آ

  • آپوپتوز اثر افزودن اسید آلفا-لینولنیک به محیط کشت بلوغ برون‌تنی اووسایت بر توانایی تکوین و کیفیت رویان حاصل از پارتنوژنز و لقاح برون‌تنی در بز [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 75-83]

  • آتریپلکس بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیه‌پذیری و فراسنجه‌های تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 123-135]

  • آلفا- لینولنیک اسید اثر افزودن اسید آلفا-لینولنیک به محیط کشت بلوغ برون‌تنی اووسایت بر توانایی تکوین و کیفیت رویان حاصل از پارتنوژنز و لقاح برون‌تنی در بز [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 75-83]

  • آنزیم‏های آنتی‏اکسیدان تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی‏اکسیداتیو گوشت ران در جوجه‏ های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]

ا

  • اسانس درمنه دشتی بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه ‏های خونی جوجه های گوشتی‏ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 63-73]

  • اسانس لیموترش مطالعة تأثیر اسانس لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های نر هلشتاین [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 85-92]

  • اسانس مرزه تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی‏اکسیداتیو گوشت ران در جوجه‏ های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]

  • اسپرماتوگونی جداسازی و خالص‌ کردن سلول‏های بنیادی پرتوان تولیدکننده اسپرماتوگونی از بافت بیضه بز بالغ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 43-51]

  • اسپرماتوگونیوم جداسازی و خالص‌ کردن سلول‏های بنیادی پرتوان تولیدکننده اسپرماتوگونی از بافت بیضه بز بالغ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 43-51]

  • استخراج مقایسه روش‌های استخراج، تغلیظ و نگهداری آنزیم‌های هضم‌کننده الیاف گیاهی از محتویات شکمبه گوسفند [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 167-178]

  • اسیدهای چرب فرار مطالعة تأثیر اسانس لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های نر هلشتاین [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 85-92]

  • اسید هیومیک تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمی‌هوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌‌های گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 113-122]

  • اووسایت بز اثر افزودن اسید آلفا-لینولنیک به محیط کشت بلوغ برون‌تنی اووسایت بر توانایی تکوین و کیفیت رویان حاصل از پارتنوژنز و لقاح برون‌تنی در بز [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 75-83]

ب

  • بره‏های همخون بررسی روند تغییرات ضریب همخونی بره و والدین و اثر آن بر وزن پشم گوسفندان ایران‏بلک مرکز اصلاح ‏نژاد دام شمال شرق کشور [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]

  • بره زندی تأثیر منابع مختلف مکمل مس بر فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند زندی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 93-101]

  • بره‏ های لر‌ی ‌ـ ‌بختیاری تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش ‏پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره ‏های پرواری لری ‌ـ ‌‌بختیاری [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]

  • بز جداسازی و خالص‌ کردن سلول‏های بنیادی پرتوان تولیدکننده اسپرماتوگونی از بافت بیضه بز بالغ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 43-51]

  • بلاستوسیست اثر افزودن اسید آلفا-لینولنیک به محیط کشت بلوغ برون‌تنی اووسایت بر توانایی تکوین و کیفیت رویان حاصل از پارتنوژنز و لقاح برون‌تنی در بز [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 75-83]

  • بلدرچین ژاپنی تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه‏ های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 147-155]

پ

  • پروتوزوئرها بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیه‌پذیری و فراسنجه‌های تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 123-135]

  • پرورش خالص بررسی عملکرد، صفات لاشه و شاخص‏های اقتصادی آمیخته‏ های نژاد زل [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 137-145]

  • پنیرک بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیه‌پذیری و فراسنجه‌های تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 123-135]

ت

  • تخمیر بررسی هضم‏ پذیری و تخمیر جیره‏ های حاوی بخش‏های گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]

  • تغلیظ مقایسه روش‌های استخراج، تغلیظ و نگهداری آنزیم‌های هضم‌کننده الیاف گیاهی از محتویات شکمبه گوسفند [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 167-178]

