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]

  • سبوس گندم تأثیر پلی‌ساکاریدهای غیر نشاسته‌ای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 233-246]

  • سبوس گندم پیش‌بینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت بر اساس ترکیبات شیمیائی نمونه های مختلف سبوس گندم با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]

  • سطح پروتئین بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 349-358]

  • سلول‎های تروفوبلاست موقعیت‌یابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در بافت جفت گاو [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 301-308]

  • سن مطالعه تغییرات متابولیت‌های خونی و هورمون‌های تیروئیدی مرغ‌های مادر گوشتی پس از اوج تولید [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 291-300]

  • سوارکاری استفاده از شاخص‌های مربوط به صفات بیومتریک در شناسایی تفاوت بین مادیان‌ها و نریان‌های نژاد ترکمن و تروبرد در سنین مختلف [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 451-459]

  • سویه های اسب استفاده از شاخص‌های مربوط به صفات بیومتریک در شناسایی تفاوت بین مادیان‌ها و نریان‌های نژاد ترکمن و تروبرد در سنین مختلف [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 451-459]

  • سیر تأثیر افزودن پودر زغال اخته، پودر سیر و اسانس ترکیبی گیاهی به جیره غذایی بر عملکرد وکیفیت تخم‌‌ در مرغ‌های تخمگذار [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 49-60]

  • سیستم ایمنی دو ﻧﻮع ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺧﻮراﮐﯽ: فراسنجهﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و عملکرد در ﺑﺮهﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﺳﻨﺠﺎﺑﯽ [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 23-35]

  • سیستم ایمنی اثر جایگزینی یونجه خشک با سیلاژ ذرت در جیره‌ی آغازین بر سلامت و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون گوساله‌های نر هلشتاین طی دوره پیش از شیرگیری [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 321-328]

  • سیلاژ جو اثر مولتی‌آنزیم و افزودنی باکتریایی بر ترکیب شیمیایی و برخی فراسنجه‌های تخمیر برون‌تنی سیلاژ جو پژمرده شده [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]

ش

  • شاخص اقتصادی ارزیابی اثر اقتصادی تراکم جوجه‌ریزی و مواد بستر بر عملکرد تولید در جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 61-71]

  • شاخص های بیومتریک استفاده از شاخص‌های مربوط به صفات بیومتریک در شناسایی تفاوت بین مادیان‌ها و نریان‌های نژاد ترکمن و تروبرد در سنین مختلف [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 451-459]

  • شکل آلی مواد معدنی اثر منابع مختلف عناصر منگنز، روی و مس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 113-125]

  • شکل غیر آلی مواد معدنی اثر منابع مختلف عناصر منگنز، روی و مس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 113-125]

ص

  • صحت پیش‌بینی ارزیابی صحت ارزش‌های اصلاحی ژنومی برخی صفات اقتصادی جمعیت گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از SNP ها و بلوک های هاپلوتایپی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 419-430]

ض

  • ضایعات فرآورده لبنی اثر افزودن ضایعات خشک فرآورده‌های لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 329-337]

  • ضایعات کشتارگاهی طیور تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت وساز پودر ضایعات کشتارگاهی طیور [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 339-348]

  • ضریب تبدیل اثر پودر میوه عناب ضایعاتی با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد، صفات لاشه و ریخت شناسی ایلئوم جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 99-111]

  • ضریب تبدیل غذایی تأثیر استفاده از برگ پنج انگشت بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بزغاله های نر پرواری [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 475-485]

  • ضریب تبدیل غذایی برآورد نیاز متیونین بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش مزمن گرمایی از هفت تا 21 روزگی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 499-509]

ط

  • طیور تعیین احتیاجات انرژی نگهداری و رشد در بوقلمون‌های در حال رشد به دو روش کشتار مقایسه‌ای و شاخص رشد نسبی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 247-259]

ظ

  • ظرفیت آنتی‌اکسیدانی ترکیب شیمیایی و تأثیر خوشاریزه و پولیکاریا بر فراسنجه‌های تخمیر، متان و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی شکمبه با روش برون‌تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 461-473]

  • ظرفیت آنتی اکسیدانی دو ﻧﻮع ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺧﻮراﮐﯽ: فراسنجهﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و عملکرد در ﺑﺮهﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﺳﻨﺠﺎﺑﯽ [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 23-35]

  • ظرفیت بافری بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 487-497]

ع

  • عدم تعادل پیوستگی ارزیابی صحت ارزش‌های اصلاحی ژنومی برخی صفات اقتصادی جمعیت گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از SNP ها و بلوک های هاپلوتایپی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 419-430]

  • عرض جغرافیایی پایش فعالیت های تخمدانی در میش های سنجابی با استفاده از سنجش غلظت پروژسترون [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 557-568]

