آ
-
آفلاتوکسیکوزیس
تأثیر افزودن پروبیوتیک پروتکسین به جیرههای آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 131-140]
-
آفلاتوکسین
تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 59-70]
-
آمیزش تصادفی
استفاده از شبیهسازی تصادفی برای تعیین برنامه بهگزینی مناسب در گاو نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]
-
آنتیاکسیدان
اثر اضافه کردن نانوذرات روی بر شاخص های کیفیت اسپرم گاو بعد از فرآیند انجماد - یخ گشایی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 371-380]
-
آنتیبیوتیک
تأثیر منبع چربی و نوع افزودنی بر عملکرد، صفات تولیدی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 211-221]
-
آنتیبیوتیک
بررسی تأثیر عصاره گیاهان سماق و جغجغه در مقایسه با اُکسیتتراسایکلین بر عملکرد رشد، فراسنجههای بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 151-160]
ا
-
ارزیابی ژنتیکی
ارزیابی ژنتیکی گاوهای زایش اول هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر روز آزمون تولیدی و تصحیح شده برای انرژی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 183-197]
-
ارزش اصلاحی
ارزیابی ژنتیکی گاوهای زایش اول هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر روز آزمون تولیدی و تصحیح شده برای انرژی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 183-197]
-
ارزش غذایی
تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 59-70]
-
اسپرم
اثر اضافه کردن نانوذرات روی بر شاخص های کیفیت اسپرم گاو بعد از فرآیند انجماد - یخ گشایی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 371-380]
-
اسیدهای چرب
اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 71-82]
-
اسیداستیک
تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 403-413]
-
اسیدبوتیریک
بررسی عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی مکمل اسید بوتیریک و ال-کارنیتین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 269-279]
-
اسیدهای چرب
تأثیر استفاده از پسماند گیاهان دارویی در جیره های با نسبت های گوناگون اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر عملکرد مرغهای تخم گذار [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 321-333]
-
افزودن روغن
تأثیر دفعات خوراکدهی و افزودن روغن گیاهی به جیره بر عملکرد و رفتارهای تغذیهای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 119-129]
-
الیاف شانهشده
اثر مصرف ملاتونین و بروموکریپتین بر وزن بدن و ریزش الیاف در بز رائینی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 95-105]
-
الـکارنیتین
بررسی عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی مکمل اسید بوتیریک و ال-کارنیتین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 269-279]
-
الکتروفورز
ناپدید شدن شکمبهای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله کانولای عملآوری نشده و عملآوری شده با پرتوهای گاما و الکترون [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 83-93]
-
ایمنی
تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 301-309]
-
ایمنی
تأثیر افزودن پروبیوتیک پروتکسین به جیرههای آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 131-140]
-
ایمنی سلولی
تأثیر عصاره اتانولی بره موم، پودر رزماری و کرم خاکی بر عملکرد بلدرچین در حال رشد [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 235-245]
-
ایمنی سلولی
تأثیر عسل، ژله رویال و گرده زنبورعسل بر عملکرد، سامانه ایمنی و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 311-320]
-
ایمنی همورال
تأثیر عصاره اتانولی بره موم، پودر رزماری و کرم خاکی بر عملکرد بلدرچین در حال رشد [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 235-245]
-
ایمنی هومورال
تأثیر عسل، ژله رویال و گرده زنبورعسل بر عملکرد، سامانه ایمنی و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 311-320]
-
انتروکوکوس فکالیس
مطالعه کارایی باکتریوفاژ در مهار زیستی کلونیزاسیون انتروکوکوس در بلدرچین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 199-209]
-
اندازه جمعیت
استفاده از شبیهسازی تصادفی برای تعیین برنامه بهگزینی مناسب در گاو نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]
-
اوره
تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیهای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 347-358]
ب
-
بادرنجبویه
اثر عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 281-290]
-
باکتریوفاژ لیتیک
مطالعه کارایی باکتریوفاژ در مهار زیستی کلونیزاسیون انتروکوکوس در بلدرچین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 199-209]
-
باند شدن مواد معدنی
بررسی اثر منابع آلی و غیرآلی در باند کردن عناصر معدنی در شرایط برون تنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 39-49]
-
بیان ژن
بررسی ساختار ژن TLR4 در دو سویه از طیور تجاری لاین آرین و بومی آذربایجان غربی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 9-18]
-
بره پرواری
اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 71-82]
-
بلدرچین ژاپنی
مطالعه کارایی باکتریوفاژ در مهار زیستی کلونیزاسیون انتروکوکوس در بلدرچین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 199-209]
