آ

  • آفلاتوکسیکوزیس تأثیر افزودن پروبیوتیک پروتکسین به جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 131-140]

  • آفلاتوکسین تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 59-70]

  • آمیزش تصادفی استفاده از شبیه‌سازی تصادفی برای تعیین برنامه به‌گزینی مناسب در گاو نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]

  • آنتی‏اکسیدان اثر اضافه کردن نانوذرات روی بر شاخص های کیفیت اسپرم گاو بعد از فرآیند انجماد - یخ گشایی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 371-380]

  • آنتی‏بیوتیک تأثیر منبع چربی و نوع افزودنی بر عملکرد، صفات تولیدی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 211-221]

  • آنتی‌بیوتیک بررسی تأثیر عصاره گیاهان سماق و جغجغه در مقایسه با اُکسی‌تتراسایکلین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌‌های گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 151-160]

ا

  • ارزش اصلاحی ارزیابی ژنتیکی گاوهای زایش اول هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر روز آزمون تولیدی و تصحیح شده برای انرژی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 183-197]

  • ارزش غذایی تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 59-70]

  • ارزیابی ژنتیکی ارزیابی ژنتیکی گاوهای زایش اول هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر روز آزمون تولیدی و تصحیح شده برای انرژی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 183-197]

  • اسپرم اثر اضافه کردن نانوذرات روی بر شاخص های کیفیت اسپرم گاو بعد از فرآیند انجماد - یخ گشایی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 371-380]

  • اسید‏های چرب اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 71-82]

  • اسیداستیک تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 403-413]

  • اسیدبوتیریک بررسی عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی مکمل اسید بوتیریک و ال-کارنیتین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 269-279]

  • اسیدهای چرب تأثیر استفاده از پسماند گیاهان دارویی در جیره های با نسبت های گوناگون اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر عملکرد مرغ‌های تخم گذار [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 321-333]

  • افزودن روغن تأثیر دفعات خوراک‌دهی و افزودن روغن گیاهی به جیره ‌بر عملکرد و رفتارهای تغذیه‌ای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 119-129]

  • ال‌ـ‌کارنیتین بررسی عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی مکمل اسید بوتیریک و ال-کارنیتین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 269-279]

  • الکتروفورز ناپدید شدن شکمبه‌ای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله کانولای عمل‌آوری نشده و عمل‌آوری شده با پرتوهای گاما و الکترون [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 83-93]

  • الیاف شانه‌شده اثر مصرف ملاتونین و بروموکریپتین بر وزن بدن و ریزش الیاف در بز رائینی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 95-105]

  • انتروکوکوس فکالیس مطالعه کارایی‌ باکتریوفاژ در مهار زیستی کلونیزاسیون انتروکوکوس در بلدرچین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 199-209]

  • اندازه جمعیت استفاده از شبیه‌سازی تصادفی برای تعیین برنامه به‌گزینی مناسب در گاو نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]

  • اوره تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 347-358]

  • ایمنی تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 301-309]

  • ایمنی تأثیر افزودن پروبیوتیک پروتکسین به جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 131-140]

  • ایمنی سلولی تأثیر عصاره اتانولی بره موم، پودر رزماری و کرم خاکی بر عملکرد بلدرچین در حال رشد [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 235-245]

  • ایمنی سلولی تأثیر عسل، ژله رویال و گرده زنبورعسل بر عملکرد، سامانه ایمنی و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 311-320]

  • ایمنی همورال تأثیر عصاره اتانولی بره موم، پودر رزماری و کرم خاکی بر عملکرد بلدرچین در حال رشد [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 235-245]

  • ایمنی هومورال تأثیر عسل، ژله رویال و گرده زنبورعسل بر عملکرد، سامانه ایمنی و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 311-320]

ب

  • بادرنجبویه اثر عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 281-290]

  • باکتریوفاژ لیتیک مطالعه کارایی‌ باکتریوفاژ در مهار زیستی کلونیزاسیون انتروکوکوس در بلدرچین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 199-209]

  • باند شدن مواد معدنی بررسی اثر منابع آلی و غیرآلی در باند کردن عناصر معدنی در شرایط برون تنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 39-49]

  • بره پرواری اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 71-82]

  • بلدرچین ژاپنی مطالعه کارایی‌ باکتریوفاژ در مهار زیستی کلونیزاسیون انتروکوکوس در بلدرچین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 199-209]

