تاثیر منابع مختلف چربی و سطح بنتونیت بر شاخص‌های تولید و کیفیت خوراک پلت

صابر معتمدی؛ حسین مروج؛ مازیار محیطی اصلی

دوره 24، شماره 3 ، مهر 1401، ، صفحه 341-353

چکیده
  تأثیر نوع چربی و سطوح مختلف بنتونیت در جیره بر شاخص‌های تولید و کیفیت خوراک (پلت) در قالب طرح کاملاً تصادفی با نُه تیمار و چهار تکرار بررسی شد. جیره­های آزمایشی شامل ترکیب سطوح صفر و 5/1 درصد روغن خام سویا و پودر چربی با سه سطح بنتونیت (صفر، یک و دو درصد) بودند. شاخص‌های اندازه­گیری‌شده شامل کارایی دستگاه پرس پلت (برق مصرفی، نرخ تولید ...  بیشتر