آ

  • آذرفر، آرش اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر باروری، جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی مادر و عملکرد رشد و پاسخ ایمنی نتاج آنها [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 427-439]

  • آذرفر، آرش تأثیر افزودن سبوس برنج به جیره بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 863-877]

  • آزادی، افسانه تأثیر سطوح مختلف پودر گل ‌گاوزبان بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی فراسنجه های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 941-952]

  • آقایی، علی اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر باروری، جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی مادر و عملکرد رشد و پاسخ ایمنی نتاج آنها [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 427-439]

  • آگاه، محمد جواد تأثیر افزودن پودر برگ زیتون به جیره غذایی بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده کوچک و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه‌های‌ گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 371-387]

ا

  • احسانی، علی رضا پویش ژنومی سندرم آسیت در نسل F2 حاصل از تلاقی مرغ بومی آذربایجان غربی و لاین گوشتی آرین [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 33-45]

  • اردونی، پرویز تأثیر سطوح مختلف برگ پسته وحشی ‌(بنه)، بر آنزیم‌های کبدی، فراسنجه‏های خونی و شاخص‏های عملکردی جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 601-612]

  • اسدالهی، صادق بررسی اثر جایگزینی بخشی از دانه جو با تفاله چغندرقند با و بدون دانه برشته کانولا بر عملکرد، هیستومورفومتری و فراسنجه‌های تخمیری روده کوچک بره‌های پرواری [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 99-115]

  • اسدی الموتی، علی اثرات منابع مختلف کربوهیدرات‌های غیرالیافی بر تخمیر و تولید گاز منابع علوفه‌ای در شرایط برون‌تنی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 545-555]

  • اسدی الموتی، علی اثرات جایگزینی کنجاله سویای فرآوری ‌شده با کنجاله سویا در سطوح مختلف پروتئین خام جیره بر عملکرد گاوهای شیرده در تنش حرارتی خفیف [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 751-764]

  • اسماعیلی پور، امید علی اثر افزودن پودر تره و آنتی‌بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی روده باریک جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 645-656]

  • افشار، سلمان بررسی اثر صمغ گیاه آنغوزه و اکسید مس میله ای بر کنترل انگل های داخلی و عملکرد بره های نژاد بلوچی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 819-828]

  • افشاری پور، نرگس بررسی اثر صمغ گیاه آنغوزه و اکسید مس میله ای بر کنترل انگل های داخلی و عملکرد بره های نژاد بلوچی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 819-828]

  • افشین، مجتبی تأثیر افزودن بذر، عصاره و گیاه خارمریم بر عملکرد، صفات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 403-414]

  • افضل‌ زاده، احمد اثرات منابع مختلف کربوهیدرات‌های غیرالیافی بر تخمیر و تولید گاز منابع علوفه‌ای در شرایط برون‌تنی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 545-555]

  • افضل‌ زاده، احمد اثرات جایگزینی کنجاله سویای فرآوری ‌شده با کنجاله سویا در سطوح مختلف پروتئین خام جیره بر عملکرد گاوهای شیرده در تنش حرارتی خفیف [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 751-764]

  • افضلی، نظر تأثیر افزودن بذر، عصاره و گیاه خارمریم بر عملکرد، صفات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 403-414]

  • افقی، حمیده بررسی اثر زنجبیل در مقایسه با ویتامین E بر کشت آزمایشگاهی سلول‌های بنیادی اسپرماتوگونی گوسفند نژاد افشاری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 493-506]

  • اکبری افجانی، امیر استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغاله‌های پرواری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 337-348]

  • اکبری قرایی، محمد اثر دوره زمانی استفاده از برگ زیتون در جیره ‌غذایی بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و ناهنجاری متابولیکی آسیت در جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 175-187]

  • امانلو، حمید استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغاله‌های پرواری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 337-348]

  • امانلو، حمید اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و سیلاژ ذرت بر مصرف خوراک، فراسنجه های هضم شکمبه ای و فعالیت جویدن در میش‌های آبستن سنگسری [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 803-818]

  • امیر صادقی، مهدی تأثیر افزودن مکمل روی - متیونین و روی - گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 917-928]

  • ایراجیان، غلامحسین اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و سیلاژ ذرت بر مصرف خوراک، فراسنجه های هضم شکمبه ای و فعالیت جویدن در میش‌های آبستن سنگسری [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 803-818]

  • ایراندوست، حسین اندازه گیری انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری منابع مختلف روغن سویا و بررسی تأثیر مصرف آن‌ها بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 129-143]

  • ایلا، نیما اثرات رنگدانه های استخراج شده از فلفل دلمه ای قرمز در مقایسه با رنگدانه مصنوعی کانتازانتین بر عملکرد و ماندگاری تخم مرغ در مرغان تخمگذار [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 929-939]

ب

  • بابایی، محمد مقایسه عملکرد کلنی‌های حاصل از نسل سیزدهم ملکه‌های اصلاح شده ایرانی با کلنی‌های شاهد در زنبورستان های ایران [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 739-750]

  • بازگیری، مریم شناسایی چندشکلی گیرنده یک ژن دوپامین در مرغ بومی خوزستان با استفاده از روش PCR-RFLP [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 13-22]

  • بازماندگان شمیلی، فرزانه اثر تزریق زرده تخم مرغ بومی خزک به زرده تخم مرغ سویه راس بر عملکرد، ایمنی و بیان ژن TLR4 [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 507-519]

