آ

  • آب‌آوردگی شکم تأثیر انتخاب فنوتیپی موفق علیه سندرم آسیت بر صفات مختلف در یک لاین تجاری مرغ گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 501-514]

  • آرایه ژنومی مطالعه پویش کامل ژنوم با تجزیه و تحلیل غنی‌سازی مجموعه-های ژنی برای شناسایی ژن‌ها و مسیرهای مرتبط با خلق‌وخوی در گاو براهمن [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 481-490]

  • آسیبهای بافتی تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره ‏های پرواری عربی تغذیه شده با جیره ‏های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]

  • آفلاتوکسین اثرات افزودن توکسین بایندرها و پری‌بیوتیک،‌ بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]

  • آفلاتوکسین B1 بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهنده‌های گروه متیل بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه‌شده با جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]

  • آمیخته‌گری ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در بره‌های خالص کردی و آمیخته‌های کردی × رومانف [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]

  • آنتی‌اکسیدان تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 395-408]

  • آنتی‌بیوتیک مقایسه اثر پروبیوتیک‌های داخلی و وارداتی بر عملکرد رشدی، شاخص‌های لیپیدی خون و ریخت‌شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 447-457]

  • آنزیم‌ بررسی تغییرات برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون در ماه‌های مختلف آبستنی میش‌های لری‌بختیاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 515-524]

ا

  • ابقای نیتروژن تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه های شکمبه در گوسفند کرمانی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 351-362]

  • اسانس گیاهی بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوشش‌دارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 421-431]

  • اسب‌های بومی ایران بررسی ساختار ژنتیکی اسب‌های بومی ایران با استفاده از نشان‌گرهای ریزماهواره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 155-163]

  • اسپرم اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیره‌سازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتی‌گراد [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 583-592]

  • اسید آلی اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و فراسنجه‌های کیفی تخم‌مرغ [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 245-254]

  • اسید آمینه شاخه‌دار پاسخ جوجه‌های گوشتی به سطوح مختلف پروتئین ایده‌آل و نسبت‌های والین به لیزین قابل هضم جیره در دوره آغازین [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 535-548]

  • اسید چرب اشباع اثر افزودن منابع چربی در شیر بر عملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]

  • اسید چرب زرده مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]

  • اسید چرب غیر اشباع اثر افزودن منابع چربی در شیر بر عملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]

  • اسیدهای چرب امگا3 تغییرات فراسنجه‌های بافت‌شناسی و بیان نسبی ژن TGF-4 و StAR در بیضه خروس‌های تغذیه‌شده با کوآنزیم Q10 و اسیدهای چرب امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 293-302]

  • اسیدهای چرب غیراشباع اثر نسبت‌های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجه‌های خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]

  • اشتها مصرف خوراک، گوارش‌پذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]

  • اشرشیاکلای اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد، گوارش‌پذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 471-479]

  • اشریشیاکلای بررسی مقایسه‌ای فلفل قرمز با محرک‌های رشد تجاری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]

  • افت خونابه اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در شرایط دمایی بالا [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 573-581]

  • افزایش وزن روزانه اثر افزودن منابع چربی در شیر بر عملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]

  • اکسیداسیون چربی زرده اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغان تخم‌گذار چالش داده‌شده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]

  • الئوبیوتک بررسی مقایسه‌ای فلفل قرمز با محرک‌های رشد تجاری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]

  • الکترولیت‌ بررسی تغییرات برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون در ماه‌های مختلف آبستنی میش‌های لری‌بختیاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 515-524]

  • امولسیفایر اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با منابع مختلف چربی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 433-446]

  • اوره بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای کاه گندم و باگاس نیشکر عمل‌آورعمل‌آوری‌شده با اوره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 191-200]

  • ایمنی هومورال بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوشش‌دارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 421-431]

  • اینولین اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با منابع مختلف چربی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 433-446]

ب

  • باروری تغییرات فراسنجه‌های بافت‌شناسی و بیان نسبی ژن TGF-4 و StAR در بیضه خروس‌های تغذیه‌شده با کوآنزیم Q10 و اسیدهای چرب امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 293-302]

  • بازده خوراک اثر سطح روغن سویا و پروتئین خام جیره آغازین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های پلاسما و مشتقات پورینی ادرار گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 165-177]

  • بافت پوششی تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره ‏های پرواری عربی تغذیه شده با جیره ‏های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]

