بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوشش‌دارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی

ابراهیم باباخانی؛ رضا رستمیان

دوره 23، شماره 3 ، مهر 1400، ، صفحه 421-431

چکیده
  هدف از این مطالعه بررسی اثرات افزودن پروبیوتیک­ و اسانس آویشن پوشش‌دارپوشش‌دارشده بر عملکرد رشد و پاسخ­های ایمنی جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی بود. در این مطالعه 420 جوجه گوشتی در قالب هفت گروه آزمایشی با شش تکرار و 10 جوجه در هر تکرار به‌مدت 42 روز  استفاده شدند. تیمارهای آزمایشی شامل 1- جیره فاقد ...  بیشتر