  • باقرزاده کاسمانی، فرزاد اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد، پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 189-200]

  • باقرزاده کاسمانی، فرزاد اثر تزریق زرده تخم مرغ بومی خزک به زرده تخم مرغ سویه راس بر عملکرد، ایمنی و بیان ژن TLR4 [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 507-519]

  • باقری ورزنه، مریم اثر استفاده از مکمل کروم - متیونین بر کاهش اثرات منفی ناشی از تنش فیزیولوژیک در جوجه های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 613-625]

  • بانشی، حمید اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضم‌پذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 765-776]

  • بدویی دلفارد، فروغ بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمان‌های مختلف پس از سیلو کردن [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 777-787]

  • بسطامی، فرزاد اثر دوره زمانی استفاده از برگ زیتون در جیره ‌غذایی بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و ناهنجاری متابولیکی آسیت در جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 175-187]

  • بلوکی، زهرا بهبود کیفیت منی قوچ بعد از فرآیند انجماد - یخ‌گشایی با استفاده از سطوح مختلف کوآنزیم Q10 [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 727-738]

  • بهنامی فر، علیرضا مقایسه اثر عصاره گیاهی، بره‌موم، کوکسیدیواستات و آنتی‌بیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و عملکرد جوجه‌های گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 685-696]

  • بوجار پور، محمد اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 159-174]

  • بوجارپور، محمد تأثیر سطوح مختلف برگ پسته وحشی ‌(بنه)، بر آنزیم‌های کبدی، فراسنجه‏های خونی و شاخص‏های عملکردی جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 601-612]

  • بوجارپور، محمد بررسی تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه‏ای، رفتار نشخوار و فراسنجه‏‏های ‏خونی گوسفند عربی و بز نجدی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 789-802]

  • بیرانوند، الهام بررسی اثر زنجبیل در مقایسه با ویتامین E بر کشت آزمایشگاهی سلول‌های بنیادی اسپرماتوگونی گوسفند نژاد افشاری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 493-506]

  • بیگی نصیری، محمد تقی شناسایی چندشکلی گیرنده یک ژن دوپامین در مرغ بومی خوزستان با استفاده از روش PCR-RFLP [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 13-22]

پ

  • پارسا، علی اندازه گیری انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری منابع مختلف روغن سویا و بررسی تأثیر مصرف آن‌ها بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 129-143]

  • پارسائی، کیوان تأثیر استفاده از پودر مرزه خوزستانی جیره بر صفات هیستومرفومتریک بافت بیضه خروس های بومی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 223-232]

  • پارسایی، سیامک اثر جایگزینی ذرت با میوه بلوط با و بدون افزودن کولین بر عملکرد و ویژگی های استخوان درشت نی جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 891-904]

  • پارسایی، سیامک اثر سطوح مختلف عصاره اتانولی تفاله‌ لیموترش بر فراسنجه‌های خونی، پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 905-916]

  • پاینده، شهاب اثر تغذیه پروبیوتیک باکتریایی تجاری بر تولید شیر و متابولیت‌های خونی میش‌های مهربان‌‌ [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 585-599]

  • پورطاهری، میثم اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد، پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 189-200]

ت

  • تاج آبادی، ناصر مقایسه عملکرد کلنی‌های حاصل از نسل سیزدهم ملکه‌های اصلاح شده ایرانی با کلنی‌های شاهد در زنبورستان های ایران [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 739-750]

  • ترکی، مهران اثر تزریق درون آمنیونی و استفاده جیره‌ای فلاونوئید بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی گوشت و جمعیت میکروبی جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 847-861]

  • توحیدی، ارمین اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی با یا بدون مکمل تزریقی سلنیوم و ویتامین E بر سیستم ایمنی گاوهای شیری و گوساله های نوزاد آنها [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 829-845]

  • تیموری یانسری، اسداله اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و سیلاژ ذرت بر مصرف خوراک، فراسنجه های هضم شکمبه ای و فعالیت جویدن در میش‌های آبستن سنگسری [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 803-818]

ث

  • ثابتان شیرازی، احمد علی تأثیر افزودن پودر برگ زیتون به جیره غذایی بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده کوچک و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه‌های‌ گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 371-387]

ج

  • جلیلوند، قاسم تعیین ضرایب اقتصادی صفات تولید و تولید مثل گوسفند نژاد کردی در سیستم روستایی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 311-320]

  • جمشیدی زاد، فرحناز تعیین ضرایب اقتصادی صفات تولید و تولید مثل گوسفند نژاد کردی در سیستم روستایی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 311-320]

  • جنگی اقدم، سودا اثر منابع مختلف الیاف نامحلول بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 389-401]

  • جهانیان، رحمان تأثیر پری‌بیوتیک مانان ‌الیگوساکارید بر عملکرد، جمعیت میکروبی ایلئوم روده، صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغ‌های تخم‌گذار تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین خام [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 627-643]

چ

  • چاجی، مرتضی بررسی اثر جایگزینی بخشی از دانه جو با تفاله چغندرقند با و بدون دانه برشته کانولا بر عملکرد، هیستومورفومتری و فراسنجه‌های تخمیری روده کوچک بره‌های پرواری [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 99-115]

  • چاجی، مرتضی بررسی تأثیر عمل‌آوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه گاو در شرایط برون‌تنی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 321-336]

  • چاجی، مرتضی بررسی تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه‏ای، رفتار نشخوار و فراسنجه‏‏های ‏خونی گوسفند عربی و بز نجدی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 789-802]