  • عصاره چویر اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه چویر و افزودنی‌های خوراکی رایج بر عملکرد و برخی صفات بیوشیمائی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 381-392]

  • عصاره موسیر اثر عصاره ‌هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد، کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 511-519]

  • عضله سینه شناسایی LncRNAهای مرتبط با رشد عضله سینه مرغ بوسیله روش RNA-seq [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 165-180]

  • عملکرد اثر منابع مختلف عناصر منگنز، روی و مس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 113-125]

  • عملکرد تاثیر سطوح مختلف تعادل الکترولیتی و کلسیم جیره بر عملکرد، ترکیب استخوان و ویژگی‌های لاشه بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 139-150]

  • عملکرد مقایسه تاثیر منابع مختلف فیبر و پری‌بیوتیک بر عملکرد و برخی فرآسنجه‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 73-86]

  • عملکرد تأثیر پلی‌ساکاریدهای غیر نشاسته‌ای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 233-246]

  • عملکرد بررسی قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی هسته خرمای خام و تخمیری و تأثیر آن‌ها بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 261-271]

  • عملکرد اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 359-369]

  • عملکرد تآثیر اسانس، پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد، خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 371-380]

  • عملکرد اثر عصاره ‌هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد، کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 511-519]

  • عملکرد بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 349-358]

  • عملکرد اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه چویر و افزودنی‌های خوراکی رایج بر عملکرد و برخی صفات بیوشیمائی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 381-392]

  • عملکرد اثرات اسانس گیاهی ریزپوشانی شده‌ زنیان بر عملکرد رشد و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 521-531]

  • عملکرد تأثیر سطوح ترئونین و تراکم گله بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 533-543]

  • عملکرد رشد اثر افزودن ضایعات خشک فرآورده‌های لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 329-337]

ف

  • فراسنجه‌های تأثیر سطوح مختلف اسانس رایج و میکروکپسوله شده مرزه خوزستانی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]

  • فراسنجه‌های تخمیر تأثیر سطوح مختلف پساب تقطیری ملاس خشک ‌شده با سبوس بر عملکرد رشد، تخمیر و پروتوزوآی شکمبه و فراسنجه‌های خونی بره‌های نر پرواری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]

  • فراسنجه‌های تخمیر اثر مولتی‌آنزیم و افزودنی باکتریایی بر ترکیب شیمیایی و برخی فراسنجه‌های تخمیر برون‌تنی سیلاژ جو پژمرده شده [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]

  • فراسنجه‌های خون پیش‌بینی خصوصیات لاشه با استفاده از فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون در مرغ بومی اصفهان [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 37-48]

  • فصل جفت‌گیری پایش فعالیت های تخمدانی در میش های سنجابی با استفاده از سنجش غلظت پروژسترون [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 557-568]

  • فلاوومایسین تآثیر اسانس، پروبیوتیک و فلاوومایسین بر عملکرد، خصوصیات دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 371-380]

ق

  • قابلیت هضم بررسی قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی هسته خرمای خام و تخمیری و تأثیر آن‌ها بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 261-271]

  • قابلیت هضم بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، خصوصیات لاشه و قابلیت هضم پروتئین در مرحله رشد بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 349-358]

  • قابلیت هضم تأثیر استفاده از برگ پنج انگشت بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بزغاله های نر پرواری [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 475-485]

  • قابلیت هضم بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 487-497]

  • قابلیت هضم ترکیب شیمیایی و تأثیر خوشاریزه و پولیکاریا بر فراسنجه‌های تخمیر، متان و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی شکمبه با روش برون‌تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 461-473]

  • قابلیت هضم ایلئومی تاثیر اسانس درمنه خزری و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی در مرحله تخم‌گذاری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 151-163]

ک

  • کاهوی وحشی تعیین ارزش غذایی علوفه کاهوی وحشی قبل و بعد گلدهی و مقایسه مدل های مختلف برآورد زمان تاخیری آن [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 209-221]

  • کبوتر پرواری ارزیابی مقایسه‌ای الگوی رشد در سویه تجاری جوجه‌‌گوشتی، جوجه‌ بومی و کبوتر پرواری پرورشی در ایران [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 441-450]

  • کرچگ تأثیر افزودن پودر زغال اخته، پودر سیر و اسانس ترکیبی گیاهی به جیره غذایی بر عملکرد وکیفیت تخم‌‌ در مرغ‌های تخمگذار [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 49-60]

  • کروموزوم Y اثر انجماد با رقیق‌کننده‌های مختلف برکیفیت منی و نسبت جنسیت اسپرم گاو هلشتاین با تکنیک Real-time qPCR [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 409-418]