  • برازش نیکویی مقایسه برخی مدل‌های ریاضی غیرخطی برای توصیف منحنی رشد گوساله‌های سیستانی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 491-500]

  • بره زندی گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]

  • بقایای زراعی تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]

  • بلدرچین ژاپنی اثر نسبت‌های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجه‌های خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]

  • بلدرچین ژاپنی بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهنده‌های گروه متیل بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه‌شده با جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]

  • بلدرچین‌های ژاپنی نر اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]

  • بوس ایندکیوس مطالعه پویش کامل ژنوم با تجزیه و تحلیل غنی‌سازی مجموعه-های ژنی برای شناسایی ژن‌ها و مسیرهای مرتبط با خلق‌وخوی در گاو براهمن [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 481-490]

  • بیان ژن تأثیر کربوهیدرات‌های دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژن‌های درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-233]

  • بیلی‌روبین بررسی تغییرات برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون در ماه‌های مختلف آبستنی میش‌های لری‌بختیاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 515-524]

  • بیواسترانگ بررسی مقایسه‌ای فلفل قرمز با محرک‌های رشد تجاری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]

پ

  • پارامترهای عملکردی اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و فراسنجه‌های کیفی تخم‌مرغ [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 245-254]

  • پایداری هوازی اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 387-394]

  • پرز شکمبه تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره ‏های پرواری عربی تغذیه شده با جیره ‏های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]

  • پروبیوتیک اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و فراسنجه‌های کیفی تخم‌مرغ [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 245-254]

  • پروبیوتیک بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوشش‌دارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 421-431]

  • پروبیوتیک مقایسه اثر پروبیوتیک‌های داخلی و وارداتی بر عملکرد رشدی، شاخص‌های لیپیدی خون و ریخت‌شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 447-457]

  • پروبیوتیک مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پری‌بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ تولیدی و برخی فراسنجه‌های خونی مرغان تخم‌گذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]

  • پروتئین خام کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد و متابولیت‌های خونی در گاوهای تازه‌زای هلشتاین [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 363-374]

  • پروتئین شوک گرمایی تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجه‌های ‌گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]

  • پروتئین میکروبی اثر سطح روغن سویا و پروتئین خام جیره آغازین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های پلاسما و مشتقات پورینی ادرار گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 165-177]

  • پروتوزوآ تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه های شکمبه در گوسفند کرمانی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 351-362]

  • پری بیوتیک مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پری‌بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ تولیدی و برخی فراسنجه‌های خونی مرغان تخم‌گذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]

  • پری‌سینک آوسینک مقایسه دو روش هم‌زمان‌سازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]

  • پسماند ترخون مصرف خوراک، گوارش‌پذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]

  • پودر جوجه بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغ‌های تخم‌گذار [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 459-469]

  • پوشش مغز پسته تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه های شکمبه در گوسفند کرمانی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 351-362]

  • پیه گوساله اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با منابع مختلف چربی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 433-446]

ت

  • تجزیه‌پذیری تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]

  • تحرک اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیره‌سازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتی‌گراد [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 583-592]

  • تخمیر اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 387-394]

  • تخمیر شکمبه مصرف خوراک، گوارش‌پذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]

  • تخمیر میکروبی تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]

  • ترخون بررسی تأثیر عصاره و پودر گیاه ترخون‌ بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 269-279]

  • ترکیبات لاشه ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در بره‌های خالص کردی و آمیخته‌های کردی × رومانف [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]

  • ترکیب شیمیایی بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای کاه گندم و باگاس نیشکر عمل‌آورعمل‌آوری‌شده با اوره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 191-200]

  • تریپتوفان بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهنده‌های گروه متیل بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه‌شده با جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]

  • تغییرات خونی بررسی تغییرات برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون در ماه‌های مختلف آبستنی میش‌های لری‌بختیاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 515-524]

  • تفاله چغندرقند اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارش‏پذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 337-349]

  • تلفات جنینی مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]

  • تنش گرمایی مقایسه دو روش هم‌زمان‌سازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]

  • تنش گرمایی بررسی مقایسه‌ای فلفل قرمز با محرک‌های رشد تجاری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]

  • تنش گرمایی تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجه‌های ‌گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]

  • تنش گرمایی تأثیر استفاده از ویناس در جیره بر تولید شیر و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تحت تنش گرمایی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 375-385]