  • بلدرچین ژاپنی تأثیر عسل، ژله رویال و گرده زنبورعسل بر عملکرد، سامانه ایمنی و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 311-320]

  • بلدرچین ژاپنی اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 19-28]

  • بلدرچین ژاپنی تأثیر افزودن پروبیوتیک پروتکسین به جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 131-140]

  • بیان ژن بررسی ساختار ژن TLR4 در دو ‌سویه از طیور تجاری لاین آرین و بومی آذربایجان غربی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 9-18]

  • بیوهیدروژناسیون اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 71-82]

پ

  • پاسخ ایمنی تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم و گرسنگی پس از تفریخ بر پاسخ ایمنی، تلفات و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تا 28 روزگی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 247-256]

  • پاسخ ایمنی تأثیر افزودن پودر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) به جیره بر عملکرد، پاسخ ایمنی و برخی صفات خونی جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 257-267]

  • پاسخ ایمنی بررسی عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی مکمل اسید بوتیریک و ال-کارنیتین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 269-279]

  • پایداری هوازی تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 59-70]

  • پرتوهای یون‏ساز ناپدید شدن شکمبه‌ای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله کانولای عمل‌آوری نشده و عمل‌آوری شده با پرتوهای گاما و الکترون [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 83-93]

  • پرلیت بررسی اثر منابع آلی و غیرآلی در باند کردن عناصر معدنی در شرایط برون تنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 39-49]

  • پروبیوتیک تأثیر منبع چربی و نوع افزودنی بر عملکرد، صفات تولیدی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 211-221]

  • پروبیوتیک اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 291-300]

  • پروبیوتیک تأثیر افزودن پروبیوتیک پروتکسین به جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 131-140]

  • پروتئین میکروبی تأثیر سطوح متفاوت سیلاژ برگ و ساقه درخت موز با خرمای ضایعاتی بر مصرف خوراک، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون گوسفند [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 359-370]

  • پسماند گیاهان دارویی تأثیر استفاده از پسماند گیاهان دارویی در جیره های با نسبت های گوناگون اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر عملکرد مرغ‌های تخم گذار [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 321-333]

  • پودر ماهی تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 347-358]

  • پیشرفت اقتصادی تعیین شاخص انتخاب مناسب برای گوسفند نژاد افشاری در شرایط پرورش روستایی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]

ت

  • تأثیرات مادری برآورد پارامترهای ژنتیکی مرغ‌های بومی استان فارس با روش آماری بیزی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 171-182]

  • تانن تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 403-413]

  • تجزیه‌پذیری ناپدید شدن شکمبه‌ای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله کانولای عمل‌آوری نشده و عمل‌آوری شده با پرتوهای گاما و الکترون [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 83-93]

  • ترکیب شیر تأثیر دفعات خوراک‌دهی و افزودن روغن گیاهی به جیره ‌بر عملکرد و رفتارهای تغذیه‌ای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 119-129]

  • تری‌گلیسرید اثر لسیتین سویا بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 29-37]

  • تصمیم‌‌گیری چندشاخصه تعیین سهم عوامل هزینه‌ای موثر بر قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ گوشتی با روش تصمیم گیری چند شاخصه در استان تهران [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 51-58]

  • تعداد گله استفاده از شبیه‌سازی تصادفی برای تعیین برنامه به‌گزینی مناسب در گاو نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]

  • تغییرات بافتی تأثیر استفاده از پسماند گیاهان دارویی در جیره های با نسبت های گوناگون اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر عملکرد مرغ‌های تخم گذار [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 321-333]

  • تفاله اسانس‏‏گیری‌ شده مرزه خوزستانی اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 71-82]

  • تفریخ تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم و گرسنگی پس از تفریخ بر پاسخ ایمنی، تلفات و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تا 28 روزگی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 247-256]

  • تلفات رویانی تأثیر سطوح مختلف روی بر زخم کف پا و برخی فراسنجه های تولیدمثلی و خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 141-149]

  • تنش فیزیولوژیکی اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 19-28]

  • تنش گرمایی اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 291-300]

  • تولید شیر تأثیر دفعات خوراک‌دهی و افزودن روغن گیاهی به جیره ‌بر عملکرد و رفتارهای تغذیه‌ای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 119-129]