  • چاجی، مرتضی اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضم‌پذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 765-776]

  • چاشنی دل، یداله اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی با یا بدون مکمل تزریقی سلنیوم و ویتامین E بر سیستم ایمنی گاوهای شیری و گوساله های نوزاد آنها [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 829-845]

ح

  • حسن آبادی، احمد تأثیر افزودن پودر برگ زیتون به جیره غذایی بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده کوچک و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه‌های‌ گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 371-387]

  • حسن آبادی، احمد اثر سطوح مختلف مکمل نوکلئوتید بر عملکرد، سامانه ایمنی، ریخت شناسی روده کوچک و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 671-684]

  • حسن آبادی، احمد اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره پایانی بر پایه گندم بر عملکرد، خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 697-709]

  • حسن آبادی، احمد اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 711-726]

  • حسینی، زینب تأثیر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیرعلوفه‌ای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 83-97]

  • حسینی، سید عبداله اثرات اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 467-478]

  • حسینی، سید عبداله تأثیر افزودن مکمل روی - متیونین و روی - گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 917-928]

  • حسینی، صادق تأثیر نانوسلنیوم بر فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز و برخی فراسنجه های کمی و کیفی اسپرم قوچ عربی خوزستان [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 245-253]

  • حیدری چاه باغی، حسین بررسی اثر صمغ گیاه آنغوزه و اکسید مس میله ای بر کنترل انگل های داخلی و عملکرد بره های نژاد بلوچی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 819-828]

خ

  • خاکشور، ناصر اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره پایانی بر پایه گندم بر عملکرد، خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 697-709]

  • خدایی مطلق، مهدی تأثیر استفاده از موننسین و کروم در جیره دوره انتظار زایش بر برخی از فراسنجه‌های تولیدی و تولید مثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 361-370]

  • خردمند، آرش مقایسه تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون با ویتامین های C و E بر شاخص های کیفی اسپرم گاو [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 233-244]

  • خسروی نیا، حشمت اله اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 201-212]

  • خسروی نیا، حشمت اله اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر باروری، جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی مادر و عملکرد رشد و پاسخ ایمنی نتاج آنها [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 427-439]

  • خضری، امین بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمان‌های مختلف پس از سیلو کردن [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 777-787]

  • خواجوی، مختار اثر جایگزینی ذرت با میوه بلوط با و بدون افزودن کولین بر عملکرد و ویژگی های استخوان درشت نی جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 891-904]

  • خواجوی، مختار اثر سطوح مختلف عصاره اتانولی تفاله‌ لیموترش بر فراسنجه‌های خونی، پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 905-916]

د

  • داشاب، غلامرضا برآورد پارامترها و روند ژنتیکی برای صفات وزن بدن در سنین تولد تا یک‌سالگی گوسفند کردی خراسان شمالی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 281-298]

  • داشاب، غلامرضا اثر تزریق زرده تخم مرغ بومی خزک به زرده تخم مرغ سویه راس بر عملکرد، ایمنی و بیان ژن TLR4 [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 507-519]

  • دالوند، حسن تأثیر افزودن سبوس برنج به جیره بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 863-877]

  • دانش مسگران، محسن مقایسه اثر جیره های گلوکوژنیک و لیپوژنیک همراه با روش همزمان سازی فحلی بر عملکرد تولیدمثلی میش های بلوچی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 213-222]

  • دانش مسگران، محسن اثرات جایگزینی کنجاله سویای فرآوری ‌شده با کنجاله سویا در سطوح مختلف پروتئین خام جیره بر عملکرد گاوهای شیرده در تنش حرارتی خفیف [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 751-764]

  • درزی لاریجانی، شهرام قیمت‌گذاری شیر در ایران: چالش‌ها و راهکارها [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 59-69]

  • درون، زهرا اثر سطوح مختلف عصاره اتانولی تفاله‌ لیموترش بر فراسنجه‌های خونی، پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 905-916]

  • دقیق کیا، حسین بهبود کیفیت منی قوچ بعد از فرآیند انجماد - یخ‌گشایی با استفاده از سطوح مختلف کوآنزیم Q10 [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 727-738]

  • دوستی، عباس تأثیر چند‌شکلی ژن BMP15 بر صفات رشد و تولید‌مثل گوسفند لری‌ بختیاری [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 521-532]

  • دیانی، امید تأثیر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیرعلوفه‌ای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 83-97]

  • دیانی، امید بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمان‌های مختلف پس از سیلو کردن [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 777-787]

  • دیدارخواه، مسعود مقایسه اثر جیره های گلوکوژنیک و لیپوژنیک همراه با روش همزمان سازی فحلی بر عملکرد تولیدمثلی میش های بلوچی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 213-222]

ر

  • راهی، فاطمه اثر جایگزینی ذرت با میوه بلوط با و بدون افزودن کولین بر عملکرد و ویژگی های استخوان درشت نی جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 891-904]

  • رحیم زاده، راضیه برازش توابع غیرخطی برای توصیف منحنی تولید کوتاه مدت تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 299-310]

  • رحیمی، شعبان مقایسه اثر عصاره گیاهی، بره‌موم، کوکسیدیواستات و آنتی‌بیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و عملکرد جوجه‌های گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 685-696]