  • کوآنزیم کیوتن دو ﻧﻮع ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺧﻮراﮐﯽ: فراسنجهﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و عملکرد در ﺑﺮهﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﺳﻨﺠﺎﺑﯽ [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 23-35]

  • کیفیت گوشت تأثیر افزودن منابع معدنی، کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد، ذخیره آهن در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین‌ ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 127-137]

  • کیفیت گوشت اثر عصاره ‌هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد، کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 511-519]

  • کیلات تأثیر افزودن منابع معدنی، کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد، ذخیره آهن در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین‌ ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 127-137]

گ

  • گاو اثر مکمل سازی محیط کشت با اسید فولیک بر بلوغ برون تنی تخمک های گاو [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 393-400]

  • گاو هلشتاین موقعیت‌یابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در بافت جفت گاو [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 301-308]

  • گاو هلشتاین :گلیسیریزیک اسید اثر گلیسیریزیک اسید بر پراکسیداسیون لیپیدیو فراسنجه های حیاتی اسپرم گاو نژاد هلشتاین پس از فرایند انجماد- ذوب [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 569-577]

  • گرلین موقعیت‌یابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در بافت جفت گاو [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 301-308]

  • گلبول‌های خون دو ﻧﻮع ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺧﻮراﮐﯽ: فراسنجهﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و عملکرد در ﺑﺮهﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﺳﻨﺠﺎﺑﯽ [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 23-35]

  • گوساله اثر افزودن ضایعات خشک فرآورده‌های لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 329-337]

  • گوسفند پایش فعالیت های تخمدانی در میش های سنجابی با استفاده از سنجش غلظت پروژسترون [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 557-568]

  • گوسفند زندی برآورد عوامل غیر ژنتیکی و ژنتیکی موثر بر صفت بقاء در گوسفند زندی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 181-192]

  • گوشتی تأثیر سطوح مختلف اسانس رایج و میکروکپسوله شده مرزه خوزستانی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]

  • گیاه مرتعی ترکیب شیمیایی و تأثیر خوشاریزه و پولیکاریا بر فراسنجه‌های تخمیر، متان و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی شکمبه با روش برون‌تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 461-473]

  • گیرنده‌آندروژن بررسی اثر گیاه خارخاسک بر نسبت جنسیت اسپرم قوچ عربی خوزستان با تکنیک Real time qPCR [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 431-439]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس تاثیر اسانس درمنه خزری و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی در مرحله تخم‌گذاری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 151-163]

  • لیپیدهای پلاسما مقایسه اثر دو ترکیب گیاهی یا سنتتیک موثر بر متابولیسم چربی و فراسنجه های خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 401-407]

م

  • متابولیت‌های خونی تأثیر سطوح مختلف پساب تقطیری ملاس خشک ‌شده با سبوس بر عملکرد رشد، تخمیر و پروتوزوآی شکمبه و فراسنجه‌های خونی بره‌های نر پرواری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 1-10]

  • متابولیت‌های خونی مطالعه تغییرات متابولیت‌های خونی و هورمون‌های تیروئیدی مرغ‌های مادر گوشتی پس از اوج تولید [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 291-300]

  • متابولیسم چربی مقایسه اثر دو ترکیب گیاهی یا سنتتیک موثر بر متابولیسم چربی و فراسنجه های خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 401-407]

  • مخلوط بافری بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 487-497]

  • مخمر ساکارومایسس سرویزیه تأثیر پلی‌ساکاریدهای غیر نشاسته‌ای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 233-246]

  • مدل پیش‌بینی پیش‌بینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت بر اساس ترکیبات شیمیائی نمونه های مختلف سبوس گندم با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 223-232]

  • مدل‌های خط شکسته برآورد نیاز متیونین بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش مزمن گرمایی از هفت تا 21 روزگی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 499-509]

  • مدیریت پرورش ارزیابی اثر اقتصادی تراکم جوجه‌ریزی و مواد بستر بر عملکرد تولید در جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 61-71]

  • مرزه تأثیر سطوح مختلف اسانس رایج و میکروکپسوله شده مرزه خوزستانی بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]

  • مرغ بومی پیش‌بینی خصوصیات لاشه با استفاده از فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون در مرغ بومی اصفهان [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 37-48]

  • مرغ بومی ارزیابی مقایسه‌ای الگوی رشد در سویه تجاری جوجه‌‌گوشتی، جوجه‌ بومی و کبوتر پرواری پرورشی در ایران [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 441-450]

  • مرغ بومی اصفهان شناسایی LncRNAهای مرتبط با رشد عضله سینه مرغ بوسیله روش RNA-seq [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 165-180]

  • مرغ مادرگوشتی مطالعه تغییرات متابولیت‌های خونی و هورمون‌های تیروئیدی مرغ‌های مادر گوشتی پس از اوج تولید [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 291-300]

