اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی

محمدرضا رضوانی؛ مسعود عرب؛ اغل بخت کمی

دوره 21، شماره 3 ، مهر 1398، ، صفحه 359-369

چکیده
  اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی با استفاده از 240 قطعه جوجه‌ی گوشتی سویه‌ی کاب 500 در قالب طرح کاملاً تصادفی با هشت تیمار، پنج تکرار و شش قطعه جوجه‌ی گوشتی در هر تکرار بررسی شد. تیمارها شامل: جیره‌ شاهد، جیره حاوی 200 میلی‌گرم در کیلوگرم آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین، و جیره‌های حاوی 150 و200 میلی‌گرم ...  بیشتر

تأثیر مخلوط اسانس گیاهان دارویی سیر و آویشن بعد از دوره محدودیت غذایی بر عملکرد، سرعت رشد و جمعیت میکروبی جوجه های گوشتی

راضیه ولی پوریان؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

دوره 20، شماره 4 ، بهمن 1397، ، صفحه 565-576

چکیده
  این مطالعه به  سرعت، منظور بررسی اثر مخلوط اسانس گیاهان دارویی سیر و آویشن بعد از اعمال محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجه قطعه جوجه ۳۳۶  های گوشتی با استفاده از تعداد گوشتی یک  در ۳۰۸  روزه سویه راس قالب طرح کاملاً تصادفی به . قطعه پرنده در هر تکرار انجام گرفت ۱۴ ) با شش تیمار، چهار تکرار و ۲×۳(  ...  بیشتر

تأثیر استفاده از آویشن و ‌‌آنزیم کمین بر عملکرد و متابولیت‌های خون بلدرچین‌های تخم‌گذار ژاپنی

سهراب آذرفر؛ علی نوبخت؛ یوسف مهمان‌نواز

دوره 15، شماره 2 ، مهر 1392، ، صفحه 139-148

چکیده
  این آزمایش به‌منظور بررسی اثر استفاده از سطوح متفاوت گیاه دارویی آویشن (Thymus vulgaris L.)و ‌‌آنزیم کمین بر عملکرد و متابولیت‌های خون بلدرچین‏ تخم‌گذار ژاپنی با استفاده از 240 قطعه پرندۀ تخم‌گذار (شش تا دوازده‌هفتگی) در آزمایش فاکتوریل2×2 با دو سطح پودر آویشن (صفر و 75/0 درصد) و دو سطح ‌‌آنزیم کمین (صفر و 05/0 درصد) در قالب طرح کاملاً تصادفی ...  بیشتر