  • رضائی، مرتضی اثرات رنگدانه های استخراج شده از فلفل دلمه ای قرمز در مقایسه با رنگدانه مصنوعی کانتازانتین بر عملکرد و ماندگاری تخم مرغ در مرغان تخمگذار [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 929-939]

  • رضازاده، حسین مقایسه عملکرد کلنی‌های حاصل از نسل سیزدهم ملکه‌های اصلاح شده ایرانی با کلنی‌های شاهد در زنبورستان های ایران [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 739-750]

  • رضوانی، محمدرضا اثر دو نوع اسیدی کننده‏ خوراکی بر گوارش پذیری مواد مغذی، جمعیت میکروبی ایلئوم‌ و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 415-425]

  • رکنی، حسن اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 159-174]

  • رکوعی، محمد برآورد پارامترها و روند ژنتیکی برای صفات وزن بدن در سنین تولد تا یک‌سالگی گوسفند کردی خراسان شمالی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 281-298]

  • رکوعی، محمد برازش توابع غیرخطی برای توصیف منحنی تولید کوتاه مدت تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 299-310]

  • رنجبر، زهرا اثر تزریق درون آمنیونی و استفاده جیره‌ای فلاونوئید بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی گوشت و جمعیت میکروبی جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 847-861]

ز

  • زارع بیدکی، محمود قیمت‌گذاری شیر در ایران: چالش‌ها و راهکارها [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 59-69]

  • زالی، ابوالفضل زالی استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغاله‌های پرواری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 337-348]

  • زرقی، حیدر اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره پایانی بر پایه گندم بر عملکرد، خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 697-709]

  • زمانی، پویا اثر منابع مختلف الیاف نامحلول بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 389-401]

  • زندی، محمد بررسی اثر زنجبیل در مقایسه با ویتامین E بر کشت آزمایشگاهی سلول‌های بنیادی اسپرماتوگونی گوسفند نژاد افشاری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 493-506]

  • زینلی، سمیه تأثیر پری‌بیوتیک مانان ‌الیگوساکارید بر عملکرد، جمعیت میکروبی ایلئوم روده، صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغ‌های تخم‌گذار تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین خام [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 627-643]

س

  • ساری، محسن بررسی اثر جایگزینی بخشی از دانه جو با تفاله چغندرقند با و بدون دانه برشته کانولا بر عملکرد، هیستومورفومتری و فراسنجه‌های تخمیری روده کوچک بره‌های پرواری [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 99-115]

  • ساری، محسن تأثیر نانوسلنیوم بر فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز و برخی فراسنجه های کمی و کیفی اسپرم قوچ عربی خوزستان [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 245-253]

  • ساقی، داود علی برآورد پارامترها و روند ژنتیکی برای صفات وزن بدن در سنین تولد تا یک‌سالگی گوسفند کردی خراسان شمالی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 281-298]

  • ساکی، علی اصغر اثر منابع مختلف الیاف نامحلول بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 389-401]

  • سالاری، سمیه اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 159-174]

  • سالاری، سمیه اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 201-212]

  • سعادت منش، گوهر اثر دو نوع اسیدی کننده‏ خوراکی بر گوارش پذیری مواد مغذی، جمعیت میکروبی ایلئوم‌ و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 415-425]

  • سلیمانی، محمد رضا تأثیر افزودن مکمل روی - متیونین و روی - گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 917-928]

  • سنجابی، محمد رضا بررسی اثر زنجبیل در مقایسه با ویتامین E بر کشت آزمایشگاهی سلول‌های بنیادی اسپرماتوگونی گوسفند نژاد افشاری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 493-506]

  • سوری، منوچهر اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی با یا بدون مکمل تزریقی سلنیوم و ویتامین E بر سیستم ایمنی گاوهای شیری و گوساله های نوزاد آنها [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 829-845]

  • سیفی، عین الله مقایسه عملکرد کلنی‌های حاصل از نسل سیزدهم ملکه‌های اصلاح شده ایرانی با کلنی‌های شاهد در زنبورستان های ایران [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 739-750]

ش

  • شاپورزاده، علی تأثیر غلظت انرژی جیره دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 71-82]

  • شرفی، محسن بررسی اثر نوع مکمل ‌چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مراحل پایانی تولید [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 479-491]

  • شریعتمداری، فرید تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت‌وساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و سوخت‌وساز نیتروژن و انرژی در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 145-157]

  • شریعتمداری، فرید بررسی اثر نوع مکمل ‌چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مراحل پایانی تولید [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 479-491]

  • شریفی، افروز بررسی تأثیر عمل‌آوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه گاو در شرایط برون‌تنی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 321-336]

  • شریفی، سید داود تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت‌وساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و سوخت‌وساز نیتروژن و انرژی در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 145-157]

  • شریفی حسینی، محمد مهدی تأثیر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیرعلوفه‌ای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 83-97]

  • شریفی حسینی، محمد مهدی بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمان‌های مختلف پس از سیلو کردن [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 777-787]

  • شهریاری، علی اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر باروری، جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی مادر و عملکرد رشد و پاسخ ایمنی نتاج آنها [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 427-439]

  • شیروانی بروجنی، نرگس قیمت‌گذاری شیر در ایران: چالش‌ها و راهکارها [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 59-69]

  • شیوازاد، محمود تعیین و مقایسه معادلات تخمین انرژی قابل سوخت و ساز برخی از ارقام گندم ایرانی با معادلات و اطلاعات جدول NRC بر اساس عملکرد تولیدی جوجه‏های گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 455-466]