  • تنوع ژنتیکی بررسی ساختار ژنتیکی اسب‌های بومی ایران با استفاده از نشان‌گرهای ریزماهواره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 155-163]

  • تولید تخم‌مرغ بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغ‌های تخم‌گذار [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 459-469]

  • تولید تخم مرغ مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]

  • تولید شیر تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازه‌زای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]

  • تولید شیر اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارش‏پذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 337-349]

  • تولیدگاز برون تنی تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]

  • تولید و ترکیب شیر بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی میش‌های افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]

  • تولید و ترکیب شیر تأثیر استفاده از ویناس در جیره بر تولید شیر و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تحت تنش گرمایی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 375-385]

ج

  • جمعیت میکروبی اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 387-394]

  • جمعیت میکروبی مطالعه تأثیر منابع آلی، معدنی و نانو مس بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ایمنی خون، جمعیت میکروبی روده کوچک و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 561-571]

  • جمعیت میکروبی روده اثرات افزودن توکسین بایندرها و پری‌بیوتیک،‌ بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]

  • جوجه درآوری مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]

  • جوجه‌ گوشتی مقایسه اثر پروبیوتیک‌های داخلی و وارداتی بر عملکرد رشدی، شاخص‌های لیپیدی خون و ریخت‌شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 447-457]

  • جوجه‌گوشتی اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجه‌های سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]

  • جوجه‌گوشتی تأثیر کربوهیدرات‌های دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژن‌های درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-233]

  • جوجه گوشتی بررسی مقایسه‌ای فلفل قرمز با محرک‌های رشد تجاری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]

  • جوجه گوشتی بررسی تأثیر عصاره و پودر گیاه ترخون‌ بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 269-279]

  • جوجه گوشتی بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری‌شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 255-267]

  • جوجه گوشتی تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجه‌های ‌گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]

  • جوجه گوشتی پاسخ جوجه‌های گوشتی به سطوح مختلف پروتئین ایده‌آل و نسبت‌های والین به لیزین قابل هضم جیره در دوره آغازین [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 535-548]

  • جوجه گوشتی مطالعه تأثیر منابع آلی، معدنی و نانو مس بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ایمنی خون، جمعیت میکروبی روده کوچک و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 561-571]

  • جوجه گوشتی تأثیر انتخاب فنوتیپی موفق علیه سندرم آسیت بر صفات مختلف در یک لاین تجاری مرغ گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 501-514]

  • جوجه گوشتی اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در شرایط دمایی بالا [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 573-581]

  • جوجه گوشتی کاب اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد، گوارش‌پذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 471-479]

  • جوجه‌های گوشتی اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با منابع مختلف چربی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 433-446]

  • جوجه‌های گوشتی تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 395-408]

  • جوجه‌های گوشتی بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوشش‌دارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 421-431]

  • جوجه‌های گوشتی اثرات افزودن توکسین بایندرها و پری‌بیوتیک،‌ بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]

  • جیره آنیونی اثر القای سطوح مختلف اسیدوز متابولیکی خفیف در جیره‌ی آنیونی بر هومئوستاز مواد معدنی و عملکرد گاوهای شیری دوره انتقال [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 21-33]

  • جیره غذایی تأثیر کربوهیدرات‌های دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژن‌های درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-233]

  • جیره کم پروتئین پاسخ جوجه‌های گوشتی به سطوح مختلف پروتئین ایده‌آل و نسبت‌های والین به لیزین قابل هضم جیره در دوره آغازین [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 535-548]

چ

  • چربی مکمل اثر سطح روغن سویا و پروتئین خام جیره آغازین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های پلاسما و مشتقات پورینی ادرار گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 165-177]

خ

  • خواص ارگانولپتیک گوشت اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]

د

  • دابل اوسیک مقایسه دو روش هم‌زمان‌سازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]

  • دانه‌های روغنی بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی میش‌های افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]

  • دستگاه گوارش اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]

  • دستگاه گوارش بررسی مقایسه‌ای فلفل قرمز با محرک‌های رشد تجاری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]

  • دستگاه گوارش اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد، گوارش‌پذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 471-479]

  • دوره انتقال اثر القای سطوح مختلف اسیدوز متابولیکی خفیف در جیره‌ی آنیونی بر هومئوستاز مواد معدنی و عملکرد گاوهای شیری دوره انتقال [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 21-33]

  • دوره انتقال اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارش‏پذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 337-349]