  • تولید گاز تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی‌ ترشی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 335-345]

ج

  • جو بررسی اثر منابع آلی و غیرآلی در باند کردن عناصر معدنی در شرایط برون تنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 39-49]

  • جوجه‌درآوری تأثیر سطوح مختلف روی بر زخم کف پا و برخی فراسنجه های تولیدمثلی و خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 141-149]

  • جوجه‌ گوشتی تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 403-413]

  • جوجه گوشتی تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم و گرسنگی پس از تفریخ بر پاسخ ایمنی، تلفات و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تا 28 روزگی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 247-256]

  • جوجه گوشتی تأثیر منبع چربی و نوع افزودنی بر عملکرد، صفات تولیدی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 211-221]

  • جوجه گوشتی تأثیر افزودن پودر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) به جیره بر عملکرد، پاسخ ایمنی و برخی صفات خونی جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 257-267]

  • جوجه گوشتی بررسی عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی مکمل اسید بوتیریک و ال-کارنیتین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 269-279]

  • جوجه گوشتی اثر عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 281-290]

  • جوجه گوشتی تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 301-309]

  • جوجه گوشتی تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 223-233]

  • جوجه گوشتی بررسی تأثیر عصاره گیاهان سماق و جغجغه در مقایسه با اُکسی‌تتراسایکلین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌‌های گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 151-160]

چ

  • چای ترش تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 301-309]

  • چربی گیاهی تأثیر منبع چربی و نوع افزودنی بر عملکرد، صفات تولیدی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 211-221]

  • چندشکلی تک‏نوکلئوتیدی بررسی ساختار ژن TLR4 در دو ‌سویه از طیور تجاری لاین آرین و بومی آذربایجان غربی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 9-18]

خ

  • خرفه تأثیر افزودن پودر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) به جیره بر عملکرد، پاسخ ایمنی و برخی صفات خونی جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 257-267]

  • خرمای ضایعاتی تأثیر سطوح متفاوت سیلاژ برگ و ساقه درخت موز با خرمای ضایعاتی بر مصرف خوراک، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون گوسفند [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 359-370]

  • خواص آنتی‏اکسیدانی تأثیر عصاره اتانولی بره موم، پودر رزماری و کرم خاکی بر عملکرد بلدرچین در حال رشد [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 235-245]

د

  • درصد کرک اثر مصرف ملاتونین و بروموکریپتین بر وزن بدن و ریزش الیاف در بز رائینی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 95-105]

  • دفعات خورا‏ک‏دهی تأثیر دفعات خوراک‌دهی و افزودن روغن گیاهی به جیره ‌بر عملکرد و رفتارهای تغذیه‌ای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 119-129]

ذ

  • ذرت سیلو شده تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 347-358]

ر

  • رفتارهای تغذیه‏ای تأثیر دفعات خوراک‌دهی و افزودن روغن گیاهی به جیره ‌بر عملکرد و رفتارهای تغذیه‌ای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 119-129]

  • روش آماری بیزی برآورد پارامترهای ژنتیکی مرغ‌های بومی استان فارس با روش آماری بیزی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 171-182]

  • روغن سویا تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 223-233]

  • روغن کانولا تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 223-233]

  • ریخت‏شناسی روده تأثیر منبع چربی و نوع افزودنی بر عملکرد، صفات تولیدی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 211-221]

ز

  • زنبورعسل تأثیر عسل، ژله رویال و گرده زنبورعسل بر عملکرد، سامانه ایمنی و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 311-320]

ژ

  • ژن FABP4 بررسی چندشکلی ناحیه اگزون سوم ژن FABP4 در دو نژاد سیستانی و دشتیاری و ارتباط آن با صفات رشد در گاو‌های نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]

  • ژن TLR4 بررسی ساختار ژن TLR4 در دو ‌سویه از طیور تجاری لاین آرین و بومی آذربایجان غربی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 9-18]

  • ژنوتیپ کل تعیین شاخص انتخاب مناسب برای گوسفند نژاد افشاری در شرایط پرورش روستایی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]

س

  • ساختار پروتئین بررسی ساختار ژن TLR4 در دو ‌سویه از طیور تجاری لاین آرین و بومی آذربایجان غربی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 9-18]