ص

  • صادقی سفیدمزگی، علی قیمت‌گذاری شیر در ایران: چالش‌ها و راهکارها [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 59-69]

  • صالحی، عبدالرضا تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت‌وساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و سوخت‌وساز نیتروژن و انرژی در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 145-157]

  • صفایی، محمد اثر سطوح مختلف مکمل نوکلئوتید بر عملکرد، سامانه ایمنی، ریخت شناسی روده کوچک و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 671-684]

ض

  • ضمیری، محمد جواد مقایسه اثر جیره های گلوکوژنیک و لیپوژنیک همراه با روش همزمان سازی فحلی بر عملکرد تولیدمثلی میش های بلوچی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 213-222]

  • ضیائی، نعمت تأثیر سطوح مختلف پودر گل ‌گاوزبان بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی فراسنجه های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 941-952]

ط

  • طاهر، مسعود مقایسه اثر عصاره گیاهی، بره‌موم، کوکسیدیواستات و آنتی‌بیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و عملکرد جوجه‌های گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 685-696]

  • طاهرخانی، رضا مقایسه مدل های تکرارپذیری، چندصفتی و تابعیت تصادفی در برآورد اجزای واریانس برای صفت فاصله زایش تا اولین تلقیح در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 255-264]

  • طباطبایی وکیلی، صالح اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 201-212]

  • طباطبایی وکیلی، صالح تأثیر نانوسلنیوم بر فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز و برخی فراسنجه های کمی و کیفی اسپرم قوچ عربی خوزستان [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 245-253]

  • طهماسبی، رضا تأثیر اندازه ذرات جو سیلو شده و سطوح الیاف غیرعلوفه‌ای بر مصرف مواد مغذی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 83-97]

  • طهماسبی، رضا بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمان‌های مختلف پس از سیلو کردن [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 777-787]

  • طهماسبی، غلامحسین مقایسه عملکرد کلنی‌های حاصل از نسل سیزدهم ملکه‌های اصلاح شده ایرانی با کلنی‌های شاهد در زنبورستان های ایران [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 739-750]

  • طهمورث پور، مجتبی اثر سطوح مختلف مکمل نوکلئوتید بر عملکرد، سامانه ایمنی، ریخت شناسی روده کوچک و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 671-684]

  • طوافی، مچید تأثیر استفاده از پودر مرزه خوزستانی جیره بر صفات هیستومرفومتریک بافت بیضه خروس های بومی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 223-232]

ع

  • عاشوری، عباس مقایسه اثر عصاره گیاهی، بره‌موم، کوکسیدیواستات و آنتی‌بیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و عملکرد جوجه‌های گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 685-696]

  • عبداللهی، رستم تعیین ضرایب اقتصادی صفات تولید و تولید مثل گوسفند نژاد کردی در سیستم روستایی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 311-320]

  • عبدالملکی، ذبیح الله اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی با یا بدون مکمل تزریقی سلنیوم و ویتامین E بر سیستم ایمنی گاوهای شیری و گوساله های نوزاد آنها [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 829-845]

  • عبدالهی آرپناهی، رستم مقایسه مدل های تکرارپذیری، چندصفتی و تابعیت تصادفی در برآورد اجزای واریانس برای صفت فاصله زایش تا اولین تلقیح در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 255-264]

  • عبدالهی آرپناهی، رستم مقایسه روش های آماری پارامتری و بازنمونه گیری در ارزیابی صفات کمّی با ساختار ژنتیکی متفاوت [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]

  • عرفانی مجد، نعیم بررسی اثر جایگزینی بخشی از دانه جو با تفاله چغندرقند با و بدون دانه برشته کانولا بر عملکرد، هیستومورفومتری و فراسنجه‌های تخمیری روده کوچک بره‌های پرواری [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 99-115]

  • عطار، امیر بررسی اثر کاندیشنینگ و بنتونیت سدیم بر عملکرد، وزن نسبی اندام های مختلف و فراسنجه های خونی جوجه‌های گوشتی در دوره رشد [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 441-453]

  • علیرضایی، مسعود مقایسه تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون با ویتامین های C و E بر شاخص های کیفی اسپرم گاو [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 233-244]

  • علیزاده قمصری، امیر حسین تأثیر افزودن مکمل روی - متیونین و روی - گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 917-928]

  • عمرانی، حسین پویش ژنومی سندرم آسیت در نسل F2 حاصل از تلاقی مرغ بومی آذربایجان غربی و لاین گوشتی آرین [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 33-45]

غ

  • غضنفری، شکوفه تأثیر پری‌بیوتیک مانان ‌الیگوساکارید بر عملکرد، جمعیت میکروبی ایلئوم روده، صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغ‌های تخم‌گذار تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین خام [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 627-643]

ف

  • فتحی، سمیه اثرات منابع مختلف کربوهیدرات‌های غیرالیافی بر تخمیر و تولید گاز منابع علوفه‌ای در شرایط برون‌تنی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 545-555]

  • فراستی، سیروس آثار اندازه قطعات علوفه، فشار پرس هیدرولیک و زمان توقف فشار بر قابلیت ماندگاری و ریزش ذرات بلوک های خوراک کامل [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 569-584]

  • فرجی آروق، هادی برآورد پارامترها و روند ژنتیکی برای صفات وزن بدن در سنین تولد تا یک‌سالگی گوسفند کردی خراسان شمالی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 281-298]