-
بلدرچین ژاپنی
تأثیر عسل، ژله رویال و گرده زنبورعسل بر عملکرد، سامانه ایمنی و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 311-320]
-
بلدرچین ژاپنی
اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچینهای ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 19-28]
-
بلدرچین ژاپنی
تأثیر افزودن پروبیوتیک پروتکسین به جیرههای آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 131-140]
-
بیوهیدروژناسیون
اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 71-82]
پ
-
پایداری هوازی
تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 59-70]
-
پاسخ ایمنی
تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم و گرسنگی پس از تفریخ بر پاسخ ایمنی، تلفات و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تا 28 روزگی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 247-256]
-
پاسخ ایمنی
تأثیر افزودن پودر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) به جیره بر عملکرد، پاسخ ایمنی و برخی صفات خونی جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 257-267]
-
پاسخ ایمنی
بررسی عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی مکمل اسید بوتیریک و ال-کارنیتین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 269-279]
-
پرتوهای یونساز
ناپدید شدن شکمبهای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله کانولای عملآوری نشده و عملآوری شده با پرتوهای گاما و الکترون [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 83-93]
-
پرلیت
بررسی اثر منابع آلی و غیرآلی در باند کردن عناصر معدنی در شرایط برون تنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 39-49]
-
پروبیوتیک
تأثیر منبع چربی و نوع افزودنی بر عملکرد، صفات تولیدی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 211-221]
-
پروبیوتیک
اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 291-300]
-
پروبیوتیک
تأثیر افزودن پروبیوتیک پروتکسین به جیرههای آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 131-140]
-
پروتئین میکروبی
تأثیر سطوح متفاوت سیلاژ برگ و ساقه درخت موز با خرمای ضایعاتی بر مصرف خوراک، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجههای خون گوسفند [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 359-370]
-
پسماند گیاهان دارویی
تأثیر استفاده از پسماند گیاهان دارویی در جیره های با نسبت های گوناگون اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر عملکرد مرغهای تخم گذار [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 321-333]
-
پیشرفت اقتصادی
تعیین شاخص انتخاب مناسب برای گوسفند نژاد افشاری در شرایط پرورش روستایی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]
-
پودر ماهی
تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیهای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 347-358]
ت
-
تأثیرات مادری
برآورد پارامترهای ژنتیکی مرغهای بومی استان فارس با روش آماری بیزی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 171-182]
-
تانن
تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 403-413]
-
تجزیهپذیری
ناپدید شدن شکمبهای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله کانولای عملآوری نشده و عملآوری شده با پرتوهای گاما و الکترون [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 83-93]
-
ترکیب شیر
تأثیر دفعات خوراکدهی و افزودن روغن گیاهی به جیره بر عملکرد و رفتارهای تغذیهای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 119-129]
-
تریگلیسرید
اثر لسیتین سویا بر عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 29-37]
-
تصمیمگیری چندشاخصه
تعیین سهم عوامل هزینهای موثر بر قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ گوشتی با روش تصمیم گیری چند شاخصه در استان تهران [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 51-58]
-
تعداد گله
استفاده از شبیهسازی تصادفی برای تعیین برنامه بهگزینی مناسب در گاو نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]
-
تغییرات بافتی
تأثیر استفاده از پسماند گیاهان دارویی در جیره های با نسبت های گوناگون اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر عملکرد مرغهای تخم گذار [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 321-333]
-
تفاله اسانسگیری شده مرزه خوزستانی
اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 71-82]
-
تفریخ
تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم و گرسنگی پس از تفریخ بر پاسخ ایمنی، تلفات و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تا 28 روزگی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 247-256]
-
تلفات رویانی
تأثیر سطوح مختلف روی بر زخم کف پا و برخی فراسنجه های تولیدمثلی و خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 141-149]
-
تنش فیزیولوژیکی
اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچینهای ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 19-28]
-
تنش گرمایی
اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 291-300]
-
تولید شیر