  • دوکوزاهگزاانوئیک اسید مقایسه تاثیر پودر چربی کلسیمی اُمگا3 با منشا گیاهی و حیوانی بر عملکرد تولیدی، تولید مثلی و کیفیت تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 97-107]

  • دیزی II تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]

  • دی‌متیل گلایسین بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهنده‌های گروه متیل بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه‌شده با جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]

ذ

  • ذخیره‌سازی اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیره‌سازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتی‌گراد [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 583-592]

ر

  • رشد اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد، گوارش‌پذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 471-479]

  • رشد ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در بره‌های خالص کردی و آمیخته‌های کردی × رومانف [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]

  • رفتار مطالعه پویش کامل ژنوم با تجزیه و تحلیل غنی‌سازی مجموعه-های ژنی برای شناسایی ژن‌ها و مسیرهای مرتبط با خلق‌وخوی در گاو براهمن [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 481-490]

  • روغن سویا اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با منابع مختلف چربی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 433-446]

  • روغن کتان اثر نسبت‌های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجه‌های خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]

  • روغن‌ گیاهی تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 395-408]

  • روند برآورد پس‌روی ناشی از هم‌خونی صفات اقتصادی جمعیت مرغ بومی اصلاح‌شده اصفهان [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 313-324]

  • ریحان تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجه‌های ‌گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]

  • ریخت‌شناسی روده تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 395-408]

ژ

  • ژن کاندیدا مطالعه پویش کامل ژنوم با تجزیه و تحلیل غنی‌سازی مجموعه-های ژنی برای شناسایی ژن‌ها و مسیرهای مرتبط با خلق‌وخوی در گاو براهمن [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 481-490]

  • ژن لاکتوفرین شناسایی تنوع‌های آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

س

  • ساختار ژنتیکی بررسی ساختار ژنتیکی اسب‌های بومی ایران با استفاده از نشان‌گرهای ریزماهواره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 155-163]

  • سلامت اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی غلظت پایین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]

  • سلول سرتولی تغییرات فراسنجه‌های بافت‌شناسی و بیان نسبی ژن TGF-4 و StAR در بیضه خروس‌های تغذیه‌شده با کوآنزیم Q10 و اسیدهای چرب امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 293-302]

  • سلول لایدیگ تغییرات فراسنجه‌های بافت‌شناسی و بیان نسبی ژن TGF-4 و StAR در بیضه خروس‌های تغذیه‌شده با کوآنزیم Q10 و اسیدهای چرب امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 293-302]

  • سلول‌های بدنی شناسایی تنوع‌های آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

  • سنتز پروتئین میکروبی تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه های شکمبه در گوسفند کرمانی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 351-362]

  • سنجد اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در شرایط دمایی بالا [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 573-581]

  • سیستم‌ایمنی اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجه‌های سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]

  • سیستم ایمنی اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]

  • سیستم ایمنی تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 395-408]

  • سیلاژ ذرت اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 387-394]

ش

  • شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی اثرات افزودن توکسین بایندرها و پری‌بیوتیک،‌ بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]

  • شاخص‌های اقتصادی تأثیر استفاده از ویناس در جیره بر تولید شیر و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تحت تنش گرمایی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 375-385]

  • شاخص‌های تنشی اثرات افزودن توکسین بایندرها و پری‌بیوتیک،‌ بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]

  • شجره برآورد پس‌روی ناشی از هم‌خونی صفات اقتصادی جمعیت مرغ بومی اصلاح‌شده اصفهان [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 313-324]

ص

  • صفات اقتصادی برآورد پس‌روی ناشی از هم‌خونی صفات اقتصادی جمعیت مرغ بومی اصلاح‌شده اصفهان [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 313-324]

  • صفات مرتبط با رشد تأثیر انتخاب فنوتیپی موفق علیه سندرم آسیت بر صفات مختلف در یک لاین تجاری مرغ گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 501-514]

ض

  • ضخامت پوسته بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغ‌های تخم‌گذار [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 459-469]

  • ضرایب قابلیت هضم بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی میش‌های افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]

  • ضریب‌تبدیل اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغان تخم‌گذار چالش داده‌شده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]

ط

  • طرح مرکب مرکزی بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهنده‌های گروه متیل بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه‌شده با جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]

ع

  • عصاره مالت اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد، گوارش‌پذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 471-479]