  • فرجی آروق، هادی برازش توابع غیرخطی برای توصیف منحنی تولید کوتاه مدت تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 299-310]

  • فضایلی، حسن آثار اندازه قطعات علوفه، فشار پرس هیدرولیک و زمان توقف فشار بر قابلیت ماندگاری و ریزش ذرات بلوک های خوراک کامل [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 569-584]

  • فغانی، مصطفی تأثیر چند‌شکلی ژن BMP15 بر صفات رشد و تولید‌مثل گوسفند لری‌ بختیاری [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 521-532]

  • فلاح، روزبه تأثیر لیکوپن و مکمل انرژی بر غلظت ایمنوگلوبولین ‌G در خون و آغوز تولیدی میش‌های آبستن [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 557-567]

  • فیاضی، جمال شناسایی چندشکلی گیرنده یک ژن دوپامین در مرغ بومی خوزستان با استفاده از روش PCR-RFLP [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 13-22]

ق

  • قاسم پور، بشیر اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 711-726]

  • قاسملو، وحید اثرات اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 467-478]

  • قاسمی نژاد، محمود اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضم‌پذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 765-776]

  • قدس علوی، سید بهروز تعیین و مقایسه معادلات تخمین انرژی قابل سوخت و ساز برخی از ارقام گندم ایرانی با معادلات و اطلاعات جدول NRC بر اساس عملکرد تولیدی جوجه‏های گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 455-466]

  • قربانپور، مسعود اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر باروری، جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی مادر و عملکرد رشد و پاسخ ایمنی نتاج آنها [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 427-439]

  • قره ویسی، شهاب الدین تأثیر پودر خار مریم بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و آنزیم‌های کبدی جوجه های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 879-889]

  • قریشی، سید مهدی تأثیر سطوح مختلف پودر گل ‌گاوزبان بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی فراسنجه های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 941-952]

  • قندهاری، مهرنوش تأثیر استفاده از موننسین و کروم در جیره دوره انتظار زایش بر برخی از فراسنجه‌های تولیدی و تولید مثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 361-370]

  • قیاسی، حیدر مقایسه مدل های تکرارپذیری، چندصفتی و تابعیت تصادفی در برآورد اجزای واریانس برای صفت فاصله زایش تا اولین تلقیح در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 255-264]

ک

  • کاظمی بنچناری، مهدی تأثیر استفاده از موننسین و کروم در جیره دوره انتظار زایش بر برخی از فراسنجه‌های تولیدی و تولید مثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 361-370]

  • کرمانشاهی، حسن بررسی اثر کاندیشنینگ و بنتونیت سدیم بر عملکرد، وزن نسبی اندام های مختلف و فراسنجه های خونی جوجه‌های گوشتی در دوره رشد [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 441-453]

  • کریمی ترشیزی، محمد امیر مقایسه عملکرد سیستم ایمنی سویه های آرین، بومی آذربایجان غربی، آمیخته های آنها و سویه راس [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 265-280]

  • کریمی ترشیزی، محمد امیر مقایسه اثر عصاره گیاهی، بره‌موم، کوکسیدیواستات و آنتی‌بیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و عملکرد جوجه‌های گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 685-696]

  • کریمی ترشیزی، محمد امیر اثر تزریق درون آمنیونی و استفاده جیره‌ای فلاونوئید بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی گوشت و جمعیت میکروبی جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 847-861]

  • کشته گر، بهروز برازش توابع غیرخطی برای توصیف منحنی تولید کوتاه مدت تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 299-310]

  • کفیل زاده، فرخ تأثیر اخته کردن بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله‌های مرخز [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 349-360]

  • کفیل زاده، فرخ اثر تغذیه پروبیوتیک باکتریایی تجاری بر تولید شیر و متابولیت‌های خونی میش‌های مهربان‌‌ [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 585-599]

  • کمالی، ملیحه اثر افزودن پودر تره و آنتی‌بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی روده باریک جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 645-656]

  • کیانی، علی مقایسه تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون با ویتامین های C و E بر شاخص های کیفی اسپرم گاو [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 233-244]

  • کیانی، علی بررسی تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه‏ای، رفتار نشخوار و فراسنجه‏‏های ‏خونی گوسفند عربی و بز نجدی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 789-802]

  • کیانی، علی تأثیر لیکوپن و مکمل انرژی بر غلظت ایمنوگلوبولین ‌G در خون و آغوز تولیدی میش‌های آبستن [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 557-567]

گ

  • گلیان، ابوالقاسم بررسی اثر کاندیشنینگ و بنتونیت سدیم بر عملکرد، وزن نسبی اندام های مختلف و فراسنجه های خونی جوجه‌های گوشتی در دوره رشد [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 441-453]

  • گلیان، ابوالقاسم اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 711-726]

  • گنج خانلو، مهدی استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغاله‌های پرواری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 337-348]

ل

  • لطف الهیان، هوشنگ اثرات اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 467-478]

  • لطف الهیان، هوشنگ تأثیر افزودن مکمل روی - متیونین و روی - گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 917-928]

  • لواف، ابوالقاسم مقایسه روش های آماری پارامتری و بازنمونه گیری در ارزیابی صفات کمّی با ساختار ژنتیکی متفاوت [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]

م

  • ماسوری، بابک اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 201-212]

  • مبرزاده، خلیل تأثیر سطوح مختلف برگ پسته وحشی ‌(بنه)، بر آنزیم‌های کبدی، فراسنجه‏های خونی و شاخص‏های عملکردی جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 601-612]