تأثیر دفعات خوراکدهی و افزودن روغن گیاهی به جیره بر عملکرد و رفتارهای تغذیهای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 119-129]
-
تولید گاز
تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی ترشی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 335-345]
ج
-
جو
بررسی اثر منابع آلی و غیرآلی در باند کردن عناصر معدنی در شرایط برون تنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 39-49]
-
جوجهدرآوری
تأثیر سطوح مختلف روی بر زخم کف پا و برخی فراسنجه های تولیدمثلی و خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 141-149]
-
جوجه گوشتی
تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم و گرسنگی پس از تفریخ بر پاسخ ایمنی، تلفات و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تا 28 روزگی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 247-256]
-
جوجه گوشتی
تأثیر منبع چربی و نوع افزودنی بر عملکرد، صفات تولیدی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 211-221]
-
جوجه گوشتی
تأثیر افزودن پودر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) به جیره بر عملکرد، پاسخ ایمنی و برخی صفات خونی جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 257-267]
-
جوجه گوشتی
بررسی عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی مکمل اسید بوتیریک و ال-کارنیتین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 269-279]
-
جوجه گوشتی
اثر عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 281-290]
-
جوجه گوشتی
تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 301-309]
-
جوجه گوشتی
تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 223-233]
-
جوجه گوشتی
بررسی تأثیر عصاره گیاهان سماق و جغجغه در مقایسه با اُکسیتتراسایکلین بر عملکرد رشد، فراسنجههای بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 151-160]
-
جوجه گوشتی
تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 403-413]
چ
-
چای ترش
تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 301-309]
-
چربی گیاهی
تأثیر منبع چربی و نوع افزودنی بر عملکرد، صفات تولیدی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 211-221]
-
چندشکلی تکنوکلئوتیدی
بررسی ساختار ژن TLR4 در دو سویه از طیور تجاری لاین آرین و بومی آذربایجان غربی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 9-18]
خ
-
خرفه
تأثیر افزودن پودر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) به جیره بر عملکرد، پاسخ ایمنی و برخی صفات خونی جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 257-267]
-
خرمای ضایعاتی
تأثیر سطوح متفاوت سیلاژ برگ و ساقه درخت موز با خرمای ضایعاتی بر مصرف خوراک، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجههای خون گوسفند [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 359-370]
-
خواص آنتیاکسیدانی
تأثیر عصاره اتانولی بره موم، پودر رزماری و کرم خاکی بر عملکرد بلدرچین در حال رشد [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 235-245]
د
-
درصد کرک
اثر مصرف ملاتونین و بروموکریپتین بر وزن بدن و ریزش الیاف در بز رائینی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 95-105]
-
دفعات خوراکدهی
تأثیر دفعات خوراکدهی و افزودن روغن گیاهی به جیره بر عملکرد و رفتارهای تغذیهای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 119-129]
ذ
-
ذرت سیلو شده
تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیهای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 347-358]
ر
-
ریختشناسی روده
تأثیر منبع چربی و نوع افزودنی بر عملکرد، صفات تولیدی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 211-221]
-
رفتارهای تغذیهای
تأثیر دفعات خوراکدهی و افزودن روغن گیاهی به جیره بر عملکرد و رفتارهای تغذیهای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 119-129]
-
روش آماری بیزی
برآورد پارامترهای ژنتیکی مرغهای بومی استان فارس با روش آماری بیزی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 171-182]
-
روغن سویا
تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 223-233]
-
روغن کانولا
تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 223-233]
ز
-
زنبورعسل
تأثیر عسل، ژله رویال و گرده زنبورعسل بر عملکرد، سامانه ایمنی و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 311-320]
ژ
-
ژن FABP4
بررسی چندشکلی ناحیه اگزون سوم ژن FABP4 در دو نژاد سیستانی و دشتیاری و ارتباط آن با صفات رشد در گاوهای نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]
-
ژن TLR4
بررسی ساختار ژن TLR4 در دو سویه از طیور تجاری لاین آرین و بومی آذربایجان غربی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 9-18]
-
ژنوتیپ کل
تعیین شاخص انتخاب مناسب برای گوسفند نژاد افشاری در شرایط پرورش روستایی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]
س
-
ساختار پروتئین
بررسی ساختار ژن TLR4 در دو سویه از طیور تجاری لاین آرین و بومی آذربایجان غربی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 9-18]
-
سیبزمینی ترشی
تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی ترشی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 335-345]