  • تولید گاز بررسی هضم‏ پذیری و تخمیر جیره‏ های حاوی بخش‏های گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]

  • تولید گاز تأثیر منابع مختلف مکمل مس بر فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند زندی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 93-101]

  • تولید گاز بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیه‌پذیری و فراسنجه‌های تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 123-135]

  • تولید گوشت بررسی عملکرد، صفات لاشه و شاخص‏های اقتصادی آمیخته‏ های نژاد زل [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 137-145]

ج

  • جمعیت میکروبی اثر پودر برگ مریم‌گلی (Salvia mirzayanii) بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده‌های کور جوجه‌های گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 103-111]

  • جوجه‌ گوشتی اثر پودر برگ مریم‌گلی (Salvia mirzayanii) بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده‌های کور جوجه‌های گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 103-111]

  • جوجه گوشتی اثر افزودن پری‏بیوتیک ساف‏مانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه‏ های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 21-29]

  • جوجه گوشتی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی‏اکسیداتیو گوشت ران در جوجه‏ های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]

  • جوجه گوشتی بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه ‏های خونی جوجه های گوشتی‏ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 63-73]

  • جوجه گوشتی بررسی اثر افزودن سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 157-166]

خ

  • خصوصیات لاشه تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش ‏پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره ‏های پرواری لری ‌ـ ‌‌بختیاری [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]

  • خصوصیات لاشه بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه ‏های خونی جوجه های گوشتی‏ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 63-73]

د

  • دورگ‏گیری بررسی عملکرد، صفات لاشه و شاخص‏های اقتصادی آمیخته‏ های نژاد زل [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 137-145]

ز

  • زایلاناز مقایسه روش‌های استخراج، تغلیظ و نگهداری آنزیم‌های هضم‌کننده الیاف گیاهی از محتویات شکمبه گوسفند [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 167-178]

س

  • ساف‏مانان اثر افزودن پری‏بیوتیک ساف‏مانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه‏ های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 21-29]

  • سلول‏های بنیادی اسپرماتوگونی جداسازی و خالص‌ کردن سلول‏های بنیادی پرتوان تولیدکننده اسپرماتوگونی از بافت بیضه بز بالغ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 43-51]

  • سلول‏های بینادی بالغ جداسازی و خالص‌ کردن سلول‏های بنیادی پرتوان تولیدکننده اسپرماتوگونی از بافت بیضه بز بالغ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 43-51]

  • سلولاز مقایسه روش‌های استخراج، تغلیظ و نگهداری آنزیم‌های هضم‌کننده الیاف گیاهی از محتویات شکمبه گوسفند [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 167-178]

  • سیاه‌دانه بررسی اثر افزودن سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 157-166]

ظ

  • ظرفیت نگهداری آب تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمی‌هوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌‌های گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 113-122]

ع

  • عامل پارتیشنینگ بررسی هضم‏ پذیری و تخمیر جیره‏ های حاوی بخش‏های گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]

  • علوفه کنگرفرنگی تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش ‏پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره ‏های پرواری لری ‌ـ ‌‌بختیاری [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]

  • عملکرد تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش ‏پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره ‏های پرواری لری ‌ـ ‌‌بختیاری [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]

  • عملکرد اثر افزودن پری‏بیوتیک ساف‏مانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه‏ های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 21-29]

  • عملکرد بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه ‏های خونی جوجه های گوشتی‏ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 63-73]

  • عملکرد تأثیر منابع مختلف مکمل مس بر فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند زندی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 93-101]

  • عملکرد اثر پودر برگ مریم‌گلی (Salvia mirzayanii) بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده‌های کور جوجه‌های گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 103-111]

  • عملکرد تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه‏ های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 147-155]

  • عملکرد بررسی اثر افزودن سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 157-166]

ف

  • فراسنجه‏های خونی تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه‏ های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 147-155]