  • مجتهدی، محسن تأثیر افزودن بذر، عصاره و گیاه خارمریم بر عملکرد، صفات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 403-414]

  • محمدآبادی، طاهره اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 201-212]

  • محمدآبادی، طاهره تأثیر سطوح مختلف برگ پسته وحشی ‌(بنه)، بر آنزیم‌های کبدی، فراسنجه‏های خونی و شاخص‏های عملکردی جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 601-612]

  • محمدآبادی، طاهره بررسی تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه‏ای، رفتار نشخوار و فراسنجه‏‏های ‏خونی گوسفند عربی و بز نجدی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 789-802]

  • محمدآبادی، طاهره اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضم‌پذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 765-776]

  • محمد حسن، زهیر مقایسه عملکرد سیستم ایمنی سویه های آرین، بومی آذربایجان غربی، آمیخته های آنها و سویه راس [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 265-280]

  • محمدزاده، سعید تأثیر استفاده از پودر مرزه خوزستانی جیره بر صفات هیستومرفومتریک بافت بیضه خروس های بومی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 223-232]

  • محمدی، رویه تأثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی، ویژگی‌های کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های خونی مرغ‌های تخمگذار [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 657-670]

  • محمدی، عباس تأثیر افزودن بذر، عصاره و گیاه خارمریم بر عملکرد، صفات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 403-414]

  • محمدی عمارت، حسن اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد، پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 189-200]

  • مرادی، منوچهر مقایسه روش های آماری پارامتری و بازنمونه گیری در ارزیابی صفات کمّی با ساختار ژنتیکی متفاوت [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]

  • مروج، حسین تعیین و مقایسه معادلات تخمین انرژی قابل سوخت و ساز برخی از ارقام گندم ایرانی با معادلات و اطلاعات جدول NRC بر اساس عملکرد تولیدی جوجه‏های گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 455-466]

  • مسعودی، عباس تأثیر افزودن سبوس برنج به جیره بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 863-877]

  • مسعودی، علی اکبر پویش ژنومی سندرم آسیت در نسل F2 حاصل از تلاقی مرغ بومی آذربایجان غربی و لاین گوشتی آرین [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 33-45]

  • مسعودی، علی اکبر مقایسه عملکرد سیستم ایمنی سویه های آرین، بومی آذربایجان غربی، آمیخته های آنها و سویه راس [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 265-280]

  • مشایخی، نادر مقایسه عملکرد کلنی‌های حاصل از نسل سیزدهم ملکه‌های اصلاح شده ایرانی با کلنی‌های شاهد در زنبورستان های ایران [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 739-750]

  • مصلحی، حمیدرضا اندازه گیری انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری منابع مختلف روغن سویا و بررسی تأثیر مصرف آن‌ها بر عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 129-143]

  • مظاهری، شهین مقایسه تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون با ویتامین های C و E بر شاخص های کیفی اسپرم گاو [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 233-244]

  • مظهری، مژگان اثر افزودن پودر تره و آنتی‌بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی روده باریک جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 645-656]

  • معتمدی، صابر تأثیر پری‌بیوتیک مانان ‌الیگوساکارید بر عملکرد، جمعیت میکروبی ایلئوم روده، صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغ‌های تخم‌گذار تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین خام [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 627-643]

  • معینی، محمد آثار اندازه قطعات علوفه، فشار پرس هیدرولیک و زمان توقف فشار بر قابلیت ماندگاری و ریزش ذرات بلوک های خوراک کامل [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 569-584]

  • معینی، محمد مهدی اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی با یا بدون مکمل تزریقی سلنیوم و ویتامین E بر سیستم ایمنی گاوهای شیری و گوساله های نوزاد آنها [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 829-845]

  • مقصودی، علی برازش توابع غیرخطی برای توصیف منحنی تولید کوتاه مدت تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 299-310]

  • مقصودی، علی مقایسه عملکرد سیستم ایمنی سویه های آرین، بومی آذربایجان غربی، آمیخته های آنها و سویه راس [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 265-280]

  • ملاکی، مختار تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت‌وساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و سوخت‌وساز نیتروژن و انرژی در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 145-157]

  • مموئئ، مرتضی بررسی اثر جایگزینی بخشی از دانه جو با تفاله چغندرقند با و بدون دانه برشته کانولا بر عملکرد، هیستومورفومتری و فراسنجه‌های تخمیری روده کوچک بره‌های پرواری [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 99-115]

  • مموئی، مرتضی تأثیر نانوسلنیوم بر فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز و برخی فراسنجه های کمی و کیفی اسپرم قوچ عربی خوزستان [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 245-253]

  • مموئی، مرتضی اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر باروری، جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی مادر و عملکرد رشد و پاسخ ایمنی نتاج آنها [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 427-439]

  • منافی راثی، حسین بررسی اثر صمغ گیاه آنغوزه و اکسید مس میله ای بر کنترل انگل های داخلی و عملکرد بره های نژاد بلوچی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 819-828]

  • منصوری، هرمز اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و سیلاژ ذرت بر مصرف خوراک، فراسنجه های هضم شکمبه ای و فعالیت جویدن در میش‌های آبستن سنگسری [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 803-818]

  • مهری، مهران اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد، پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 189-200]

  • مهوری، پریسا تأثیر چند‌شکلی ژن BMP15 بر صفات رشد و تولید‌مثل گوسفند لری‌ بختیاری [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 521-532]

