1. اثرات افزودن ویتامین های K1 و K3 به جیره هایی با کمبود کلسیم بر عملکرد و شاخص های فیزیکوشیمیایی استخوان درشت نی در بلدرچین های ژاپنی

سحر محمدزاده؛ توحید وحدت پور؛ یحیی ابراهیم نژاد

دوره 20، شماره 3 ، پاییز 1397، ، صفحه 477-486

چکیده
  اثرات افزودن ویتامین­های 1K و 3K به جیره حاوی کلسیم کم بر ساختار استخوان درشت­نی و عملکرد بلدرچین­های ژاپنی،در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با 192 قطعه بلدرچین با چهار تیمار، چهار تکرار و هر تکرار با 12 قطعه بلدرچین بررسی شد. تیمارها شامل: جیره حاوی سطح توصیه‌­شده کلسیم (شاهد)،­ جیره حاوی کلسیم کم (70 درصد سطح توصیه‌­شده)، جیره حاوی ...  بیشتر

2. اثر جایگزینی ذرت با میوه بلوط با و بدون افزودن کولین بر عملکرد و ویژگی های استخوان درشت نی جوجه‌های گوشتی

فاطمه راهی؛ محمد هوشمند؛ مختار خواجوی؛ سیامک پارسایی

دوره 19، شماره 4 ، زمستان 1396، ، صفحه 891-904

چکیده
  این آزمایش به منظور بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف میوه بلوط با و بدون افزودن کولین در جیره جوجه‌های گوشتی انجام شد. تعداد 528 قطعه جوجه گوشتی یک روزه در قالب یک آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با شش تیمار، چهار تکرار و 22 قطعه جوجه در هر تکرار استفاده شد. دو فاکتور مورد بررسی شامل کولین (صفر و 3/0 درصد جیره) و میوه بلوط (صفر، ...  بیشتر