  • سلول‏های بنیادی اسپرماتوگونی طیور کاربرد STO به عنوان لایه غذادهنده در کشت سلول های بنیادی اسپرماتوگونی خروس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 381-389]

  • سهم عوامل هزینه‏ای تعیین سهم عوامل هزینه‌ای موثر بر قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ گوشتی با روش تصمیم گیری چند شاخصه در استان تهران [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 51-58]

  • سویا تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 347-358]

  • سیب‌زمینی ترشی تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی‌ ترشی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 335-345]

  • سیستم ایمنی اثر عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 281-290]

  • سیستم ایمنی بررسی تأثیر عصاره گیاهان سماق و جغجغه در مقایسه با اُکسی‌تتراسایکلین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌‌های گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 151-160]

  • سیلاژ برگ و ساقه درخت موز تأثیر سطوح متفاوت سیلاژ برگ و ساقه درخت موز با خرمای ضایعاتی بر مصرف خوراک، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون گوسفند [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 359-370]

ش

  • شبیه‏سازی استفاده از شبیه‌سازی تصادفی برای تعیین برنامه به‌گزینی مناسب در گاو نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]

  • شبیه‏سازی رایانه‏ای تعیین شاخص انتخاب مناسب برای گوسفند نژاد افشاری در شرایط پرورش روستایی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]

  • شیر تصحیح ‌شده برای انرژی ارزیابی ژنتیکی گاوهای زایش اول هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر روز آزمون تولیدی و تصحیح شده برای انرژی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 183-197]

ض

  • ضریب تبدیل غذایی اثر لسیتین سویا بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 29-37]

  • ضریب تغییرات قطر اثر مصرف ملاتونین و بروموکریپتین بر وزن بدن و ریزش الیاف در بز رائینی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 95-105]

ط

  • طول اثر مصرف ملاتونین و بروموکریپتین بر وزن بدن و ریزش الیاف در بز رائینی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 95-105]

ظ

  • ظرفیت بافری تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 59-70]

  • ظرفیت نگهداری آب تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 59-70]

ع

  • عصاره ریشه جغجغه بررسی تأثیر عصاره گیاهان سماق و جغجغه در مقایسه با اُکسی‌تتراسایکلین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌‌های گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 151-160]

  • عصاره میوه سماق بررسی تأثیر عصاره گیاهان سماق و جغجغه در مقایسه با اُکسی‌تتراسایکلین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌‌های گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 151-160]

  • عملکرد تأثیر افزودن پودر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) به جیره بر عملکرد، پاسخ ایمنی و برخی صفات خونی جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 257-267]

  • عملکرد اثر عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 281-290]

  • عملکرد تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 301-309]

  • عملکرد تأثیر استفاده از پسماند گیاهان دارویی در جیره های با نسبت های گوناگون اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر عملکرد مرغ‌های تخم گذار [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 321-333]

  • عملکرد تولیدی بررسی عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی مکمل اسید بوتیریک و ال-کارنیتین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 269-279]

ف

  • فاژدرمانی مطالعه کارایی‌ باکتریوفاژ در مهار زیستی کلونیزاسیون انتروکوکوس در بلدرچین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 199-209]

  • فرآوری تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 403-413]

  • فراسنجه‏های خون تأثیر عسل، ژله رویال و گرده زنبورعسل بر عملکرد، سامانه ایمنی و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 311-320]

  • فراسنجه‏های سرم تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 223-233]

  • فراسنجه‏های خون تأثیر سطوح متفاوت سیلاژ برگ و ساقه درخت موز با خرمای ضایعاتی بر مصرف خوراک، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون گوسفند [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 359-370]

  • فراسنجه‌های لیپیدی تأثیر سطوح مختلف روی بر زخم کف پا و برخی فراسنجه های تولیدمثلی و خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 141-149]

  • فسفاتیدیل کولین اثر لسیتین سویا بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 29-37]

  • فعالیت میتوکندریایی اثر اضافه کردن نانوذرات روی بر شاخص های کیفیت اسپرم گاو بعد از فرآیند انجماد - یخ گشایی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 371-380]

  • فولیکول تأثیر سطوح مختلف روی بر زخم کف پا و برخی فراسنجه های تولیدمثلی و خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 141-149]

  • فیبر جیره‌ایی بررسی اثر منابع آلی و غیرآلی در باند کردن عناصر معدنی در شرایط برون تنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 39-49]