  • میرزاده، خلیل بررسی تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه‏ای، رفتار نشخوار و فراسنجه‏‏های ‏خونی گوسفند عربی و بز نجدی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 789-802]

  • میرزاده، خلیل اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضم‌پذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 765-776]

  • میرزایی الموتی، حمید رضا تأثیر غلظت انرژی جیره دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 71-82]

  • میرزایی الموتی، حمید رضا استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغاله‌های پرواری [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 337-348]

  • میرزایی الموتی، حمیدرضا اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و سیلاژ ذرت بر مصرف خوراک، فراسنجه های هضم شکمبه ای و فعالیت جویدن در میش‌های آبستن سنگسری [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 803-818]

  • میرزایی گودرزی، سارا اثر منابع مختلف الیاف نامحلول بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 389-401]

  • میرمحمودی، روح اله اثر افزودن پودر تره و آنتی‌بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی روده باریک جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 645-656]

  • میمندی پور، امیر اثرات اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 467-478]

ن

  • ناصری هرسینی، رضا تأثیر اخته کردن بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله‌های مرخز [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 349-360]

  • نامور، محدثه برآورد پارامترها و روند ژنتیکی برای صفات وزن بدن در سنین تولد تا یک‌سالگی گوسفند کردی خراسان شمالی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 281-298]

  • نصراصفهانی، عفت برآورد حساسیت بازده اقتصادی به تغییر در عملکرد تولیدی، تولیدمثلی و حذف در گله‌های شیری اصفهان [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 533-543]

  • نصرتی، مریم مقایسه پروفایل تنوع CNV در ژنوم گوسفند با گاو هلشتاین [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 47-58]

  • نصیری مقدم، حسن تأثیر افزودن پودر برگ زیتون به جیره غذایی بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده کوچک و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه‌های‌ گوشتی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 371-387]

  • نصیری مقدم، حسن اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره پایانی بر پایه گندم بر عملکرد، خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 697-709]

  • نعمتی، ذبیح اله تأثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی، ویژگی‌های کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های خونی مرغ‌های تخمگذار [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 657-670]

  • نقی ها، رضا اثر سطوح مختلف عصاره اتانولی تفاله‌ لیموترش بر فراسنجه‌های خونی، پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 905-916]

  • نوروزیان، محمدعلی اثرات منابع مختلف کربوهیدرات‌های غیرالیافی بر تخمیر و تولید گاز منابع علوفه‌ای در شرایط برون‌تنی [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 545-555]

  • نوروزی دیارجان، مسعود اثرات جایگزینی کنجاله سویای فرآوری ‌شده با کنجاله سویا در سطوح مختلف پروتئین خام جیره بر عملکرد گاوهای شیرده در تنش حرارتی خفیف [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 751-764]

و

  • واعظ ترشیزی، رسول پویش ژنومی سندرم آسیت در نسل F2 حاصل از تلاقی مرغ بومی آذربایجان غربی و لاین گوشتی آرین [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 33-45]

  • واعظ ترشیزی، رسول مقایسه عملکرد سیستم ایمنی سویه های آرین، بومی آذربایجان غربی، آمیخته های آنها و سویه راس [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 265-280]

  • ورمقانی، صیفعلی اثر دوره زمانی استفاده از برگ زیتون در جیره ‌غذایی بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و ناهنجاری متابولیکی آسیت در جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 175-187]

  • وطن خواه، محمود تعیین ضرایب اقتصادی صفات تولید و تولید مثل گوسفند نژاد کردی در سیستم روستایی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 311-320]

  • وفای واله، مهدی اثر تزریق زرده تخم مرغ بومی خزک به زرده تخم مرغ سویه راس بر عملکرد، ایمنی و بیان ژن TLR4 [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 507-519]

  • وکیلی، علی رضا مقایسه اثر جیره های گلوکوژنیک و لیپوژنیک همراه با روش همزمان سازی فحلی بر عملکرد تولیدمثلی میش های بلوچی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 213-222]

  • وکیلی، علیرضا بررسی تأثیر عمل‌آوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه گاو در شرایط برون‌تنی [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 321-336]

ه

  • هاشمی، سید علی تأثیر غلظت انرژی جیره دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 71-82]

  • هژبری، فردین آثار اندازه قطعات علوفه، فشار پرس هیدرولیک و زمان توقف فشار بر قابلیت ماندگاری و ریزش ذرات بلوک های خوراک کامل [دوره 19، شماره 3، 1396، صفحه 569-584]

  • همتی، بهزاد مقایسه روش های آماری پارامتری و بازنمونه گیری در ارزیابی صفات کمّی با ساختار ژنتیکی متفاوت [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]

  • هوشمند، محمد اثر جایگزینی ذرت با میوه بلوط با و بدون افزودن کولین بر عملکرد و ویژگی های استخوان درشت نی جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 4، 1396، صفحه 891-904]

  • هوشمندی، علی محمد اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 159-174]

ی

  • یازرلو، محمد تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت‌وساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و سوخت‌وساز نیتروژن و انرژی در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 145-157]

  • یاوری، مونا بررسی اثر نوع مکمل ‌چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مراحل پایانی تولید [دوره 19، شماره 2، 1396، صفحه 479-491]

  • یعقوبفر، اکبر اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه‌های گوشتی [دوره 19، شماره 1، 1396، صفحه 159-174]