  • عصاره هیدروالکلی بررسی تأثیر عصاره و پودر گیاه ترخون‌ بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 269-279]

  • عملکرد گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]

  • عملکرد اثر القای سطوح مختلف اسیدوز متابولیکی خفیف در جیره‌ی آنیونی بر هومئوستاز مواد معدنی و عملکرد گاوهای شیری دوره انتقال [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 21-33]

  • عملکرد اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجه‌های سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]

  • عملکرد بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری‌شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 255-267]

  • عملکرد کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد و متابولیت‌های خونی در گاوهای تازه‌زای هلشتاین [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 363-374]

  • عملکرد مقایسه اثر پروبیوتیک‌های داخلی و وارداتی بر عملکرد رشدی، شاخص‌های لیپیدی خون و ریخت‌شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 447-457]

  • عملکرد مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پری‌بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ تولیدی و برخی فراسنجه‌های خونی مرغان تخم‌گذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]

  • عملکرد بره‌ها بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی میش‌های افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]

  • عملکرد تولید مثلی تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازه‌زای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]

  • عملکرد تولیدمثلی مقایسه دو روش هم‌زمان‌سازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]

  • عملکرد شکمبه اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی غلظت پایین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]

  • عناب اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در شرایط دمایی بالا [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 573-581]

ف

  • فرآوری حرارتی بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری‌شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 255-267]

  • فراسنجه‌های خون مصرف خوراک، گوارش‌پذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]

  • فراسنجه‌های خونی اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]

  • فراسنجه‌های خونی تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجه‌های ‌گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]

  • فراسنجه‌های خونی مقایسه اثر پروبیوتیک‌های داخلی و وارداتی بر عملکرد رشدی، شاخص‌های لیپیدی خون و ریخت‌شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 447-457]

  • فراسنجه های خونی گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]

  • فراسنجه‌های شکمبه تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه های شکمبه در گوسفند کرمانی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 351-362]

  • فراسنجه-های عملکردی بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی میش‌های افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]

  • فراسنجه‌های لیپیدی خون مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پری‌بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ تولیدی و برخی فراسنجه‌های خونی مرغان تخم‌گذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]

  • فشار خون ریوی تأثیر انتخاب فنوتیپی موفق علیه سندرم آسیت بر صفات مختلف در یک لاین تجاری مرغ گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 501-514]

  • فعالیت آنزیمی تأثیر کربوهیدرات‌های دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژن‌های درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-233]

  • فلفل قرمز بررسی مقایسه‌ای فلفل قرمز با محرک‌های رشد تجاری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 235-244]

  • فناوری آیپلکس شناسایی تنوع‌های آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

  • فیتوهماگلوتین بررسی تأثیر عصاره و پودر گیاه ترخون‌ بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 269-279]

ق

  • قابلیت‌هضم اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجه‌های سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]

  • قابلیت هضم گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]

  • قطر لوله‌های اسپرم‌ساز تغییرات فراسنجه‌های بافت‌شناسی و بیان نسبی ژن TGF-4 و StAR در بیضه خروس‌های تغذیه‌شده با کوآنزیم Q10 و اسیدهای چرب امگا3 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 293-302]

  • قوچ رومانف ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در بره‌های خالص کردی و آمیخته‌های کردی × رومانف [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]

  • قوچ عربی اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیره‌سازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتی‌گراد [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 583-592]

ک

  • کاسنی اثر سطوح مختلف ریشه گیاه کاسنی بر عملکرد، قابلیت هضم و فرآسنجه‌های سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 121-129]

  • کاه گندم بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای کاه گندم و باگاس نیشکر عمل‌آورعمل‌آوری‌شده با اوره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 191-200]

  • کاه گندم اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارش‏پذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 337-349]

  • کربوهیدرات دیواره سلولی تأثیر کربوهیدرات‌های دیواره سلولی خوراک بر عملکرد رشد و بیان ژن‌های درگیر در انتقال مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 223-233]

  • کربوهیدرات‌های غیر‌فیبری اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی غلظت پایین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]

  • کلسترول تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]

  • کلسترول اثر نسبت‌های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجه‌های خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]

  • کلسترول زرده اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغان تخم‌گذار چالش داده‌شده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]

  • کلمات کلیدی: ژن کمپلمان C4-A شناسایی تنوع‌های آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

  • کنجاله پنبه‌دانه تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]

