آ

  • آذری تربت، مژگان بررسی ارزش غذایی، خصوصیات تجزیه پذیری و تعیین سطح مطلوب گاودانه در جیره گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 51-59]

ا

  • افضل‌ زاده، احمد استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 37-50]

  • امانلو، حمید بررسی ارزش غذایی، خصوصیات تجزیه پذیری و تعیین سطح مطلوب گاودانه در جیره گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 51-59]

ب

  • برین، عباس اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 11-20]

  • بیژن نیا، علی رضا بررسی اثر بیماری سفیدک پودری (Phyllactinia guttala) بر کیفیت برگ ارقام مختلف توت مورد استفاده در تغذیه لاروهای کرم ابریشم [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 1-10]

پ

  • پهلوان، رستم روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید و تولیدمثل در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 21-28]

ت

  • تواضعی، احسان اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 11-20]

خ

  • خادم، علی اکبر اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 11-20]

  • خادم، علی اکبر استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 37-50]

د

  • دانش مسگران، محسن استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 37-50]

ش

  • شریفی، سید داود اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 11-20]

  • شیرمرادی، زهره روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید و تولیدمثل در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 21-28]

ص

  • صالحی، عبدالرضا روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید و تولیدمثل در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 21-28]

  • صالحی، مهناز بررسی کیفیت الیاف بیده شترهای استان سیستان و بلوچستان [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 29-36]

  • صیداوی، علی رضا بررسی اثر بیماری سفیدک پودری (Phyllactinia guttala) بر کیفیت برگ ارقام مختلف توت مورد استفاده در تغذیه لاروهای کرم ابریشم [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 1-10]

غ

  • غنی پور، مانی بررسی اثر بیماری سفیدک پودری (Phyllactinia guttala) بر کیفیت برگ ارقام مختلف توت مورد استفاده در تغذیه لاروهای کرم ابریشم [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 1-10]

ق

  • قربانی فارمد، هادی استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 37-50]

م

  • محمدآبادی، محمدرضا بررسی ژنوتیپ های بتالاکتوگلوبولین در گاوهای بومی و هلشتاین استان کرمان [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 61-67]

  • محمدی، اکرم بررسی ژنوتیپ های بتالاکتوگلوبولین در گاوهای بومی و هلشتاین استان کرمان [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 61-67]

  • معینی، محمد مهدی بررسی ارزش غذایی، خصوصیات تجزیه پذیری و تعیین سطح مطلوب گاودانه در جیره گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 51-59]

  • ملاصالحی، محمدرضا روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید و تولیدمثل در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 12، شماره 2، 1389، صفحه 21-28]