ق

  • قطر اثر مصرف ملاتونین و بروموکریپتین بر وزن بدن و ریزش الیاف در بز رائینی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 95-105]

  • قیمت تمام ‌شده تعیین سهم عوامل هزینه‌ای موثر بر قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ گوشتی با روش تصمیم گیری چند شاخصه در استان تهران [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 51-58]

ک

  • کاهنده رشد مطالعه کارایی‌ باکتریوفاژ در مهار زیستی کلونیزاسیون انتروکوکوس در بلدرچین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 199-209]

  • کربوهیدرات غیرفیبری تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی‌ ترشی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 335-345]

  • کروسیفرین ناپدید شدن شکمبه‌ای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله کانولای عمل‌آوری نشده و عمل‌آوری شده با پرتوهای گاما و الکترون [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 83-93]

  • کشت کوتاه‏مدت کاربرد STO به عنوان لایه غذادهنده در کشت سلول های بنیادی اسپرماتوگونی خروس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 381-389]

  • کلسترول اثر لسیتین سویا بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 29-37]

  • کلسیم خون تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم و گرسنگی پس از تفریخ بر پاسخ ایمنی، تلفات و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تا 28 روزگی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 247-256]

  • کلنی سلولی کاربرد STO به عنوان لایه غذادهنده در کشت سلول های بنیادی اسپرماتوگونی خروس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 381-389]

  • کنجاله کانولا ناپدید شدن شکمبه‌ای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله کانولای عمل‌آوری نشده و عمل‌آوری شده با پرتوهای گاما و الکترون [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 83-93]

  • کیفت منی اثر اضافه کردن نانوذرات روی بر شاخص های کیفیت اسپرم گاو بعد از فرآیند انجماد - یخ گشایی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 371-380]

  • کیفیت تخم‏مرغ برآورد وراثت پذیری و همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی بین صفات کیفیت تخم مرغ و وزن بدن در مرغان بومی فارس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 391-401]

  • کیفیت گوشت اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 19-28]

گ

  • گاو سیستانی استفاده از شبیه‌سازی تصادفی برای تعیین برنامه به‌گزینی مناسب در گاو نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]

  • گاو هلشتاین تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذیه منابع گوناگون پروتئین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 347-358]

  • گاو هلشتاین ارزیابی ژنتیکی گاوهای زایش اول هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر روز آزمون تولیدی و تصحیح شده برای انرژی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 183-197]

  • گاو هلشتاین تأثیر دفعات خوراک‌دهی و افزودن روغن گیاهی به جیره ‌بر عملکرد و رفتارهای تغذیه‌ای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 119-129]

  • گرسنگی تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم و گرسنگی پس از تفریخ بر پاسخ ایمنی، تلفات و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تا 28 روزگی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 247-256]

  • گلوتاتیون پراکسیداز اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 291-300]

  • گلوکز سرم تأثیر عصاره اتانولی بره موم، پودر رزماری و کرم خاکی بر عملکرد بلدرچین در حال رشد [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 235-245]

  • گلوکونات کلسیم تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم و گرسنگی پس از تفریخ بر پاسخ ایمنی، تلفات و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تا 28 روزگی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 247-256]

  • گندم بررسی اثر منابع آلی و غیرآلی در باند کردن عناصر معدنی در شرایط برون تنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 39-49]

  • گوارش‏پذیری تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی‌ ترشی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 335-345]

ل

  • لایه غذادهنده سلولی کاربرد STO به عنوان لایه غذادهنده در کشت سلول های بنیادی اسپرماتوگونی خروس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 381-389]

  • لنفوسیت اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 291-300]

  • لیپوپروتئین اثر لسیتین سویا بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 29-37]

  • لیپیدهای سرم تأثیر عصاره اتانولی بره موم، پودر رزماری و کرم خاکی بر عملکرد بلدرچین در حال رشد [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 235-245]

م

  • ماده خشک مصرفی تأثیر سطوح متفاوت سیلاژ برگ و ساقه درخت موز با خرمای ضایعاتی بر مصرف خوراک، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون گوسفند [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 359-370]

  • مالون دی‏آلدهید اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 19-28]

  • مالون‏دی‏آلدئید تأثیر افزودن پروبیوتیک پروتکسین به جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد بلدرچین ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 131-140]