-
سیستم ایمنی
اثر عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 281-290]
-
سیستم ایمنی
بررسی تأثیر عصاره گیاهان سماق و جغجغه در مقایسه با اُکسیتتراسایکلین بر عملکرد رشد، فراسنجههای بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 151-160]
-
سیلاژ برگ و ساقه درخت موز
تأثیر سطوح متفاوت سیلاژ برگ و ساقه درخت موز با خرمای ضایعاتی بر مصرف خوراک، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجههای خون گوسفند [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 359-370]
-
سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی طیور
کاربرد STO به عنوان لایه غذادهنده در کشت سلول های بنیادی اسپرماتوگونی خروس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 381-389]
-
سهم عوامل هزینهای
تعیین سهم عوامل هزینهای موثر بر قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ گوشتی با روش تصمیم گیری چند شاخصه در استان تهران [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 51-58]
-
سویا
تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیهای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 347-358]
ش
-
شبیهسازی
استفاده از شبیهسازی تصادفی برای تعیین برنامه بهگزینی مناسب در گاو نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]
-
شبیهسازی رایانهای
تعیین شاخص انتخاب مناسب برای گوسفند نژاد افشاری در شرایط پرورش روستایی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]
-
شیر تصحیح شده برای انرژی
ارزیابی ژنتیکی گاوهای زایش اول هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر روز آزمون تولیدی و تصحیح شده برای انرژی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 183-197]
ض
-
ضریب تبدیل غذایی
اثر لسیتین سویا بر عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 29-37]
-
ضریب تغییرات قطر
اثر مصرف ملاتونین و بروموکریپتین بر وزن بدن و ریزش الیاف در بز رائینی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 95-105]
ط
-
طول
اثر مصرف ملاتونین و بروموکریپتین بر وزن بدن و ریزش الیاف در بز رائینی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 95-105]
ظ
-
ظرفیت بافری
تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 59-70]
-
ظرفیت نگهداری آب
تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 59-70]
ع
-
عصاره ریشه جغجغه
بررسی تأثیر عصاره گیاهان سماق و جغجغه در مقایسه با اُکسیتتراسایکلین بر عملکرد رشد، فراسنجههای بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 151-160]
-
عصاره میوه سماق
بررسی تأثیر عصاره گیاهان سماق و جغجغه در مقایسه با اُکسیتتراسایکلین بر عملکرد رشد، فراسنجههای بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 151-160]
-
عملکرد
تأثیر افزودن پودر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) به جیره بر عملکرد، پاسخ ایمنی و برخی صفات خونی جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 257-267]
-
عملکرد
اثر عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 281-290]
-
عملکرد
تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 301-309]
-
عملکرد
تأثیر استفاده از پسماند گیاهان دارویی در جیره های با نسبت های گوناگون اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر عملکرد مرغهای تخم گذار [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 321-333]
-
عملکرد تولیدی
بررسی عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی مکمل اسید بوتیریک و ال-کارنیتین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 269-279]
ف
-
فاژدرمانی
مطالعه کارایی باکتریوفاژ در مهار زیستی کلونیزاسیون انتروکوکوس در بلدرچین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 199-209]
-
فیبر جیرهایی
بررسی اثر منابع آلی و غیرآلی در باند کردن عناصر معدنی در شرایط برون تنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 39-49]
-
فراسنجههای خون
تأثیر عسل، ژله رویال و گرده زنبورعسل بر عملکرد، سامانه ایمنی و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 311-320]
-
فراسنجههای سرم
تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 223-233]
-
فراسنجههای خون
تأثیر سطوح متفاوت سیلاژ برگ و ساقه درخت موز با خرمای ضایعاتی بر مصرف خوراک، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجههای خون گوسفند [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 359-370]
-
فراسنجههای لیپیدی
تأثیر سطوح مختلف روی بر زخم کف پا و برخی فراسنجه های تولیدمثلی و خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 141-149]
-
فرآوری
تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 403-413]
-
فسفاتیدیل کولین
اثر لسیتین سویا بر عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 29-37]
-
فعالیت میتوکندریایی
اثر اضافه کردن نانوذرات روی بر شاخص های کیفیت اسپرم گاو بعد از فرآیند انجماد - یخ گشایی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 371-380]
-
فولیکول
تأثیر سطوح مختلف روی بر زخم کف پا و برخی فراسنجه های تولیدمثلی و خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 141-149]
ق
-
قطر