  • مصرف خوراک ارزیابی نقش عوامل مادری در کنترل نرخ متابولیزم و بیان ژنهای AMPK, NPY در مرغان گوشتی راس 308 [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 193-207]

  • معادله رگرسیونی تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت وساز پودر ضایعات کشتارگاهی طیور [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 339-348]

  • مغز میانجی ارزیابی نقش عوامل مادری در کنترل نرخ متابولیزم و بیان ژنهای AMPK, NPY در مرغان گوشتی راس 308 [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 193-207]

  • منابع آهن تأثیر افزودن منابع معدنی، کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد، ذخیره آهن در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین‌ ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 127-137]

  • منابع فیبر مقایسه تاثیر منابع مختلف فیبر و پری‌بیوتیک بر عملکرد و برخی فرآسنجه‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 73-86]

  • منبع علوفه اثر جایگزینی یونجه خشک با سیلاژ ذرت در جیره‌ی آغازین بر سلامت و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون گوساله‌های نر هلشتاین طی دوره پیش از شیرگیری [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 321-328]

  • منحنی رشد ارزیابی مقایسه‌ای الگوی رشد در سویه تجاری جوجه‌‌گوشتی، جوجه‌ بومی و کبوتر پرواری پرورشی در ایران [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 441-450]

  • مورفولوژی تاثیر اسانس درمنه خزری و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی در مرحله تخم‌گذاری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 151-163]

  • مولتی‌آنزیم اثر مولتی‌آنزیم و افزودنی باکتریایی بر ترکیب شیمیایی و برخی فراسنجه‌های تخمیر برون‌تنی سیلاژ جو پژمرده شده [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 11-22]

  • میکروبیولوژی تاثیر اسانس درمنه خزری و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی در مرحله تخم‌گذاری [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 151-163]

  • میکروفلور روده اثرات اسانس گیاهی ریزپوشانی شده‌ زنیان بر عملکرد رشد و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 521-531]

ن

  • نانو تأثیر افزودن منابع معدنی، کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد، ذخیره آهن در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین‌ ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 127-137]

  • نژادهای اسب استفاده از شاخص‌های مربوط به صفات بیومتریک در شناسایی تفاوت بین مادیان‌ها و نریان‌های نژاد ترکمن و تروبرد در سنین مختلف [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 451-459]

  • نسبت تری‌گلیسیرید به کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا ارزیابی نقش عوامل مادری در کنترل نرخ متابولیزم و بیان ژنهای AMPK, NPY در مرغان گوشتی راس 308 [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 193-207]

  • نسبت درآمد به هزینه ارزیابی اثر اقتصادی تراکم جوجه‌ریزی و مواد بستر بر عملکرد تولید در جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 61-71]

  • نشانگرهای SNP ارزیابی صحت ارزش‌های اصلاحی ژنومی برخی صفات اقتصادی جمعیت گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از SNP ها و بلوک های هاپلوتایپی [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 419-430]

  • نعناع اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 359-369]

  • نمونه‌گیری گیبس برآورد عوامل غیر ژنتیکی و ژنتیکی موثر بر صفت بقاء در گوسفند زندی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 181-192]

  • نیتروژن اوره‌ای خون تأثیر استفاده از برگ پنج انگشت بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بزغاله های نر پرواری [دوره 21، شماره 4، 1398، صفحه 475-485]

و

  • وراثت‌پذیری برآورد عوامل غیر ژنتیکی و ژنتیکی موثر بر صفت بقاء در گوسفند زندی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 181-192]

  • وزن بدن مطالعه تغییرات متابولیت‌های خونی و هورمون‌های تیروئیدی مرغ‌های مادر گوشتی پس از اوج تولید [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 291-300]

  • ویژگی‌های لاشه تاثیر سطوح مختلف تعادل الکترولیتی و کلسیم جیره بر عملکرد، ترکیب استخوان و ویژگی‌های لاشه بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 139-150]

ه

  • هسته خرما بررسی قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی هسته خرمای خام و تخمیری و تأثیر آن‌ها بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 261-271]

  • همبستگی فنوتیپی پیش‌بینی خصوصیات لاشه با استفاده از فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون در مرغ بومی اصفهان [دوره 21، شماره 1، 1398، صفحه 37-48]

  • هموسیستئین اثر مکمل سازی محیط کشت با اسید فولیک بر بلوغ برون تنی تخمک های گاو [دوره 21، شماره 3، 1398، صفحه 393-400]

ی

  • یونجه تعیین ارزش غذایی علوفه کاهوی وحشی قبل و بعد گلدهی و مقایسه مدل های مختلف برآورد زمان تاخیری آن [دوره 21، شماره 2، 1398، صفحه 209-221]