  • کنجاله سیاه دانه گوارش پذیری مواد مغذی، عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری زندی تغذیه شده با سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 13-20]

  • کوآنزیم Q10 اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 143-153]

  • کیفیت تخم‌مرغ اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و فراسنجه‌های کیفی تخم‌مرغ [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 245-254]

  • کیفیت تخم‌مرغ بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغ‌های تخم‌گذار [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 459-469]

  • کیفیت گوشت مطالعه تأثیر منابع آلی، معدنی و نانو مس بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ایمنی خون، جمعیت میکروبی روده کوچک و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 561-571]

  • کینوا تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]

گ

  • گالاکتوالیگوساکارید مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پری‌بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ تولیدی و برخی فراسنجه‌های خونی مرغان تخم‌گذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]

  • گاو تازه‌زا کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد و متابولیت‌های خونی در گاوهای تازه‌زای هلشتاین [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 363-374]

  • گاو تازه زا تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازه‌زای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]

  • گاو شیری اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی غلظت پایین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]

  • گاوهای اواسط دوره شیردهی تأثیر استفاده از ویناس در جیره بر تولید شیر و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تحت تنش گرمایی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 375-385]

  • گاوهای شیری مقایسه دو روش هم‌زمان‌سازی فحلی در دو فصل تابستان و زمستان بر میزان باروری و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 303-312]

  • گلوتاتیون پراکسیداز اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در شرایط دمایی بالا [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 573-581]

  • گندم بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری‌شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 255-267]

  • گوارش‏پذیری اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارش‏پذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 337-349]

  • گوارش پذیری تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 35-45]

  • گوساله سیستانی مقایسه برخی مدل‌های ریاضی غیرخطی برای توصیف منحنی رشد گوساله‌های سیستانی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 491-500]

  • گوساله‌ شیرخوار اثر سطح روغن سویا و پروتئین خام جیره آغازین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های پلاسما و مشتقات پورینی ادرار گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 165-177]

  • گوساله شیرخوار اثر افزودن منابع چربی در شیر بر عملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]

  • گوسفند کردی ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در بره‌های خالص کردی و آمیخته‌های کردی × رومانف [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 325-335]

  • گوسفند لری‌بختیاری بررسی تغییرات برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون در ماه‌های مختلف آبستنی میش‌های لری‌بختیاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 515-524]

  • گوسیپول آزاد تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]

ل

  • لاکتوباسیلوس فرمنتوم اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 387-394]

  • لایه عضلانی تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره ‏های پرواری عربی تغذیه شده با جیره ‏های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]

  • لیزین کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد و متابولیت‌های خونی در گاوهای تازه‌زای هلشتاین [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 363-374]

م

  • مارچوبه اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیره‌سازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتی‌گراد [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 583-592]

  • مالون‌دی‌آلدهید اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغان تخم‌گذار چالش داده‌شده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]

  • مالون‌دی‌آلدهید بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهنده‌های گروه متیل بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه‌شده با جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]

  • متابولیت‌های خونی بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی میش‌های افشاری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 201-212]

  • متابولیسم نیتروژن اثر سطح روغن سویا و پروتئین خام جیره آغازین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های پلاسما و مشتقات پورینی ادرار گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 165-177]

  • متیونین کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد و متابولیت‌های خونی در گاوهای تازه‌زای هلشتاین [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 363-374]

  • مخمر زنده اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی غلظت پایین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 213-221]

  • مدل ریچاردز مقایسه برخی مدل‌های ریاضی غیرخطی برای توصیف منحنی رشد گوساله‌های سیستانی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 491-500]

  • مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوشش‌دارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 421-431]

  • مرغ بومی برآورد پس‌روی ناشی از هم‌خونی صفات اقتصادی جمعیت مرغ بومی اصلاح‌شده اصفهان [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 313-324]

  • مرغ تخم‌گذار بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغ‌های تخم‌گذار [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 459-469]

  • مرغ تخم‌گذار مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پری‌بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ تولیدی و برخی فراسنجه‌های خونی مرغان تخم‌گذار تجاری [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 549-559]

  • مرغ تخم‌گذار بونز اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و فراسنجه‌های کیفی تخم‌مرغ [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 245-254]

  • مرغ‌های تخمگذار تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 83-95]

  • مصرف خوراک اثر افزودن منابع چربی در شیر بر عملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین در ماه اول بعد از تولد [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 179-189]