اثر مصرف ملاتونین و بروموکریپتین بر وزن بدن و ریزش الیاف در بز رائینی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 95-105]
-
قیمت تمام شده
تعیین سهم عوامل هزینهای موثر بر قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ گوشتی با روش تصمیم گیری چند شاخصه در استان تهران [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 51-58]
ک
-
کاهنده رشد
مطالعه کارایی باکتریوفاژ در مهار زیستی کلونیزاسیون انتروکوکوس در بلدرچین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 199-209]
-
کربوهیدرات غیرفیبری
تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی ترشی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 335-345]
-
کروسیفرین
ناپدید شدن شکمبهای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله کانولای عملآوری نشده و عملآوری شده با پرتوهای گاما و الکترون [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 83-93]
-
کشت کوتاهمدت
کاربرد STO به عنوان لایه غذادهنده در کشت سلول های بنیادی اسپرماتوگونی خروس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 381-389]
-
کیفیت تخممرغ
برآورد وراثت پذیری و همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی بین صفات کیفیت تخم مرغ و وزن بدن در مرغان بومی فارس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 391-401]
-
کیفیت گوشت
اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچینهای ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 19-28]
-
کیفت منی
اثر اضافه کردن نانوذرات روی بر شاخص های کیفیت اسپرم گاو بعد از فرآیند انجماد - یخ گشایی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 371-380]
-
کلسترول
اثر لسیتین سویا بر عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 29-37]
-
کلسیم خون
تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم و گرسنگی پس از تفریخ بر پاسخ ایمنی، تلفات و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تا 28 روزگی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 247-256]
-
کلنی سلولی
کاربرد STO به عنوان لایه غذادهنده در کشت سلول های بنیادی اسپرماتوگونی خروس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 381-389]
-
کنجاله کانولا
ناپدید شدن شکمبهای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله کانولای عملآوری نشده و عملآوری شده با پرتوهای گاما و الکترون [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 83-93]
گ
-
گاو سیستانی
استفاده از شبیهسازی تصادفی برای تعیین برنامه بهگزینی مناسب در گاو نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]
-
گاو هلشتاین
تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیهای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 347-358]
-
گاو هلشتاین
ارزیابی ژنتیکی گاوهای زایش اول هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر روز آزمون تولیدی و تصحیح شده برای انرژی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 183-197]
-
گاو هلشتاین
تأثیر دفعات خوراکدهی و افزودن روغن گیاهی به جیره بر عملکرد و رفتارهای تغذیهای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 119-129]
-
گرسنگی
تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم و گرسنگی پس از تفریخ بر پاسخ ایمنی، تلفات و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تا 28 روزگی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 247-256]
-
گلوتاتیون پراکسیداز
اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 291-300]
-
گلوکز سرم
تأثیر عصاره اتانولی بره موم، پودر رزماری و کرم خاکی بر عملکرد بلدرچین در حال رشد [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 235-245]
-
گلوکونات کلسیم
تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم و گرسنگی پس از تفریخ بر پاسخ ایمنی، تلفات و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تا 28 روزگی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 247-256]
-
گندم
بررسی اثر منابع آلی و غیرآلی در باند کردن عناصر معدنی در شرایط برون تنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 39-49]
-
گوارشپذیری
تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی ترشی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 335-345]
ل
-
لایه غذادهنده سلولی
کاربرد STO به عنوان لایه غذادهنده در کشت سلول های بنیادی اسپرماتوگونی خروس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 381-389]
-
لیپیدهای سرم
تأثیر عصاره اتانولی بره موم، پودر رزماری و کرم خاکی بر عملکرد بلدرچین در حال رشد [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 235-245]
-
لیپوپروتئین
اثر لسیتین سویا بر عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 29-37]
-
لنفوسیت
اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 291-300]
م
-
ماده خشک مصرفی
تأثیر سطوح متفاوت سیلاژ برگ و ساقه درخت موز با خرمای ضایعاتی بر مصرف خوراک، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجههای خون گوسفند [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 359-370]
-
مالون دیآلدهید
اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچینهای ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 19-28]