  • فراسنجه‌های خونی بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه ‏های خونی جوجه های گوشتی‏ [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 63-73]

  • فراسنجه‌های خونی مطالعة تأثیر اسانس لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های نر هلشتاین [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 85-92]

  • فلور میکروبی اثر افزودن پری‏بیوتیک ساف‏مانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه‏ های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 21-29]

  • فیستولا مطالعة تأثیر اسانس لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های نر هلشتاین [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 85-92]

ق

  • قابلیت هضم بررسی هضم‏ پذیری و تخمیر جیره‏ های حاوی بخش‏های گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]

  • قابلیت هضم تأثیر منابع مختلف مکمل مس بر فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند زندی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 93-101]

  • قابلیت هضم بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیه‌پذیری و فراسنجه‌های تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 123-135]

ک

  • کلسترول تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی‏اکسیداتیو گوشت ران در جوجه‏ های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]

  • کلسترول بررسی اثر افزودن سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 157-166]

  • کنگرفرنگی تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه‏ های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 147-155]

  • کیفیت گوشت تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمی‌هوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌‌های گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 113-122]

گ

  • گوارش ‏پذیری تأثیر جایگزینی یونجه با علوفه کنگرفرنگی بر گوارش ‏پذیری، عملکرد و خصوصیات لاشه بره ‏های پرواری لری ‌ـ ‌‌بختیاری [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]

  • گوسفند ایران‏بلک بررسی روند تغییرات ضریب همخونی بره و والدین و اثر آن بر وزن پشم گوسفندان ایران‏بلک مرکز اصلاح ‏نژاد دام شمال شرق کشور [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]

  • گوسفند زل بررسی عملکرد، صفات لاشه و شاخص‏های اقتصادی آمیخته‏ های نژاد زل [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 137-145]

  • گوسفند شال بررسی عملکرد، صفات لاشه و شاخص‏های اقتصادی آمیخته‏ های نژاد زل [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 137-145]

  • گیاه برهان بررسی هضم‏ پذیری و تخمیر جیره‏ های حاوی بخش‏های گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]

ل

  • لیپید تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی‏اکسیداتیو گوشت ران در جوجه‏ های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]

  • لیمونین مطالعة تأثیر اسانس لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های نر هلشتاین [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 85-92]

  • لینکومایسین اثر افزودن پری‏بیوتیک ساف‏مانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه‏ های گوشتی [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 21-29]

م

  • محتویات شکمبه مقایسه روش‌های استخراج، تغلیظ و نگهداری آنزیم‌های هضم‌کننده الیاف گیاهی از محتویات شکمبه گوسفند [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 167-178]

  • مدل مختلط بررسی روند تغییرات ضریب همخونی بره و والدین و اثر آن بر وزن پشم گوسفندان ایران‏بلک مرکز اصلاح ‏نژاد دام شمال شرق کشور [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]

  • مریم‌گلی اثر پودر برگ مریم‌گلی (Salvia mirzayanii) بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده‌های کور جوجه‌های گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 103-111]

  • مس آلی تأثیر منابع مختلف مکمل مس بر فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند زندی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 93-101]

و

  • ورمی‌هوموس تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمی‌هوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌‌های گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 113-122]

  • وزن پشم بررسی روند تغییرات ضریب همخونی بره و والدین و اثر آن بر وزن پشم گوسفندان ایران‏بلک مرکز اصلاح ‏نژاد دام شمال شرق کشور [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]

  • ویتامین E تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه‏ های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 147-155]

  • ویژگی‌های حسی تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمی‌هوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌‌های گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 113-122]

ه

  • هتروفیل بررسی اثر افزودن سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 16، شماره 2، 1393، صفحه 157-166]

  • همخونی بررسی روند تغییرات ضریب همخونی بره و والدین و اثر آن بر وزن پشم گوسفندان ایران‏بلک مرکز اصلاح ‏نژاد دام شمال شرق کشور [دوره 16، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]