  • مصرف خوراک اثر نسبت‌های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجه‌های خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 131-142]

  • مقاومت تأثیر انتخاب فنوتیپی موفق علیه سندرم آسیت بر صفات مختلف در یک لاین تجاری مرغ گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 501-514]

  • مکمل آنزیمی بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری‌شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 255-267]

  • ملاتونین بررسی اثر اسیدآمینه تریپتوفان و دهنده‌های گروه متیل بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه‌شده با جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 281-292]

  • منابع مس مطالعه تأثیر منابع آلی، معدنی و نانو مس بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ایمنی خون، جمعیت میکروبی روده کوچک و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 561-571]

ن

  • نانوذرات مطالعه تأثیر منابع آلی، معدنی و نانو مس بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ایمنی خون، جمعیت میکروبی روده کوچک و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 561-571]

  • نسبت امگا-6 به امگا-3 تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازه‌زای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]

  • نسبت ایده‌آل پاسخ جوجه‌های گوشتی به سطوح مختلف پروتئین ایده‌آل و نسبت‌های والین به لیزین قابل هضم جیره در دوره آغازین [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 535-548]

  • نشان‌گرهای ریزماهواره بررسی ساختار ژنتیکی اسب‌های بومی ایران با استفاده از نشان‌گرهای ریزماهواره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 155-163]

  • نیتروژن ابقاءشده مصرف خوراک، گوارش‌پذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 61-71]

  • نیوکاسل بررسی تأثیر عصاره و پودر گیاه ترخون‌ بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 269-279]

و

  • واحد هاو اثر اسانس مرزه و زنیان بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغان تخم‌گذار چالش داده‌شده با سالمونلا انتریتیدیس [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 109-120]

  • والین پاسخ جوجه‌های گوشتی به سطوح مختلف پروتئین ایده‌آل و نسبت‌های والین به لیزین قابل هضم جیره در دوره آغازین [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 535-548]

  • ورم پستان شناسایی تنوع‌های آللی ژن های کمپلمان C4-A و لاکتوفرین با استفاده از فناوری iPLEX و ارتباط آن ها با تعداد سلول های بدنی شیر در گاوهای هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

  • وزن بدن مقایسه برخی مدل‌های ریاضی غیرخطی برای توصیف منحنی رشد گوساله‌های سیستانی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 491-500]

  • وزن در نقطه عطف مقایسه برخی مدل‌های ریاضی غیرخطی برای توصیف منحنی رشد گوساله‌های سیستانی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 491-500]

  • ویژگی‌های لاشه تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجه‌های ‌گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 525-533]

  • ویناس تأثیر استفاده از ویناس در جیره بر تولید شیر و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تحت تنش گرمایی [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 375-385]

ه

  • هاپتوگلوبین تأثیر کاهش نسبت اسیدهای چرب ضروری امگا-6 به امگا-3 جیره بر تولید شیر و عملکرد تخمدانی گاوهای شیری تازه‌زای نژاد هلشتاین [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 73-82]

  • هپانیت پری پورتال تاثیر بافر شیمیایی و باکتری مگاسفرا السدنی- مخمر بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه و کبد بره ‏های پرواری عربی تغذیه شده با جیره ‏های پرکنسانتره [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 47-59]

  • هتروزیگوسیتی بررسی ساختار ژنتیکی اسب‌های بومی ایران با استفاده از نشان‌گرهای ریزماهواره [دوره 23، شماره 2، 1400، صفحه 155-163]

  • هتروفیل اثرات افزودن توکسین بایندرها و پری‌بیوتیک،‌ بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]

  • هستی‌شناسی ژن مطالعه پویش کامل ژنوم با تجزیه و تحلیل غنی‌سازی مجموعه-های ژنی برای شناسایی ژن‌ها و مسیرهای مرتبط با خلق‌وخوی در گاو براهمن [دوره 23، شماره 4، 1400، صفحه 481-490]

  • هم‌خونی برآورد پس‌روی ناشی از هم‌خونی صفات اقتصادی جمعیت مرغ بومی اصلاح‌شده اصفهان [دوره 23، شماره 3، 1400، صفحه 313-324]

  • هومئوستاز کلسیم اثر القای سطوح مختلف اسیدوز متابولیکی خفیف در جیره‌ی آنیونی بر هومئوستاز مواد معدنی و عملکرد گاوهای شیری دوره انتقال [دوره 23، شماره 1، 1400، صفحه 21-33]