ارزش غذایی علف نپیر در مراحل مختلف رشد

لیلا طاهرآبادی؛ فرخ کفیل زاده

دوره 25، شماره 1 ، فروردین 1402، ، صفحه 83-91

چکیده
  مطالعه حاضر به‌منظور تعیین ارزش غذایی در مراحل مختلف رشد و عملکرد تولید علف نپیر به‌عنوان یک منبع علوفه‌ای جدید در کشور انجام شد. بدین-منظور علف نپیر کشت شده در سه مرحله از رشد رویشی (به‌ترتیب 65، 85 و 115 روز پس از کاشت) برداشت شد. ترکیبات شیمیایی، قابلیت هضم، کینتیک تخمیر و برخی از صفات مورفولوژیکی این گیاه به‌همراه عملکرد تولید در ...  بیشتر