  • متابولیت‏های خونی تأثیر افزودن پودر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) به جیره بر عملکرد، پاسخ ایمنی و برخی صفات خونی جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 257-267]

  • محتوای اطلاعات چندشکلی بررسی چندشکلی ناحیه اگزون سوم ژن FABP4 در دو نژاد سیستانی و دشتیاری و ارتباط آن با صفات رشد در گاو‌های نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]

  • محصول فرعی پسته تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 59-70]

  • مدل روزآزمون ارزیابی ژنتیکی گاوهای زایش اول هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر روز آزمون تولیدی و تصحیح شده برای انرژی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 183-197]

  • مرغ بررسی ساختار ژن TLR4 در دو ‌سویه از طیور تجاری لاین آرین و بومی آذربایجان غربی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 9-18]

  • مرغ بومی برآورد وراثت پذیری و همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی بین صفات کیفیت تخم مرغ و وزن بدن در مرغان بومی فارس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 391-401]

  • مرغ تخم‏گذار تأثیر استفاده از پسماند گیاهان دارویی در جیره های با نسبت های گوناگون اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر عملکرد مرغ‌های تخم گذار [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 321-333]

  • مرغ گوشتی تعیین سهم عوامل هزینه‌ای موثر بر قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ گوشتی با روش تصمیم گیری چند شاخصه در استان تهران [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 51-58]

  • مرغ مادر گوشتی تأثیر سطوح مختلف روی بر زخم کف پا و برخی فراسنجه های تولیدمثلی و خونی مرغ های مادر گوشتی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 141-149]

  • مسمومیت با آفلاتوکسین تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 301-309]

  • معیار آکائیک برآورد پارامترهای ژنتیکی مرغ‌های بومی استان فارس با روش آماری بیزی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 171-182]

  • معیار انتخاب تعیین شاخص انتخاب مناسب برای گوسفند نژاد افشاری در شرایط پرورش روستایی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]

  • مواد مغذی تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی‌ ترشی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 335-345]

  • میوه بلوط تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 403-413]

ن

  • نانوذرات روی اثر اضافه کردن نانوذرات روی بر شاخص های کیفیت اسپرم گاو بعد از فرآیند انجماد - یخ گشایی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 371-380]

  • نانوذرات کروم اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 19-28]

  • نرم‏افزار MTGSAM برآورد پارامترهای ژنتیکی مرغ‌های بومی استان فارس با روش آماری بیزی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 171-182]

  • نژاد سیستانی بررسی چندشکلی ناحیه اگزون سوم ژن FABP4 در دو نژاد سیستانی و دشتیاری و ارتباط آن با صفات رشد در گاو‌های نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]

  • نژادهای بومی بررسی چندشکلی ناحیه اگزون سوم ژن FABP4 در دو نژاد سیستانی و دشتیاری و ارتباط آن با صفات رشد در گاو‌های نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]

  • نعناعیان اثر عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 281-290]

و

  • وراثت‏پذیری برآورد وراثت پذیری و همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی بین صفات کیفیت تخم مرغ و وزن بدن در مرغان بومی فارس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 391-401]

  • وراثت‏پذیری مستقیم برآورد پارامترهای ژنتیکی مرغ‌های بومی استان فارس با روش آماری بیزی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 171-182]

  • وزن بدن برآورد وراثت پذیری و همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی بین صفات کیفیت تخم مرغ و وزن بدن در مرغان بومی فارس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 391-401]

  • ویتامین C تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 223-233]

  • ویتامین E تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 223-233]

ه

  • هتروزیگوسیتی بررسی چندشکلی ناحیه اگزون سوم ژن FABP4 در دو نژاد سیستانی و دشتیاری و ارتباط آن با صفات رشد در گاو‌های نژاد سیستانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]

  • هتروفیل اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 291-300]

  • همبستگی ژنتیکی برآورد وراثت پذیری و همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی بین صفات کیفیت تخم مرغ و وزن بدن در مرغان بومی فارس [دوره 17، شماره 2، 1394، صفحه 391-401]

  • هم‌خونی تعیین شاخص انتخاب مناسب برای گوسفند نژاد افشاری در شرایط پرورش روستایی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]

ی

  • یونجه اثر تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب عضله راسته در بره های پرواری فراهانی [دوره 17، شماره 1، 1394، صفحه 71-82]