-
مالوندیآلدئید
تأثیر افزودن پروبیوتیک پروتکسین به جیرههای آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 131-140]
-
متابولیتهای خونی
تأثیر افزودن پودر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) به جیره بر عملکرد، پاسخ ایمنی و برخی صفات خونی جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 257-267]
-
محتوای اطلاعات چندشکلی
بررسی چندشکلی ناحیه اگزون سوم ژن FABP4 در دو نژاد سیستانی و دشتیاری و ارتباط آن با صفات رشد در گاوهای نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]
-
محصول فرعی پسته
تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 59-70]
-
مدل روزآزمون
ارزیابی ژنتیکی گاوهای زایش اول هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر روز آزمون تولیدی و تصحیح شده برای انرژی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 183-197]
-
مرغ
بررسی ساختار ژن TLR4 در دو سویه از طیور تجاری لاین آرین و بومی آذربایجان غربی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 9-18]
-
مرغ بومی
برآورد وراثت پذیری و همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی بین صفات کیفیت تخم مرغ و وزن بدن در مرغان بومی فارس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 391-401]
-
مرغ تخمگذار
تأثیر استفاده از پسماند گیاهان دارویی در جیره های با نسبت های گوناگون اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر عملکرد مرغهای تخم گذار [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 321-333]
-
مرغ گوشتی
تعیین سهم عوامل هزینهای موثر بر قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ گوشتی با روش تصمیم گیری چند شاخصه در استان تهران [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 51-58]
-
مرغ مادر گوشتی
تأثیر سطوح مختلف روی بر زخم کف پا و برخی فراسنجه های تولیدمثلی و خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 141-149]
-
مسمومیت با آفلاتوکسین
تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 301-309]
-
معیار آکائیک
برآورد پارامترهای ژنتیکی مرغهای بومی استان فارس با روش آماری بیزی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 171-182]
-
معیار انتخاب
تعیین شاخص انتخاب مناسب برای گوسفند نژاد افشاری در شرایط پرورش روستایی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]
-
مواد مغذی
تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی ترشی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 335-345]
-
میوه بلوط
تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 403-413]
ن
-
نانوذرات روی
اثر اضافه کردن نانوذرات روی بر شاخص های کیفیت اسپرم گاو بعد از فرآیند انجماد - یخ گشایی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 371-380]
-
نانوذرات کروم
اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچینهای ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 19-28]
-
نرمافزار MTGSAM
برآورد پارامترهای ژنتیکی مرغهای بومی استان فارس با روش آماری بیزی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 171-182]
-
نژاد سیستانی
بررسی چندشکلی ناحیه اگزون سوم ژن FABP4 در دو نژاد سیستانی و دشتیاری و ارتباط آن با صفات رشد در گاوهای نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]
-
نژادهای بومی
بررسی چندشکلی ناحیه اگزون سوم ژن FABP4 در دو نژاد سیستانی و دشتیاری و ارتباط آن با صفات رشد در گاوهای نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]
-
نعناعیان
اثر عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 281-290]
و
-
ویتامین C
تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 223-233]
-
ویتامین E
تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 223-233]
-
وراثتپذیری
برآورد وراثت پذیری و همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی بین صفات کیفیت تخم مرغ و وزن بدن در مرغان بومی فارس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 391-401]
-
وراثتپذیری مستقیم
برآورد پارامترهای ژنتیکی مرغهای بومی استان فارس با روش آماری بیزی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 171-182]
-
وزن بدن
برآورد وراثت پذیری و همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی بین صفات کیفیت تخم مرغ و وزن بدن در مرغان بومی فارس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 391-401]
ه
-
هتروزیگوسیتی
بررسی چندشکلی ناحیه اگزون سوم ژن FABP4 در دو نژاد سیستانی و دشتیاری و ارتباط آن با صفات رشد در گاوهای نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]
-
هتروفیل
اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 291-300]
-
همبستگی ژنتیکی
برآورد وراثت پذیری و همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی بین صفات کیفیت تخم مرغ و وزن بدن در مرغان بومی فارس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 391-401]
-
همخونی
تعیین شاخص انتخاب مناسب برای گوسفند نژاد افشاری در شرایط پرورش روستایی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]
ی
-
یونجه
اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 71-82]